Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

καλημέρα κορίτσια...να σας κάνω μια ερώτηση όσες δίνετε φόρμουλα... κάνετε γάλα πχ 150 ml νερό+ τη σκόνη...αν το πιεί όλο λέτε οτι ήπιε 150 ml γάλα; ή επειδή κάθε κουταλιά σκόνη είναι 4 gr. *5 κουταλιές=20 γρ. και λέτε οτι ήπιε 170;

εχω μπερδευτεί... εγώ λέω ήπιε 150..

Καλημέρα 🙂

Επειδή και εγώ το είχα ως απορία η παιδίατρος μου είπε ότι υπολογίζουμε με βάση το παραγόμενο προϊόν όμως να σου πω την αλήθεια δε πολύ στέκει γιατί το νερό είναι η ποσότητα που είναι απλά αυξάνεται με το "βάρος" της σκόνης...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια … λίγο από όλα είναι υπάρχει και θέμα υγείας και έχουν γίνει διάφορα μεταξύ μας που κάτι έχει  σπάσει μέσα μου δεν ξέρω αν όλα αυτά που έχουν γίνει μπορούν κάπως να μαζευτούν ..

Ο άντρας μου ξεκαθάρισε πλέον πως η σχέση του μαζί τους από εδώ και πέρα θα είναι τυπικές ξεκάθαρα  μόνο για να μην δηλητηριάζουμε τα παιδεία μας και ευτυχώς είναι μικρά και δεν καταλάβουν τι γίνετε.. καταλαβαίνουν την ένταση αλλά όχι τον λόγο ..

τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει τώρα είμαι πολύ τεταμένα τα πράγματα και η επικοινωνία τώρα μαζί τους μόνο χειρότερα τα κάνει.. τώρα μόνο με τον πατέρα μου έχουμε επαφές καλές  

μην κάνω άλλη κατάχρηση του θέματος μας με προσωπικά θέματα απλά ήθελα λίγο να μοιραστώ την άσχημη ψυχολογία μου που έχω αν χαθώ λίγο να ξέρετε τον λόγο.. 

Κορίτσι μου καμιά κατάχρηση δεν κάνεις!

Εδώ τα μοιραζόμαστε όλα! 

Εύχομαι όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα να αισθανθείς σύντομα ηρεμία και γαλήνη! Μέχρι τότε λογικό να έχεις σκαμπανεβασματα στη διάθεση και τα αποθέματα υπομονής! 

Κράτα ότι είσαι καλά με τον άντρα σου, ότι έχετε δύο παιδάκια και είστε μια όμορφη οικογένεια!

Δημοσίευση

@Barbiee αιώνιο πρόβλημα αυτό...άλλοι λένε έτσι άλλοι αλλιώς...κι εγώ όσο νερό βάζω το υπολογίζω...δηλαδή 180 νερο ε 180 λέω ήπιε...

@Elkελπίζω να εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα και να μην υπάρχουν τσακωμοί κι εντάσεις...είναι ότι χειρότερο και για σένα και για τα παιδιά...να είσαι ήρεμη και υπομονή ...και ότι θες να το συζητάς... δεν εννοώ εδώ...με τον άντρα σου με κάποια φίλη..βοηθάει πολυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...