Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!και του χρόνου με υγεία...εμείς ξεκινήσαμε τα φρούτα και ευτυχώς τα πάμε πολύ πολύ καλά..ενθουσιάζεται και με το νερό,έχει πολλή πλάκα...

Αααα μπράβο σας... Με ποια ξεκινήσατε; Νερό του δίνεις με μπιμπερό ή ξεκίνησες κιόλας το εκπαιδευτικό ποτηράκι;

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 3:19 ΜΜ, ο/η nanouko είπε:

Ο στόχος είναι σε δύο τρεις μήνες να πίνει γάλα πρωί και βράδυ; Φφ εγώ κουράστηκα λίγο ψυχικά κορίτσια γτ αγχώνομαι αν τρώει καλά, επειδή δεν βλέπω δλδ πόσο τρώει.. τώρα με τα στερεά τουλάχιστον θα βλέπω 😀

Γιατί αγχώνεσαι τόσο τώρα βρε κορίτσι μου γλυκό; Αφού μια χαρά τα έχετε πάει μέχρι εδώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εσένα στο πρώτο πότε σου ήρθε περίοδος; Εμένα τίποτα ακόμη.. αχ πόσο το βαριέμαι το θήλαστρο.. αλλά το χρησιμοποιώ αναγκαστικά όταν ο μπέμπης θέλει να φάει μόνο από το ένα στήθος.. αλλά επειδή δεν προλαβαίνω να αποστειρώνω συνήθως το πετάω 😶😶 

Κι εμένα ακόμα τίποτα αν εξαιρέσεις τις ψευδοπεριόδους. Πριν λίγες μέρες νόμιζα ότι θα έρθει γιατί είχα λίγα πονάκια αλλά... ΜΠΑ!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου δεν πειράζει θα το κάνει και αυτό σιγά σιγά όσο μπορείς να την βάζεις μπρούμυτα εσύ και θα δεις πως θα γυρίσει εκεί που δεν το περιμένεις 🥰

και άλλο δόντι ;;; Οοο πηρε φόρα εσένα δηλαδή.. υπομονή !!!

εχει γκρίνια ;

Δύο δυο βγαίνουν συνήθως... Μέχρι χθες το βράδυ πάρα πολύ γκρίνια @Elkμου και πόνο. Έκλαιγε και πεταγόταν μέσα στον ύπνο της ουρλιάζοντας η καημένη. Σήμερα απο το πρωί είναι άλλο μωρό. Το βράδυ θα δείξει όμως!

Δημοσίευση

@Katiana1987 με γεια το δοντάκι! Πριν σκάσει το πρώτο είχες δει ότι είχε πρησμένα ούλα; έχει πολλή γκρίνια ο δικός μου και τρώει συνέχεια το χέρι και σκέφτηκα μήπως πάει να βγει κανένα δοντι αλλά δεν βλέπω πρησμένα ούλα 

@nanouko και ολόκληρο ποτήρι κρασί-μπυρα αν πιεις αν έχει περάσει δίωρο είσαι οκ μπορείς να θηλάσει. Τώρα αυτό που είχε λίγο λικέρ φαντάζομαι και σε λιγότερη ώρα θα ήταν οκ

Κορίτσια απολαύστε το όσο δεν σας έρχεται περίοδος!! Εμένα με έπιασαν φουλ τα ψυχολογικά μου τώρα που επανήλθε ο κύκλος μου! 

@Barbiee. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει στερεές αλλά έτσι όπως τα λες μια χαρά μου ακούγονται! Αν πεινουσε δεν θα έπινε και γάλα;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ αυτό ελπίζω κι εύχομαι...

Πιο πολύ προσπαθεί να γυρίσει από ανάσκελα σε μπρούμυτα πάρα το αντίστροφο. 

Ο παιδίατρος τι σου λέει βρε κορίτσι μου; Γιατί γενικά σε κάθε καινούριο που προσθέτεις μπορεί να μην τρώει πολύ. 

δεν έχω ξανα μιλήσει η αλήθεια είναι μαζί της...απο βδομάδα έχουμε ραντεβού οπότε και θα τα ρωτήσω ολα εκεί... σήμερα έβαλα σέλινο...καο σε 3 μέρες θα βάλω κολοκυθακι...θα δούμε...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

καλησπέρα κορίτσια!

με γεια σας και πάλι! επιτέλους να ηρεμήσετε λιγάκι 😍

μην αγχώνεσαι θα την κανει την τουμπα εκει που δεν το περιμένεις ❤️

εγω κορίτσια έχω μπερδευτεί με τις στερεές πολύ...τι εννοώ: εμενα μ είχε πει η παιδίατρος να δίνω φαγητό και μετά στήθος τώρα που είναι οι πρώτες μέρες γιατί δεν θα χορταινει με το φαγητό..ο μπέμπης όμως οταν τρώει φαγητό μετά δε θέλει στήθος... επίσης αν οχ ειναι να φαει στη 1 και περιμένω να παει η ωρα 1 να τον ταισω κλαίει παρα πολύ και δεν τρώει... έτσι του ξεκινάω απο τις 12.30 το φαγητό και μετά κατά 1.30 θα δώσω στήθος και θα πιεί πολυ πολύ λιγο ...δεν ξέρω τι αλλο να κάνω; και αν κάνω καλά ή όχι...γτ στις 12.30 ίσως δεν εχει πεινάσει πολύ και γι αυτό μπορεί να μην τρώει παραπάνω 🤷

Θα τα πεις με την παιδίατρο για πιο σίγουρα αλλά εγώ έτσι όπως τα λες νομίζω πως είναι οκ δεν τρώει στήθος πολύ μετά το φαγητό γιατί δεν θα πεινάει εσύ θα το προσφέρεις και θα πιει αν θέλει όσο θέλει αν δεν θέλει δοκίμασε ξανά αργότερα να του δώσεις στήθος 

εγω μετα το φαγητό δεν έδινα αμέσως στήθος άφηνα να περάσει μισή ώρα και μετά αν ήθελε έπινε αν δεν ήθελε το άφηνα για αργότερα 

Και μετά από λίγο καιρό το μεσημεριανό θηλασμό τον έκοψα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Δύο δυο βγαίνουν συνήθως... Μέχρι χθες το βράδυ πάρα πολύ γκρίνια @Elkμου και πόνο. Έκλαιγε και πεταγόταν μέσα στον ύπνο της ουρλιάζοντας η καημένη. Σήμερα απο το πρωί είναι άλλο μωρό. Το βράδυ θα δείξει όμως!

Ναι συνήθως δύο δύο πάνε 

Ωχ ζόρικα την περνάει την νύχτα της 

Ελπίζω τώρα που βγήκε και το δεύτερο να ηρεμήσει να είναι ήσυχη στο ταξίδι σας .. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Αααα μπράβο σας... Με ποια ξεκινήσατε; Νερό του δίνεις με μπιμπερό ή ξεκίνησες κιόλας το εκπαιδευτικό ποτηράκι;

Μήλο μπανάνα..Με μπιμπερο,νομίζω είναι αρκετά νωρίς για εκπαιδευτικό ποτηράκι..σιγά σιγά 😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@nanouko εσύ ποιο θήλαστρο είχες;  θυμισε μου! 

Lorelli ηλεκτρικό και μπαταρίας, κάπου στα 45 ευρώ, εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ! Βλέπω τώρα στο ινστα αυτά τα σουτιέν που κρατάνε το θήλαστρο για να έχεις ελεύθερα χέρια..αν ξέρει κάποια πού μπορώ να βρω!

Δημοσίευση

Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου..εκεί που είχα κοιμίσει τον μικρό κάνανε φασαρία ο άντρας και ο σκύλος, ξύπνησε, και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα.. και του τον έδωσα λέω παρτον και κοιμησε τον και κάνουνε βόλτες στο σαλόνι.. αφού τον στόλισα με διάφορα κοσμητικά επίθετα..μα βρήκε να κάνει δουλειές την ώρα που κοιμίζω τον μικρό λες και δεν ξέρει..ώρες ώρες δεν μπορώ, χάνω τον έλεγχο, δεν ξέρω..είναι σαν να μου ανάβουν τα λαμπάκια που λέμε..δε σέβεσαι του λέω την προσπάθειά μου..να τον έχω στα χέρια αν αποκοιμηθεί για να μην του χαλάσω τον ύπνο, να τον απασχολώ συνεχώς όταν είναι ξύπνιος για να τον βοηθήσω να εξελιχθεί, έχω να λούσω τα μαλλιά μου πόσες μέρες γτ δεν προλαβαίνω, είμαι μονίμως με μια πυτζάμα και αυτός δεν έχει μάθει ακόμη να κάνει ησυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Μήλο μπανάνα..Με μπιμπερο,νομίζω είναι αρκετά νωρίς για εκπαιδευτικό ποτηράκι..σιγά σιγά 😍

Και περιμένεις 3 μέρες για να προσθέσεις καινούριο; Εμένα μου φαίνεται νωρίς και για τις τροφές να καταλάβεις...

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου..εκεί που είχα κοιμίσει τον μικρό κάνανε φασαρία ο άντρας και ο σκύλος, ξύπνησε, και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα.. και του τον έδωσα λέω παρτον και κοιμησε τον και κάνουνε βόλτες στο σαλόνι.. αφού τον στόλισα με διάφορα κοσμητικά επίθετα..μα βρήκε να κάνει δουλειές την ώρα που κοιμίζω τον μικρό λες και δεν ξέρει..ώρες ώρες δεν μπορώ, χάνω τον έλεγχο, δεν ξέρω..είναι σαν να μου ανάβουν τα λαμπάκια που λέμε..δε σέβεσαι του λέω την προσπάθειά μου..να τον έχω στα χέρια αν αποκοιμηθεί για να μην του χαλάσω τον ύπνο, να τον απασχολώ συνεχώς όταν είναι ξύπνιος για να τον βοηθήσω να εξελιχθεί, έχω να λούσω τα μαλλιά μου πόσες μέρες γτ δεν προλαβαίνω, είμαι μονίμως με μια πυτζάμα και αυτός δεν έχει μάθει ακόμη να κάνει ησυχία!

Όλες νομίζω έχουμε τέτοια ξεσπάσματα!!!εγώ δηλαδή σίγουρα έχω οπότε μη νομίζεις ότι "τρελάθηκες" ξαφνικά...Ώρες ώρες όντως δε καταλαβαίνουν..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ναι συνήθως δύο δύο πάνε 

Ωχ ζόρικα την περνάει την νύχτα της 

Ελπίζω τώρα που βγήκε και το δεύτερο να ηρεμήσει να είναι ήσυχη στο ταξίδι σας .. 

Μακάρι να είναι ήσυχη την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα κι αύριο νομίζω είναι το crash test... 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ε εντάξει κορίτσι μου... Οι ορμόνες μας ακόμα δεν έχουν επανέλθει. Λογικό που και που να ξεφεύγεις... Ειδικά αν σου δίνει κι αφορμή.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Και περιμένεις 3 μέρες για να προσθέσεις καινούριο; Εμένα μου φαίνεται νωρίς και για τις τροφές να καταλάβεις...

Ανά 2 μέρες προσθέτω κάτι καινούργιο..Κοίτα γενικά παλιότερα οι συστάσεις πρότειναν η εισαγωγή να γίνεται όταν κλείνουν και τον 6ο μήνα,τώρα το έχουν αλλάξει και το πάνε με βάση το παιδί,δηλαδή κατά πόσο είναι έτοιμο..Ο δικός μου ας πούμε πλέον στέκεται στον πωπο του χωρίς υποστήριξη και στο καρεκλάκι φαγητού κάθεται κύριος οπότε μας έδειχνε ότι είναι έτοιμος γι'αυτό και τον ξεκινήσαμε 😍🧿

Δημοσίευση

@nanouko ευχαριστώ για την απάντηση!

Όσο για τον σύζυγο κοιμισμα μωρού κλπ σε καταλαβαίνω! Όταν όλη τη μέρα είμαστε-ασχολουμαστε με το μωρό η καθημερινότητα μπορει να είναι πολύ πειστική και να μαζεύονται μικρά πραγματάκια που κάποια στιγμή κάνεις ένα μικρό μπαμ γιατί έχεις πιεστεί, γιατί προσπαθείς για το καλύτερο του μωρού και δεν βγαίνει πάντα όπως θα το ήθελες, γιατί δεν έχεις χρόνο να κάνεις άνετα ένα μπάνιο κλπ 

Εμένα ευτυχώς ο άντρας μου είχε άδεια μια βδομάδα και ήταν πιο εύκολα και ξεκουραστα για μένα. Τώρα από αύριο πάλι τον αναλαμβάνω εγώ σχεδόν όλη τη μέρα 

Δημοσίευση

@Demy93 μπράβο στον μικρούλη σου (που είναι βέβαια ο μεγάλος της παρέας) 

Πότε άρχισε να στηριζεται στον ποπό; 

αχ @Katiana1987 κι εμένα μικρά μου φαίνονται για στερεές..! Θα δω τι θα μας πει η παιδίατρος αλλά πολύ γρήγορο μου φαίνεται ότι πάμε σε επόμενα στάδια! Πότε τα γέννησα και άρχισαν να ρολαρουν να ξεκαρδιζονται και τώρα θα αρχίσουν και τροφές! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

αχ @Katiana1987 κι εμένα μικρά μου φαίνονται για στερεές..! Θα δω τι θα μας πει η παιδίατρος αλλά πολύ γρήγορο μου φαίνεται ότι πάμε σε επόμενα στάδια! Πότε τα γέννησα και άρχισαν να ρολαρουν να ξεκαρδιζονται και τώρα θα αρχίσουν και τροφές! 

Άσε... Σας χθες πέρυσι άκουσα για πρώτη φορά την καρδούλα της και είδα ένα ρεβιθάκι να πάλλεται!!! 

Όσο για την προηγούμενη ερώτηση... είχαν πρηστεί μέρες πριν και είχαν ασπρίσει τις τελευταίες 2-3 μέρες πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

καλέ και εμένα άπειρες φορές το έχει κάνει αυτό ο άντρας μου να την ξυπνάει και να πρέπει να φύγει κιόλας για δουλειά και να παιδεύομαι εγώ μετά αλλά εντάξει νευριάζω εκείνη την ώρα και μετά μου περνάει τώρα  πλέον το έχω συνηθίσει .. εμένα έχει ένα κακο έχει δυνατή φωνή μιλάει δυνατά και όποτε κοιμούνται του λέω πιο σιγά όταν μου μιλάει εεε δεν μπορεί πιο σιγά 😂 ειδικά όταν μιλάει στο τηλ του λέω να βγει έξω στην αυλή να μιλήσει αφού του είπα θα σε πάω σε γιατρό μήπως δεν ακούς καλά 😂

εντάξει νεύρα θα υπάρχουν κάποιες φορές το θέμα είναι να μην μιλάμε άσχημα στους συντρόφους μας (και αυτοί εμας ) και να μην κρατάει για πολύ τα μούτρα μας (και από τις δύο πλευρές ) εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω δηλαδή 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Χαχαχ ο μεγάλος της παρέας ναι 😂😍...πότε ήταν που σας έγραφα έσπασαν τα νερά πάμε μαιευτήριο πότε ξεκινήσαμε να τρώμε 😂..Άρχισε να στηρίζεται πριν 10 μέρες περίπου..1 εβδομάδα δλδ πριν κλείσουμε τον 5ο..

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Ανά 2 μέρες προσθέτω κάτι καινούργιο..Κοίτα γενικά παλιότερα οι συστάσεις πρότειναν η εισαγωγή να γίνεται όταν κλείνουν και τον 6ο μήνα,τώρα το έχουν αλλάξει και το πάνε με βάση το παιδί,δηλαδή κατά πόσο είναι έτοιμο..Ο δικός μου ας πούμε πλέον στέκεται στον πωπο του χωρίς υποστήριξη και στο καρεκλάκι φαγητού κάθεται κύριος οπότε μας έδειχνε ότι είναι έτοιμος γι'αυτό και τον ξεκινήσαμε 😍🧿

Καλέ μπράβο εσένα είναι αρκετά μπροστά ο μικρός σου αφού στέκεται και μόνος τους στο καρεκλάκι 

Στο καρότσι όταν τον βάζεις πιο έχεις ; Στο μεγάλο το καρεκλάκι ; Για να κάθετε ; Εγώ ακόμα έχω το αβγό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...