Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου...

Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολώ και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα. 

@nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά. 

Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε τοι αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα! 

Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 

Ωχ.. μήπως έβαλες τπτ άλλο στη διατροφή σου; Μαγειρεύει άλλος εδώ; Χαχα κορμάρα η δική σου! Με καμιά κουδουνιστρα δε βρίσκει ενδιαφέρον;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;

Εμείς με την ύπνο τα πάμε καλά είναι η αλήθεια και το βράδυ και το μεσημέρι έχει καιρό που κάνει καλούς ύπνους δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αλλά πάει πολύ καλά, έχει να κάνει ξεκάθαρα ομως με το παιδί αυτό γιατί η μεγάλη δεν ήταν τόσο εύκολη στον ύπνο της 

οχι δεν αποστειρώνω απλά τα ξεπλένω με νεράκι 

όσο για το σίδερο και γενικά τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω το μεσημέρι που κοιμούνται τα παιδεία έχω περίπου ένα 2 ωρο κάθε μεσημέρι οπότε ότι προλάβω να κάνω το κάνω τότε 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου...

Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολώ και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα. 

@nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά. 

Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα! 

Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 

Ωχ να πάρει γιατί έτσι; Μάλλον φταίει η αλλαγή του περιβάλλοντος ή και η βαβούρα του σπιτιού αν είστε αρκετά άτομα  εγώ όταν πήγαινα στο πατρικό μου οι πρώτες μέρες ήταν αλλού για αλλού το παιδί εντάξει ήταν και μεγάλο το ταξίδι 7 ώρες με το αυτοκίνητο αλλά όταν πήγαινε να μπει σε μια σειρά ως συνήθως φεύγαμε για πίσω 

χαχαχα 😂 θα κάνει κοιλιακούς φουλ δηλαδή η μικρή 

Εμένα για την ώρα η μπέμπα αναπτυξιακά είναι πιο γρήγορη από την μεγάλη.. η μεγάλη σε αυτήν την ηλικία δεν γύριζε ούτε εμένα ενώ η μπέμπα  ξεκίνησε από τον 3ο μήνα να γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα αλλά δεν έχει να λέει κάτι αυτό…

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμείς με την ύπνο τα πάμε καλά είναι η αλήθεια και το βράδυ και το μεσημέρι έχει καιρό που κάνει καλούς ύπνους δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αλλά πάει πολύ καλά, έχει να κάνει ξεκάθαρα ομως με το παιδί αυτό γιατί η μεγάλη δεν ήταν τόσο εύκολη στον ύπνο της 

οχι δεν αποστειρώνω απλά τα ξεπλένω με νεράκι 

όσο για το σίδερο και γενικά τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω το μεσημέρι που κοιμούνται τα παιδεία έχω περίπου ένα 2 ωρο κάθε μεσημέρι οπότε ότι προλάβω να κάνω το κάνω τότε 

Μια χαρούλα!! Μακάρι να ήξερα ότι είχα δίωρο! Για να δούμε πώς θα πάει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
    • Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️   Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.    Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.  Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...