Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα σωστά είναι ψηλός και δεν του φαίνονται κιλάκια.. εμένα πάλι την τελευταία φορά ήταν 60εκ τώρα που έχω ραντεβού σε μια βδομάδα ξανά για εμβολιο επαναληπτικό θα την ξανά μετρήσει 

εχεις ψηλα παιδάκια εμένα κοντούλες θα είναι γιατί και εμείς δεν είμαστε και πρώτο μπόι  😂

Εμένα ξεκινάει με φρούτα με μπανάνα ως συνήθως.. εντάξει νομίζω καλύτερα από τον άλλο μήνα να είναι λίγο πιο μεγάλο το παιδάκι και εμείς από τον άλλον φαντάζομαι θα μας αρχίσει..

τουλάχιστον σου έκανε λίγο πυρετό δεν έχει και γκρίνια ευτυχώς 

Κι εγω ανυπομονώ να δω τις μετρήσεις της τη Δευτέρα που θα πάμε για τα εμβόλια. Εμένα μου είπε με φρούτα θα ξεκινήσει τέλη Ιανουαρίου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αχ ρε κορίτσια εγώ δεν ξέρω τι να κάνω..νομίζω το μωρό αρνείται το στήθος..είχαμε που δεν πολυηθελε το ένα γτ είχε έντονη ροή.τωρα δε θε λει ούτε το άλλο..δεν ξέρω τι να κάνω..έχω απογοητευτεί..

Αρχικά να μην απογοητεύεσαι! Για όλα υπάρχει λύση. Μίλησες με σύμβουλο θηλασμού;

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αρχικά να μην απογοητεύεσαι! Για όλα υπάρχει λύση. Μίλησες με σύμβουλο θηλασμού;

Και @Elk

Κορίτσια τρώει με κλάματα με το ζόρι άλλοτε το αδειάζει το στήθος άλλοτε όχι.. δεν κλαίει πάντα αλλά έχει γίνει πολύ αγχωτική η διαδικασία του θηλασμού..

Εσάς το αδειάζει πάντα;

Την άλλη βδομάδα έχω γυναικολόγο και η μαία εκεί είναι και σύμβουλος θηλασμού..

Επίσης είπα να δοκιμάσω γαλακτοκομικά που τα είχα κόψει, έφαγα το πρωί και τώρα το βράδυ είχε αίμα στα κακάκια του και βλέννη..

στις πριν 21 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Και @Elk

Κορίτσια τρώει με κλάματα με το ζόρι άλλοτε το αδειάζει το στήθος άλλοτε όχι.. δεν κλαίει πάντα αλλά έχει γίνει πολύ αγχωτική η διαδικασία του θηλασμού..

Εσάς το αδειάζει πάντα;

Επίσης είπα να δοκιμάσω γαλακτοκομικά που τα είχα κόψει, έφαγα το πρωί και τώρα το βράδυ είχε αίμα στα κακάκια του και βλέννη..

Κάτι τον πειράζει από αυτά που τρως ενημέρωσε παιδίατρο για το αίμα στα κακά έτσι ήταν η κουμπάρα μου είχε κόψει πολλά πράγματα ούτε μοσχάρι δεν έτρωγε 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Κι εγω ανυπομονώ να δω τις μετρήσεις της τη Δευτέρα που θα πάμε για τα εμβόλια. Εμένα μου είπε με φρούτα θα ξεκινήσει τέλη Ιανουαρίου. 

Εγώ σήμερα την ζύγισα φαίνεται πως έχει πάει καλύτερα από την προηγούμενο μήνα στο βάρος  αλλά περιμένω της μετρήσεις να δω τι θα μου βγάλει και εκείνη 

@nanouko αφού είδες αίμα κάτι τον πειράξε όπως σου είπαν και τα κορίτσια μιλά με σύμβουλο να σε καθοδηγήσει..

@Elk @Katiana1987 τι άγχος κι αυτό κάθε μήνα αν πήραν η όχι κιλά πωωω..εν τω μεταξύ τα κοριτσάκια πάντα είναι λιγότερα κιλά απ' τ αγορακια...εχουν και διαφορετικές καμπυλες....πίστευα ότι στο δεύτερο δε θα το σκέφτομαι τόσο αλλά και πάλι το ίδιο βλέπω..αν και πιο πολύ το εμβόλιο σκέφτομαι κάθε φορά ..το μετά δηλαδή...αλλά οκ ..σήμερα ήταν καλά σχετικά..του έβαλα θερμόμετρο είχε 37..ε δεν του έδωσα τίποτα ..τώρα τον έβαλα για ύπνο..πιστεύω καλά θα πάει η νύχτα μας..

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Βλέπω μεγαλώνουν τα νινάκια σας😍

Εμένα δυστυχώς είναι άρρωστη κ έχω καταστεναχωρηθει. 2 μέρες τώρα είχε πολλή υπνηλία, 1 μέρα είχε βλέννα στα κακα της κ την επόμενη έκανε εμετό. Την πήγαμε στον γιατρό χθες αλλά δεν βρήκε κάτι.

Κ σήμερα το απόγευμα ανέβασε 39,2 πυρετό. Κατατρομαξα! Της έδωσα depon κατά τις 7 κ έπεσε, τώρα δεν έχει. Αντε να δούμε πως θα πάει. Μα πως αρρώστησε? Θα σκάσω!

στις πριν 13 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

@nanouko αφού είδες αίμα κάτι τον πειράξε όπως σου είπαν και τα κορίτσια μιλά με σύμβουλο να σε καθοδηγήσει..

@Elk @Katiana1987 τι άγχος κι αυτό κάθε μήνα αν πήραν η όχι κιλά πωωω..εν τω μεταξύ τα κοριτσάκια πάντα είναι λιγότερα κιλά απ' τ αγορακια...εχουν και διαφορετικές καμπυλες....πίστευα ότι στο δεύτερο δε θα το σκέφτομαι τόσο αλλά και πάλι το ίδιο βλέπω..αν και πιο πολύ το εμβόλιο σκέφτομαι κάθε φορά ..το μετά δηλαδή...αλλά οκ ..σήμερα ήταν καλά σχετικά..του έβαλα θερμόμετρο είχε 37..ε δεν του έδωσα τίποτα ..τώρα τον έβαλα για ύπνο..πιστεύω καλά θα πάει η νύχτα μας..

Εγώ στην μεγάλη δεν είχα τόσο άγχος να σου πω την αλήθεια για το βάρος

αλλά επειδή αυτήν γεννήθηκε πιο μικρή είμαστε κάτω στην καμπύλη και λόγο θηλασμού δεν ξέρω πόσο τρώει εεε κάπως το έχω λίγο στο μυαλό μου όσο να πεις.. εχτές την έβγαλα 6 κιλά εγω σε μια βδομάδα που θα πάω να δω τι θα μας πει και η γιατρός 😊

Με τα εμβόλια μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα με το μετά συνήθως είμαστε καλά 

πως κύλησε το βράδυ σας ; Έκανε πυρετό ;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ στην μεγάλη δεν είχα τόσο άγχος να σου πω την αλήθεια για το βάρος

αλλά επειδή αυτήν γεννήθηκε πιο μικρή είμαστε κάτω στην καμπύλη και λόγο θηλασμού δεν ξέρω πόσο τρώει εεε κάπως το έχω λίγο στο μυαλό μου όσο να πεις.. εχτές την έβγαλα 6 κιλά εγω σε μια βδομάδα που θα πάω να δω τι θα μας πει και η γιατρός 😊

Με τα εμβόλια μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα με το μετά συνήθως είμαστε καλά 

πως κύλησε το βράδυ σας ; Έκανε πυρετό ;

Καλημέρα! Σημασία δεν έχει σε ποια θέση  είναι στην καμπύλη αλλά να υπάρχει εξέλιξη και να μη μείνει στάσιμο..ν ανεβαίνει σιγα..εσείς μια χαρά πάτε!  Δεν έκανε πυρετό και σήμερα μια χαρά...τζαπα το αγχος μου με το bexsero😅 στο προηγούμενο εμβόλιο περισσότερο γκρίνια έκανε και πυρετό δύο μέρες...

Εσείς πως είστε? Τα υπόλοιπα κορίτσια το κάνετε!?

στις πριν 11 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Βλέπω μεγαλώνουν τα νινάκια σας😍

Εμένα δυστυχώς είναι άρρωστη κ έχω καταστεναχωρηθει. 2 μέρες τώρα είχε πολλή υπνηλία, 1 μέρα είχε βλέννα στα κακα της κ την επόμενη έκανε εμετό. Την πήγαμε στον γιατρό χθες αλλά δεν βρήκε κάτι.

Κ σήμερα το απόγευμα ανέβασε 39,2 πυρετό. Κατατρομαξα! Της έδωσα depon κατά τις 7 κ έπεσε, τώρα δεν έχει. Αντε να δούμε πως θα πάει. Μα πως αρρώστησε? Θα σκάσω!

Αχ περαστικά βρε κορίτσι μου τουλάχιστον έπεσε με το ντεπον πως είστε σήμερα ;

Πήγατε πουθενά ; Καμία βόλτα ; Γενικά γίνεται χαμός με τις ιώσεις είναι η αλήθεια 

Εμείς σε λίγες μέρες είμαστε καλεσμένοι σε κάτι γενέθλια και το σκεφτόμαστε πως θα πάμε.. είναι η 3 φορά που μας καλεί ο ίδιος και τις προηγούμενες 2 φορές δεν πήγα, ντρέπομαι να ρίξω και τρίτο άκυρο 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα! Σημασία δεν έχει σε ποια θέση  είναι στην καμπύλη αλλά να υπάρχει εξέλιξη και να μη μείνει στάσιμο..ν ανεβαίνει σιγα..εσείς μια χαρά πάτε!  Δεν έκανε πυρετό και σήμερα μια χαρά...τζαπα το αγχος μου με το bexsero😅 στο προηγούμενο εμβόλιο περισσότερο γκρίνια έκανε και πυρετό δύο μέρες...

Εσείς πως είστε? Τα υπόλοιπα κορίτσια το κάνετε!?

Ναι δείχνει εξέλιξη φαίνεται να πηγαίνει καλά 🙂 

Ααα το κάνατε το bexsero ; Αφού δεν σας  πείραξε μια χαρά είστε ! Γιατί λένε κάνει αρκετό πυρετό 

εγώ δεν το έκανα ακόμα στην μπέμπα τώρα έχω επαναληπτικό την άλλη βδομάδα δεν ξέρω μάλλον 5-6 μηνών θα το κάνω στην μπέμπα 

Θα κάνετε και της γρίπης; Εγώ αυτό λέω να μην το κάνω 

Εμείς καλά είμαστε κάπως πέρασε η γκρίνια της μπέμπας εχτές είμασταν καλύτερα να δω και σήμερα πως θα πάει 😊

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?? 🤗

Εμείς έχουμε ξανά γυρίσει στο σχετικά σταθερό μας πρόγραμμα και η γκρίνια μας έχει περιοριστεί κατά πολύ!!!Τα ουλάκια μας ενοχλούν αλλά εντάξει την παλεύουμε...

Έχω ερώτηση για όλες αλλά κυρίως και για τις κοπέλες που έχουν και άλλα παιδιά,ποια θεωρείτε την "κατάλληλη" ηλικία να πάει το μωράκι στο δικό του δωμάτιο??Εγώ σκέφτομαι από Φλεβάρη να τον πάω στο δικό του,βέβαια κάποιες φορές με πιάνω να λέω όχι τον θέλω δίπλα μου ακόμα αλλά ειλικρινά δε ξέρω 😄

@nanouko ξεκάθαρα τον πείραξε κάτι που εφαγε. Εμένα που κάνει βλεννες πολύ συχνά (λογω γαλακτοκομικωβ που δοκίμασα να ξαναρχίσω)  δεν είχε άρνηση για το στήθος απλά ζοριζοταν μετά και σφιγγοταν. 

Επειδή ξέρεις ότι πήγα σε σύμβουλο θηλασμού για υπερπαραγωγή από αυτά που μου είπε θεωρώ η άρνηση για το στήθος αν έχεις μεγάλη ροή είναι γι αυτό που σου έλεγα ότι μετά το τρίμηνο φεύγουν τα αντανακλαστικα και αν του έρχεται απότομα το γάλα φοβάται μην πνίγει γιατί πλέον τρώει χωρίς τα αντανακλαστικα που το προστατεύουν. Σίγουρα μια σύμβουλος θηλασμού θα σε καθοδηγήσει καλύτερα! 

@katerinayia περαστικά στη μικρούλα σου..ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία σύντομα! Είναι πολύ δύσκολο να τα βλέπεις άρρωστα...

@Elk.   @Katiana1987  μια χαρά μεγαλώνουν τα κορίτσια σας!  Σκαρφαλώνουν τις καμπύλες! 😊😊

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Εμείς έχουμε ξανά γυρίσει στο σχετικά σταθερό μας πρόγραμμα και η γκρίνια μας έχει περιοριστεί κατά πολύ!!!Τα ουλάκια μας ενοχλούν αλλά εντάξει την παλεύουμε...

Έχω ερώτηση για όλες αλλά κυρίως και για τις κοπέλες που έχουν και άλλα παιδιά,ποια θεωρείτε την "κατάλληλη" ηλικία να πάει το μωράκι στο δικό του δωμάτιο??Εγώ σκέφτομαι από Φλεβάρη να τον πάω στο δικό του,βέβαια κάποιες φορές με πιάνω να λέω όχι τον θέλω δίπλα μου ακόμα αλλά ειλικρινά δε ξέρω 😄

Άντε ωραία για τον ύπνο!  Κι εμείς καλύτερα με αυτό το θέμα!  Βέβαια τα σερί 10-11ωρα με ένα τάισμα που είχε ξεκινήσει δεν τα κάνει ακόμα αλλά τουλάχιστον δεν ξυπναει κάθε τρεις και λίγο, όπως έκανε τις τελευταίες μερες6! 

Εγώ λέω κοντά στο 6μηνο (ακούω και αυτά τα ή 6 μηνών ή 6 χρονών)  

Νομίζω και οι παιδίατροι συστήνουν να μένουν το πρώτο εξάμηνο μαζί μας όποτε σίγουρα όχι νωρίτερα! Απλά αν πχ ξεκινάει στερεές εκείνο το διάστημα (ίσως ξεκινήσει έναν μήνα νωρίτερα στερεές είπε η παιδιάτρος) ίσως το καθυστερήσω κανένα μήνα. Μην του έρθουν όλες οι αλλαγές μαζί! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Δεν είμαι και η κατάλληλη να πω για το πότε «πρέπει»να φύγει ένα μωρό από δωμάτιο 

αυτό που λέει η @Christi.D. ή 6 μηνών ή έξι χρονών το λέει και η δικιά μου παιδίατρος 😂

εμένα η μεγάλη κοιμάται μαζί μας όχι μόνο στο δωμάτιο αλλά ανάμεσα μας στο κρεβάτι και είναι 2 χρονών και 3 μηνών (κοιμάται σερί ) αλλά εγώ ακόμα δεν έχω κάνει δωμάτιο στα παιδιά λόγο οικονομικών και κάτι άλλο θεμάτων που έχω με το σπίτι το οποίο νοικιάζω και ειναι επιπλωμένο δεν ξέρω που θα πάνε τα έπιπλα που είναι μέσα στο δωμάτιο που θέλω να κάνω παιδικό τέλος πάντων .. τώρα βλακεία αυτό που θα πω αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας που κοιμόμαστε όλοι μαζί 🫣 😂

πότε θα φύγουν από δωμάτιο;;; άγνωστο δεν έχω βγάλει πλάνο ελπίζω εκεί κοντά στο Πάσχα να έχω βάλει μπροστά το δωμάτιο 🤷‍♀️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Μμμ ούτε κ εγώ είναι η κατάλληλη να απαντήσει σ'αυτο. Η μεγάλη μου κοιμόταν στο κρεβάτι μας μέχρι τα 3,5. Μετά διοριστηκα σε άλλη πόλη που πήγαμε μαζί οπότε κοιμόμασταν κ πάλι μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Όταν επιτέλους επιστρέψαμε σπίτι μας , στα 5,5, κοιμόταν μεν στο δωμάτιο της αλλά μαζί με τον μπαμπά της. Έχει μόλις κάνα δίμηνο που κοιμάται μόνη της πια. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι το πιο καλό παραδειγμα🤣🤣

Τώρα με την μπέμπα δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Θα δείξει ο καιρός. Αν συνεχίσει να κοιμάται καλά τα βράδια ίσως την πάω γύρω στους 9 μήνες στο δικό της δωμάτιο.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αχ περαστικά βρε κορίτσι μου τουλάχιστον έπεσε με το ντεπον πως είστε σήμερα ;

Πήγατε πουθενά ; Καμία βόλτα ; Γενικά γίνεται χαμός με τις ιώσεις είναι η αλήθεια 

Εμείς σε λίγες μέρες είμαστε καλεσμένοι σε κάτι γενέθλια και το σκεφτόμαστε πως θα πάμε.. είναι η 3 φορά που μας καλεί ο ίδιος και τις προηγούμενες 2 φορές δεν πήγα, ντρέπομαι να ρίξω και τρίτο άκυρο 

Όλα το βράδυ δεν έκανε πυρετό αλλά γενικά δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά. Ξυπνουσε συνέχεια. Στις 6,30 το πρωί ανέβασε πάλι 39,στις 11 ώρες δηλαδή περίπου, ήπιε πάλι ντεπον κ ως τωρα προς το παρόν δεν έχει. Ελπίζω να περάσει γρήγορα, είναι πολύ μαραμενο το καημένο.

Μωρέ δεν πήγαμε, κάνα 2 φορές σούπερ μάρκετ μόνο. Απλά δεν βγαίνουμε κ έξω πολύ είναι η αλήθεια γιατί έχει κρύο. Ίσως όμως πρέπει να την βγάζω συχνότερα στον αέρα. Βέβαια είχε κ η μεγάλη μου λίγο μπούκωμα κάνα 2μερο, αλλά μόνο αυτό. Ούτε βήχα, ούτε κάτι άλλο.

Κ εμείς έχουμε ένα παρτυ την Παρασκευή, αλλά θα πάω μόνο με την μεγάλη εννοείται, γιατί την λυπάμαι κ αυτην. Χάνει πολλά πράγματα λόγω του μωρού μωρέ.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@nanouko ξεκάθαρα τον πείραξε κάτι που εφαγε. Εμένα που κάνει βλεννες πολύ συχνά (λογω γαλακτοκομικωβ που δοκίμασα να ξαναρχίσω)  δεν είχε άρνηση για το στήθος απλά ζοριζοταν μετά και σφιγγοταν. 

Επειδή ξέρεις ότι πήγα σε σύμβουλο θηλασμού για υπερπαραγωγή από αυτά που μου είπε θεωρώ η άρνηση για το στήθος αν έχεις μεγάλη ροή είναι γι αυτό που σου έλεγα ότι μετά το τρίμηνο φεύγουν τα αντανακλαστικα και αν του έρχεται απότομα το γάλα φοβάται μην πνίγει γιατί πλέον τρώει χωρίς τα αντανακλαστικα που το προστατεύουν. Σίγουρα μια σύμβουλος θηλασμού θα σε καθοδηγήσει καλύτερα! 

@katerinayia περαστικά στη μικρούλα σου..ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία σύντομα! Είναι πολύ δύσκολο να τα βλέπεις άρρωστα...

@Elk.   @Katiana1987  μια χαρά μεγαλώνουν τα κορίτσια σας!  Σκαρφαλώνουν τις καμπύλες! 😊😊

Κορίτσι μου ναι,τα έχουμε πει και σε ευχαριστώ! Εσύ σου έχει σταθεροποιηθεί η ροή ή συνεχίζεις να το προσπαθείς και να το ελέγχεις;

στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Όλα το βράδυ δεν έκανε πυρετό αλλά γενικά δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά. Ξυπνουσε συνέχεια. Στις 6,30 το πρωί ανέβασε πάλι 39,στις 11 ώρες δηλαδή περίπου, ήπιε πάλι ντεπον κ ως τωρα προς το παρόν δεν έχει. Ελπίζω να περάσει γρήγορα, είναι πολύ μαραμενο το καημένο.

Μωρέ δεν πήγαμε, κάνα 2 φορές σούπερ μάρκετ μόνο. Απλά δεν βγαίνουμε κ έξω πολύ είναι η αλήθεια γιατί έχει κρύο. Ίσως όμως πρέπει να την βγάζω συχνότερα στον αέρα. Βέβαια είχε κ η μεγάλη μου λίγο μπούκωμα κάνα 2μερο, αλλά μόνο αυτό. Ούτε βήχα, ούτε κάτι άλλο.

Κ εμείς έχουμε ένα παρτυ την Παρασκευή, αλλά θα πάω μόνο με την μεγάλη εννοείται, γιατί την λυπάμαι κ αυτην. Χάνει πολλά πράγματα λόγω του μωρού μωρέ.

Περαστικά σας...αφού δεν σου έκανε πυρετό τη νύχτα λογικά καλύτερευει πάει να της περάσει...ε απ' τη μεγάλη θα είναι τότε ..τα μεγάλα τα περνανε ελαφριά ..τα μικρά βαριά...να πάτε μην κλείνεστε μέσα ..χειρότερα είναι...και ο δικός μου πριν κάνα μήνα κόλλησε...και δύο ιώσεις μάλιστα..η μια μετά την άλλη...ευτυχώς όλα καλά ... 

@Demy93 ενα θα σου πω ...εγώ κοιμάμαι με το μωρό και ο άντρας μου με τον μεγάλο..δεν ξεκολλάει...θέλω να κοιμηθώ μια μέρα με τον άντρα μου και δε μπορώ ..μακάρι να τον είχα βάλει στο δωμάτιο του νωρίτερα..τώρα με το μικρό δεν τη ξαναπάταω...έχω ξεκινήσει ήδη τώρα που κοιμάται και το μικρό όλη νύχτα και τους βάζω κοιμούνται μαζί(ο καθένας στο κρεβάτι του) και σιγά σιγά του το έχω πει θα κοιμαστε μαζί και έτσι το δέχτηκε...μέχρι να φτιάξω το τρίτο υπνοδωμάτιο που θα κοιμάται το μικρο

στις πριν 18 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Και @Elk

Εσάς το αδειάζει πάντα;

Όχι καλέ. Σιγά να μην το αδειάζει πάντα. Είναι ανάλογα το ποσό πεινάει. Αλλά για το αίμα, μίλα με τον παιδίατρο σας κορίτσι μου. 

@Elkμου, έχεις πάρει βρεφοζυγό; Αν έχει πιάσει τα 6 κιλά είναι καλά νομίζω.

@μαμά12345άστο! Σκέψου κανόνισα ραντεβού με σύμβουλο θηλασμού για να δω αν μπορώ να "διορθώσω" κάτι ώστε να τρώει παραπάνω η Ισμήνη-Μαρία. 

Πάντως από τότε που την αφήνω να κοιμηθεί όσο θέλει και να τρώει όσο και όποτε θέλει... και καλά κοιμάται και γουλιές δε μου κάνει πια!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Ελπίζω να μην ανεβάσει άλλο πυρετό σήμερα να ήταν το τελευταίο

και εγώ σε μαγαζιά δεν την πάω άντε ένα σούπερ,  αλλά έξω την βγάζω στην αυλή βέβαια εμείς έχουμε και καλό καιρό εδώ 

Μπορεί να το κόλλησε από την μεγάλη αλλά εκείνη να το περνάει ελαφριά 🤷‍♀️

Εμείς αν πάμε θα πάμε όλοι μαζί στο πάρτυ γιατί για να πάει μονος του αντρας με την μεγάλη δύσκολο το κόβω … 

@Demy93ούτε που το έχω σκεφτεί. Κοιμόμουν με τη μαμά μου μέχρι τα 12, οπότε και να το κάνει και η κόρη μου δε με ενοχλεί!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Elkμου, έχεις πάρει βρεφοζυγό; Αν έχει πιάσει τα 6 κιλά είναι καλά νομίζω.

@μαμά12345άστο! Σκέψου κανόνισα ραντεβού με σύμβουλο θηλασμού για να δω αν μπορώ να "διορθώσω" κάτι ώστε να τρώει παραπάνω η Ισμήνη-Μαρία. 

Πάντως από τότε που την αφήνω να κοιμηθεί όσο θέλει και να τρώει όσο και όποτε θέλει... και καλά κοιμάται και γουλιές δε μου κάνει πια!!!

Οχι δεν έχω με την δικιά μας την ζυγαριά την ζυγίζω ανεβαίνω εγώ και μετά την παίρνω αγκαλιά και κάνω την αφαίρεση μπακαλίστικα πράγματα 😂

Εγώ περιμένω να έχει πάρει περίπου στα 700γρ σύνολο για να δουμε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...