Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...περαστικά σου 🥰...Πως τα πάτε με τον μπεμπακο?ηρεμησατε καθόλου...εμείς ενώ ήμασταν μια χαρά χτες κοιμήθηκε και μετά από 1 ώρα ξύπνησε και έκλαιγε..έτσι πήγαμε όλο το βράδυ...κοιμισμα,ξυπνημα-κλαμα,αγκαλιά,ύπνο και πάλι από την αρχή..

Μήπως είναι από το άλμα; Κολικούς δεν έχει πια, σωστά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μήπως είναι από το άλμα; Κολικούς δεν έχει πια, σωστά;

Καλημερα...όχι δεν είμαστε σε άλμα αυτόν τον καιρό,το περάσαμε με επιτυχία μπορώ να πω...όχι όχι οι κολικοί μας σταμάτησαν μόλις κλείσαμε τον 3ο...νομίζω ότι έχουν αρχίσει να τον ενοχλούν τα ούλα του...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...περαστικά σου 🥰...Πως τα πάτε με τον μπεμπακο?ηρεμησατε καθόλου...εμείς ενώ ήμασταν μια χαρά χτες κοιμήθηκε και μετά από 1 ώρα ξύπνησε και έκλαιγε..έτσι πήγαμε όλο το βράδυ...κοιμισμα,ξυπνημα-κλαμα,αγκαλιά,ύπνο και πάλι από την αρχή..

Αχ ντεμυ ακριβώς έτσι κι εμείς! Πρώτη φορά και ενώ το πρόγραμμα ύπνου είχε κυλήσει κανονικά! 

Ευθυγραμμιστηκαν τα αστέρια ; ποιος ξέρει;  ελπίζω σήμερα να πάει καλύτερα!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ ντεμυ ακριβώς έτσι κι εμείς! Πρώτη φορά και ενώ το πρόγραμμα ύπνου είχε κυλήσει κανονικά! 

Ευθυγραμμιστηκαν τα αστέρια ; ποιος ξέρει;  ελπίζω σήμερα να πάει καλύτερα!!

Μακάρι να πάμε και εμείς και εσείς καλύτερα 🥰🥰..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημερα...όχι δεν είμαστε σε άλμα αυτόν τον καιρό,το περάσαμε με επιτυχία μπορώ να πω...όχι όχι οι κολικοί μας σταμάτησαν μόλις κλείσαμε τον 3ο...νομίζω ότι έχουν αρχίσει να τον ενοχλούν τα ούλα του...

Μα το άλμα είναι 15η με 19η εβδομάδα. Πόσων εβδομάδων είναι ο μπέμπης;

Αν είναι τα ούλα... καλό κουράγιο! 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μα το άλμα είναι 15η με 19η εβδομάδα. Πόσων εβδομάδων είναι ο μπέμπης;

Αν είναι τα ούλα... καλό κουράγιο! 

Το συγκεκριμένο άλμα έχει κορύφωση την 17η εβδομάδα γι'αυτό ανέφερα ότι το περάσαμε (εννοούσα το πιο δύσκολο κομμάτι του),σήμερα είναι 18+1..

Ναι ναι αυτό είναι έκανα ψηλάφηση στο κάτω ούλο και είναι ελαφρώς πρησμένο άρα λογικά τον ενοχλεί..Ευχαριστούμε πολύ 😘

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Το συγκεκριμένο άλμα έχει κορύφωση την 17η εβδομάδα γι'αυτό ανέφερα ότι το περάσαμε (εννοούσα το πιο δύσκολο κομμάτι του),σήμερα είναι 18+1..

Ναι ναι αυτό είναι έκανα ψηλάφηση στο κάτω ούλο και είναι ελαφρώς πρησμένο άρα λογικά τον ενοχλεί..Ευχαριστούμε πολύ 😘

Το ότι πέρασε η 17η εβδομάδα δεν τελείωσε και το άλμα. Εμένα για παράδειγμα έχει λίγη γκρίνια (ελάχιστη σε σχέση με τα προηγούμενα) αλλά μέσα στην ημέρα δεν μπορεί να κοιμηθεί... 

Ο Παναγία μου,  βαι βαι!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Το ότι πέρασε η 17η εβδομάδα δεν τελείωσε και το άλμα. Εμένα για παράδειγμα έχει λίγη γκρίνια (ελάχιστη σε σχέση με τα προηγούμενα) αλλά μέσα στην ημέρα δεν μπορεί να κοιμηθεί... 

Ο Παναγία μου,  βαι βαι!!!

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα άλματα τα περνάμε γενικά μία εβδομάδα πιο νωρίς αλλά και αυτό σχετικό είναι...

Υπομονή σε όλες μας,μεγαλώνουν τόσο τόσο γρήγορα που σε λίγο καιρό θα μας λείπουν όλα αυτά..🩷🩵🩵🩷🧿🧿

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Καλή εβδομάδα!!

@Barbieeπεραστικά σου κορίτσι μου..! Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα! 

@Demy93 πώς πήγε χθες; εμας κοιμήθηκε με κλάματα το βράδυ αλλά ξυπνούσε λίγο πιο αραιά (τύπου κάθε 2-3ωρες). Όχι ότι είναι το συνηθισμένο του αλλά τουλάχιστον καλύτερα από προχθές! 

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; 
σας διαβάζω αλλά έχω λίγο την μπεμπα με γκρίνια με πολλά σάλια και χέρια στο στόμα όλη την ώρα ευτυχώς κοιμάται ομως το βράδυ 

Ίσως περνάει αλμα .. 

στις On 8/12/2024 at 11:06 ΠΜ, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου... Χρόνια πολλά να τους χαίρεσαι!😍

τι καλααα..να βγεις μια βόλτα να το ευχαριστηθεί και η Ισμήνη Μαρία..

εγω στην πεθερά μου θα πάω όπως πάω κάθε μέρα... αλλά εμένα σαν να μην έφταναν ολα αυτά που περνάω με τον μπεμπάκο μου .. αρρώστησα κιόλας 😔 έχω μπούκωμα με ποναει ο λαιμός..το κεφάλι μου...και το αυτί μου😔

Περαστικά σου κορίτσι μου ήρθαν μαζεμένα τώρα 

Μπορείς παίρνεις τίποτα ;

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Καλή εβδομάδα!!

@Barbieeπεραστικά σου κορίτσι μου..! Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα! 

@Demy93 πώς πήγε χθες; εμας κοιμήθηκε με κλάματα το βράδυ αλλά ξυπνούσε λίγο πιο αραιά (τύπου κάθε 2-3ωρες). Όχι ότι είναι το συνηθισμένο του αλλά τουλάχιστον καλύτερα από προχθές! 

Καλημέρα καλημέρα...και εμείς κάπως καλύτερα πήγαμε...ελπίζω σιγά σιγά να γυρίσουμε πάλι στα συνηθισμένα μας 🤗🤗💪💪

Καλημέρα μανουλες!!! Υπομονή !! Φάσεις είναι που περνάνε τα μικρακια μας και μαζί Μ αυτά κι εμείς!

@Barbiee μου περαστικά σου κορίτσι μου..ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να μην κολλήσε και το μικρούλι🥰

Εμείς τ απόγευμα έχουμε εμβόλιο...θα σας πω τα νέα αργότερα...πιστεύω ότι θα έχουμε γκρίνια είναι και το bexsero..τώρα θα δείξει 

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα μανουλες!!! Υπομονή !! Φάσεις είναι που περνάνε τα μικρακια μας και μαζί Μ αυτά κι εμείς!

@Barbiee μου περαστικά σου κορίτσι μου..ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να μην κολλήσε και το μικρούλι🥰

Εμείς τ απόγευμα έχουμε εμβόλιο...θα σας πω τα νέα αργότερα...πιστεύω ότι θα έχουμε γκρίνια είναι και το bexsero..τώρα θα δείξει 

Αχ πόσο δίκιο έχεις... Ποιός ξέρει πως πραγματικά νιώθουν σε κάθε άλμα;;; Ευτυχώς περνάνε γρήγορα τουλάχιστον. 

Σας εύχομαι να το περάσετε τόσο "ανώδυνα" όσο κι εμείς...

@Elkμου είναι το 4ο άλμα τώρα. Το πρώτο μεγάλο. Βοήθεια μας γενικά. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ πόσο δίκιο έχεις... Ποιός ξέρει πως πραγματικά νιώθουν σε κάθε άλμα;;; Ευτυχώς περνάνε γρήγορα τουλάχιστον. 

Σας εύχομαι να το περάσετε τόσο "ανώδυνα" όσο κι εμείς...

@Elkμου είναι το 4ο άλμα τώρα. Το πρώτο μεγάλο. Βοήθεια μας γενικά. 

Η αλήθεια είναι πως είναι το πρώτο άλμα που κατάλαβα στην μικρή γιατί τόσο καιρό ήταν οκ μακάρι να περάσει γρήγορα 😊

Καλησπέρα... Γυρίσαμε από παιδίατρο ..69 εκ και 7.400 ο μικρός..κάναμε τα εμβόλια μας και τώρα κοιμήθηκε...με ρώτησε αν θέλω να ξεκινήσουμε κρέμα τώρα η τον άλλο μήνα ...του είπα τον άλλο...αυτά...σς ελπίσουμε σε μια ήρεμη νύχτα! 😩

στις πριν 12 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα... Γυρίσαμε από παιδίατρο ..69 εκ και 7.400 ο μικρός..κάναμε τα εμβόλια μας και τώρα κοιμήθηκε...με ρώτησε αν θέλω να ξεκινήσουμε κρέμα τώρα η τον άλλο μήνα ...του είπα τον άλλο...αυτά...σς ελπίσουμε σε μια ήρεμη νύχτα! 😩

Ωωω μεγάλωσε ο μπέμπης σου 🙂μπράβο τι καλά !! Μπαμπάτσικος θα είναι φαντάζομαι και πολύ ψηλός ! 🥰
Σου είπε να αρχίσεις κρέμες ε; Με τι σας ξεκινάει ;

στις πριν 13 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα! Πολύ καλά είστε! Εμείς είμαστε λελέκια 😅 Τον μέτρησα χθες 6.650 και 67 με 68 εκ., αλλά δικές μου μετρήσεις ίσως δεν είναι και σωστές..Πώς ξυπνήσατε??

Καλημέρα!! @Elk μη νομίζεις δεν είναι και μπαμπατσικος γιατί είναι και ψηλός οπότε τον σώζει...έτσι είναι κι ο μεγάλος ψηλός ..είναι 5.5 και είναι 1.27 και 28 κιλά😅.... Κρέμες μου είπε βανίλια ρυζαλευρο αλλά εγώ του είπα δε θέλω από τώρα ...τον άλλο μήνα..

@nanouko κοντά είμαστε .θα τα παμε για μπάσκετ.. .γερά να είναι τα παιδάκια μας♥️. Τη νύχτα μου έκανε λίγο πυρετό του έδωσα ντεπόν αλλά δεν είχε γκρίνια  η κάτι άλλο ..και τώρα καλά φαίνεται απλά λίγο ταλαιπωρημένος δείχνει ...μπορεί να ανεβάζει και πυρετό πάλι .. 

Εσείς κορίτσια μου τι κάνετε? Πως πήγε το βράδυ σας?

στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα!! @Elk μη νομίζεις δεν είναι και μπαμπατσικος γιατί είναι και ψηλός οπότε τον σώζει...έτσι είναι κι ο μεγάλος ψηλός ..είναι 5.5 και είναι 1.27 και 28 κιλά😅.... Κρέμες μου είπε βανίλια ρυζαλευρο αλλά εγώ του είπα δε θέλω από τώρα ...τον άλλο μήνα..

@nanouko κοντά είμαστε .θα τα παμε για μπάσκετ.. .γερά να είναι τα παιδάκια μας♥️. Τη νύχτα μου έκανε λίγο πυρετό του έδωσα ντεπόν αλλά δεν είχε γκρίνια  η κάτι άλλο ..και τώρα καλά φαίνεται απλά λίγο ταλαιπωρημένος δείχνει ...μπορεί να ανεβάζει και πυρετό πάλι .. 

Αχ ρε κορίτσια εγώ δεν ξέρω τι να κάνω..νομίζω το μωρό αρνείται το στήθος..είχαμε που δεν πολυηθελε το ένα γτ είχε έντονη ροή.τωρα δε θε λει ούτε το άλλο..δεν ξέρω τι να κάνω..έχω απογοητευτεί..

στις πριν 5 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ααα σωστά είναι ψηλός και δεν του φαίνονται κιλάκια.. εμένα πάλι την τελευταία φορά ήταν 60εκ τώρα που έχω ραντεβού σε μια βδομάδα ξανά για εμβολιο επαναληπτικό θα την ξανά μετρήσει 

εχεις ψηλα παιδάκια εμένα κοντούλες θα είναι γιατί και εμείς δεν είμαστε και πρώτο μπόι  😂

Εμένα ξεκινάει με φρούτα με μπανάνα ως συνήθως.. εντάξει νομίζω καλύτερα από τον άλλο μήνα να είναι λίγο πιο μεγάλο το παιδάκι και εμείς από τον άλλον φαντάζομαι θα μας αρχίσει..

τουλάχιστον σου έκανε λίγο πυρετό δεν έχει και γκρίνια ευτυχώς 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Αχ ρε κορίτσια εγώ δεν ξέρω τι να κάνω..νομίζω το μωρό αρνείται το στήθος..είχαμε που δεν πολυηθελε το ένα γτ είχε έντονη ροή.τωρα δε θε λει ούτε το άλλο..δεν ξέρω τι να κάνω..έχω απογοητευτεί..

Δεν τρώει καθόλου ; Ή δεν τρώει για πολύ ώρα ; 

στις πριν 20 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Πω πω.... τι μπέμπαρος είναι αυτός! Α σου έκανε και πυρετό εσένα, ε; Περαστικά σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...