Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Εγώ προσπαθώ να χωνέψω ότι δεν θα είναι μια γραμμική πορεία. Ότι θα υπάρχουν εύκολες μέρες μετά πάλι δύσκολες κοκ.. και μας ενώ δύο μέρες κοιμόταν το βράδυ 8 ώρες σερί χθες πάλι κάθε τρεις και λίγο ξυπνούσε. 

Προσπαθώ να μην απογοητευομαι.!!

Πόσο συμφωνώ είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει ένα στάνταρ πρόγραμμα…και εμένα όλον τον 2 ο μήνα κοιμόταν σερί και στον 3ο μου τα χει χαλάσει 😅τι να πεις τώρα που μπήκαμε στον 4ο βαϊ βαϊ είναι και η άρνηση ύπνου 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και εμένα βάζει τα χέρια στο στόμα της σάλια φουλ άρχισε πιάνει κιόλας τα κρεμαστά παιχνίδια που την έχω στο ρηλαξ - γυμναστήριο

Εμένα είναι πολύ ψηλά τα παιχνιδάκια και δεν τα πολυ πιάνει…τεντώνει τα χερια αλλά δεν σκάει κιόλας 😅τα χέρια φουλ όμως στο στόμα και σάλια πολλά σάλια  

στις πριν 6 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️

@Katiana1987 τέλεια τα νέα σας κορίτσι 🤗🤗.. 

Ζόρι τα άλματα αλλά τουλάχιστον εγώ παρατηρώ ότι μετά από κάθε άλμα αποκτά μια καινούργια δεξιότητα 😁😁

Ο 4ος μήνας είναι όλος άλματα καλά θα πάει αυτό 🙈

στις πριν 39 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

12 το μεσημέρι.. δε θυμάμαι να σου πω αν ξύπνησε για να φάει στο ενδιάμεσο 😆αν έγινε θα είμασταν μισοκοιμισμένοι!

Χαχαχχα το θετικό είναι ότι έκανε αρκετές ώρες....Υπομονή κορίτσι μου και σιγά σιγά θα το βρείτε πιστεύω 🤗🤗...Μη τα παρατάτε που θα πάει,θα φέρει τις ώρες του πιο νωρίς και θα κοιμάται κανονικά (εννοώ το βράδυ τύπου 10 11 η ώρα).

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Ο 4ος μήνας είναι όλος άλματα καλά θα πάει αυτό 🙈

Αυτό ξανά πες το..Εμείς που έχουμε μπει 1.5 εβδομάδα τώρα στον τέταρτο κάθε μέρα λέω ουφ κερδίσαμε άλλη μια μέρα χωρίς να μας επηρεάσει 🤣

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Χαχαχχα το θετικό είναι ότι έκανε αρκετές ώρες....Υπομονή κορίτσι μου και σιγά σιγά θα το βρείτε πιστεύω 🤗🤗...Μη τα παρατάτε που θα πάει,θα φέρει τις ώρες του πιο νωρίς και θα κοιμάται κανονικά (εννοώ το βράδυ τύπου 10 11 η ώρα).

Αυτό ξανά πες το..Εμείς που έχουμε μπει 1.5 εβδομάδα τώρα στον τέταρτο κάθε μέρα λέω ουφ κερδίσαμε άλλη μια μέρα χωρίς να μας επηρεάσει 🤣

Χαχαχχα έτσι να περνάμε τα άλματα αναίμακτα 🤪

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Πόσο συμφωνώ είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει ένα στάνταρ πρόγραμμα…και εμένα όλον τον 2 ο μήνα κοιμόταν σερί και στον 3ο μου τα χει χαλάσει 😅τι να πεις τώρα που μπήκαμε στον 4ο βαϊ βαϊ είναι και η άρνηση ύπνου 

Άρνηση ύπνου;; Παναγία μου! Υπάρχει και τέτοιο;; Ωχ ωχ ωχ

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Άρνηση ύπνου;; Παναγία μου! Υπάρχει και τέτοιο;; Ωχ ωχ ωχ

εμένα το έχει μάλλον αυτό... μόλις πάρω να τον βάλω για ύπνο χτυπιέται... έχει μια εβδομάδα τώρα...και γίνεται κάθε μέρα...σε κάθε ύπνο 🤷

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμένα το έχει μάλλον αυτό... μόλις πάρω να τον βάλω για ύπνο χτυπιέται... έχει μια εβδομάδα τώρα...και γίνεται κάθε μέρα...σε κάθε ύπνο 🤷

Πολύ πιθανό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε; Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες ή τι σκέφτεστε να κάνετε αν το έχετε ψάξει καθόλου...Θα θηλάσετε; Αν ναι, θα αγοράσετε και μπιμπερό, αποστειρωτή, θερμαντήρα κλπ.; Διάβασα ότι είτε θηλάζεις είτε όχι αποστειρωτή χρειάζεσαι πχ για πιπίλες.. Επίσης, λέει καλό είναι να έχεις 2-3 μπιμπερό σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσεις ξένο ή δικό σου αντλημένο.  κι είναι και το θήλαστρο. Το χρειαζόμαστε από την αρχή για να φτιάξουμε τράπεζα για ώρες ανάγκης; Είναι καλύτερα να νοικιάσεις ένα καλό ή να αγοράσεις κάποιο έστω και πιο απλό..  Μεγάλο μπέρδεμα και αυτό για εμάς τις πρωτάρες. Βέβαια έχω μία μικρή εμπειρία από τις αδερφές μου (έχουμε 16 + 18 χρόνια διαφορά) αλλά δεν θήλασαν. Οπότε η εμπειρία μου είναι στο τάισμα με μπιμπερό και ξένο γάλα (αποστείρωση, παρασκευή κλπ.) 
    • Φουσκώνουμαι!!! Προς το παρόν όλα καλά. Την Πέμπτη 21/11 έχουμε ξανά γιατρό.  🤣 Εσύ πώς είσαι?
    • Αααα!!! ΄Έτσι τέλεια θα είναι!!! Και τούρτα τρώω...🤣
    • Αχου μωρέ τι καλά... Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μια μεγάλη όμορφη οικογένεια! Τι πιο όμορφο!! Και η μεγάλη μου, αν και δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι το μωρό και τι θα γίνει, κάθεται συνέχεια και τραγουδάει στην κοιλιά, και το ωραίο είναι ότι καμία φορά της πιάνει και κουβέντα, αλλά κάνει κανονικά διάλογο, μόνη της 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...