Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια εμείς γενικά με τον ύπνο τις τελευταίες 10 μέρες τα πάμε πολύ καλά ελπίζω να πάει έτσι αλλά δεν το πιστεύω😅

Για βράδυ κοιμάται 22:30 περίπου και σηκώνεται 06:00 για γαλα πίνει κανένα 15 λεπτό και ξανά κοιμάται μέχρι της 09:00 

αφού σήμερα την είχα στο γυμναστήριο και έπαιζε καθόμουνα έπινα καφέ και σε κάποια φάση γυρίζω και την βλέπω να την έχει πάρει ο ύπνος δεν το πίστευα 😂 η μεγάλη κόρη μου δεν καθόταν ούτε 5 λεπτά και εκείνη είχε κανένα 20 λεπτό και στο τέλος κοιμήθηκε κιόλας 😅

Εντάξει φτυστή μη την ματιάσεις..μακάρι να συνεχίσετε έτσι ..!! Μπράβο κι εμείς έχουμε στρώσει τώρα καλά πάμε...πάντως έχεις δίκιο ..έτσι θα συνεχίσω με τον άντρα μου γιατί αλλιώς πάει πρέπει να βρω γκρεμό να πέσω😂😂και χτες που τον έπαιρνε καθόταν μια χαρά ο μπέμπης..δεν έκλαιγε..άλλες φορές σπαραζε...αλλά μεγάλη αγάπη αγάπη έχει στο μεγάλο μου γιο μου ο μπεμπακος..όπου τον ακούει γυρνάει το κεφάλι του του γελάει συνέχεια.. ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

δεν κοιμάται πάντα 22:30 μπορεί να πάει και 23:30 και πιο σπάνια 00:00 εξαρτάται από το τι έχουμε κάνει και εμείς πχ εχτές πήγαμε σε ένα πάρτυ όλοι μαζί και κοιμόταν στο μαρσιπο η μπέμπα από της 16:30 έως της 18:00 κοιμόταν μετά της 6 δεν ξανά κοιμήθηκε, μια και καλή βράδυ που ξαπλώσαμε στο κρεβάτι την έβαλα στήθος και κοιμήθηκε 

Καλά η μεγάλη κόρη μου δεν ήταν έτσι με τον ύπνο όμως απλά η μπέμπα είναι πιο εύκολη 

Το μόνο που κάνει είναι ότι ξυπνάει 6 η ώρα το απόγευμα και δεν ξανά κοιμάται άλλο μετά κοιμάται για βράδυ

εσένα πχ αν σηκωθεί 6 το απόγευμα σου ξανά κοιμάται 8 η ώρα ;

στις πριν 47 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Κοίτα  ο δικός μου γενικά πάνω από μιάμιση ώρα δεν κάθεται με τίποτα ξύπνιος οπότε μπορεί να ξυπνήσει 6 τ απόγευμα και μετά από μιάμιση ώρα κοιμάται αλλά δε θα τον αφήσω πολύ δηλαδή χτες ας πούμε 8 τ απόγευμα κοιμήθηκε και ξύπνησε 9 Παρα..ε μετά κοιμήθηκε μια κ καλή 10:30 11 παρά και ξύπνησε το πρωί στις 7:20..μήπως να δοκίμαζες εκεί που κοιμάται στις 8 να το ξυπναγες στη μισή ώρα τρία τέταρτα να κάτσει καμιά ώρα και μετά να κοιμηθεί μια και καλη

Λοιπόν διαβάστε τι κάνω να μου δώσετε συμβουλή μήπως το βρούμε καλύτερα..Γενικά να πω ότι το βράδυ κάνει και 7ωρους και 8ωρους και 9ωρους υπνους αλλά τους ξεκινάμε νωρίς οπότε καταλαβαίνετε ότι ξυπνάμε χάραμα..Σε γενικές γραμμές μου κάθεται ξύπνιος 1.5 2 ώρες..εγώ έχω στο μυαλό μου ότι 7.30 8 να τον κάνω μπάνιο οπότε μετά έχει φαγητό και ύπνο..συνήθως ο τελευταίος του ύπνος είναι 5 με 7 το απόγευμα...

Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο 🦋

στις πριν 35 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εντάξει φτυστή μη την ματιάσεις..μακάρι να συνεχίσετε έτσι ..!! Μπράβο κι εμείς έχουμε στρώσει τώρα καλά πάμε...πάντως έχεις δίκιο ..έτσι θα συνεχίσω με τον άντρα μου γιατί αλλιώς πάει πρέπει να βρω γκρεμό να πέσω😂😂και χτες που τον έπαιρνε καθόταν μια χαρά ο μπέμπης..δεν έκλαιγε..άλλες φορές σπαραζε...αλλά μεγάλη αγάπη αγάπη έχει στο μεγάλο μου γιο μου ο μπεμπακος..όπου τον ακούει γυρνάει το κεφάλι του του γελάει συνέχεια.. ❤️

Ναι ναι αφού κάθομαι και λέω όντως υπάρχουν τέτοια μωρά; 😂 είναι μεγάλη η αντίθεση 

χαίρομαι που βρήκες λύση με τον σύζυγο σου.. θέλουν λίγο σπρώξιμο μωρε λιγο καθοδήγηση στην αρχή να τους πεις τι θέλεις αν χρειάζεσαι βοήθεια.. μετά θα παίρνει και πρωτοβουλία θα δεις ☺️

Πόσο όμορφο είναι αυτό που χαμογελάνε έτσι μωρέ ειδικά στα αδερφάκια τους 🥰 το λατρεύω 😍

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι ναι αφού κάθομαι και λέω όντως υπάρχουν τέτοια μωρά; 😂 είναι μεγάλη η αντίθεση 

χαίρομαι που βρήκες λύση με τον σύζυγο σου.. θέλουν λίγο σπρώξιμο μωρε λιγο καθοδήγηση στην αρχή να τους πεις τι θέλεις αν χρειάζεσαι βοήθεια.. μετά θα παίρνει και πρωτοβουλία θα δεις ☺️

Πόσο όμορφο είναι αυτό που χαμογελάνε έτσι μωρέ ειδικά στα αδερφάκια τους 🥰 το λατρεύω 😍

Α για πες για το κομμάτι σύζυγος περισσότερα γιατί πραγματικά και ο δικός μου μόνο με εντολή δουλεύει😅βοηθάει φουλ στις δουλειες του σπιτιού αλλά με τη μικρή δεν το πολύ έχει και δεν με πολύ βοηθάει 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Λοιπόν διαβάστε τι κάνω να μου δώσετε συμβουλή μήπως το βρούμε καλύτερα..Γενικά να πω ότι το βράδυ κάνει και 7ωρους και 8ωρους και 9ωρους υπνους αλλά τους ξεκινάμε νωρίς οπότε καταλαβαίνετε ότι ξυπνάμε χάραμα..Σε γενικές γραμμές μου κάθεται ξύπνιος 1.5 2 ώρες..εγώ έχω στο μυαλό μου ότι 7.30 8 να τον κάνω μπάνιο οπότε μετά έχει φαγητό και ύπνο..συνήθως ο τελευταίος του ύπνος είναι 5 με 7 το απόγευμα...

Χμμ νομίζω αν πας το μπανάκι μια ώρα μετά δηλαδή 8 μισή με 9 βαριά βαριά θα ξυπνάει πιο αργά …θα μπορούσες να το δοκιμάσεις 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Κάθετε λίγη ώρα ξύπνιος για αυτό σου ξυπνάει το χάραμα εμένα κάθετε  4-5 ώρες οπότε όταν σηκώνεται 6 το απόγευμα μετά κάθετε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχουμε και μπόλικη βαβούρα στο σπίτι λόγο της μεγάλης που παίζει γκρινιάζει φωνες μουσική τηλεόραση οπότε δεν υπάρχει και η σχετική ηρεμία ώστε να κοιμηθεί 🤷‍♀️

και εγώ τότε την κάνω μπάνιο κατά της 8-9 το βράδυ

Δηλαδή αν ξυπνάει 7 το απόγευμα πότε σου κοιμάται 9; 
το μόνο που ίσως δεν ξέρω αν δουλέψει και αν είδη το κάνεις είναι να έχεις έτσι φώτα μπόλικα ανάμενα να έχεις τηλεόραση λίγο δυνατό βαβούρα μήπως τον καταφέρεις να μην κοιμηθεί νωρίς 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα να τον βάλεις για ύπνο 8 ξυπνά τον κατά τις 9 παρα Κάντον μπανάκι και μετά από καμιά ώρα μιάμιση να πέσει για ύπνο..γιατί κι ο δικός μου δε μπορεί να κάτσει πολύ ξύπνιος οπότε έτσι το κανω

Κορίτσια για τον ύπνο εμένα άρχισε να μου κάνει μεγάλους ύπνους κατά τις 3 το μεσημέρι και προσπαθώ να τον ξυπνήσω εκεί στο δίωρο αλλά τη μια μέρα τσιριζε που τον ξύπνησα και την άλλη κουτουλουσε από τη νύστα και γενικά έβγαλε πολύ γκρίνια και ταλαιπωρία. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κάθετε λίγη ώρα ξύπνιος για αυτό σου ξυπνάει το χάραμα εμένα κάθετε  4-5 ώρες οπότε όταν σηκώνεται 6 το απόγευμα μετά κάθετε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχουμε και μπόλικη βαβούρα στο σπίτι λόγο της μεγάλης που παίζει γκρινιάζει φωνες μουσική τηλεόραση οπότε δεν υπάρχει και η σχετική ηρεμία ώστε να κοιμηθεί 🤷‍♀️

και εγώ τότε την κάνω μπάνιο κατά της 8-9 το βράδυ

Δηλαδή αν ξυπνάει 7 το απόγευμα πότε σου κοιμάται 9; 
το μόνο που ίσως δεν ξέρω αν δουλέψει και αν είδη το κάνεις είναι να έχεις έτσι φώτα μπόλικα ανάμενα να έχεις τηλεόραση λίγο δυνατό βαβούρα μήπως τον καταφέρεις να μην κοιμηθεί νωρίς 

Υποτίθεται ότι προσπαθώ να ακολουθήσω τα παράθυρα αφύπνισης που είναι για την ηλικία του αλλά θα προσπαθήσω και αυτό που μου προτείνεις μήπως και πιάσει..Ναι άμα ξυπνήσει 7 το πολύ 9 αρχίζει την γκρίνια για να ξανά κοιμηθεί..

στις πριν 27 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα να τον βάλεις για ύπνο 8 ξυπνά τον κατά τις 9 παρα Κάντον μπανάκι και μετά από καμιά ώρα μιάμιση να πέσει για ύπνο..γιατί κι ο δικός μου δε μπορεί να κάτσει πολύ ξύπνιος οπότε έτσι το κανω

Και δε τον πιάνει υπερένταση μετά?δεν έχω προσπαθήσει να τον ξυπνήσω καμιά φορά μέχρι σήμερα..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Α για πες για το κομμάτι σύζυγος περισσότερα γιατί πραγματικά και ο δικός μου μόνο με εντολή δουλεύει😅βοηθάει φουλ στις δουλειες του σπιτιού αλλά με τη μικρή δεν το πολύ έχει και δεν με πολύ βοηθάει 

Εμένα με τα παιδεία ασχολείται πάρα πολύ και στο σπίτι και έξω όταν βγαίνουμε που θέλει κυνήγι κάνει τα πάντα … Κάποιοι θέλουν λίγο σπρώξιμο μωρέ αν σε βοηθάει εστω με εντολή κάτι είναι γιατί ξέρω και άτομα που ούτε με εντολή ασχολούνται εκει τι κάνεις δεν ξέρω 🤷‍♀️ Αν του πεις να κάνει μπάνιο το μωρό το κάνει ;

Εμένα κάνει δουλειές του σπιτιού όταν του το ζητήσω όμως εκεί δεν θα πάρει πρωτοβουλίες δεν θα σήμαζέψει κάτι να το πάει στην θέση του θα μείνει εκεί για πάντα ή μόνο αν το ξανά χρειαστεί 😂

Αν έχεις να μου δώσεις καμιά συμβουλή δεχτεί 😊

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Υποτίθεται ότι προσπαθώ να ακολουθήσω τα παράθυρα αφύπνισης που είναι για την ηλικία του αλλά θα προσπαθήσω και αυτό που μου προτείνεις μήπως και πιάσει..Ναι άμα ξυπνήσει 7 το πολύ 9 αρχίζει την γκρίνια για να ξανά κοιμηθεί..

Και δε τον πιάνει υπερένταση μετά?δεν έχω προσπαθήσει να τον ξυπνήσω καμιά φορά μέχρι σήμερα..

Δοκίμασε το ίσως πιάσει να τον τρενάρει λίγο.. εμένα κοιμήθηκε για μεσημέρι τώρα μαζί με την μεγάλη 

Ααα επίσης ένα άλλο που κάνω αν δεν θέλω να κοιμηθεί πολύ την αφήνω στο σαλόνι πχ στο ρηλαξ να κοιμηθεί δεν την πάω στο κρεβάτι της αλλά την αφήνω στην βαβούρα  να μιλάμε να παίζει τηλεόραση τέτοια τώρα που τα έβαλα για μεσημέρι ύπνο κάνω τέρμα ησυχία την πηγα μεσα στο κρεβάτι της δεν κάνω τίποτα από δουλειές περιμένω να σηκωθούν 

τώρα λέω θα σηκωθεί  6 -6:30 κάνουμε φασαρία φώτα μουσική μέχρι 9:00 και μετά ρίχνω ρυθμούς χαμηλώνω φώτα μαζεύω παιχνίδια τέτοια ώστε σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για βράδυ 

τώρα μην σε μπερδεύω δεν ξέρω 😅🫣

Εγώ για τους υπνους της ημέρας την αφήνω πάντα στο σαλόνι, στο οποίο λόγω κ της μεγάλης μου έχει ως συνήθως φασαρία. Κ μένα πάντως συνήθως κάνα 2ωρο αντέχει. Βέβαια υπάρχουν κ φορές που κάθεται κ 3-4 ώρες ξύπνια.

Γενικά πάντως δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα ακόμα. Τη μία μπορεί να κοιμηθεί στις 9, την άλλη στις 11. Ανάλογα πως μας βγαίνει.

Βασικά δεν δίνω πολύ σημασία ούτε στα wake windows που λένε, ούτε πόσους υπνους κάνει την μέρα. Είμαστε λίγο χύμα στο κύμα με λίγα λογια🤣🤣🤣

στις πριν 31 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Εγώ για τους υπνους της ημέρας την αφήνω πάντα στο σαλόνι, στο οποίο λόγω κ της μεγάλης μου έχει ως συνήθως φασαρία. Κ μένα πάντως συνήθως κάνα 2ωρο αντέχει. Βέβαια υπάρχουν κ φορές που κάθεται κ 3-4 ώρες ξύπνια.

Γενικά πάντως δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα ακόμα. Τη μία μπορεί να κοιμηθεί στις 9, την άλλη στις 11. Ανάλογα πως μας βγαίνει.

Βασικά δεν δίνω πολύ σημασία ούτε στα wake windows που λένε, ούτε πόσους υπνους κάνει την μέρα. Είμαστε λίγο χύμα στο κύμα με λίγα λογια🤣🤣🤣

Και εμείς κάπως έτσι είμαστε…  οπως μας βγει γιατί υπάρχουν και μέρες που δεν είμαστε σπίτι μας πηγαίνουμε συχνά την πεθερά μου οπότε το πρόγραμμα αλλάζει 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμένα με τα παιδεία ασχολείται πάρα πολύ και στο σπίτι και έξω όταν βγαίνουμε που θέλει κυνήγι κάνει τα πάντα … Κάποιοι θέλουν λίγο σπρώξιμο μωρέ αν σε βοηθάει εστω με εντολή κάτι είναι γιατί ξέρω και άτομα που ούτε με εντολή ασχολούνται εκει τι κάνεις δεν ξέρω 🤷‍♀️ Αν του πεις να κάνει μπάνιο το μωρό το κάνει ;

Εμένα κάνει δουλειές του σπιτιού όταν του το ζητήσω όμως εκεί δεν θα πάρει πρωτοβουλίες δεν θα σήμαζέψει κάτι να το πάει στην θέση του θα μείνει εκεί για πάντα ή μόνο αν το ξανά χρειαστεί 😂

Αν έχεις να μου δώσεις καμιά συμβουλή δεχτεί 😊

Μπανάκι το κάνουμε μαζί! Μόνο σ αυτό συμμετέχει τόσο ενεργά!! Δεν την αλλάζει δεν θα την κοιμήσει …μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτωσεις…

για τις δουλειές που λες το θέλει από μόνος του είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα οπότε δεν μπορώ να δώσω κάποια ιδιαίτερη συμβουλή είναι κάτι που του αρέσει 😅Ντάξει σ αυτό το κομμάτι είμαι τυχερή δεν μπορώ να πω …

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Μπανάκι το κάνουμε μαζί! Μόνο σ αυτό συμμετέχει τόσο ενεργά!! Δεν την αλλάζει δεν θα την κοιμήσει …μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτωσεις…

για τις δουλειές που λες το θέλει από μόνος του είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα οπότε δεν μπορώ να δώσω κάποια ιδιαίτερη συμβουλή είναι κάτι που του αρέσει 😅Ντάξει σ αυτό το κομμάτι είμαι τυχερή δεν μπορώ να πω …

Μην τον αφήνεις να επαναπαύεται να του ζητάς κάθε μέρα πράγματα να κάνει έστω ένα μπιμπιλινο να έρχεται σε επαφή με την περιποίηση του μωρού ☺️

Μπα εμενα δεν έχει τέτοια θέματα με την καθαριότητα  αλλά εγώ ζητάω σήμερα σκούπισε εκείνος έκανα μπάνιο το μωρό εγώ την επόμενη θα του πω να κάνει μπάνιο εκείνος το μωρό θα σκουπίσω εγώ.. αλλα τα ρούχα του ολο εδώ και εκεί τα αφήνει δεν έχω καταφέρει να τον βάλω σε σειρά σε αυτό 😅

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εμείς με τον ύπνο θέλουμε πολύ δουλειά..με τους κολικούς είχαμε καταλήξει να κοιμόμαστε 3 το βράδυ..πώς το αλλάζω τώρα αυτό;;

Εχει ακόμα κολικους ; Γιατί αν πονάει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά θα πρέπει να περάσει φαντάζομαι αυτήν η φάση πρώτα 

να ρωτήσω κάτι που έλεγες με γουλιές εγω που την θηλάζω επειδή δεν πιάνει καλά καταπίνει αέρα οπότε την βάζω να ρευτεί εσύ τον βάζεις ; Εκεί που πίνει και το αφήνει την σηκώνω να ρευτεί και την ξανά βάζω να φαει  Μήπως βοηθήσει σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει 🤷‍♀️

στις πριν 7 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια για τον ύπνο εμένα άρχισε να μου κάνει μεγάλους ύπνους κατά τις 3 το μεσημέρι και προσπαθώ να τον ξυπνήσω εκεί στο δίωρο αλλά τη μια μέρα τσιριζε που τον ξύπνησα και την άλλη κουτουλουσε από τη νύστα και γενικά έβγαλε πολύ γκρίνια και ταλαιπωρία. 

Αν αντιδράει έτσι ίσως καλύτερα να μην τον ξυπνάς κορίτσι μου και του χαλάς όλη την διάθεση αστον να κοιμηθεί 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εχει ακόμα κολικους ; Γιατί αν πονάει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά θα πρέπει να περάσει φαντάζομαι αυτήν η φάση πρώτα 

να ρωτήσω κάτι που έλεγες με γουλιές εγω που την θηλάζω επειδή δεν πιάνει καλά καταπίνει αέρα οπότε την βάζω να ρευτεί εσύ τον βάζεις ; Εκεί που πίνει και το αφήνει την σηκώνω να ρευτεί και την ξανά βάζω να φαει  Μήπως βοηθήσει σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει 🤷‍♀️

Δε νομίζω να έχουμε ακόμη κολικούς! Απλώς έχει συνηθίσει έτσι! Να κοιμάται αργά και να ξυπνάει αργά..δλδ το μάτι του γαρίδα είναι μέχρι να πάει 3! Κι εμένα κάνει κάτι ρεψίματα! Θα το δοκιμάσω πάντως έτσι όπως λες! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αν αντιδράει έτσι ίσως καλύτερα να μην τον ξυπνάς κορίτσι μου και του χαλάς όλη την διάθεση αστον να κοιμηθεί 

Μάλλον αυτό πρέπει να κάνω..απλά τις τελευταίες μέρες δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί μέσα στη μέρα..ενώ είχε στρώσει. Δεν ξέρω αν τον ξαναπιασαν κολικοί ή είναι απλά σε υπερένταση λογω κούρασης..

Το βράδυ όταν αποκοιμηθει κυλάει καλά δεν έχουμε δράματα..

Τι να πω..θα δω πώς θα πάνε και οι επόμενες μέρες 

κορίτσια δεν προλαβαίνω να σας γράψω... όταν βρω χρόνο θα σας τα πω όλα!

ταλαιπωρηθηκαμε με τον μικρούλη χθες ..αλλα τέλος καλό όλα καλά!🤷

στις πριν 10 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια δεν προλαβαίνω να σας γράψω... όταν βρω χρόνο θα σας τα πω όλα!

ταλαιπωρηθηκαμε με τον μικρούλη χθες ..αλλα τέλος καλό όλα καλά!🤷

Καλημέρα κορίτσια! 

θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου μόλις μπορέσεις 

Κορίτσια μου καλημέρα και καλή βδομάδα! 

Ελπίζω να είστε όλες καλά! 

@Barbieeχαιρομαι που είναι όλα καλά, όποτε μπορέσεις μας λες τα νέα σου! 😊😊

κορίτσια έχω μια απορία: έχει επιχειρήσει καμία από σας να πάει κάπου με διανυκτέρευση μαζί με το μωρό;

Θα πάει ο άντρας μου Τρίκαλα για ένα βράδυ λόγω δουλειάς και σκέφτηκα μήπως πήγαινα μαζίτου..από την άλλη φοβάμαι μήπως είναι πολύ μικρός και μου/μας βγει ξινό..

καλημέρα κορίτσια μου ❤️

τζάμπα τρέξιμο...σας ειχα πει οτι έκλαιγε ολη μέρα;
πηρα την παιδίατρο και πηγαμε τον εξέτασε δεν ειχε κάτι...και μας έδωσε να κανουμε κατι εξετάσεις ουρων μήπως εχει ουρολοίμωξη...παμε σε ενα μικροβιολογικό και μας βγάζουν ότι έχει δύο μικρόβια... μιλάω με την παιδίατρο και με στέλνει νοσοκομείο γιατί το ενα μικρόβιο ειναι ζορικο...εν τελει μας εκαναν εκει εξετάσεις και δεν ηταν τίποτα... ήταν λάθος απο το εργαστήριο😡

αλλα τον έβαλαν στον ορο τον καημενουλη γιατί είχες 2-3 μερες δεν έτρωγε καλά... έτρωγε κάθε 6-7 ώρες...και μην πάθει καμιά αφιδατωση!

εμένα με όλα αυτά μου κόπηκε το γάλα 😥🥹

δεν βγάζω ούτε 50 ml... και στεναχωριέμαι πολύ γι αυτό... ήθελα αποκλειστικό θηλασμό... ίσως καταφέρω να κάνω επαναγαλακτισμο... αλλά δύσκολο 😔😔😔

και ο μικρούλης δεν το πίνει ευχάριστα το ξένο 🥹

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

καλημέρα κορίτσια μου ❤️

τζάμπα τρέξιμο...σας ειχα πει οτι έκλαιγε ολη μέρα;
πηρα την παιδίατρο και πηγαμε τον εξέτασε δεν ειχε κάτι...και μας έδωσε να κανουμε κατι εξετάσεις ουρων μήπως εχει ουρολοίμωξη...παμε σε ενα μικροβιολογικό και μας βγάζουν ότι έχει δύο μικρόβια... μιλάω με την παιδίατρο και με στέλνει νοσοκομείο γιατί το ενα μικρόβιο ειναι ζορικο...εν τελει μας εκαναν εκει εξετάσεις και δεν ηταν τίποτα... ήταν λάθος απο το εργαστήριο😡

αλλα τον έβαλαν στον ορο τον καημενουλη γιατί είχες 2-3 μερες δεν έτρωγε καλά... έτρωγε κάθε 6-7 ώρες...και μην πάθει καμιά αφιδατωση!

εμένα με όλα αυτά μου κόπηκε το γάλα 😥🥹

δεν βγάζω ούτε 50 ml... και στεναχωριέμαι πολύ γι αυτό... ήθελα αποκλειστικό θηλασμό... ίσως καταφέρω να κάνω επαναγαλακτισμο... αλλά δύσκολο 😔😔😔

και ο μικρούλης δεν το πίνει ευχάριστα το ξένο 🥹

Έλα ρε γλυκούλα…τι περάσατε πραγματικά για λάθος εργαστηρίου απίστευτο…μεγάλη ταλαιπωρία…μη στενοχωριέσαι πιστεύω θα τα καταφέρεις φάε καμιά σουπίτσα …πιες πιο πολύ νεράκι …το έπαθε και μια φίλη μου και ξανά ήρθε το γαντάκι 🤍καλημέρα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...