Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

του λες να κάνει πράγματα και δεν τα κάνει ; Πχ Του ζητάς να κάνει μπάνιο το μωρό ; Μηπως περιμένει από εσένα να του ζητήσεις να κάνει κάτι ;  Εγώ όταν θέλω να κάνει κάτι το ζητάω από τον άντρα μου αλλά παίρνει και πρωτοβουλίες γενικά είναι πολύ ενεργός με τα παιδεία 

Ζόρικη μέρα είχες μακαρι σήμερα να είναι καλύτερη να μπορείς και εσύ να είσαι πιο ξεκούραστη 

Καλημέρα...σήμερα είμαστε καλά..ευτυχώς..κοιμήθηκα κι εγώ και το μικρό...εγώ τον βλέπω δε θέλει ν ασχοληθεί με το μικρό και ασχολείται συνέχεια με τον μεγάλο που κι αυτός δύσκολος είναι αλλά τελοσπαντων ..και τα κάνω όλα εγώ ...άντε να του τον δώσω καμιά ώρα τ απόγευμα να κάνω καμιά δουλειά κάνα μπάνιο και τέτοια..να φανταστείς είχα πάει σ ένα πάρτυ με τον μεγάλο είχε μείνει σπίτι με το μωρο και τον έπαιρνα τηλ και το άκουγα εσκουζε..τον είχε ταισει κι αυτά όλα κομπλέ αλλά δε μπορουσε να το ηρεμήσει ..ε και του είπα να έρθει να μας πάρει και φύγαμε...ε με το που με είδε και το πήρα αγκαλιά τέλος σταμάτησε..και από τότε δεν τον ξαναφησα ..και ο άντρας μου δηλαδή μου λέει με μένα δεν κάθεται με σένα είναι ήρεμο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

Την τρίτη θα κάνει το μωρό τα εμβόλια των 2 μηνών..!

Τι να περιμένω μετά,? (Υπνηλία,  κλαματα, υπερένταση)  και για πόσο χρονικό διάστημα; 

και εμένα ενα βράδυ έκλαιγε... και για τα επόμενα 2 πονουσε το ποδαράκι του..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

Τι να περιμένω μετά,? (Υπνηλία,  κλαματα, υπερένταση)  και για πόσο χρονικό διάστημα; 

Καλημέρα κορίτσι μου,εμείς είχαμε λίγη γκρίνια την μέρα των εμβολίων..ούτε πυρετό όμως ούτε κάτι άλλο και την επόμενη κιόλας μέρα ήμασταν μια χαρά 🙂

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

Κ μένα υπνηλία είχε. Εκεινο το βράδυ έκανε τον καλύτερο ύπνο από ποτέ. Αφού είπα μήπως να το κάνουμε αυτό το εμβόλιο κάθε μέρα??🤣🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

λίγο ανήσυχη ήταν το βράδυ ξύπνησε περισσότερο από ότι συνήθως για να θηλάσει αυτό σε 2 βδομάδες πάμε για το επόμενο 

στις πριν 2 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα...σήμερα είμαστε καλά..ευτυχώς..κοιμήθηκα κι εγώ και το μικρό...εγώ τον βλέπω δε θέλει ν ασχοληθεί με το μικρό και ασχολείται συνέχεια με τον μεγάλο που κι αυτός δύσκολος είναι αλλά τελοσπαντων ..και τα κάνω όλα εγώ ...άντε να του τον δώσω καμιά ώρα τ απόγευμα να κάνω καμιά δουλειά κάνα μπάνιο και τέτοια..να φανταστείς είχα πάει σ ένα πάρτυ με τον μεγάλο είχε μείνει σπίτι με το μωρο και τον έπαιρνα τηλ και το άκουγα εσκουζε..τον είχε ταισει κι αυτά όλα κομπλέ αλλά δε μπορουσε να το ηρεμήσει ..ε και του είπα να έρθει να μας πάρει και φύγαμε...ε με το που με είδε και το πήρα αγκαλιά τέλος σταμάτησε..και από τότε δεν τον ξαναφησα ..και ο άντρας μου δηλαδή μου λέει με μένα δεν κάθεται με σένα είναι ήρεμο...

Είναι μικρό το μωράκι μωρέ ακόμα για να είναι χωρις εσένα , εάν δεν έχει και την υπομονή ο αντρας σου να μάθει το μωρό πέρασαν και μερικά χρόνια από τότε που είχατε το πρώτο σας παιδάκι μωρό 😊 θέλει χρόνο να μάθει ο ένας τον άλλον να μπει στην ρουτίνα ξανά μωρό  θα στρώσει πάντως να του λες να κάνει πράγματα γιατί κάπου θα επαναπαυτεί και θα λέει  αφού εσένα θέλει το μωρό εγώ τι να κάνω ; Οπότε να του ζητάς πράγματα να το κάνει μπάνιο εκείνος να το ταΐζει να το αλλάζει μην περιμένεις από μόνος του αν νιώθει ότι το μωρό δεν τον «θέλει» τόσο όσο εσένα θα απομακρυνθεί 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...