Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 12 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Είμαστε πολύ καλά. Ευχαριστώ που μας σκέφτηκες!

Να μας γράφεις τα νέα σας μην χάνεσαι 🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα! Εγώ είχα πάει λίγο πριν γίνει 2 μηνών..κανονικά νωρίτερα ήταν να πω αλλά δε μπόρεσα..τώρα μου είπε να πάω σε έξι μήνες να κάνω και τεστ Παπ...

Μου είπε και περίοδος σήμερα!!!γιουπι😂😂😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Δε σου έκανε τεστ Παπ στην πρώτη επίσκεψη?? Χα χα καλώς ήρθες στο κλαμπ 🥳😂

Σας ήρθε κορίτσια; Εγώ έχω λίγα λοχία ακόμα 🤷‍♀️ φαντάζομαι σε καμία βδομάδα θα καθαρίσω τελειως μου κράτησαν πολύ 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Καλημέρα!! Αχ εμείς είχαμε ένα τρίωρο γκρίνιας το βράδυ που κατέληξε σε πολύ έντονο κλάμα..ήμουν πολύ κουρασμένη και ο σύζυγος έλεγε ότι έφταιγε που ήπια γάλα..τσακωθήκαμε και κοιμήθηκε στον καναπέ! 

Δεκέμβριο θα πάω εγώ στον γυναικολόγο! Προς το παρόν θα πω ότι η τομή πάει πολύ καλά, έχει φύγει αυτό το πρήξιμο, λίγο κόκκινη είναι η γραμμή και λίγο κοιλίτσα μου χέρι μείνει ακόμη..

Ωωω να πάρει θα συμβαίνουν και αυτά θα διαφωνείτε με κάποια πράγματα είναι τώρα και η κούραση αϋπνία δεν θέλει πολύ επλιζω τώρα το πρωί να τα βρείτε.. 

εμενα η παιδίατρος μου είπε πως μετά από ένα 24ωρο επηρεάζετε το γάλα μας από αυτό που φάγαμε 🤷‍♀️

εμένα η κοιλιά μου είναι κάπως χαλαρή ακόμα την ουλή να πω την αλήθεια έχω μέρες να την κοιτάξω δεν την δίνω σημασία καθόλου 😅

@Demy93 εγώ πήγα πριν μια βδομάδα 

Μου έκανε τεστ παπ και υπέρηχο 

όλα καλά μου είπε 

μπορώ να έχω και επαφές... αν μας αφήσει ο μικρός 😂😂😂

Για περίοδο μου είπε ότι ποικίλει πότε θα έρθει στην κάθε γυναίκα αλλά βαριά 8-10 μήνες να κάνει να έρθει (ακόμα κι αν θηλάζεις μέχρι τότε)  

Και για επόμενη εγκυμοσύνη αν θελήσουμε μετά από 10-12 μήνες 

Του χρόνου να ξαναπάω για τεστ παπ 

@Katiana1987 σου έστειλα και ένα προσωπικό μνμ με μια ερώτηση 

Όταν απαντήσεις ενημέρωσε με κι από εδώ για να το δω! 

@nanouko όταν υπάρχει κούραση και ένταση λογικό να βγει και μεταξύ σας. 

Κι εγώ πριν δυο βδομάδες μαλωσα με τον άντρα μου αλλά ήμουν πολύ πιεσμένη με κολικούς και κλάματα και το ίδιο ο άντρας μου. Να σου πω την αλήθεια μετά ηρέμησα που ξέσπασαν κι ας ήμασταν λίγο κάπως για μερικές ώρες 😅😅

@Elk @Christi.D. κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει..το πρωί που ξυπνήσαμε δε μου μίλησε καν.. τώρα έχω βγει με το μάρσιπο και σε λίγο θα γυρίσει απτη δουλειά..για να δω θα με πάρει τηλ που δε θα με βρει σπίτι;..

στις πριν 47 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

@Elk @Christi.D. κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει..το πρωί που ξυπνήσαμε δε μου μίλησε καν.. τώρα έχω βγει με το μάρσιπο και σε λίγο θα γυρίσει απτη δουλειά..για να δω θα με πάρει τηλ που δε θα με βρει σπίτι;..

Ειναι μεγάλη δοκιμασία για το ζευγάρι ο ερχομός του παιδιού!! Και μεις πολύ συχνά σκοτωνόμασταν στην αρχή από την αϋπνία, τις αλλαγές τώρα συνήθως ο λόγος είναι ποιος κάνει τι συνέχεια μπαίνουμε σ αυτό το τρυπάκι…ποιος κάνει τα περισσότερα…θα τα βρείτε είναι απλά μια κακή μέρα …θα ξεθυμώσει 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες κορίτσια 🤗🤗

Υπομονή μεγαλώνουν και ίσως αυτές οι στιγμές μας λείπουν στο μέλλον...Εμείς βέβαια έχουμε ξυπνήσει από τις 4 σήμερα ( δε ξέρω πόσο θα μου λείψει αυτό 😂) με πολλή γκρίνια και δεν έχουμε καταφέρει να ηρεμήσουμε εντελώς ακόμα..

Έχει πάει καμιά από εσάς στον γυναικολόγο της για την 1η επίσκεψη???

Εγώ είχα πάει στις 40 μέρες είδε μόνο με υπέρηχο από πάνω …τώρα μου είπε στους 3 μήνες παπ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Εντάξει θα τα βρείτε μωρέ είναι μέχρι να κάνει κάποιος την αρχή να σπάσει ο πάγος συμβαίνουν αυτά όλα καλά είναι πολλές οι αλλαγές που έρχονται με τα παιδεία 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Να μας γράφεις τα νέα σας μην χάνεσαι 🥰

Ζητώ συγγνώμη αλλά δε μου βγαίνει να γράψω εδώ!!! Ίσως θέλω λίγο χρόνο. Θα δείξει. Εδώ είμαι πάντως και το ξέρεις!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ζητώ συγγνώμη αλλά δε μου βγαίνει να γράψω εδώ!!! Ίσως θέλω λίγο χρόνο. Θα δείξει. Εδώ είμαι πάντως και το ξέρεις!

Οταν είσαι έτοιμη εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε 😊

@nanoukoαχ κορίτσι,έχω σκοτωθεί αρκετές φορές με τον σύζυγό από τη μέρα που ήρθε το μωρό...Στο τέλος βέβαια συνειδητοποιούμε και οι 2 ότι ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή έχει αλλάξει όλη μας η ζωή...Δεν είσαι η μόνη,και εγώ κάνω μούτρα και εμένα έχει κοιμηθεί στον καναπέ αλλά με μια αγκαλιά τα ξεχνάς όλα 🥰 καταλαβαίνουν και αυτοί τι περνάμε αλλά ίσως κάποιοι δεν έχουν τον σωστό τρόπο να το δείξουν..Μέχρι το βράδυ θα είστε μια χαρά 🥰😍

Σε ότι αφορά την ερώτηση μου για τον γυναικολόγο εγώ δεν έχω πάει ακόμα γιατί δεν έχω που να αφήσω το μικράκι,πρέπει να βάλει άδεια ο σύζυγος και μετά να κανονίσω και μη σας κρύβω δε θέλω καθόλου ούτε το τεστ Παπ ούτε τον κολπικό υπέρηχο πάλι....

@Katiana1987 ελπίζω κορίτσι μου να μην έχεις παρεξηγηθεί από την τελευταία κουβέντα μας που η κάθε μία είπε την άποψη της για την νέα πραγματικότητα με τα μικρακια μας!!!Εδώ δεν είμαστε για να υπάρχουν συγκρούσεις αλλά για να μοιραζόμαστε εμπειρίες,γνώσεις και την καθημερινότητα μας με αγάπη και βασικό γνώμονα τα μικρακια μας 🩵🩷

στις πριν 7 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες κορίτσια 🤗🤗

Υπομονή μεγαλώνουν και ίσως αυτές οι στιγμές μας λείπουν στο μέλλον...Εμείς βέβαια έχουμε ξυπνήσει από τις 4 σήμερα ( δε ξέρω πόσο θα μου λείψει αυτό 😂) με πολλή γκρίνια και δεν έχουμε καταφέρει να ηρεμήσουμε εντελώς ακόμα..

Έχει πάει καμιά από εσάς στον γυναικολόγο της για την 1η επίσκεψη???

Εγώ πήγα καμία εβδομάδα αφού 40ισα. Μου έκανε υπέρηχο κ μου είπε σε κάποιους μήνες να πάω για τεστ ΠΑΠ, αλλά δεν θυμάμαι πόσο καιρό μου ειπε🤣🤣

Επίσης μου είπε σε κάνα χρόνο να κάνω κ μαστογραφία, αλλά εγώ είμαι ήδη 37 χρόνων, οπότε μάλλον γι'αυτο μου το είπε.

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Μην αγχώνεσαι, φυσικά κ θα τα βρείτε. Είχα ρίξει κάτι επικους τσακωμούς εγώ με τον άντρα μου στο πρώτο μωρό από κούραση κ ένταση, τι να σου λέω. Κ τώρα δηλαδή τσακωνομαστε αλλά πια κάνεις από τους 2 δεν δίνει πολύ σημασία🤣🤣. Μετα απο λίγο το ξεχνάμε, έχουν γνώση τώρα οι φύλακες 🤣🤣

Τελικά έκανε ο άντρας μου την πρώτη κίνηση! Ο γλυκός μου.. έχουμε τσακωθεί κι εμείς πολλές φορές απ' όταν ήρθε ο μπέμπης αλλά πρώτη φορά πήρε το μαξιλάρι του και πήγε στον καναπέ..αχ ρε κορίτσια παίρνω κουράγιο που βλέπω δεν είμαστε οι μόνοι που τα παιρνάμε αυτά.. ευτυχώς ο μπέμπης σήμερα είναι πολύ ήρεμος, κάθεται στο ριλάξ του ο καλός μου! Για να δούμε βέβαια το βράδυ τι έχει να γίνει 😀😀😀

στις πριν 18 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Τελικά έκανε ο άντρας μου την πρώτη κίνηση! Ο γλυκός μου.. έχουμε τσακωθεί κι εμείς πολλές φορές απ' όταν ήρθε ο μπέμπης αλλά πρώτη φορά πήρε το μαξιλάρι του και πήγε στον καναπέ..αχ ρε κορίτσια παίρνω κουράγιο που βλέπω δεν είμαστε οι μόνοι που τα παιρνάμε αυτά.. ευτυχώς ο μπέμπης σήμερα είναι πολύ ήρεμος, κάθεται στο ριλάξ του ο καλός μου! Για να δούμε βέβαια το βράδυ τι έχει να γίνει 😀😀😀

Ελα μπράβο μια κακή μέρα ήταν όπως είπε και η Fighter όλα καλά τώρα αφού είναι ήρεμος και ο μπέμπης 

@Demy93 εγώ όταν ήταν να κάνω τον υπέρηχο είχα πάει νοσοκομείο μαζί με την μπέμπα με περίμενε ο άντρας μου στο αμάξι μαζί της έκλαιγε η καημένη αλλά ευτυχώς δεν άργησα πολύ 

γιατί έτσι κορίτσι μου δεν θες να πας γιατρό ; 

εγω να σου πω την αλήθεια επειδή τα λοχία με κράτησαν πιο πολύ αυτήν την φορά σκέφτηκα μήπως ξανά πάω για υπέρηχο 🤷‍♀️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@nanoukoαχ κορίτσι,έχω σκοτωθεί αρκετές φορές με τον σύζυγό από τη μέρα που ήρθε το μωρό...Στο τέλος βέβαια συνειδητοποιούμε και οι 2 ότι ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή έχει αλλάξει όλη μας η ζωή...Δεν είσαι η μόνη,και εγώ κάνω μούτρα και εμένα έχει κοιμηθεί στον καναπέ αλλά με μια αγκαλιά τα ξεχνάς όλα 🥰 καταλαβαίνουν και αυτοί τι περνάμε αλλά ίσως κάποιοι δεν έχουν τον σωστό τρόπο να το δείξουν..Μέχρι το βράδυ θα είστε μια χαρά 🥰😍

Σε ότι αφορά την ερώτηση μου για τον γυναικολόγο εγώ δεν έχω πάει ακόμα γιατί δεν έχω που να αφήσω το μικράκι,πρέπει να βάλει άδεια ο σύζυγος και μετά να κανονίσω και μη σας κρύβω δε θέλω καθόλου ούτε το τεστ Παπ ούτε τον κολπικό υπέρηχο πάλι....

@Katiana1987 ελπίζω κορίτσι μου να μην έχεις παρεξηγηθεί από την τελευταία κουβέντα μας που η κάθε μία είπε την άποψη της για την νέα πραγματικότητα με τα μικρακια μας!!!Εδώ δεν είμαστε για να υπάρχουν συγκρούσεις αλλά για να μοιραζόμαστε εμπειρίες,γνώσεις και την καθημερινότητα μας με αγάπη και βασικό γνώμονα τα μικρακια μας 🩵🩷

Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρεξηγήθηκα αλλά αισθάνθηκα άσχημα. Όπως είπα ένιωσα να δέχομαι επίθεση επειδή όπως λες είπα τη δική μου άποψη και το πως βιώνω εγώ την καθημερινότητα μου με την μπουμπού μου... και επειδή έχω κάνει τα μαθήματα που έχω κάνει κι έχω διαβάσει όσο δεν πάει για να φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ την μικρούλα μου... ειδικά αφού είμαι μόνη μου στην ανατροφή της!!! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρεξηγήθηκα αλλά αισθάνθηκα άσχημα. Όπως είπα ένιωσα να δέχομαι επίθεση επειδή όπως λες είπα τη δική μου άποψη και το πως βιώνω εγώ την καθημερινότητα μου με την μπουμπού μου... και επειδή έχω κάνει τα μαθήματα που έχω κάνει κι έχω διαβάσει όσο δεν πάει για να φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ την μικρούλα μου... ειδικά αφού είμαι μόνη μου στην ανατροφή της!!! 

Η κάθε κοπέλα (και εγώ και εσύ μέσα σε αυτές) θέσαμε τις απόψεις μας...Όπως τόσο καιρό μοιραζόμαστε τις εξετάσεις,τα άγχη,τις γέννες έτσι και τώρα μοιραζόμαστε τις δυσκολίες του θηλασμού,τους κολικούς,τα εμβόλια,τα κιλά,τις καινούργιες δεξιότητες που αποκτούν κτλ..Είναι τιμή σου που μεγαλώνεις το μικράκι σου μόνη σου και σίγουρα θα είναι ένα ευτυχισμένο μωράκι 🩷..Δε θεωρώ ότι θέλησε να σου "επιτεθεί" καμιά κοπέλα για τις γνώσεις σου που καλά έκανες και τις απέκτησες αν θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν...Προσωπικά και εγώ έκανα σεμινάριο ύπνου αλλά πήγε στράφι..Όλα έχουν να κάνουν με το μωράκι,το δικό μου ας πούμε τυχαίνει να είναι μέχρι ώρας ένα δύσκολο μικράκι οπότε και ο χρόνος περιορίζεται και οι ανάγκες μου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα...

Ας μη χαλάμε τις καρδιές μας κορίτσια μου 🩷🩵🧿🩵🩷

Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο!

Κορίτσια μου αυτό έλειπε να κρίνουμε η μία την άλλη και να λέμε κακίες ...σε καμία περίπτωση ..είμαστε μανουλες έχουμε τις ίδιες έννοιες και άγχη κι η κάθε μία μεγαλώνει το παιδάκι της όπως αυτή νομίζει και με βάση τα θέλω του δικού της μωρού..ας μη γίνουμε οι περιβόητες μαμαδες ..εγώ θηλάζω εσύ όχι εγώ δίνω μπουκάλι εσύ δε δίνεις...το δικό μου τρώει βρώμη το δικό σου ρυζαλευρο...δεν τα μπορώ αυτά...και να πω κι από μέρους μου @Katiana1987 ότι σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να σε θίξω να σε προσβάλλω η να σε στεναχωρήσω ..αν το έκανα ήταν άθελά μου..και θα ήθελα να συμμετέχεις ενεργά σ αυτή την ωραία ομαδουλα μας

Πάντως κορίτσια κι εμείς τσακωνόμαστε με τον άντρα μου αλλά όχι κάτι τρομερό γιατί βλέπω ότι τώρα με το δεύτερο δεν ασχολείται ενώ με τον πρώτο έκανε πως έκανε..όπως ήμουν εγώ έτσι ήταν κι αυτός ...πλέον με το μικρό δε μπορεί καθόλου να το κουμαντάρει και μου σπάει τα νευρα..κι αυτο γιατί δεν κάθεται να το μάθει..σήμερα εν τω μεταξύ ήταν δύσκολη μέρα ξύπνησα απ' τις 5 με το μικρό δεν κοιμόταν μετά και κοιμήθηκε στις 7:30 ε στις 8 πήγα το μεγάλο σχολείο και ξύπνησε στις 10  ε από εκείνη την ώρα κάτι δεκάλεπτα μισαωρα κι έτσι μας πήγε..μετά κοιμήθηκε 6παρα με 8+ και τώρα κοιμήθηκε για βράδυ...δεν ξέρω τι ήταν όλο αυτό το σημερινό..ελπίζω αύριο να ναι καλύτερα γιατί είμαι χάλια ούτε άρρωστη ετσι

στις πριν 10 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Πάντως κορίτσια κι εμείς τσακωνόμαστε με τον άντρα μου αλλά όχι κάτι τρομερό γιατί βλέπω ότι τώρα με το δεύτερο δεν ασχολείται ενώ με τον πρώτο έκανε πως έκανε..όπως ήμουν εγώ έτσι ήταν κι αυτός ...πλέον με το μικρό δε μπορεί καθόλου να το κουμαντάρει και μου σπάει τα νευρα..κι αυτο γιατί δεν κάθεται να το μάθει..σήμερα εν τω μεταξύ ήταν δύσκολη μέρα ξύπνησα απ' τις 5 με το μικρό δεν κοιμόταν μετά και κοιμήθηκε στις 7:30 ε στις 8 πήγα το μεγάλο σχολείο και ξύπνησε στις 10  ε από εκείνη την ώρα κάτι δεκάλεπτα μισαωρα κι έτσι μας πήγε..μετά κοιμήθηκε 6παρα με 8+ και τώρα κοιμήθηκε για βράδυ...δεν ξέρω τι ήταν όλο αυτό το σημερινό..ελπίζω αύριο να ναι καλύτερα γιατί είμαι χάλια ούτε άρρωστη ετσι

Καλημέρα κορίτσια 

του λες να κάνει πράγματα και δεν τα κάνει ; Πχ Του ζητάς να κάνει μπάνιο το μωρό ; Μηπως περιμένει από εσένα να του ζητήσεις να κάνει κάτι ;  Εγώ όταν θέλω να κάνει κάτι το ζητάω από τον άντρα μου αλλά παίρνει και πρωτοβουλίες γενικά είναι πολύ ενεργός με τα παιδεία 

Ζόρικη μέρα είχες μακαρι σήμερα να είναι καλύτερη να μπορείς και εσύ να είσαι πιο ξεκούραστη 

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

Την τρίτη θα κάνει το μωρό τα εμβόλια των 2 μηνών..!

Τι να περιμένω μετά,? (Υπνηλία,  κλαματα, υπερένταση)  και για πόσο χρονικό διάστημα; 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

Τι να περιμένω μετά,? (Υπνηλία,  κλαματα, υπερένταση)  και για πόσο χρονικό διάστημα; 

Καλημέρα!

Εμένα μόνο υπνηλία είχε για μία μέρα!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Ήθελα τα φώτα σας! 

Εμένα ποναγε το ποδαράκι του εκεί στο εμβόλιο κι έκλαιγε συνέχεια..ένα βράδυ ήταν όμως..την επόμενη ήταν μια χαρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...