Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Κορίτσια η παιδίατρος μου είπε στον 5ο με 6ο μήνα σταματά η παλινδρόμηση! Οπότε υπομονή! Έλεγα δεν υπάρχει χειρότερο από τους κολικούς, αλλά κι αυτό το ίδιο είναι! Κλάμα και νεύρα! Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι του ανεβαίνει το γάλα γτ το ακούω! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 10 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ξέχασα να το γράψω από πάνω..μιας φίλης μου το μωρο έτσι συνέχεια έκανε εμετούς γουλιές κτλπ..ξεκίνησαν ειδικά γάλατα  και δε γινόταν τίποτα.της έκαναν και δισκοιλιοτητα από πανω..και κατέληξαν με το που μπήκε στον τέταρτο κατευθείαν κρέμα για απογευματινό ...σε 3-4 μέρες το μωρό έτρωγε κανονικά..μετά από κάνα μήνα δεν ξαναέκανε τίποτα ουτε εμετούς ούτε γουλιες...δεν το είχα ξανακουσει τόσο νωρίς να μπαίνουν σε κρέμες μου έκανε μεγάλη εντύπωση..δεν ξέρω αν θα το έκανα🤔

Να σου πω την αλήθεια κ εγώ γι'αυτο κολλάω να της ξεκινήσω αντιαναγωγικο, φοβάμαι για δυσκοιλιοτητα, γιατί με την μεγάλη ζοριστηκαμε πολύ μ'αυτο. Κ όσο βλέπω πως δεν πονάει το καθυστερώ.

Κ μένα μου φαίνεται πολύ νωρίς για κρεμες είναι η αλήθεια, αλλά αν είσαι απελπισμένη τα κάνεις ολα🤣🤣

στις πριν 13 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια η παιδίατρος μου είπε στον 5ο με 6ο μήνα σταματά η παλινδρόμηση! Οπότε υπομονή! Έλεγα δεν υπάρχει χειρότερο από τους κολικούς, αλλά κι αυτό το ίδιο είναι! Κλάμα και νεύρα! Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι του ανεβαίνει το γάλα γτ το ακούω! 

Ωχ έχουμε ακόμα μέλλον δηλαδή. Που θα πάει μωρέ, θα μεγαλώσουν λίγο τα μωρούλια κ θα στρώσουν, δε μπορει🤣

@nanoukoόντως με το που μπαίνουν στέρεες ψιλοσταματαει η παλινδρόμηση..λέμε τώρα 2-3 μήνες υπομονη αλλά κι εκεί θα έχουμε αλλα..αν σου τύχει κάνα μωρό που δεν τρώει εκεί να δεις άγχος..

@katerinayiaκι εγώ έτσι δεν το θέλω άσε που είναι και πολύ πηχτό και δεν πίνεται...ας ελπίσουμε να το αποφύγουμε... Θα στρώσουν απ' αυτά και θα χούμε αλλα..κάθε ηλικία τα δικά της😂😂😂

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Πως περάσατε αυτές τις μέρες μπορέσατε να πάτε καμιά βόλτα ; 
@Barbiee ωχ βρε κορίτσι μου πολύ δύσκολη κατάσταση και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις σε αυτές της περιπτώσεις υπομονή θα πω δες πως θα πάει και αν συνεχίσει μίλησε με παιδίατρο να δούμε τι θα σου πει 

Εμείς κρέμες ξεκίνησε 5 μηνών κορίτσια ίσως το 4 να ήταν όντως αρκετά νωρίς 🤷‍♀️

Εσάς σας είπαν πότε θα αρχίσουν κρέμες ;

ναι ισχύει δεν είναι εύκολο αν δεν θέλει να φάει το μωρό κρέμες φαγητά ; Αστα να πάνε 😅

Καλημέρα κορίτσια... σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα!

αλλα οχι και πολυ καλά πάλι...θα μιλήσω με την παιδίατρο αν συνεχίσει...δεν ξέρω τι αλλο να κάνω... θέλει γερό στομάχι...χθες με πήρε πολύ απο κάτω...ουτε εφαγα τίποτα...και έκλαιγα συνέχεια 😔😔

εμενα η παιδίατρος δεν μου είπε για κρέμες πότε θα ξεκινήσουμε... φαντάζομαι 5-6 καπου εκεί ξεκινάνε!

εμένα εχει σταματήσει να βγαζει γάλα κορίτσια...και οταν τον βλέπω ξεκινάει να βγάζει του δίνω ενα σιρόπι για 3-4 μέρες και σταματάει ξανά..τωρα έχει καμια 20αρια μέρες που δεν βγάζει 🤷

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

αλλα οχι και πολυ καλά πάλι...θα μιλήσω με την παιδίατρο αν συνεχίσει...δεν ξέρω τι αλλο να κάνω... θέλει γερό στομάχι...χθες με πήρε πολύ απο κάτω...ουτε εφαγα τίποτα...και έκλαιγα συνέχεια 😔😔

εμενα η παιδίατρος δεν μου είπε για κρέμες πότε θα ξεκινήσουμε... φαντάζομαι 5-6 καπου εκεί ξεκινάνε!

εμένα εχει σταματήσει να βγαζει γάλα κορίτσια...και οταν τον βλέπω ξεκινάει να βγάζει του δίνω ενα σιρόπι για 3-4 μέρες και σταματάει ξανά..τωρα έχει καμια 20αρια μέρες που δεν βγάζει 🤷

Δεν είναι κολικοι λες αυτό τώρα ε;

αχ βρε κορίτσι μου πραγματικά είναι στενάχωρο στου στέλνω μια αγκαλιά και μακάρι σήμερα να έχετε μια πιο καλή μέρα.. υπομονή 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Τι σιροπακι είναι αυτό ? Για πες μου να ρωτήσω τον παιδίατρο..

Για να ναι ο μπεμπακος σου καλά πρέπει να σαι κι εσύ❤️το καταλαβαίνει ..υπομονή..μια φάση είναι και θα περάσει!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Πως περάσατε αυτές τις μέρες μπορέσατε να πάτε καμιά βόλτα ; 
@Barbiee ωχ βρε κορίτσι μου πολύ δύσκολη κατάσταση και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις σε αυτές της περιπτώσεις υπομονή θα πω δες πως θα πάει και αν συνεχίσει μίλησε με παιδίατρο να δούμε τι θα σου πει 

Εμείς κρέμες ξεκίνησε 5 μηνών κορίτσια ίσως το 4 να ήταν όντως αρκετά νωρίς 🤷‍♀️

Εσάς σας είπαν πότε θα αρχίσουν κρέμες ;

ναι ισχύει δεν είναι εύκολο αν δεν θέλει να φάει το μωρό κρέμες φαγητά ; Αστα να πάνε 😅

5 μηνών είχα ξεκινήσει τον πρώτο κρεμα...Εμείς πήγαμε μια βόλτα για ένα καφέ χτες και εν τέλη καταλήξαμε παιδική χαρά...κλασικά..🤔εσείς?

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Δεν είναι κολικοι λες αυτό τώρα ε;

αχ βρε κορίτσι μου πραγματικά είναι στενάχωρο στου στέλνω μια αγκαλιά και μακάρι σήμερα να έχετε μια πιο καλή μέρα.. υπομονή 

στους κολικούς ηταν νευρικός και τεντωνε χέρια πόδια... τώρα τα πόδια και τα χέρια του είναι ήρεμα και απλά κλαίει 🤷🤷🤷

στις πριν 19 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Τι σιροπακι είναι αυτό ? Για πες μου να ρωτήσω τον παιδίατρο..

Για να ναι ο μπεμπακος σου καλά πρέπει να σαι κι εσύ❤️το καταλαβαίνει ..υπομονή..μια φάση είναι και θα περάσει!

algoral infant είναι το σιρόπι που του δίνω!

θέλει υπομονή... απλά μερικές φορές με παίρνει απο κάτω 😔😔

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

στους κολικούς ηταν νευρικός και τεντωνε χέρια πόδια... τώρα τα πόδια και τα χέρια του είναι ήρεμα και απλά κλαίει 🤷🤷🤷

Κορίτσι μου λογικό να σε παίρνει από κάτω 

Έχει δίκιο η @μαμά12345 ότι για να είναι καλά το μωρό πρέπει να είσαι κι εσύ !

Φυσικά βέβαια ισχύει και το αντίστροφο!! Όταν δεν είναι καλά τα μωράκια μας είναι δύσκολο να είμαστε κι εμείς. 

Μήπως δυσκολεύεται να κοιμηθεί και έχει υπερένταση λόγω κούρασης. Εμένα διαπιστώνω ότι πολλές φορές αυτός ήταν ο λόγος. Αν και υπήρχαν όντως μέρες που ήταν από το πρωί έτσι (υποθέτω λόγω κολικών)  και με το που ξυπνούσε έκλαιγε. Σταματούσε μόνο όταν έτρωγε και όταν του έκανα μπάνιο 

Ότι και να φταίει εύχομαι να περάσει γρήγορα! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου λογικό να σε παίρνει από κάτω 

Έχει δίκιο η @μαμά12345 ότι για να είναι καλά το μωρό πρέπει να είσαι κι εσύ !

Φυσικά βέβαια ισχύει και το αντίστροφο!! Όταν δεν είναι καλά τα μωράκια μας είναι δύσκολο να είμαστε κι εμείς. 

Μήπως δυσκολεύεται να κοιμηθεί και έχει υπερένταση λόγω κούρασης. Εμένα διαπιστώνω ότι πολλές φορές αυτός ήταν ο λόγος. Αν και υπήρχαν όντως μέρες που ήταν από το πρωί έτσι (υποθέτω λόγω κολικών)  και με το που ξυπνούσε έκλαιγε. Σταματούσε μόνο όταν έτρωγε και όταν του έκανα μπάνιο 

Ότι και να φταίει εύχομαι να περάσει γρήγορα! 

ευχαριστώ πολύ!😍

σε ολες ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Κουράγιο μανούλα μας παίρνει από κάτω όταν δεν είναι καλά και αυτά! Και δεν ξέρουμε και τι έχουν δεν μπορούν να μας πουν…αύριο θα είστε ακόμα καλύτερα στις λέω εγώ 🙌🧡

στις πριν 5 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου κουράγιο δεν ξέρω τι να πω είναι δύσκολες κάποιες μέρες λογικό να σε παίρνει από κάτω 

εγω  με την μεγάλη το έχω πάθει να με παίρνει από κάτω  και έχω κλάψει από τα νεύρα μου.. είναι κάποιες μέρες ζόρικες ! 

στις πριν 5 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

5 μηνών είχα ξεκινήσει τον πρώτο κρεμα...Εμείς πήγαμε μια βόλτα για ένα καφέ χτες και εν τέλη καταλήξαμε παιδική χαρά...κλασικά..🤔εσείς?

Εμείς την Κυριακή πήγαμε παιδική χαρά και πήραμε καφέ σε πλαστικό γιατί σε καφετέρια δεν κάθεται η δικιά μου 

Εχτές πηγαμε στην πεθερά μου για φαγητό είχε κόσμο αρκετό έξω και δεν βγήκαμε 

Κορίτσια υπομονή!! Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και περνάνε γρήγορα οι διάφορες φάσεις! Υγεία να χουν τα βλαστάρια μας και όλα θα πάνε καλά!! 🧿🧿🧿 Εμείς πήγαμε στα πεθερικά μου μας είχε τραπέζι, καλά ήταν ξέφυγα λίγο!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

@Katiana1987 κορίτσι μου τι κάνεις εσύ ; Δεν μας έχεις γράψει νέα σου πως είστε;

Είμαστε πολύ καλά. Ευχαριστώ που μας σκέφτηκες!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες κορίτσια 🤗🤗

Υπομονή μεγαλώνουν και ίσως αυτές οι στιγμές μας λείπουν στο μέλλον...Εμείς βέβαια έχουμε ξυπνήσει από τις 4 σήμερα ( δε ξέρω πόσο θα μου λείψει αυτό 😂) με πολλή γκρίνια και δεν έχουμε καταφέρει να ηρεμήσουμε εντελώς ακόμα..

Έχει πάει καμιά από εσάς στον γυναικολόγο της για την 1η επίσκεψη???

στις πριν 20 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα ! Σ ευχαριστώ κορίτσι μου θα ρωτήσω τον παιδίατρο! Πως ήταν το βράδυ σας?

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Υπομονή μεγαλώνουν και ίσως αυτές οι στιγμές μας λείπουν στο μέλλον...Εμείς βέβαια έχουμε ξυπνήσει από τις 4 σήμερα ( δε ξέρω πόσο θα μου λείψει αυτό 😂) με πολλή γκρίνια και δεν έχουμε καταφέρει να ηρεμήσουμε εντελώς ακόμα..

Καλημέρα! Εγώ είχα πάει λίγο πριν γίνει 2 μηνών..κανονικά νωρίτερα ήταν να πω αλλά δε μπόρεσα..τώρα μου είπε να πάω σε έξι μήνες να κάνω και τεστ Παπ...

Μου είπε και περίοδος σήμερα!!!γιουπι😂😂😂

στις πριν 32 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα! Εγώ είχα πάει λίγο πριν γίνει 2 μηνών..κανονικά νωρίτερα ήταν να πω αλλά δε μπόρεσα..τώρα μου είπε να πάω σε έξι μήνες να κάνω και τεστ Παπ...

Μου είπε και περίοδος σήμερα!!!γιουπι😂😂😂

Δε σου έκανε τεστ Παπ στην πρώτη επίσκεψη?? Χα χα καλώς ήρθες στο κλαμπ 🥳😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα!! Αχ εμείς είχαμε ένα τρίωρο γκρίνιας το βράδυ που κατέληξε σε πολύ έντονο κλάμα..ήμουν πολύ κουρασμένη και ο σύζυγος έλεγε ότι έφταιγε που ήπια γάλα..τσακωθήκαμε και κοιμήθηκε στον καναπέ! 

Δεκέμβριο θα πάω εγώ στον γυναικολόγο! Προς το παρόν θα πω ότι η τομή πάει πολύ καλά, έχει φύγει αυτό το πρήξιμο, λίγο κόκκινη είναι η γραμμή και λίγο κοιλίτσα μου χέρι μείνει ακόμη..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ είχα πάει όταν σαραντησα με έκανε υπέρηχο και μου είπε τεστ παπ σε 3 μήνες 

εσυ έκανες παπ ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...