Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Ρε παιδιά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από τα δύο…δεν μου είπε τίποτα ο παιδίατρος…ούτε στην κλινική…ο έλεγχος ακοής είναι απαραίτητος;

Και εγώ τίποτα δεν έχω κάνει από αυτά κορίτσι μου ούτε στην μεγάλη ούτε τώρα στην μπέμπα 

για την μπέμπα μου είπαν να κάνω το ακοής αλλά η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Ρε παιδιά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από τα δύο…δεν μου είπε τίποτα ο παιδίατρος…ούτε στην κλινική…ο έλεγχος ακοής είναι απαραίτητος;

Eμενα μου το είπαν με το που γέννησα στο νοσοκομείο...των ισχυων μου είπαν προαιρετικά αλλά το ακοής να το κάνω είναι απαραίτητο..προλαβαίνεις τυχόν θέματα στο μέλλον..γιατί πολλά παιδιά έχουν δυσκολίες αργότερα και θέματα μέχρι και διάγνωση αυτισμόΥ ας πούμε και τελικά το πρόβλημα είναι ότι δεν άκουγαν ..

Καλημέρα κορίτσια μου θέλω τις συμβουλές σας...

Εμείς όσο είχαμε κολικούς ο μόνος τρόπος για τους πρωινούς τόνους ήταν με κούνημα στο καρότσι..Τώρα προσπαθούμε να το κόψουμε,κάποιες φορές μου κοιμάται απλά και ήσυχα αλλά κάποιες άλλες γκρινιάζει μέχρι να με καταφέρει να τον βάλω στο καρότσι...εσείς πώς κοιμιζετε τα μικρακια σας???

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Eμενα μου το είπαν με το που γέννησα στο νοσοκομείο...των ισχυων μου είπαν προαιρετικά αλλά το ακοής να το κάνω είναι απαραίτητο..προλαβαίνεις τυχόν θέματα στο μέλλον..γιατί πολλά παιδιά έχουν δυσκολίες αργότερα και θέματα μέχρι και διάγνωση αυτισμόΥ ας πούμε και τελικά το πρόβλημα είναι ότι δεν άκουγαν ..

Αν αντιδράει όμως κανονικά στους ήχους; Χρειάζεται και πάλι;

στις πριν 18 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Λένε πως δεν φτάνει να ακούει ένα δυνατό ήχο αλλά να μπορεί να ακούσει και τους σιγανούς ήχους πχ αν τρίψεις τον αντίχειρα σου με τον δείχτη κοντά στο αυτί σου αυτό το σιγανό τρίψιμο που ακούς να μπορεί να το ακούει και το μωρό αυτό είχα δει σε έως βίντεο με έναν παιδίατρο τον αντρεου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εμείς όσο είχαμε κολικούς ο μόνος τρόπος για τους πρωινούς τόνους ήταν με κούνημα στο καρότσι..Τώρα προσπαθούμε να το κόψουμε,κάποιες φορές μου κοιμάται απλά και ήσυχα αλλά κάποιες άλλες γκρινιάζει μέχρι να με καταφέρει να τον βάλω στο καρότσι...εσείς πώς κοιμιζετε τα μικρακια σας???

Εμένα η μπέμπα ή  κοιμάται στο στήθος και την αφήνω μετά λίκνο ή καρότσι 

ή την έχω στα χέρια και την κουνάω και κάνουμε πάνω κάτω μέσα στο σπίτι λίγες φορές μου έχει κοιμηθεί βάζοντας στο καρότσι και να την κουνάω 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ναι χρειάζεται..έχουν ειδικό μηχάνημα αυτοί ..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Κ εγώ κάπως έτσι όπως η @Elk. Συνήθως την κουνάω λιγο στην αγκαλια μου κ μετα την αφηνω κατω, την μερα συνηθως στον καναπε, της εχω στρωσει την γωνια του καναπε.

Βέβαια τις περισσότερες φορές ξυπνάει κ την ξαναπαίρνω αγκαλια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο πονεμένο θεμα🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Κ εγώ κάπως έτσι όπως η @Elk. Συνήθως την κουνάω λιγο στην αγκαλια μου κ μετα την αφηνω κατω, την μερα συνηθως στον καναπε, της εχω στρωσει την γωνια του καναπε.

Βέβαια τις περισσότερες φορές ξυπνάει κ την ξαναπαίρνω αγκαλια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο πονεμένο θεμα🤣

Ναι έτσι κι εμείς ..όρθια πέρα δώθε κούνημα Μ ένα σεντόνι σ όλο του το πρόσωπο αλλιώς δεν κοιμάται και πιπίλα..πολύ πονεμένο θέμα φιλη άσε ..2-3 φορές θα μου ξυπνήσει και πάλι απ' την αρχή...με τις γουλιές πως τα πατε?

Αχ..στο όρθιο κι εμείς..πέρα δώθε.. ευτυχώς τώρα τελευταία βάζω μάρσιπο και μου κοιμάται εκεί οπότε έχω τουλάχιστον ελεύθερα τα χέρια..αν καμιά φορά δε θέλει τον μάρσιπο στα χέρια με τραγούδια ή παραμύθια με απαλή φωνή.. αλλά δυσκολευόμαστε, δεν κοιμάται εύκολα.. 

Ρε κορίτσια τις γουλιές τις είχατε από την αρχή ή τώρα σας ξεκίνησαν; Εμείς δεν το είχαμε τόσο έντονα στην αρχή! Γτ εμφανίστηκε τώρα;

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...Θα προσπαθήσω και εγώ το πέρα δώθε στο σπίτι αν και δε θέλω καθόλου να τον μάθω στα χέρια...Έχε χάρη που θα βάλουμε τα χαλιά στο σπίτι και πρέπει να βγει έξω το καρότσι!!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ναι έτσι κι εμείς ..όρθια πέρα δώθε κούνημα Μ ένα σεντόνι σ όλο του το πρόσωπο αλλιώς δεν κοιμάται και πιπίλα..πολύ πονεμένο θέμα φιλη άσε ..2-3 φορές θα μου ξυπνήσει και πάλι απ' την αρχή...με τις γουλιές πως τα πατε?

Άστα να πάνε, κ τις περισσότερες φορές τελικά απο το συνεχες ξυπνα- κοιμησου, έρχεται η ώρα να ξαναφαει κ αντρ πάλι από την αρχη🤣

Με τις γουλιές άλλες μέρες είναι καλύτερα, άλλες βγάζει. Βέβαια ποσότητα βγάζει μόνο μετά το πρωινό γαλα, την υπόλοιπη μέρα μικρές γουλιτσες. Δεν ξέρω αν τυχαίνει η αν το πρωί κάτι την ενοχλεί περισσότερο. Εσείς πώς τα πάτε?

στις πριν 10 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αχ..στο όρθιο κι εμείς..πέρα δώθε.. ευτυχώς τώρα τελευταία βάζω μάρσιπο και μου κοιμάται εκεί οπότε έχω τουλάχιστον ελεύθερα τα χέρια..αν καμιά φορά δε θέλει τον μάρσιπο στα χέρια με τραγούδια ή παραμύθια με απαλή φωνή.. αλλά δυσκολευόμαστε, δεν κοιμάται εύκολα.. 

Ρε κορίτσια τις γουλιές τις είχατε από την αρχή ή τώρα σας ξεκίνησαν; Εμείς δεν το είχαμε τόσο έντονα στην αρχή! Γτ εμφανίστηκε τώρα;

Εμένα έβγαζε από την αρχή, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει τώρα κάνα 2 εβδομάδες που αυξήθηκαν, κ κάποια πρωινά βγάζει αρκετή ποσότητα. Βέβαια όχι κάθε μέρα, άλλες μέρες είναι καλύτερα, άλλες βγάζει συχνά. Πφφ τι πρόβλημα κ αυτό!

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

@nanoukoεμεις θέμα με γουλιτσες δεν μπορώ να πω πως έχει συνήθως όταν εχει λόξυγγα μπορεί να βγάλει λίγο αλλά μικρής σημασίας 

Μια φορά όμως αλλά έχει καιρό μου έκανε εμετό αλλά ρουκέτα ήταν αρκετό  

στις πριν 5 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Εμένα έβγαζε από την αρχή, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει τώρα κάνα 2 εβδομάδες που αυξήθηκαν, κ κάποια πρωινά βγάζει αρκετή ποσότητα. Βέβαια όχι κάθε μέρα, άλλες μέρες είναι καλύτερα, άλλες βγάζει συχνά. Πφφ τι πρόβλημα κ αυτό!

Ακριβώς έτσι κι εμείς!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

@nanoukoεμεις θέμα με γουλιτσες δεν μπορώ να πω πως έχει συνήθως όταν εχει λόξυγγα μπορεί να βγάλει λίγο αλλά μικρής σημασίας 

Μια φορά όμως αλλά έχει καιρό μου έκανε εμετό αλλά ρουκέτα ήταν αρκετό  

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!! Μμμ..κατάλαβα..

Κορίτσια μου χρόνια πολλά!!

Εγώ έκανα τον έλεγχο ακοής. Τον έκαναν προαιρετικά στο μαιευτήριο και μου είπε η παιδίατρος μας ότι καλό να το κάνω 

@Demy93 όσον αφορά τον ύπνο εμένα βολεύεται να τον έχω στον ώμο και να περπατάω..αλλιώς μέσα στη μέρα του δίνω πιπίλα και τον βάζω να ξαπλώσει στο κρεβάτι μας και να πιπίλαει μέχρι να αποκοιμηθει. Αυτό βέβαια σπάνια πετυχαίνει 😅😅

Εσάς κορίτσια τα μωράκια σάς τυχαίνει να δυσκολευονται να κοιμηθούν;  συνεχώς υπερένταση έχει ο δικός μου. Γλαρωνει και πάνω που πάει να κοιμηθεί αρχίζει να κουνα χέρια πόδια 

κορίτσια εγω εχω απο την Παρασκευή που κλαιει ασταμάτητα...ή κλαιει ή κοιμάται...ουτε καλά τρώει...εχω σαλπάρει..δεν αντεχω άλλο...δεν μπορώ να το εξηγήσω.. αποκλείεται να ειναι άλμα... ούτε κολικοί όλη μέρα...κατι μου εχει πάθει..δεν ξέρω...χθες ξύπνησε στη 1 και κοιμήθηκε στις 6 το πρωί..χωρις φαγητό χωρις ύπνο 😔😔

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια εγω εχω απο την Παρασκευή που κλαιει ασταμάτητα...ή κλαιει ή κοιμάται...ουτε καλά τρώει...εχω σαλπάρει..δεν αντεχω άλλο...δεν μπορώ να το εξηγήσω.. αποκλείεται να ειναι άλμα... ούτε κολικοί όλη μέρα...κατι μου εχει πάθει..δεν ξέρω...χθες ξύπνησε στη 1 και κοιμήθηκε στις 6 το πρωί..χωρις φαγητό χωρις ύπνο 😔😔

Πως είσαι σίγουρη ? Αν δεν είναι κάτι απ' αυτά μήπως είναι καμιά παλινδρόμηση? Σου κάνει γουλιές μου φαίνεται..μήπως ανεβοκατεβαίνει γάλα στο λαιμό του και τον ενοχλεί? Εμένα με τον πρώτο έτσι γινόταν και ποναγε και είχε σταματήσει το φαι έπινε μια σταλιά επειδή ποναγε και φυσικά πολύ κλάμα και ανησυχος

στις πριν 9 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Άστα να πάνε, κ τις περισσότερες φορές τελικά απο το συνεχες ξυπνα- κοιμησου, έρχεται η ώρα να ξαναφαει κ αντρ πάλι από την αρχη🤣

Με τις γουλιές άλλες μέρες είναι καλύτερα, άλλες βγάζει. Βέβαια ποσότητα βγάζει μόνο μετά το πρωινό γαλα, την υπόλοιπη μέρα μικρές γουλιτσες. Δεν ξέρω αν τυχαίνει η αν το πρωί κάτι την ενοχλεί περισσότερο. Εσείς πώς τα πάτε?

Κι εμείς το ίδιο..βγάζει..άλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο..αλλά για το βάρος ανησυχώ πάλι..μου φαίνεται δεν έχει πάρει τοσο πολύ..την άλλη Δευτέρα έχω παιδίατρο..θα δούμε..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

Αχ υπομονή κορίτσι μου! Πολύ ψυχοφθορο αυτό που περιγράφεις...κάποιες μέρες με τους κολικούς κι εμείς έτσι ήμασταν...

Το δύσκολο με αυτά είναι ότι δεν ξέρεις αν  περνάει μια φάση το μωρό ή κάτι του συμβαίνει , ώστε να το βοηθήσεις να ηρεμήσει. 

Εγώ θα έπαιρνα ένα τηλ την παιδίατρο για να με καθοδηγησει

στις πριν 3 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Κι εμείς το ίδιο..βγάζει..άλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο..αλλά για το βάρος ανησυχώ πάλι..μου φαίνεται δεν έχει πάρει τοσο πολύ..την άλλη Δευτέρα έχω παιδίατρο..θα δούμε..

Εντάξει κι αν δεν έχει πάρει όσο την προηγούμενη φορά δεν νομίζω να πειράζει. Απλά να μην είναι ελάχιστο. Εγώ βλέπω στο βιβλιαριο της μεγάλης στον 2ο μήνα είχε πάρει 950γρ κ στον 3ο 550γρ, χωρίς να κάνει ιδιαίτερα γουλιες. Κ δεν νομίζω πως μας είχε ανησυχεί αυτό.

Γενικά πάντως είναι καλά στην καθημερινότητα του? Δεν φαίνεται να πονάει η κάτι τέτοιο? 

Εμένα γενικά μου φαίνεται οκ η δικιά μου. Κάποιες φορές βέβαια καταλαβαίνω από την φάτσα που παίρνει ότι της ανεβαίνει το γάλα,χωρίς να βγάλει, αλλά 1-2 φορές την μέρα. Όχι κάθε φορά που θα πιει.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Εντάξει κι αν δεν έχει πάρει όσο την προηγούμενη φορά δεν νομίζω να πειράζει. Απλά να μην είναι ελάχιστο. Εγώ βλέπω στο βιβλιαριο της μεγάλης στον 2ο μήνα είχε πάρει 950γρ κ στον 3ο 550γρ, χωρίς να κάνει ιδιαίτερα γουλιες. Κ δεν νομίζω πως μας είχε ανησυχεί αυτό.

Γενικά πάντως είναι καλά στην καθημερινότητα του? Δεν φαίνεται να πονάει η κάτι τέτοιο? 

Εμένα γενικά μου φαίνεται οκ η δικιά μου. Κάποιες φορές βέβαια καταλαβαίνω από την φάτσα που παίρνει ότι της ανεβαίνει το γάλα,χωρίς να βγάλει, αλλά 1-2 φορές την μέρα. Όχι κάθε φορά που θα πιει.

Ναι το ξέρω κάποιους μήνες παίρνουν πολύ άλλους λίγο και είναι φυσιολογικο..Γενικά καλά είναι ήσυχος χαμογελαστός δεν πονάει κάπου δεν τον ενοχλεί ..

περισσότερο θέμα έχω με το μεγάλο παρά με το μικρό..σήμερα ας πούμε κάτσαμε για ένα καφε το μικρό κοιμόταν ξυπνησε ηπιε γάλα και μετά από λίγο τεζα πάλι..εκείνος ο μεγάλος και πάμε να φύγουμε να πάμε παιδική χαρά ..βαριέμαι δε μπορώ άλλο τι να κάνω..ε αυτό το πράγμα γίνεται κάθε φορά..κι εννοείται στο τέλος καταλήγουμε σε παιδικές χαρές😅

στις πριν 7 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Ξέχασα να το γράψω από πάνω..μιας φίλης μου το μωρο έτσι συνέχεια έκανε εμετούς γουλιές κτλπ..ξεκίνησαν ειδικά γάλατα  και δε γινόταν τίποτα.της έκαναν και δισκοιλιοτητα από πανω..και κατέληξαν με το που μπήκε στον τέταρτο κατευθείαν κρέμα για απογευματινό ...σε 3-4 μέρες το μωρό έτρωγε κανονικά..μετά από κάνα μήνα δεν ξαναέκανε τίποτα ουτε εμετούς ούτε γουλιες...δεν το είχα ξανακουσει τόσο νωρίς να μπαίνουν σε κρέμες μου έκανε μεγάλη εντύπωση..δεν ξέρω αν θα το έκανα🤔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...