Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Πως είστε ;

Καλησπέρα. Εμείς πήγαμε στην πορεία σήμερα το πρωί για τα Τέμπη. 

Η μικρή μου έφαγε και 2η σαβούρα προχθές από το κρεβάτι και πλέον δεν την αφήνω καθόλου μόνη της εκεί. Τη βάζω ή στην κούνια ή στο καρεκλάκι φαγητού δίπλα μου για να με βλέπει όταν μαγειρεύω! Η δεύτερη φορά που έπεσε με πείραξε πάρα πολύ. Την πρώτη ήμουν πολύ χαλαρή αλλά αυτήν τη φορά με μούτζωσα, με έβρισα και με κατηγόρησα πολύ. Αφού ηρέμησα την μπουμπού, έβαλα τα κλάματα και ξέσπασα. 

Κατά τα άλλα με το φαγητό είμαστε μια έτσι και μια αλλιώς. Αλλά κάποια στιγμή θα στρώσει φαντάζομαι. Άρχισε δειλά δειλά να πίνει και νεράκι!

Θέλει να είναι συνέχεια όρθια. Προσπαθεί να μπουσουλήσει και κάτι μου λέει πως θα περπατήσει και γρήγορα αυτή! Τα πάνω δόντια είναι έτοιμα να σκάσουν... Αυτά τα νέα μας!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Ήθελα πάρα πολύ κι εγώ να πάω στην πορεία αλλά δεν το τόλμησα με τον μπέμπη.. γενικά δεν έχω βρει τους ρυθμούς μου να πάρω το αμάξι και να πάω οπουδήποτε.. νιώθω ότι πρέπει να γίνω πάλι πιο δραστήρια, μου λείπει και η κοινωνική μου ζωή που τόσο ήθελα να εντάξω και τον μπέμπη μου σε αυτή αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι δεν τα καταφέρνω..δεν ξέρω είναι πολύ βαριά η ατμόσφαιρα σήμερα..όλο βιντεάκια για τα παιδιά βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά.. νιώθω να πνίγομαι με αυτό που συμβαίνει και ότι κάθομαι στους 5 τοίχους..

Κορίτσι μου Κατιάνα είναι άπειρες οι φορες που στο τσακ γλίτωσα να μην πέσει ο μπέμπης..να μην κοπανησει στον τοίχο, να μη βάλει κάτι στο στόμα που δεν πρέπει..να μην..να μην.. καταλαβαίνω την ταραχή σου αλλά δε φταις κορίτσι μου! Κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς! Και μπράβο σου που πήγες και στην πορεία! Πάντα πρέπει τα παιδιά να βλέπουν το καλό παράδειγμα σε μας, πρέπει να τα μάθουμε να μην ανέχονται τίποτα εις βάρος τους και να αντιστέκονται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...