Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα one step δεν με βόλεψαν καθόλου, αλλά εσένα μπορεί να σε βολέψουν. Τα ψηφιακά είναι τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ. 
    • Σήμερα γεμίσαμε την μπανιέρα πρώτη φορά και τρελαθηκεεε!! Χτυπούσε τα ποδαράκια της και γελούσε!  Επίσης πήραμε jumper και τρελάθηκε και με αυτό, χοροπηδούσε σαν τρελή😂😂
    • Έχω δοκιμάσει να αντλησω και να της το δώσω με μπουκάλι αλλά δεν το πιάνει.. θα το προσπαθήσω πάλι. Το Σάββατο θα μιλήσω κσι με μια σύμβουλο και βλέπουμε..
    • Χαχαχαχα εσυ το τερμάτισες😂😂 όντως φάγαμε πολλές ζεστες εμείς, ήταν το πιο ζεστό καλοκαίρι εβερ…. Όλα καλά να σου πάνω κορίτσι μου @Mary_piggy
    • Και πάλι χάλια θα τα κάνει. Εμένα τουλάχιστον που είναι λίγο μπαχαλακι τα πασαλειβει, τα ρίχνει κάτω, καμιά φορά εκσφενδονίζει κιόλας, το χαίρεται! Αλλά είναι κομμάτι της διαδικασίας να γίνεται και χάλια! Έτσι μαθαίνει! Εγώ έχω τραπεζομάντηλα χάρτινα μιας χρήσης και απλώνω στο πάτωμα κάτω από το καρεκλακι κάθε μέρα. Ακόμα κ αν πάμε έξω για φαγητό παίρνω ένα τέτοιο μαζί μου. Μόλις φάει το τυλίγεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν είναι το πιο οικολογικό αλλά ας με συγχωρήσει λίγο ο πλανήτης, μια μάνα μόνη όλη μέρα με το μωρό είμαι 😂. Με τον πουρέ γινόταν χειρότερα πάντως, τοίχοι, πάτωμα, μαλλιά και των δύο, ρούχα (που δεν έφευγαν κιόλας οι λεκέδες). Με τα κομμάτια είναι πιο ελεγχόμενα η αλήθεια είναι. Και είναι μεγάλη ιστορία επίσης ότι δε μαγειρεύω ξεχωριστά. Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε σημασία αν το παιδί δεν τα έτρωγε! Εγώ πήρα την απόφαση νωρίς γιατί ήταν μεγάλη ταλαιπωρία τα αλεσμένα και για τους δυο μας. Μην αγχώνεσαι, το κάθε παιδί είναι διαφορετικό, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια και οφείλουμε να τα σεβόμαστε ως αναπτυσσόμενες ξεχωριστές προσωπικότητες. Πρόκειται για μια δυναμική διαδικασία. Τη μια θα του αρέσει το ένα, την άλλη δε θα το ακουμπάει. Μια θα τρώει φρούτα και μια θα τα φτύνει, ξαφνικά θα αρχίσει να τρώει κομμάτια και θα πιάσει το νερό του και θα πιει. Τώρα μαθαίνει να τρώει και μαθαίνει και τι του αρέσει, σιγά σιγά! Χαλάρωσε και απόλαυσε το γιατί η μέρα που θα σου πει "δε θα φάω σπίτι, πάω για σουβλάκια με τα παιδιά" θα έρθει γρηγορότερα από όσο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...