Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Αααα γιατί έχω της μαμάς μου που τον φτιάχνουν παραδοσιακά στο χωριό αλλά έχει πολύ αλάτι και φοβάμαι να δώσω 

εγω όταν ξεκινήσω να του δίνω τραχανά θα πάρω τον τραΧΑΧΑνακη...της frezyderm.. έτσι σκέφτομαι...για αρχή βέβαια... μετά θα δω 🤷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Αααα γιατί έχω της μαμάς μου που τον φτιάχνουν παραδοσιακά στο χωριό αλλά έχει πολύ αλάτι και φοβάμαι να δώσω 

Άμα είναι με αλάτι μην δώσεις...υπάρχουν και οι βρεφικοι επίσης..αν κ δεν έχω δωσει

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια γλουτένη θα εισάγετε πριν κλείσουν 7 μηνών;

Εννοείς πριν μπουν στον 8ο; Γιατί θεωρητικά τώρα είμαστε στον 7ο. Εγώ ναι θα την εισάγω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Εννοείς πριν μπουν στον 8ο; Γιατί θεωρητικά τώρα είμαστε στον 7ο. Εγώ ναι θα την εισάγω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ναι κι εγώ σκέφτομαι να δώσω σε λίγες μέρες δημητριακά. Τι θα δώσεις εσύ; Καλημέρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ναι κι εγώ σκέφτομαι να δώσω σε λίγες μέρες δημητριακά. Τι θα δώσεις εσύ; Καλημέρα!!

αααχ κορίτσια εσεις το ψάχνετε πολύ! εγω δεν έχω ιδέα πουε θα βάλω τι! οτι να ναι του δίνω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

αααχ κορίτσια εσεις το ψάχνετε πολύ! εγω δεν έχω ιδέα πουε θα βάλω τι! οτι να ναι του δίνω!

Μια χαρά του δίνεις και τρώει!!! Εγώ απλώς διάβασα τον εθνικό διατροφικό οδηγό για βρέφη γτ αν περιμένω από παιδίατρο..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Μια χαρά του δίνεις και τρώει!!! Εγώ απλώς διάβασα τον εθνικό διατροφικό οδηγό για βρέφη γτ αν περιμένω από παιδίατρο..

για ανεβασε το μια και εδώ να το διαβάσω και εγώ!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ζυμαρικά ήθελα να γράψω. Δημητριακά έχω ήδη ξεκινήσει. Βρώμη,  λιναρόσπορο, φαγόπυρο και καλαμπόκι.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια εχτές πήγαμε παιδίατρο κάναμε την πρώτη δόση bexsero τα κιλά μας είναι 6975γρ πήρε μέσα σε 1,5 μήνα 770γρ και μέσα σε ένα μήνα πήρε 3,5 πόντους ύψος είναι 67εκ καλά μας είπε η γιατρός γιατί περάσαμε και την ιωσουλα στις καμπύλες δεν έχουμε πέσει είμαστε πάνω από την πορτοκαλί 

για το πιπί της μας έδωσε αλοιφή για να ανοίξει θα βάζω μια φορά την μέρα μετά από το μπάνιο της για ένα μήνα και περιμένουμε να ανοίξει αλλιώς μετά θέλει επέμβαση 

το μάτι με στου δάκρυζε και μας έβγαζε πολύ τσίμπλα ευτυχώς έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα περίπου 

και ξεκινάω εισαγωγή σε μοσχάρι 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια εχτές πήγαμε παιδίατρο κάναμε την πρώτη δόση bexsero τα κιλά μας είναι 6975γρ πήρε μέσα σε 1,5 μήνα 770γρ και μέσα σε ένα μήνα πήρε 3,5 πόντους ύψος είναι 67εκ καλά μας είπε η γιατρός γιατί περάσαμε και την ιωσουλα στις καμπύλες δεν έχουμε πέσει είμαστε πάνω από την πορτοκαλί 

για το πιπί της μας έδωσε αλοιφή για να ανοίξει θα βάζω μια φορά την μέρα μετά από το μπάνιο της για ένα μήνα και περιμένουμε να ανοίξει αλλιώς μετά θέλει επέμβαση 

το μάτι με στου δάκρυζε και μας έβγαζε πολύ τσίμπλα ευτυχώς έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα περίπου 

Μια χαρά τα πάει η μπουμπού. Αυτό με το πιπί της ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι. 

Μόνο μοσχάρι θα βάλεις; Πότε θα ξανά πάτε;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

αυτο με το πιπι της ούτε εγώ εχω καταλαβει τι ειναι η αλήθεια είναι...οσο για ολα τα άλλα...ειναι πολύ καλά η μπουμπου σου μην σε αγχωνει αφου δεν πέφτει στην καμπύλη της!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Πολύ καλά είστε! Και πολύ καλό βάρος πήρατε! Εγώ να σας πω την αλήθεια για το βάρος δεν κοιτάζω το βιβλιάριο αλλά τις καμπύλες για την Ελλάδα που βρίσκω εδώ 

https://www.paidiatros.com/neogennito-vrefos/anaptixi/growth-charts

Έχετε δει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές καμπύλες;

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Πολύ καλά είστε! Και πολύ καλό βάρος πήρατε! Εγώ να σας πω την αλήθεια για το βάρος δεν κοιτάζω το βιβλιάριο αλλά τις καμπύλες για την Ελλάδα που βρίσκω εδώ 

https://www.paidiatros.com/neogennito-vrefos/anaptixi/growth-charts

Έχετε δει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές καμπύλες;

Εγώ κοιτάω μόνο την εφαρμογή που έχω για την παρακολούθηση ανάπτυξης. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μια χαρά τα πάει η μπουμπού. Αυτό με το πιπί της ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι. 

Μόνο μοσχάρι θα βάλεις; Πότε θα ξανά πάτε;

Τελικά δεν έβαλα μοσχάρι γιατί δεν είχα οπότε θα βάλω πράσο σήμερα 

σε ένα μήνα θα ξανά πάω 

θα βάλω και άλλα πράγματα απλά εγώ κρατάω 2 μέρες εισαγωγή και αφού δεν είχα μοσχάρι είπα να μην πάει χαμένη ημέρα θα βάλω πράσο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια! Στην αναμονή κι εγώ για Μάρτη αλλά έχω μέρες ακόμα... 8/3 περιμένω λογικά. Συμφωνώ να ανοίξει το νέο θέμα η @melitiniღ! 
    • Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ σε κάθε διέγερση! Εναλλαγές διάθεσης στο φουλ, πόνοι τοσο η κοιλιά από τις ενεσεις και οι ωοθήκες από τα ωάρια! Άσε και το πρήξιμο!! Πάντα ήμουν κιλά πάνω,αφού έχω παντελόνια πλέον μεγάλα τύπου εγκυμοσύνης για να μην με πιέζουν την πονεμένη κοιλιά 🤣 @Sia A φαντάσου οπως περιμενεις περιοδο και η διαθεση αλλαζει ,το σωμα ποναει ..ε καπως έτσι ειναι και η διεργεση μονο που είναι στο υπέρτατο βαθμό από τα φάρμακα γιατι το σώμα παράγει πολλά περισσότερα από το κανονικό!  @Diwni Άσε μην αναφέρω το σεξ..🤣 λες και έπαιρνα κάτι για να με μειώσει την διάθεση-αντικουκου κοινώς για τους άντρες 🤣🤣 ο καημένος ο άντρας μου πως αντεξε ! Ούτε μετα τις ετ μας αφηνε  ο γιατρός! Και δεν σου μιλάω για επαφές.. ούτε παιχνίδια  τιποτα για να μην φούντωσω και κάνει καμία συσπαση η μήτρα 🤣🤣🤣 Αντικουκου τελείως!!   Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας ! Και εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, είτε επαγγελματικά, είτε οικογενειακά! Να είμαστε γερές να αντιμετωπίζουμε τα πάντα!  Και πρότεινω @melitiniღ να ανοίξει το νέο μας θέμα του μήνα! Περασες πολλά κορίτσι μου και βγήκες νικήτρια! Να μας δώσεις λίγο θάρρος και λίγο μπεμπεδοσκονη μπας και μας βγει ο Μάρτης τυχερός!! 
    • Τελικά δεν έβαλα μοσχάρι γιατί δεν είχα οπότε θα βάλω πράσο σήμερα  σε ένα μήνα θα ξανά πάω  θα βάλω και άλλα πράγματα απλά εγώ κρατάω 2 μέρες εισαγωγή και αφού δεν είχα μοσχάρι είπα να μην πάει χαμένη ημέρα θα βάλω πράσο 
    • Εμένα με καθοδήγησε το παιδί στο blw. Στην αρχή του έφτιαχνα πουρεδες για 20 μέρες περίπου αλλά έτρωγε 2-3 κουταλάκια και μετά finito la musica passato la fiesta! Από την αρχή όμως όταν του έφτιαχνα φρουτοκρεμα έκοβα και για μένα λίγα φρούτα για να τρώμε μαζί και έδειχνε τρομερό ενδιαφέρον. Οπότε 6,5 μηνών περίπου ξεκίνησα να του δίνω κομμάτια και βρήκα την υγειά μου. Εμαθα πώς πρέπει να τα κόβω για να είναι ασφαλές και μερικές συνταγές για μπιφτέκια κλπ και από τότε το κάνουμε έτσι. Τώρα τρώει ότι τρώμε εμείς πλέον.  Εμένα μου ακούγεται πολύ θετικό που επεξεργάζεται την τροφή στα χέρια του και προσπαθεί να τη συνηθίσει. Σιγά σιγά θα το βάλει και στο στόμα και μπορείς να τον βοηθήσεις και εσύ με ένα κουταλάκι αν το δέχεται καλύτερα. Αν δείχνει να δυσανασχετεί μπορεί να μην είναι έτοιμος, σιγά σιγά! Ένας ωραίος, εύκολος και ασφαλης τρόπος να ξεκινήσετε για να καταλάβει τι πρέπει να κάνει είναι το κουκούτσι από το mango. Κολλάει φρούτο πάνω και είναι μεγάλο ώστε να το πιάνει και το μασουλαει σιγά σιγά και μαθαίνει πως πιάνω και τρώω. Είναι βέβαια και λίγο γλιστερο αλλά θα κάνει εξάσκηση. Άλλα εύκολα είναι αβοκαντο, μπανάνα (σε λωρίδες) και μπρόκολο φούντα. Συνέχισε να του προσφέρεις, σιγά σιγά θα το συνηθίσει και θα το δεχτεί. Μήπως δοκιμάσεις να αλεθεις και να του αφηνεις και κομμάτια στο πιατακι του ώστε να του έρθει πιο μαλακά και να νιώσει ασφάλεια να το εξερευνήσει και να το δεχτεί; Για το ποτηράκι το ίδιο, με εξάσκηση σύντομα θα το καταφέρει, ακόμα θέλει βοήθεια και αυτό είναι οκ!
    • Αααα κ άλλη υποψήφια για αρχές Μαρτίου!!! Μακάρι κορίτσι μου να μην σου έρθει 😉 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...