Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλύτερα είμαι κορίτσι μου από θέμα συμπτωμάτων, ευτυχώς. Έχει ανοίξει η όρεξη μου όμως ξαφνικά, ίσως επειδή έφυγαν οι ναυτίες, και τρώω ο,τι υπάρχει 🥴🥴 Η Λυδία είναι με τις μέρες της. Να μην έχει καμία αφύπνιση δεν το έχουμε πετύχει αλλαααααα... Έχουμε κόψει το γάλα στις αφυπνισεις και συνήθως ξανακοιμαται εύκολα με λίγο κούνημα στον πωπο. Υπάρχουν όμως και βράδια όπως το χτεσινό, που ξύπνησε με τσιριδες και κλάματα και μου πήρε πάλι ένα δίωρο να την ξανακοιμησω. Η εξάντληση έχει φτάσει σε άλλο λεβελ και πλέον έχουμε και εντάσεις με τον σύζυγο λόγω της κούρασης. Αμέσως μετά βέβαια αναγνωρίζουμε και οι δύο ότι μιλάει η αϋπνία μας και η κούραση μας, οπότε τα βρίσκουμε. Κάνει κ αυτός ο,τι καλύτερο μπορεί... Είχαμε εμβόλιο προχθές και ρώτησα την παιδίατρο αν είναι φυσιολογικό που ακόμα πετάει πράγματα κάτω και που δεν θέλει να μου πιανει το χέρι στη βόλτα πλέον. Μου είπε να μην ανησυχώ, είναι απόλυτα φυσιολογικά και τα δύο για την ηλικία της και να συνεχίσω να της λέω ποιο είναι το σωστό χωρίς φυσικά να της φωνάζω ή να την τρομάξω.  Έχω την αίσθηση ότι νιώθω το μωρό κάποιες φορές μέσα στη μέρα. 17+1 σήμερα, με πρόσθιο πλακούντα ξανά αλλά πλέον ξέρω πως είναι οι κινήσεις του μωρού και τι να περιμένω. Στην μικρή είχα νιώσει ελαφριά χτυπήματα 19η εβδομάδα πάλι με πρόσθιο πλακούντα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μάθω το φύλο!! Αλλά δεν σας κρύβω ότι ο φόβος υπάρχει ακόμα! Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για το ενδιαφέρον 🩷🩷   Υ.Γ. έκλαψα με τις κουραδες 💩💩💩😂😂😂
    • Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Όχι, δεν τρώει καθόλου! Ότι έχει φάει είναι ελάχιστο και κατά λάθος αλλά δεν τον ζορίζω μην τα κάνω χειρότερα! Δλδ μη δε θέλει μετά ούτε στο καρέκλακι να κάτσει! Ούτε στην αγκαλιά του μπαμπά τρώει.. τι στο καλό, υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει φάει; 😀 Δε νομίζω.. πφφ απορώ να δω πότε! Δίνω το πρωί φρουτόκρεμα και το μεσημέρι λαχανικά είτε σκέτα είτε με κρέας μοσχάρι, θα δοκιμάσω και κοτόπουλο..
    • Τι ποσότητες τρώει σε μια μέρα για παράδειγμα? Κ τι γεύματα τρώτε βασικά? Εμένα τα φρούτα τα τρώει ευχάριστα, δηλαδή ανοίγει το στόμα μόνη της. Τα λαχανικά από την άλλη, δεν τα πολυθελει. Δεν ανοίγει εύκολα το στόμα.  Τρώει ελάχιστη ποσότητα αλλά κ εγώ δεν την ζορίζω. Όταν βλέπω ότι αρχίζει να δυσανασχετει(συνήθως μετά από 5-6 κουταλάκια δηλαδη🤣) δεν την πιέζω αλλά. Της κάνω γαλα.
    • Κορίτσι μου εγώ αυτό το βούλιαγμα, το απολάμβανα κάπως μπορώ να πω πριν μείνω έγκυος στο πρώτο μου μωράκι. Ηταν μεν πολύ άσχημα ψυχολογικά, αλλά ήταν και μια ευκαιρία να έρθω αντιμέτωπη με τα συναισθήματα μου και να τα βιώσω. Ευτυχώς είχα τον χρόνο και τον χώρο να το κάνω αυτό και απλά δεν ήθελα να με ενοχλεί κανείς…σε λίγες μέρες και πάλι στον αγώνα ❤️
    • Πολύ καλά σε βρίσκω φίλη!! Δύο φορές, δε μπορεί κάτι θα έμεινε 😉 Σε νιώθω εντελώς ωστόσο, γιατί και σε μένα συμβαίνουν διάφορα και είμαι πολύ περίεργα, δεν ξέρω αν είναι η σωστή περίοδος για δεύτερο μωράκι, ωστόσο το θέλουμε πολύ και αν το βάλω σε παύση, ψυχολογικά θα γίνω χειρότερα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...