Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια εμένα φάνηκε να του αρέσει το νερό! 

Θα φανεί και τις επόμενες μέρες 

Βέβαια να πω ότι τα 💩 που αλλάζουν τώρα με τις στερεές δεν με ενθουσίασε! 😅😅

Μακάρι να συνεχίσει. Εμένα με τίποτα.

Α εμένα με βόλεψε που δε φτάνουν στον αυχένα πια. Αλλά εγώ υπενθυμίζω πως δεν έχω όσφρηση λόγω αλλεργίας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

καλη Τσικνοπέμπτη να έχουμε!

ερώτηση: βιταμινη d δίνετε ακομα στα μωράκια σας;

Ναι, ναι. Εμένα μου είπαν πως, όσο θηλάζει θα παίρνει. Θα δούμε μετά το Πάσχα μήπως το κόψουμε για καλοκαίρι. Αλλά της αρέσουν οι σταγόνες πολύ!52efce736784ee1880b6e39766234486.jpg.eb50822795fe75685e77bcaa0b35fb37.jpg

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, είχαμε πολύ δύσκολη μέρα και νύχτα χθες! Ή άλμα περνάει ή δόντια βγάζει. Ενώ κοιμήθηκε κανονικά στην ώρα της, ξύπνησε 1:40 με πολύ κλάμα και κατάφερα να την ηρεμήσω και να ξανά κοιμηθεί στις 4:30 αγκαλιά στο κρεβάτι και μου κρατούσε το χέρι μην τυχόν και της φύγω! Πολύ γκρίνια από προχθές! Σήμερα θα δώσω παρακεταμόλη μήπως και είναι δόντια.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

καλη Τσικνοπέμπτη να έχουμε!

ερώτηση: βιταμινη d δίνετε ακομα στα μωράκια σας;

Ναι εγώ δίνω κανονικά ακόμα οταν θα κάνουμε εξετάσεις αίματος θα δούμε πως θα είναι και βλέπουμε 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, και ειδικά οι ήδη μανούλες... Απο χθες που έχει αυτήν την έντονη γκρίνια, με έχει "ξεζουμίσει". Υπάρχει περίπτωση να πεινάει και να φταίει η περίοδος; ή λόγω άλματος θέλει περισσότερο την επαφή;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Βρε κορίτσια, και ειδικά οι ήδη μανούλες... Απο χθες που έχει αυτήν την έντονη γκρίνια, με έχει "ξεζουμίσει". Υπάρχει περίπτωση να πεινάει και να φταίει η περίοδος; ή λόγω άλματος θέλει περισσότερο την επαφή;

Κορίτσι μου εγώ όταν είχα ωορρηξία που σου είχα πει ότι κατάλαβα ότι μειώθηκε το γάλα ρουφούσε συνέχεια και παρά πολύ δυνατά! Αλλά εσύ θα μπορείς να καταλάβεις αν το στήθος σου είναι άδειο! Εγώ νομίζω μου είχε γίνει μισό το στήθος!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ φοβάμαι τη δεύτερη δόση του bexsero..γτ διάβασα κάπου ότι στη δεύτερη κάνουν υψηλότερο πυρετό κι εμένα ήδη στην πρώτη έφτασε σχεδόν 39,5..άραγε προφυλακτικά αν δώσω ντεπόν θα βοηθήσει; 😔

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εγώ φοβάμαι τη δεύτερη δόση του bexsero..γτ διάβασα κάπου ότι στη δεύτερη κάνουν υψηλότερο πυρετό κι εμένα ήδη στην πρώτη έφτασε σχεδόν 39,5..άραγε προφυλακτικά αν δώσω ντεπόν θα βοηθήσει; 😔

Εμένα τη 2η ούτε που την κατάλαβε!!! Και να δώσεις παρακεταμόλη προληπτικά, απλά θα καθυστερήσεις τα συμπτώματα. Δε νομίζω να χρειάζεται!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσι μου εγώ όταν είχα ωορρηξία που σου είχα πει ότι κατάλαβα ότι μειώθηκε το γάλα ρουφούσε συνέχεια και παρά πολύ δυνατά! Αλλά εσύ θα μπορείς να καταλάβεις αν το στήθος σου είναι άδειο! Εγώ νομίζω μου είχε γίνει μισό το στήθος!

Εγώ άρχισα να το αισθάνομαι πιο ελαφρύ απο την 1η βδομάδα που ξεκινήσαμε στερεές. Κάπου εκεί. Τώρα δεν είδα καμία διαφορά στο πως ρουφάει η μπουμπού!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Ναι, εμάς μας είπε μέχρι τον χρόνο σίγουρα!

ααα τόσο πολύ; κουράστηκα να δίνω κιόλας! αλλά ευτυχώς ειναι μόνο δυο σταγονιτσες...εσεις ποιες δίνετε; εγω helenvita d3+k12 μαζι.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ άρχισα να το αισθάνομαι πιο ελαφρύ απο την 1η βδομάδα που ξεκινήσαμε στερεές. Κάπου εκεί. Τώρα δεν είδα καμία διαφορά στο πως ρουφάει η μπουμπού!

Τότε ίσως κάποιο άλμα είναι και θέλει συνέχεια να τρώει!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα τη 2η ούτε που την κατάλαβε!!! Και να δώσεις παρακεταμόλη προληπτικά, απλά θα καθυστερήσεις τα συμπτώματα. Δε νομίζω να χρειάζεται!

Η τρίτη δόση σου είπε ποτέ γίνεται;

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Νομίζω ναι, αν ξεκινήσουμε από τόσο μωρά..

Κορίτσι μου εγώ ήταν να το κάνω πριν 2 βδομάδες αλλά λόγο ιώσεις το αφήσαμε για αυτήν την τρίτη δεν ξέρω τι θα περιμένω πάντως έτσι μου είπε και εμένα κάνει πολύ πυρετο στα παιδάκια 🤷‍♀️

εγώ πάντως αν δω πως κάνει δέκατα θα δώσω 

επίσης να ξέρετε το αλγκοφρεν σιρόπι για μωρά είναι πιο δυνατό και τον ρίχνει καλύτερα τον πυρετό όταν είναι υψηλός σε σχέση με το ντεπον 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

3 δόσεις είναι;😱

Ναι όταν το κάνουν από 6 μηνών το εμβόλιο είναι 3 δόσεις 

όταν τον κάνουνε μετά τα 2 έτη είναι 2 δόσεις 

εγώ στη μεγάλη το έκανα 2,5 ετών την πρώτη δόση 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...