Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ εχτές δοκίμασα να δώσω ζωμό κοτόπουλο με γλυκοπατάτες κρεμμύδι καρότο κολοκυθάκι και το έφαγε 😊

δεν ξέρω σήμερα πως θα πάει ελπίζω να έχω την ίδια τύχη 

εγώ δίνω βρύσης αλλά το βράζω μέχρι το χρόνο θα το βράζω έτσι μου είπε έχει πολλά άλατα το νερό μας εδώ και για αυτό το βράζουμε εκείνη λέει 10 λεπτά εγώ τόσο δεν το κάνω μου φαίνεται πολύ αλλα το αφήνω λιγότερο 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης. 

Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 

επειδη δεν κατάλαβα...4-5 φορές κάνει κακά τη μέρα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Εγώ το βράζω, έτσι μου είπε ο γιατρός. Κ από ότι είδα στο χαρτί που μου έδωσε θα το βράζω μέχρι 7-8 μηνών. Εμένα βέβαια δεν μου έχει κόψει ακόμα κ την αποστειρωση στα μπιμπερο, ελπίζω τώρα που θα πάω την Δευτέρα να μου πει να σταματήσω.

Αποστείρωση γιατί κανείς ακόμα? Αφού δίνεις φαγητά...δεν έχει νόημα δηλαδή...για ρώτα τη..γιατί μου φαίνεται τζαπα παιδευεσαι..αφού της δίνεις κουτάλι ποτηράκια κλπ γιατί ν αποστειρωνεις το μπουκαλι

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ εχτές δοκίμασα να δώσω ζωμό κοτόπουλο με γλυκοπατάτες κρεμμύδι καρότο κολοκυθάκι και το έφαγε 😊

δεν ξέρω σήμερα πως θα πάει ελπίζω να έχω την ίδια τύχη 

εγώ δίνω βρύσης αλλά το βράζω μέχρι το χρόνο θα το βράζω έτσι μου είπε έχει πολλά άλατα το νερό μας εδώ και για αυτό το βράζουμε εκείνη λέει 10 λεπτά εγώ τόσο δεν το κάνω μου φαίνεται πολύ αλλα το αφήνω λιγότερο 

Μακάρι να συνεχίσετε έτσι και να ξεκινήσει να τρώει! Εγώ σήμερα θα δοκιμάσω τραχανά με λαχανικά...κι εμείς άλατα φουλ..εμφιαλωμένο δίνω και πάλι όπως η @Katiana1987 δεν μου πίνει νερό καθόλου.μτο καλοκαίρι μια κ καλη

Κορίτσια οποία μπορεί ας με βάλει στην ομαδουλα στο fb

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Μακάρι να συνεχίσετε έτσι και να ξεκινήσει να τρώει! Εγώ σήμερα θα δοκιμάσω τραχανά με λαχανικά...κι εμείς άλατα φουλ..εμφιαλωμένο δίνω και πάλι όπως η @Katiana1987 δεν μου πίνει νερό καθόλου.μτο καλοκαίρι μια κ καλη

Σε έχουμε βάλει κορίτσι μου στο fb

Έχεις κατεβάσει το messenger;

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

επειδη δεν κατάλαβα...4-5 φορές κάνει κακά τη μέρα;

Όχι καλέ. 2-3 το ΠΟΛΎ κάνει κακά. 4-5 φορές έχει ούρα.

στις πριν 45 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Σε έχουμε βάλει καλέ....

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια... εσάς (όχι η @nanouko) άλλαξε η περίοδος σας; Εννοώ... εγώ πριν την εγκυμοσύνη τις πρώτες 2 μέρες ήμουν διπλωμένη στα 2. Τώρα αν δεν έβλεπα το αίμα στην τουαλέτα και τη σερβιέτα, δε θα καταλάβαινα ότι αδιαθέτησα.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Βρε κορίτσια... εσάς (όχι η @nanouko) άλλαξε η περίοδος σας; Εννοώ... εγώ πριν την εγκυμοσύνη τις πρώτες 2 μέρες ήμουν διπλωμένη στα 2. Τώρα αν δεν έβλεπα το αίμα στην τουαλέτα και τη σερβιέτα, δε θα καταλάβαινα ότι αδιαθέτησα.

ναιιι και εγώ έτσι... ελάχιστα η μέση με πονούσε τωρα που ήρθε...ενω πριν ήμουν με παυσίπονα και όσο μπορούσα στο κρεβάτι γτ πονουσε και η κοιλια και η μέση απίστευτα πολυ!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Και εγώ έτσι δεν είχα σύμπτωμα περιόδου μετά άρχισα να πονάω και είχα πολύ αίμα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια τραχανά πώς δίνετε; Σε τι συνταγή; Και ποιον τραχανά αγοράσατε;

Τραχανά πήρα γλυκό απ' το σούπερ μάρκετ...πήραν που έλεγε χωριάτικος...θα του το δώσω με κολοκύθι γλυκοπατάτα και θα προσθέσω και δύο κουταλιές τραχανά..δεν θα τον αλεσώ όμως...εν τω μεταξύ διάβαζα ότι είναι πάρα πολύ υγιεινος

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Τραχανά πήρα γλυκό απ' το σούπερ μάρκετ...πήραν που έλεγε χωριάτικος...θα του το δώσω με κολοκύθι γλυκοπατάτα και θα προσθέσω και δύο κουταλιές τραχανά..δεν θα τον αλεσώ όμως...εν τω μεταξύ διάβαζα ότι είναι πάρα πολύ υγιεινος

Ναι καλέ! Εγώ τρώω πολύ τον ξινό με τοματούλα και τριμμένο τυράκι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι καλέ! Εγώ τρώω πολύ τον ξινό με τοματούλα και τριμμένο τυράκι.

εγω δεν τρωω τίποτα από αυτά! και απορώ πως θα πείσω το παιδί μου να τα φάει;🤷

Δημοσίευση

@Katiana1987εγω την πρώτη φορά είχα λιγότερη ροή αλλά κράτησε 6-7 μέρες. Τη δεύτερη φορά νορμάλ ροή και διάρκεια. 

Πόνο ιδιαίτερο ποτέ δεν είχα! Αλλά ίσως και λίγο λιγότερο τώρα. Είχα τον Πόνο μου με τη ροή που μειώθηκε και δεν έδωσα και τόση σημασία όμως) 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια τραχανά πώς δίνετε; Σε τι συνταγή; Και ποιον τραχανά αγοράσατε;

Εμένα κάνει ο άντρας μου τραχανά σπιτικό και έδινα αυτόν 

Όταν τελειώνει αγοράζω από σούπερ αν και εμένα η μεγάλη έχει προτιμήσει στον ξινό τραχανά η μπέμπα δεν ξερω ακομα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα κάνει ο άντρας μου τραχανά σπιτικό και έδινα αυτόν 

Όταν τελειώνει αγοράζω από σούπερ αν και εμένα η μεγάλη έχει προτιμήσει στον ξινό τραχανά η μπέμπα δεν ξερω ακομα 

Μπράβο στον σύζυγο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό!

@katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;

Ω ναι, άστε την έχω σκυλοβαρεθει πια🤣🤣 Δευτέρα θα πάω στον γιατρό, ελπίζω να μου πει τέλος πια!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης. 

Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 

Εμάς εδώ πίνεται το νερό, από την βρύση πίνουμε δηλαδή. Αλλά μου είπε να το βραζω🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Αποστείρωση γιατί κανείς ακόμα? Αφού δίνεις φαγητά...δεν έχει νόημα δηλαδή...για ρώτα τη..γιατί μου φαίνεται τζαπα παιδευεσαι..αφού της δίνεις κουτάλι ποτηράκια κλπ γιατί ν αποστειρωνεις το μπουκαλι

Κ στην μεγάλη έτσι ακριβώς μου είχε πει. Αποστειρωνα σίγουρα μέχρι που έκλεισε τον 6ο. Είναι σταθερός ο γιατρός μου βλεπεις🤣🤣🤣 για τα υπολείμματα του γάλακτος το κάνει, γιατί λέει μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα αν δεν έχει ξεπλυθει καλά το μπιμπερο. Τον είχα ρωτήσει το ίδιο με σένα κ εγώ.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι εμένα ήδη από την 1η εγκυμοσύνη είχε αλλάξει, ενώ πονουσα πριν πολύ μετά την γεννα πονουσα ελάχιστα, αλλά αυξήθηκε η ροή αρκετά σε μένα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...