Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Naty_ κορίτσι μου γλυκό καταλαβαίνω πως νιώθεις. Σε κάθε κυκλο εχεις ελπιδες, κανεις ονειρα, και με τ αιμα βιώνεις ξανα μια μικρή απωλεια. Οταξ προσπαθουσα γθα τη μεγάλη μ ξερεις πιο ηταν τ πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αδιαθετουσα? Έψαχνα να βρω την πητ αν εμενα εγκυος σ εκεινο τον κύκλο... πόσο ψυχοφθορο.. πόσο ανόητο.  Ούτε τ σώμα σ θυμάται κ σε προφυλασει ούτε είναι τ ταιμινγκ. Η κυηση είναι πιθανότητες. Δ μιλαμε σε περίπτωση που υπάρχει θέμα. Μιλάμε για 2 υγιείς οργανισμούς χωρίς σοβαρά θέματα π να δυσχαιρενουν την κυηση. Ησουν ατυχη ως προς τις απώλειες σου. Τ διαστημα όμως π προσπαθειτε από την τελευταία φορά είναι πολυ μικρο. Ξέρεις αλλωστε ότι οι πιθανότητες σε κάθε κυκλο είναι 20 με 25% για κυηση κ αυτό μιλώντας πάντα για ζευγαρια χωρίς θέματα. Ελάχιστες δηλαδή. Οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης σε πιο κυκλο θα μείνεις εγκυος εσύ. Εννοείται πως οι ορμόνες σ είναι χάλια τώρα κ σε επηρεάζουν. Δηλ και για εγκυμοσύνη να μην προσπαθούσες, αν είχες κάτι π σε απασχολούσε πχ με τη δουλειά ή με μια φίλη κτλ θα τ επαιρνες πιο κατάκαρδα αυτές τις μέρες. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Και συνεχίζουμε... 
    • Ναι έχω ζυγαριά κουζίνας εντάξει μπορεί να χάνει και λίγο + - αλλά περίπου βλέπεις τι γίνεται  μου είχε πει η παιδίατρος θέλει να τρώει το γεύμα 150-250 εεε έχουμε δρόμο ακόμα 😂
    • Ολα καλά θα πάνε προσπάθησε όσο μπορείς να τηρείς την διατροφή και πιστεύω δεν θα έχεις κανένα θέμα  εγώ με θυροειδη δεν είχα θέμα είχα  εμένα μου είπε μετά τους 3 μήνες που θα γεννήσω να πάω να ξανά κάνω καμπύλη ζαχαρου αλλα δεν ασχολήθηκα να σου πω την αλήθεια αλλά καποια στιγμή θα πάω να το δω  εγώ γέννησα την πρώτη κόρη 40 εβδ + 2 μέρες και την μπέμπα 38 εβδ + 3 μέρες και αυτήν μου την πήραν νωρίτερα λόγο το ότι έκανα καισαρική την πρώτη φορά  με το καλό το μωράκι σου κορίτσι μου 😊
    • Ααα για αυτό με τις 3 μέρες δε μου έβγαινε.. εμείς Τετάρτη γέννα.. φτάσανε στο τέλος!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...