Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 17/2/2025 at 4:57 ΜΜ, ο/η μαμά12345 είπε:

Αα εγώ δεν έχω fb κορίτσια... Πήγαμε παιδίατρο...8.5 κιλά 71.5 εκ....τον άλλο μήνα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση bexero...μου είπε να ξεκινήσω να του βάλω τα πάντα εκτός από αυγό και ψάρι....και μου είπε ότι ετοιμάζεται να βγάλει δοντακια🥰

Expand  

αααα ψηλος και εσένα! και αφρατουλγς!

Δημοσίευση
  στις On 17/2/2025 at 6:08 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια θα ασκήσω βέτο με το φμπ!😝! Μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω ☺️ πρώτον γιατί Μ αρέσει πολύ η παρέα σας και δεύτερον ως μανούλα Οκτωβρίου 24 , με εσάς ξέρω τι να με περιμένει! Από την εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα! Κανονίστε να τα λέτε εκεί και να σας χάσω ! 🤗

Expand  

Και εδώ θα είμαστε εννοείται για όσα κορίτσια δεν μπορούν να συμμετέχουν στο fb 🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. 

Και ναι λοιπόν, αδιαθέτησα. @nanoukoμόνη σου έμεινες. Τελευταία και κατά ιδρωμένη. Χαχαχαχαχα

Όμως βρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, δεν έχω δει διαφορά ακόμα, ούτε γκρίνια έχει η Ισμήνη-Μαρία, ούτε τίποτε άλλο.

Υγ. Ελπίζω να είναι κανονική αυτήν τη φορά κι όχι πάλι ψευδοπερίοδος.

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 9:21 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Και ναι λοιπόν, αδιαθέτησα. @nanoukoμόνη σου έμεινες. Τελευταία και κατά ιδρωμένη. Χαχαχαχαχα

Όμως βρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, δεν έχω δει διαφορά ακόμα, ούτε γκρίνια έχει η Ισμήνη-Μαρία, ούτε τίποτε άλλο.

Expand  

δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 9:33 ΠΜ, ο/η Barbiee είπε:

δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 

Expand  

Ελπίζω μόνο να μην κοπεί. Αν χρειαστεί θα μιλήσω με τη μαία/σύμβουλο θηλασμού.

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 10:06 ΠΜ, ο/η Barbiee είπε:

Κορίτσια εσάς σας πέφτουν τα μαλλιά; νιώθω οτι θα μεινω φαλακρή 🤷

Expand  

Όχι εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα ακόμα τουλάχιστον νομίζω όμως όταν κοπεί ο θηλασμός θα αρχίσει να πέφτει και εμένα 

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα θα την δώσω πρώτη μερα κοτόπουλο θα σας πω πως πήγε αλλά εμένα μου λέει την πρώτη δεύτερη μέρα δίνω μόνο ζωμό και την τρίτη μέρα το κρέας και εσάς έτσι σας είπαν ;

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 10:51 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Όχι εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα ακόμα τουλάχιστον νομίζω όμως όταν κοπεί ο θηλασμός θα αρχίσει να πέφτει και εμένα 

Expand  

και εμένα μετά τον θηλασμό ξεκίνησε πολύ έντονα!

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 10:52 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Εγώ σήμερα θα την δώσω πρώτη μερα κοτόπουλο θα σας πω πως πήγε αλλά εμένα μου λέει την πρώτη δεύτερη μέρα δίνω μόνο ζωμό και την τρίτη μέρα το κρέας και εσάς έτσι σας είπαν ;

Expand  

εμένα όχι... αλλά μετά που δεν το έτρωγε μου ειπε να το εισαγω έτσι σιγά σιγά!

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 10:06 ΠΜ, ο/η Barbiee είπε:

Κορίτσια εσάς σας πέφτουν τα μαλλιά; νιώθω οτι θα μεινω φαλακρή 🤷

Expand  

Πάντα πέφτουν μετά τη γέννα κορίτσι μου. Μην ανησυχείς. Έχεις βγάλει πολλές καινούριες φύτρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

στις On 18/2/2025 at 10:52 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Expand  

Όχι καλέ! Αλλά και να μου το έλεγε δε θα το ακολουθούσα. Χιχι

Δημοσίευση

@Barbieeεγω ολόκληρη περούκα φτιάχνω απ τα μαλλιά που πέφτουν!

@Elkκι εγώ κανονικά  έδωσα το κοτόπουλο..βρε δώστο κανονικά..τι ζωμό σου λέει!?

Εγώ σήμερα κορίτσια θα βάλω τραχανά τ απόγευμα..θα σας πω εντυπώσεις μετά...για μεσημέρι είχα κοτόπουλο μπρόκολο ντομάτα και καρότο...τα κατασπάραξε εννοείται 😅

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 9:21 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Expand  

Χαχαχαχαχαχαχα τίποτα ακόμη εγώ! Τα πινάκια περιόδου συνεχίζονται! Αν είχα επαφές θα έκανα τεστ αλλά εδώ και δύο μήνες η μόνη επαφή ήταν του Αγίου Βαλεντίνου 😀😀 Εγώ νομίζω στην ωορρηξία μου ελαττώθηκε!

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 11:38 ΠΜ, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εγώ το έχω σταματήσει το fb αλλά αν είναι να μιλάτε εκεί θα το ανοίξω!

Expand  

εμενα εντωμεταξυ μου φαίνεται περίεργο κάποιος πλέον να μην εχει φβ😂 (δεν το λέω με κακο τρόπο)

Δημοσίευση

Expand  

Να το ξανά ανοίξεις και να έρθεις κι εκεί στην παρέα μας!!!

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 11:28 ΠΜ, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ σήμερα κορίτσια θα βάλω τραχανά τ απόγευμα..θα σας πω εντυπώσεις μετά...για μεσημέρι είχα κοτόπουλο μπρόκολο ντομάτα και καρότο...τα κατασπάραξε εννοείται 😅

Expand  

Εγώ τώρα βράζω μοσχάρι. Θα βάλω σελινόριζα, καρότο, κολοκυθάκι και μοσχάρι. Α να δω σήμερα τι θα κάνει!

Δημοσίευση

Expand  

Θα μιλάμε και εδώ κορίτσι μου απλά στο fb λέμε και άλλα θεματάκια πέρα από τα μωράκια μας και γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα από το που είμαστε ανταλλάξαμε λίγο φωτό με τα μωράκια μας κάτι που εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια 

αλλά εννοείται πως θα μιλάμε και εδώ για όσες κοπέλες δεν μπορούν αν συμμετέχουν στο fb 

Δημοσίευση
  στις On 18/2/2025 at 11:28 ΠΜ, ο/η μαμά12345 είπε:

Expand  

Και καλά μου λέει μόνο τον ζωμό σε περίπτωση αλλεργίας να το κάνουμε σιγά σιγά για αυτό ρωταω αν το κάνετε και εσείς έτσι ή μόνο εμένα το πάει τόσο σιγά σιγά 😅

καλά εσένα είναι πολύ φαγανός φτου φτου 🧿

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...