Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ανάλογα το ποσοστό του κατακερματισμου.. Συνήθως ο ουρολόγος που είναι ο ειδικός, δίνει βιταμίνες και προτείνει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (να κοπεί το κάπνισμα, το αλκοόλ, σωστή διατροφή και γυμναστική, όλα αυτά τα γνωστά). Υπάρχουν λύσεις, μην σε αγχωνει αυτό. Και γω παρακαλούσα να βρεθεί έστω κάτι, να ξέρω γιατί έχασα τόσα μωρά.. Να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω, να μην πηγαίνω στα τυφλά με τον φόβο να ξανασυμβεί. Και το ότι δεν βρηκαμε ουσιαστικά τίποτα με έριχνε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ ότι έχασα 4 μωρά έτσι, από τυχαίο γεγονός. Αλλά αυτό είναι, δυστυχώς... Μαθαίνεις να ζεις με αυτό και πας παρακάτω. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το άγχος και τον φόβο μέχρι την αυχενική, νομίζω με καταλαβαίνεις απόλυτα!  Πάντα, σε όλα τα κορίτσια που έχουν αποβολές γράφω την ιστορία μου, κυρίως για το ότι κατάφερα να γίνω μαμά και κρατάω αγκαλιά το θαύμα μου. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω, είχα απελπιστει. Μέχρι και την τελευταία στιγμή του τοκετού δεν το πίστευα, ώσπου άκουσα το κλάμα της και μου την έδωσαν αγκαλιά. Έστω ένα κορίτσι να πάρει κουράγιο από την ιστορία μου, εγώ θα είμαι πολύ ευτυχισμένη!  Κάνε ο,τι χρειαστεί από εξετάσεις, αν αυτό θα σε κάνει να είσαι λίγο πιο ήρεμη. Απλά κρατα στο πισω μέρος του μυαλού σου αυτό το εκνευριστικο.. "τυχαίο γεγονός". Εύχομαι τα καλύτερα, και πολύ σύντομα να γίνεις και εσύ μανούλα! 
    • Στο αυτοκίνητο κ γω δεν το διαπραγματεύομαι αλλά στη βόλτα, το να βγούμε και να πλανταζει στο κλάμα δεν μου φαίνεται και πολύ δελεαστικο 😂 Εκτός αυτού να σου πω την αλήθεια το θεωρώ και λογικό, είναι 18 μηνών, θέλει να περπατήσει, να εξερευνήσει, να τρέξει.. Δεν είναι βρεφακι να κάτσει καθηλωμένη σε ένα καρότσι. Μου φαίνεται λίγο άδικο δηλαδή να την βγάλω βόλτα και ουσιαστικά να μην το χαρεί καθόλου και να μην ξεδωσει την ενέργεια της (που είναι ανεξάντλητη 😂😂) Το έχω στα άμεσα πλάνα μου το τρίκυκλο κορίτσι μου. Ελπίζω δηλαδή να της αρέσει, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στην παιδική χαρά και πίσω. Έτσι κ αλλιώς το καρότσι σε 3 μήνες θα παραχωρηθεί στο νέο μέλος (κουμπώνει το αυγό πάνω στον σκελετό). Δεν υπάρχουν λόγος πιστεύω να πάρω άλλο καρότσι από τη στιγμή που η Λυδία δεν το θέλει για πάνω από 5 λεπτά.    Εάν κάποια έχει να προτείνει και κρεβατάκι (σκεφτόμουν τύπου Montessori) θα ήμουν ευγνώμων. Πρέπει άμεσα να πάει στο δωμάτιο της, πολύ πριν έρθει το μωρό δηλαδή (μην το συσχετίσει και βγάλει ζήλεια). Η κούνια την περιορίζει πολύ γιατί στριφογυρίζει συνεχώς,  οπότε έλεγα κάτι σε κρεβατάκι χαμηλό, μην έχω το άγχος ότι θα πέσει κιόλας στον ύπνο της.
    • Καλύτερα ξεκινα νωρίτερα  για να προλάβεις έτσι μου έχουν πει
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...