Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ όταν την βάζω μπρούμυτα σηκώνει λίγο τον πωπω της σαν να προσπαθεί να μπουσουλήσει αλλά έχει δρόμο πολύ ακόμα για να τα καταφέρει δεν τη βαζω πολύ μπρούμυτα μέσα στην μέρα ομως και εγώ κάπως το αμελώ 

φωνούλες εμένα κάνει μπαμπαλισμα όχι ακόμα 

Και από ανάσκελα γύρισε μπρούμυτα αλλά δεν το κάνει συχνά 2 -3 φορές το έχει κάνει μόνο 

την βάζω να κάθετε στο πωπω κρατάει λίγο ισορροπία και μετά γέρνει 😂

εεε αυτά για την ώρα 

Χεχε θα έχει πολύ πλάκα! Εμένα μέχρι πρόσφατα πολύ λίγο ήθελε μπρούμυτα, τώρα που το έμαθε μόνος του κάθεται!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Χεχε θα έχει πολύ πλάκα! Εμένα μέχρι πρόσφατα πολύ λίγο ήθελε μπρούμυτα, τώρα που το έμαθε μόνος του κάθεται!

Και εμένα δεν έχει πολύ καιρό που το έμαθε μην νομίζεις καμία βδομάδα ; Κάπου εκεί 

Και εμένα στο 8 μήνα περίπου περιμένω πως σταθεί μόνη της χωρίς στηρίξει 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

🥺🥺 Μεγαλώνουν πολύ γρήγοραααα..

Κορίτσια σε τι φάση είναι τα μωράκια σας; Εμένα στριφογυρίζει αλλά δε νομίζω προσπαθεί να μπουσουλησει! Μπαμπαλίζουμε όμως φουλ!

Εμένα πάλι ρε κοριτσια κάνει λίγα πράγματα ακόμα. Προς το παρόν μπορεί να γυρίσει μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα, το αντίθετο ούτε που το έχει προσπαθήσει ακόμα. Βγάζει φωνούλες αλλά δεν μπαμπαλιζει καθολου. Αυτόν τον μήνα ας πούμε δεν έκανε τίποτα καινούριο.

Εντωμεταξύ δεν κάθεται κ πουθενά, μπρούμυτα δεν θέλει κ ανάσκελα όταν είναι προσπαθεί όλη την ώρα να σηκωθεί κ επειδή δεν τα καταφέρνει μετά νευριάζει κ κλαίει🙄

Ενώ η μεγάλη μου τα έκανε όλα αυτά πολύ νωρίς κ μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Εμένα πάλι ρε κοριτσια κάνει λίγα πράγματα ακόμα. Προς το παρόν μπορεί να γυρίσει μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα, το αντίθετο ούτε που το έχει προσπαθήσει ακόμα. Βγάζει φωνούλες αλλά δεν μπαμπαλιζει καθολου. Αυτόν τον μήνα ας πούμε δεν έκανε τίποτα καινούριο.

Εντωμεταξύ δεν κάθεται κ πουθενά, μπρούμυτα δεν θέλει κ ανάσκελα όταν είναι προσπαθεί όλη την ώρα να σηκωθεί κ επειδή δεν τα καταφέρνει μετά νευριάζει κ κλαίει🙄

Άσε τις συγκρισειιιιιιις.....τα παιδιά είναι διαφορετικά!! Κι εμένα ο δικός μου τώρα γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα έχει 3 μέρες...τίποτα άλλο...κάθεται λίγο αλλά πέφτει εννοείται...α δεν μπορώ να φάω τίποτα εν τω μεταξύ μπροστά του μου τ αρπάζει απ' το χέρι δεν ξέρω αν αυτό πιάνεται στις δεξιότητες😅και σε κάτι άλλο που είναι επίσης καλός είναι στο φαι...Τρώει αβερτα...παίρνει το μπρόκολο και πασαληβει τη μούρη του...

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Μπορεί να σου τα κάνει μαζεμένα αλλά όπως και να 'χει δε χρειάζεται βιασύνη! Εγώ αυτό πιστεύω!! Κι εμένα γκρινιάζει όταν κάτι δεν του βγαίνει! Χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Άσε τις συγκρισειιιιιιις.....τα παιδιά είναι διαφορετικά!! Κι εμένα ο δικός μου τώρα γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα έχει 3 μέρες...τίποτα άλλο...κάθεται λίγο αλλά πέφτει εννοείται...α δεν μπορώ να φάω τίποτα εν τω μεταξύ μπροστά του μου τ αρπάζει απ' το χέρι δεν ξέρω αν αυτό πιάνεται στις δεξιότητες😅και σε κάτι άλλο που είναι επίσης καλός είναι στο φαι...Τρώει αβερτα...παίρνει το μπρόκολο και πασαληβει τη μούρη του...

Και βέβαια πιάνεται 🤗 εμένα ρε κορίτσια κανένα ενδιαφέρον στο φαγητό! Ο,τι και να τρώμε, αυτός μόνο αν δει κανένα πολύχρωμο σκεύος θα δείξει ενδιαφέρον 😂🤦

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ξεκινήσαμε κι εμείς λαχανικά!

Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιαστηκε 😅😅μάλλον το αντίθετο! 

Αύριο θα φάει γλυκοπατάτες με κολοκυθι! Πιστεύω θα του αρέσει πιο πολύ! 

Κορίτσια εμένα στα κινητικά παρόλο που είναι γίγαντας τα πάει καλά νομίζω! Κάθεται για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να τον κρατάω και άρχισε να γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα (κάποιες φορές θέλει λίγο βοήθεια) από ανάσκελα μπρούμυτα γυρνάει στον ύπνο του συνήθως γιατί στον ξύπνιο του αποφεύγει συστηματικά να είναι μπρούμυτα! 

Πάντως @katerinayia και μένα ένα διάστημα με αγχωνε οταβ ήταν μικρότερος γιατί δεν γυρνούσε σε ήχους η δεν ακολουθούσε τα αντικείμενα που ήταν μπροστά του όταν τα μετακινουσα, αλλά μια μέρα απλά τα έκανε. 

επίσης και τώρα που άρχισε να ρολαρει έγινε τελείως αποτομα!  Σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να το κάνει! 

@Barbiee πλέον μου φαίνεται δεν θα μπορούμε να τα αφήνουμε πουθενά! Εσένα που είναι και έτοιμος να μπουσουλησει σε βλέπω σύντομα να παίρνεις πάρκο να τον βάζεις όταν κάνεις δουλειές! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...