Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα!!! Εσείς βάζετε κάποια κρεμα για προληψη  ραγάδων;;
    • Καλημέρα  όλη μέρα !!!! Εμένα είναι μόνιμα τούμπανο  και έχει μεγαλώσει  αρκετά..ωραία  αίσθηση  χαχαχαχα  Θα περάσουν οι βδομάδες  και δεν θα το καταλάβεις 
    • Κορίτσια  εγώ σήμερα 36 ακριβώς! Όπως μου τα είπατε με το μέτρημα στις εβδομάδες, σήμερα  μπήκα στον 9ο! Αντε φθάσαμε και εδώ!!! Εχω κάποια μικρά πονάκια κλασσικά! 36 και 1 γέννησα τον μεγάλο μου! Πάμε να το ξεπεράσουμε με τον 2ο (ελπίζω τουλάχιστον 😂)
    • Καλημερουδια σε ολες!! @Maria98 τι ωραια νεα, να σας ζησει το κοριτσακι σας να ειναι παντα υγιης και χαρουμενη. Τι ωραια που περιγραφεις τον τοκετο, νομιζω οπως το λες θελω να μου συμβει εδω και τωρα και χαιρομαι πολυ που κυλησε τοσο ομαλα. Να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε την οικογενεια σας. Και στα δικα μας κοριτσια μου πλησιαζουμε και μεις πρωτα ο Θεος περναει ο καιρος.
    • Καλημερα! Τέλεια τα νέα σας! Μπράβο το κορίτσι!! Κι εμείς περίπου έτσι, αν και δυσκολεύεται τα βράδια να κοιμηθεί. Γύρω στις 10 ξεκινάει γκρίνια και μέχρι τις 12-1 θέλει μόνο αγκαλιά, δεν δείχνει να ποναει κάπου, πιστευω υπερένταση έχει. Την υπόλοιπη μέρα ειναι πάρα πολύ ήσυχη. Κοιμαται πολύ καλά, θηλάζει, έχει αρχίσει και απασχολείται λίγο με παιχνιδάκια. Χαμογελάει συνέχεια και θέλω να την φάω την γλυκουλα!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...