Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Από προχθές ΌΛΑ λάθος! Φρουτόκρεμα δεν τρώει γιατί έκανα τη βλακεία να βάλω μέσα ακτινίδιο που δυστυχώς είναι ξινό. Εκεί λοιπόν που έφτιαχνα το μεσημεριανό νωρίτερα αφού δεν είχε φάει φρούτα, είχε πάρα πολλή γκρίνια (μάλλον είναι από το άλμα), την πήρα αγκαλιά κι όπως έβαζα τα κομμάτια από τα λαχανικά για να τα αλέσω, βουτάει το χέρι της μέσα στα καυτά λαχανικά και καίει αντίχειρα και δείκτη! Το έβαλα το χεράκι της κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό αλλά έκανε φουσκάλες! 😭

Και επειδή φυσικά δεν έφτανε αυτό, κάνει προσπάθειες να μπουσουλήσει όπως σας έχω πει... και σε μια από αυτές έφερε τούμπα κάτω από το κρεβάτι! Ευτυχώς από την πτώση δεν έπαθε τίποτα και με το που πέρασε το σοκ, άρχισε να γελάει πάλι! 

Ξέρω πως όλα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε ένα μωρό αλλά αισθάνθηκα πολύ άχρηστη! Με πήρε λιγάκι από κάτω αν και τέρας ψυχραιμίας την ώρα που συνέβησαν τα ατυχήματα. 

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να πω να τα βγάλω από μέσα μου.

Τα είπαν και τ κορίτσια! Είναι αναπόφευκτο να συμβούν και ατυχήματα! Το ότι ήσουν τέρας ψυχραιμίας είναι πολύ καλό και μπράβο σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Ε όχι και άχρηστη! Κ σε ποιον δεν έχει συμβεί ατύχημα?? Εννοείται ότι θα χτυπήσουν, ότι θα πέσουν κ πολλά άλλα. Σοβαρά μόνο να μην είναι κ όλα τα άλλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, μην σκας γι'αυτα! Καλά να είμαστε να τα περνάμε αυτά!

Παρεμπιπτόντως δοκίμασε στην φρουτόκρεμα, αν δεν έχεις βάλει ακόμα, κ αβοκάντο. Της δίνει μια πολύ ωραία υφή. Εμένα η μπέμπα 2 μέρες τώρα που της έβαλα έφαγε γύρω στα 80-90 γρμ από τα 50 που έτρωγε. Βέβαια μπορεί να ήταν κ τυχαίο, θα δείξει αύριο που δεν θα της βαλω!

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αγαπημένη 

Σου στέλνω μια αγκαλιά! Πραγματικά όλα μαζί σας τυχανε! 

Είσαι μια πολύ καλή μανούλα και η Μαρία Ισμήνη-Μαρία είναι πολύ τυχερή που σε έχει! 

Δυστυχώς και θα χτυπήσουν και θα αρρωστήσουν και θα πληρωθούν και για εμάς δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστουμε πάντα! 

Μπράβο σου που ήσουν ψύχραιμη και καλά έκανες και το μοιράστηκες! 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Τα είπαν και τ κορίτσια! Είναι αναπόφευκτο να συμβούν και ατυχήματα! Το ότι ήσουν τέρας ψυχραιμίας είναι πολύ καλό και μπράβο σου! 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες για τις απαντήσεις σας!!! 🥰🥰🥰

@katerinayiaτης έχω βάλει και της αρέσει πολύ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω όλα τα φρούτα. Ξέρω πάντως μέχρι τώρα, πως δεν της αρέσουν τα ξινά. Ούτε λεμόνι στο μεσημεριανό της δε βάζω. 

Δόξα τω Θεό, είμαι όντως πολύ ψύχραιμη με τα ατυχήματα γιατί στην οικογένεια μου έχουμε πολλά και σοβαρά κιόλας! Οπότε έχω εκπαιδευτεί. Το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Παίζουν ακόμα και οι ορμόνες μου τένις βρε κορίτσια. Ακόμα περίοδος άφαντη!

Χαίρομαι πολύ που σας έχω παρεούλα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες για τις απαντήσεις σας!!! 🥰🥰🥰

@katerinayiaτης έχω βάλει και της αρέσει πολύ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω όλα τα φρούτα. Ξέρω πάντως μέχρι τώρα, πως δεν της αρέσουν τα ξινά. Ούτε λεμόνι στο μεσημεριανό της δε βάζω. 

Δόξα τω Θεό, είμαι όντως πολύ ψύχραιμη με τα ατυχήματα γιατί στην οικογένεια μου έχουμε πολλά και σοβαρά κιόλας! Οπότε έχω εκπαιδευτεί. Το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Παίζουν ακόμα και οι ορμόνες μου τένις βρε κορίτσια. Ακόμα περίοδος άφαντη!

Χαίρομαι πολύ που σας έχω παρεούλα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σας έχω παρέα σε αυτό το ταξίδι! Άσε, κι εμένα ακόμη να έρθει! Εκεί που πονούσα κι έλεγα τώρα θα έρθει σα να προσπέρασε..και γενικά νιώθω ότι έχουν τρελαθεί λίγο οι ορμόνες 😀 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σας έχω παρέα σε αυτό το ταξίδι! Άσε, κι εμένα ακόμη να έρθει! Εκεί που πονούσα κι έλεγα τώρα θα έρθει σα να προσπέρασε..και γενικά νιώθω ότι έχουν τρελαθεί λίγο οι ορμόνες 😀 

Αυτό ακριβώς. Ενώ είχα συμπτώματα πως θα έρθει... δεν εμφανίστηκε τελικά η κυρία... Άσε με, με αυτές τις ορμόνες... Εχθές έκλαιγα στο άσχετο μόνη μου!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Από προχθές ΌΛΑ λάθος! Φρουτόκρεμα δεν τρώει γιατί έκανα τη βλακεία να βάλω μέσα ακτινίδιο που δυστυχώς είναι ξινό. Εκεί λοιπόν που έφτιαχνα το μεσημεριανό νωρίτερα αφού δεν είχε φάει φρούτα, είχε πάρα πολλή γκρίνια (μάλλον είναι από το άλμα), την πήρα αγκαλιά κι όπως έβαζα τα κομμάτια από τα λαχανικά για να τα αλέσω, βουτάει το χέρι της μέσα στα καυτά λαχανικά και καίει αντίχειρα και δείκτη! Το έβαλα το χεράκι της κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό αλλά έκανε φουσκάλες! 😭

Και επειδή φυσικά δεν έφτανε αυτό, κάνει προσπάθειες να μπουσουλήσει όπως σας έχω πει... και σε μια από αυτές έφερε τούμπα κάτω από το κρεβάτι! Ευτυχώς από την πτώση δεν έπαθε τίποτα και με το που πέρασε το σοκ, άρχισε να γελάει πάλι! 

Ξέρω πως όλα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε ένα μωρό αλλά αισθάνθηκα πολύ άχρηστη! Με πήρε λιγάκι από κάτω αν και τέρας ψυχραιμίας την ώρα που συνέβησαν τα ατυχήματα. 

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να πω να τα βγάλω από μέσα μου.

Καλημέρα κορίτσια μου,καλό σαββατοκύριακο ❤️

@Katiana1987 μου αυτά γίνονται και θα γίνονται...δεν είμαστε Θεοί και σίγουρα δε μπορούμε να τα προλαβαίνουμε όλα,και τα ατυχήματα και οι τούμπες μέσα στο πρόγραμμα είναι..!!!Να είσαι σίγουρη ότι για την κορούλα σου είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου 🩷😇🩷..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

πως είστε;

εμείς την Κυριακή κάναμε την πρώτη τούμπα από ανάσκελα σε μπρούμυτα και από τότε δεν έχει σταματημό 😂 ολη την ωρα γυρνάει..απο εδω από εκεί...παιζει στο γυμναστήριο φουλ!

και προσπαθεί να μπουσουλησει...βαζει το κεφάλι κάτω και σηκώνει πάνω τον ποπό του😂 σήμερα έκανε και λίγο μπροστά σα σκουλήκι κιόλας... έφτασε την πιπιλα του που την είχα λιγο πιο μπροστά... εντωμεταξυ την τρίτη που πήγαμε παιδίατρο μας είπε οτι έχει αρχίσει να φουσκώνει ενα δοντακι... κάτω πλάγια...ο καημένος του πέσανε όλα μαζί γι αυτό και η γκρίνια και όλα αυτά όλες τις μέρες!

γενικά κουράζεται πολύ τώρα και κοιμάται σαν πουλάκι 😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

πως είστε;

εμείς την Κυριακή κάναμε την πρώτη τούμπα από ανάσκελα σε μπρούμυτα και από τότε δεν έχει σταματημό 😂 ολη την ωρα γυρνάει..απο εδω από εκεί...παιζει στο γυμναστήριο φουλ!

και προσπαθεί να μπουσουλησει...βαζει το κεφάλι κάτω και σηκώνει πάνω τον ποπό του😂 σήμερα έκανε και λίγο μπροστά σα σκουλήκι κιόλας... έφτασε την πιπιλα του που την είχα λιγο πιο μπροστά... εντωμεταξυ την τρίτη που πήγαμε παιδίατρο μας είπε οτι έχει αρχίσει να φουσκώνει ενα δοντακι... κάτω πλάγια...ο καημένος του πέσανε όλα μαζί γι αυτό και η γκρίνια και όλα αυτά όλες τις μέρες!

Χαχα μπράβο ο γλυκούλης!! Ναι μωρέ όλα μαζί του πέσανε, άντε να βγει το δόντι να ηρεμήσει!! Αν και μετά ίσως βγει κι άλλο 🤦 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

πως είστε;

Ο γλυκούλης μου!!! 😍😍😍 Αχ κι εμείς μάλλον βγάζει τα πάνω τώρα!!😱😱 Βοήθεια μας γενικότερα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Χαχα μπράβο ο γλυκούλης!! Ναι μωρέ όλα μαζί του πέσανε, άντε να βγει το δόντι να ηρεμήσει!! Αν και μετά ίσως βγει κι άλλο 🤦 

μη μου λες έτσι 😂 καλύτερα να ηρεμήσει απ' αυτό και μετά 😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ο γλυκούλης μου!!! 😍😍😍 Αχ κι εμείς μάλλον βγάζει τα πάνω τώρα!!😱😱 Βοήθεια μας γενικότερα...

βοηθεια μας δε λες τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

πως είστε;

Αντε καλή αρχή με τα δοντάκια και σιγά σιγά θα αρχίσει να γυρίζει όλο το σπίτι από το μπουσούλισμα 😂

Όλα μαζί του ήρθαν συνήθως όταν βγαίνει το ένα το δόντι μετά από λίγο καιρό βγαίνει και το δεύτερο 

@Katiana1987 και άλλο δόντι ;; Τα πανω άρχισε ; Εμένα η μεγάλη όταν έβγαλε το κάνω μου είχε κάνει και πυρετό 

@nanouko και εμένα δόντι τίποτα ακόμα άφαντο δεν έχουν φουσκώσει καν 

Εγώ Δευτέρα έχω να πάω να πάρω το τεστ Παπ και την τρίτη έχω παιδίατρο την μπέμπα να κάνουμε το bexsero 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Αντε καλή αρχή με τα δοντάκια και σιγά σιγά θα αρχίσει να γυρίζει όλο το σπίτι από το μπουσούλισμα 😂

Όλα μαζί του ήρθαν συνήθως όταν βγαίνει το ένα το δόντι μετά από λίγο καιρό βγαίνει και το δεύτερο 

@Katiana1987 και άλλο δόντι ;; Τα πανω άρχισε ; Εμένα η μεγάλη όταν έβγαλε το κάνω μου είχε κάνει και πυρετό 

Εγώ Δευτέρα έχω να πάω να πάρω το τεστ Παπ και την τρίτη έχω παιδίατρο την μπέμπα να κάνουμε το bexsero 

Καλά αποτελέσματα! Η παιδίατρος μου είπε ότι όσο αργότερα βγουν τα δόντια πονάνε λίγο πιο πολύ γτ σκληραίνει το ούλο και με άγχωσε λίγο αλλά μετά λεω δεν πειράζει, όλα στο πρόγραμμα είναι και θα γίνουν στην ώρα τους!! Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Καλά αποτελέσματα! Η παιδίατρος μου είπε ότι όσο αργότερα βγουν τα δόντια πονάνε λίγο πιο πολύ γτ σκληραίνει το ούλο και με άγχωσε λίγο αλλά μετά λεω δεν πειράζει, όλα στο πρόγραμμα είναι και θα γίνουν στην ώρα τους!! Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!! 

Εμένα η μεγάλη μου έβγαλε το 1ο της δόντι 14,5 μηνών. Πολύ μεγάλη δηλαδή, αλλά δεν καταλάβαμε κανένα δόντι. Απλά τα βλέπαμε φυτρωμενα μια μέρα! Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.

Αντιθέτως λένε πως όσο πιο αργά τα βγάλουν τόσο πιο γερά θα είναι. Βέβαια και αυτό δεν ξέρω αν ισχυει🤣

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

πως είστε;

Μπράβο του!!

Νομίζω γενικά τον πρώτο χρόνο ζωής όλο κάτι έχουν να διαχειριστουν τα γλυκουλια (άλματα ανάπτυξης,  άγχος αποχωρισμού δόντια) 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Εμένα η μεγάλη μου έβγαλε το 1ο της δόντι 14,5 μηνών. Πολύ μεγάλη δηλαδή, αλλά δεν καταλάβαμε κανένα δόντι. Απλά τα βλέπαμε φυτρωμενα μια μέρα! Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.

Αντιθέτως λένε πως όσο πιο αργά τα βγάλουν τόσο πιο γερά θα είναι. Βέβαια και αυτό δεν ξέρω αν ισχυει🤣

Ωωω! Μακάρι να το περάσετε έτσι και στο δεύτερο!! Μακάρι έτσι κι εμείς 😊

Δημοσίευση

@Christi.D. κορίτσι μου τι κάνεις; Σου έφτιαξε η παραγωγή; Νομίζω έπαθα το ίδιο.. ξαφνικά μέσα σε μια μέρα μαλάκωσε πολύ το στήθος μου..φαντάσου τώρα πίνει και από τα δύο και δεν ξέρω και αν χορταινει! Μα τι μου συμβαίνει; Περίοδος άφαντη ακόμη!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Elk είπε:

τουλάχιστον δεν θα είναι όλη την ώρα πάνω μου😂

εχω και τεράστιο σαλόνι θα το γυρίζει μια χαρά 😂

στις πριν 10 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Μπράβο του!!

Νομίζω γενικά τον πρώτο χρόνο ζωής όλο κάτι έχουν να διαχειριστουν τα γλυκουλια (άλματα ανάπτυξης,  άγχος αποχωρισμού δόντια) 

εγω νομίζω συνέχεια θα έχουν κάτι να διαχειριστούν 🤷 μεγαλώνοντας θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε????

Πώς τα πάτε με τις τροφές??Εμείς σήμερα δοκιμάσαμε παντζάρι και ομολογουμένως ξετρελαθηκε 😍😍..Έχουν τόση πλάκα όταν δοκιμάζουν κάτι και καινούργιο,ειδικά όταν αυτό έχει έντονο χρώμα και βάφονται γύρω γύρω στα χειλάκια 🤣😍🧿

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

@Christi.D. κορίτσι μου τι κάνεις; Σου έφτιαξε η παραγωγή; Νομίζω έπαθα το ίδιο.. ξαφνικά μέσα σε μια μέρα μαλάκωσε πολύ το στήθος μου..φαντάσου τώρα πίνει και από τα δύο και δεν ξέρω και αν χορταινει! Μα τι μου συμβαίνει; Περίοδος άφαντη ακόμη!

Έφτιαξε μετά από 10 μέρες! 

Τώρα βέβαια πάλι σαν να μειώθηκε (λόγω ωορρηξιας) 

Απίστευτο πράγμα οι ορμόνες...φαντάζομαι βέβαια δεν τις επηρεάζει όλες το ιδιο

Το αστείο είναι ότι αυτός αφρατεψε μέσα σε όλα αυτά γιατί από το άγχος μου μην δεν έχει χορτάσει τον ταΐζω σε κάθε ευκαιρία..

Μήπως έρχεται η περιοδος και σε σενα και γι αυτό μαλάκωσε; 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Πώς τα πάτε με τις τροφές??Εμείς σήμερα δοκιμάσαμε παντζάρι και ομολογουμένως ξετρελαθηκε 😍😍..Έχουν τόση πλάκα όταν δοκιμάζουν κάτι και καινούργιο,ειδικά όταν αυτό έχει έντονο χρώμα και βάφονται γύρω γύρω στα χειλάκια 🤣😍🧿

Χαχαχαχαχα... μπράβο στο αγόρι... δύσκολο θεωρώ το παντζάρι. Η Ισμήνη-Μαρία τρελαίνεται για μπρόκολο. Εκεί που 2-3 μέρες έτρωγε 30-40γρ φαγητό (φρουτόκρεμα και λαχανικά εννοώ) την ημέρα... σήμερα έβαλα αβοκάντο στην φρουτόκρεμα ( @katerinayia) και μπρόκολο στο μεσημεριανό κι έχει ήδη φάει 120γρ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Το αστείο είναι ότι αυτός αφρατεψε μέσα σε όλα αυτά γιατί από το άγχος μου μην δεν έχει χορτάσει τον ταΐζω σε κάθε ευκαιρία..

Εγώ βρε κορίτσια... και μαλακό είναι το στήθος μου και οι διαρροές πλέον δεν υπάρχουν που σημαίνει ότι σίγουρα έχει μειωθεί η ροή... αλλά περίοδος ούτε καν! Δε θέλει να εμφανιστεί η κυρία παρόλο που έχω δει 2 φορές μέχρι τώρα πολλά υγρά σαν ωορρηξίας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εμείς καλά είμαστε 

εχτες πρώτη φορά έφαγε λαχανικά πιο καλά από κάθε άλλη φορά δεν της εβαλα ελαιόλαδο αυτήν την φορά και ίσως να έπαιξε ρόλο αυτό.. θα το δοκιμάσω και σήμερα να μην βάλω μήπως ξανά φάει αλλά γενικά δεν την βλέπω αν της αρέσει κάπως χαλάει τα μούτρα της 

παντζάρι δεν έχω δώσει ακόμα το πάμε σιγά σιγά έχω πολλές μέρες να την βάλω κάτι καινούργιο στην διατροφή της 

αφού του άρεσε μια χαρά.. πως το καθαρίζεις μετά το παντζάρι όμως από ρούχα σαλιαρες δεν ξέρω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Ααα είδες διαφορά και στην ωορρηξία ;; Εγώ δεν εχω καταλάβει ποτε κάνω τώρα ωορρηξία 🤷‍♀️ αλλά δεν παρατήρησα διαφορά μέχρι στιγμής στο γάλα μου 

αυτό καλό που αφρατεψε ο μικρός 🥰

εγώ πάντως σημάδια ότι θα έρθει περίοδος δεν είχα 

απλα μια μέρα πήρα τουαλέτα και είχα αίμα 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Χαχαχαχαχα... μπράβο στο αγόρι... δύσκολο θεωρώ το παντζάρι. Η Ισμήνη-Μαρία τρελαίνεται για μπρόκολο. Εκεί που 2-3 μέρες έτρωγε 30-40γρ φαγητό (φρουτόκρεμα και λαχανικά εννοώ) την ημέρα... σήμερα έβαλα αβοκάντο στην φρουτόκρεμα ( @katerinayia) και μπρόκολο στο μεσημεριανό κι έχει ήδη φάει 120γρ!!! 

Εμένα ο μικρούλης τρώει πολλή ποσότητα δεν έχω παράπονο..Καλά ναι,το αβοκάντο και εμάς μας έχει σώσει..Δίνει ωραία υφή όπου και αν προστεθεί και κάνει πιο ευχάριστη την δοκιμή...

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμείς καλά είμαστε 

εχτες πρώτη φορά έφαγε λαχανικά πιο καλά από κάθε άλλη φορά δεν της εβαλα ελαιόλαδο αυτήν την φορά και ίσως να έπαιξε ρόλο αυτό.. θα το δοκιμάσω και σήμερα να μην βάλω μήπως ξανά φάει αλλά γενικά δεν την βλέπω αν της αρέσει κάπως χαλάει τα μούτρα της 

παντζάρι δεν έχω δώσει ακόμα το πάμε σιγά σιγά έχω πολλές μέρες να την βάλω κάτι καινούργιο στην διατροφή της 

αφού του άρεσε μια χαρά.. πως το καθαρίζεις μετά το παντζάρι όμως από ρούχα σαλιαρες δεν ξέρω 😂

Εγώ γενικά κάνω νέα εισαγωγή κάθε 2 μέρες,ειδικά τώρα που δεν έχει πολλά φρούτα να δοκιμάσουμε του βάζω συνεχώς λαχανικά...Χαχαχα κοίτα,του έβαλα την σαλιάρα που καθαρίζει αμέσως οπότε δεν είχαμε θέμα,γενικά είναι κύριος δε του αρέσει να λερώνεται 🤣🧿

Δημοσίευση

@nanouko @Katiana1987 έτσι κι εγώ την πρώτη φορά! Έλεγα θα μου έρθει σε λίγες μέρες κι όλο περνούσαν οι μέρες και τπτ..και πάνω που είπα μάλλον ιδέα μου θα ήταν  δεν παίζει τόσες μέρες να  περιμένω και τελικά ήρθε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...