Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ τώρα την τελευταία εβδομάδα πραγματικά είμαι σε φάση " άντε βγες να τελειώνουμε" 🤣  Εσύ είσαι καλύτερα κορίτσι μου?
    • Έστειλα μνμ στο γιατρό, μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για το αίμα αυτή τη στιγμή, μου σύστησε ξεκούραση όσο μπορώ, να μην βγω από το σπίτι, να παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά και να πάω για υπέρηχο τη Δευτέρα.  Αν και αύριο δεν είμαι καλά και δω ότι το αίμα επανέρχεται θα κοιτάξω να πάρω μία μέρα άδεια από τη δουλειά και να μην πάω. Αν είμαι καλύτερα όμως θα πάω γιατί δεν θέλω να δίνω και δικαιώματα. 
    • Δεν είναι απαραίτητο αυτό. αρκει να μην υπάρχει τεράστια διαφορά. Εχει τύχει σε εγκυμοσύνη μου να κάνω και 3-4 μέρες πριν την αυχενική την αιμοληψία.    τώρα εδώ το κορίτσι δεν ξέρω πότε τα έκανε αλλά ας περιμένει να κάνει κ την αυχενική κ να μιλήσει εκεί για τα αποτελέσματα 😊 όλα να πάνε καλά εύχομαι 🙏🏼
    • @Sotiria_94 γίνεται γίνεται χαχαχ! Έλα να δεις μια τρελα π επικρατει ωρες ωρες κ θες να τα πνιξεις χαχα Και μενα ωρες ωρες ειναι τσιτα, κυριως τ απογεύματα, τα πρωινά εομαο πιο καλα. Απο ορεξη ομως καλα πάω χαχα @Maria98 κορίτσι μ εσυ ειχες ρωτησει για τις πητ μας? Εγώ έχω 28 Μαΐου, μάλλον είμαι η τελευταία. 
    • @Diwni μου να σου ζησουν τα κοριτσακια σου με το καλο και το τριτο τι ευλογια που ειναι τα παιδακια, γινεται να μη λιωσεις με τα ναζακια τους;; Εν τω μεταξυ εγω εχω μια αισθηση οτι η κοιλια μου θα σκασει δεν νιωθω και πολυ ανετα πια και καποιες φορες δεν αναπνεω με τοση ευκολια. Ουτε μπορω να φαω πολυ. Συμβαινει σε καμια αλλη;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...