Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ο γλυκούλης μου!!! 😍😍😍 Αχ κι εμείς μάλλον βγάζει τα πάνω τώρα!!😱😱 Βοήθεια μας γενικότερα...
    • Δυστυχώς είμαι από επαρχία και το μόνο που υπάρχει εδώ είναι το νοσοκομείο. Θέλω να αποφύγω το νοσοκομείο όσο γίνεται βεβαία, για το ενδεχόμενο αν είναι όλα καλά να μην κολλήσω και τπτ εκεί μέσα. Πας υγιείς και δεν ξέρεις τι θα φέρεις στο σπίτι, οπότε θέλω να σκέφτομαι θετικά πως το αίμα θα σταματήσει και τη Δευτέρα με το καλό θα ξέρω τι γίνεται επιτέλους. Θα την βγάλω ξάπλα αναγκαστικά γιατί τη Δευτέρα θα πρέπει να είμαι όσο καλύτερα γίνεται για να επιστρέψω στην εργασία μου εκτός και αν έχω αίμα πάλι και πάρω άδεια και δεν πάω.
    • Χαχα μπράβο ο γλυκούλης!! Ναι μωρέ όλα μαζί του πέσανε, άντε να βγει το δόντι να ηρεμήσει!! Αν και μετά ίσως βγει κι άλλο 🤦 
    • Κατ αρχάς αυτές οι εξετάσεις γίνονται την ίδια μέρα με την αυχενικη. Τυχαίες τιμές είναι που διαβάζονται μόνο σε συνδυασμό με την αυχενικη. Τζαμπα τις εκανες τωρα κ τζαμπα κλαις. Για να έχουν νοημα γίνονται ακριβώς την ίδια μέρα με την αυχενικη. Δ στο είπανε? 
    • Καλησπέρα φυσικά και να προσπαθείς το γόνιμο παράθυρο είναι κάποιες μέρες δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γίνετε η ωορρηξία πάμε λίγο στο περίπου  Επειδή χρησιμοποιούσα και εγώ τεστ ωορρηξίας όταν είναι θετικό το τεστ σημαίνει πως θα γίνει η ωορρηξία (όχι ότι έγινε )  στις επόμενες 24-48 ώρες  επίσης αν κάνεις τις ταινίες να τις κάνεις μεσημέρι περίπου την ίδια ώρα  Όταν δεις θετικό ωορρηξίας καλό είναι να κάνεις και την επόμενη μέρα τεστ να δεις αν πέφτει η γραμμή μόλις αρχίσει και πέφτει τότε απελευθερώνεται το ωάριο και γίνεται  εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό και μετά πέφτει  εύχομαι να έρθει σύντομα το θετικό εγκυμοσύνης 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...