Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? 

Σας παρακολουθώ αλλά επειδή έχω την μεγάλη μου με γαστρεντεριτιδα δεν προλαβαίνω να γράψω. Παλεύω με νύχια κ με δόντια να μην κολλήσει το μωρο. Ελπίζω να την γλιτώσει, δεν θα αντέξω να κολλήσει κι αυτό.

Κατά τ'αλλα έχει περίπου 10 μέρες που ξεκινήσαμε με φρουτακια. Δεν δείχνει κ τρελό ενθουσιασμό βέβαια, ψιλοτρωει καμία 50-60 γρ το πολύ. Κ προχθές αρχίσαμε κ κρεμα ρυζάλευρο, ούτε κ μ'αυτην ενθουσιαστηκε φυσικα🤣🤣

Ρε κοριτσια διαβάζω ότι όλων τα μωρακια σας γυρνάνε. Εμένα έχει κάνα μήνα που γύρισε από ανάσκελα μπρούμυτα κ αυτό ήταν. Το αντίστροφο ούτε καν ακόμα. Καλά δεν θα μιλήσω καθόλου για προσπάθεια να μπουσουλησει🤣 μάλλον είναι πολύ τεμπελα🤣

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Σας παρακολουθώ αλλά επειδή έχω την μεγάλη μου με γαστρεντεριτιδα δεν προλαβαίνω να γράψω. Παλεύω με νύχια κ με δόντια να μην κολλήσει το μωρο. Ελπίζω να την γλιτώσει, δεν θα αντέξω να κολλήσει κι αυτό.

Κατά τ'αλλα έχει περίπου 10 μέρες που ξεκινήσαμε με φρουτακια. Δεν δείχνει κ τρελό ενθουσιασμό βέβαια, ψιλοτρωει καμία 50-60 γρ το πολύ. Κ προχθές αρχίσαμε κ κρεμα ρυζάλευρο, ούτε κ μ'αυτην ενθουσιαστηκε φυσικα🤣🤣

Ρε κοριτσια διαβάζω ότι όλων τα μωρακια σας γυρνάνε. Εμένα έχει κάνα μήνα που γύρισε από ανάσκελα μπρούμυτα κ αυτό ήταν. Το αντίστροφο ούτε καν ακόμα. Καλά δεν θα μιλήσω καθόλου για προσπάθεια να μπουσουλησει🤣 μάλλον είναι πολύ τεμπελα🤣

Καλημέρα κορίτσι μου! Περαστικά σας και ελπίζω να μην κολλήσει το μωράκι! Μην ανησυχείς, κι εμένα ενώ γυρνάει στο πλάι και γενικά συνέχεια αλλάζει θέση στο κορμάκι του λίγες είναι οι φορές που κάνει ρολ! Εμείς ακόμα δεν έχουμε δεχτεί την φρουτόκρεμα..για να δούμε σήμερα!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αυτές είναι όλες κι όλες οι οδηγίες που μου έδωσε...20250205_093541.thumb.jpg.db9724ecbdc3214f9c3e9b2b19505ab8.jpg

Ααα πιο γενικά στο έχει αφήσει εμένα μου γράφει συγκεκριμένα πχ έλεγε πρώτη μερα μπανάνα μετά από 2 μέρες πρόσθετο το αχλάδι μετά από 2 μέρες το μήλο το ίδιο και μετά λαχανικά έχω προσθέσει όσα μου γράψει πατάτα καρότο σέλινο κρεμμύδι κολοκυθάκι και τώρα περιμένω σε μια βοδμαδα που θα ξανά πάω να μου πει

αν και τα έχω γραμμένα από την κόρη μου αλλά είπα να περιμένω καλύτερα έτσι και αλλιώς δεν τρώμε και με μεγάλη όρεξη οπότε το πάω σιγά σιγά 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Περαστικά βρε κορίτσι μου γίνεται χαμός με γαστρεντερίτιδα και εδώ σε εμάς έχουν κολλήσει πολύς κόσμος μακάρι να μην κολλήσει το μωρό 

καλά και εμένα προχτές γύρισε πρώτη φορά μην νομίζεις απλά η βλακεία είναι ότι δεν την αφήνω αρκετά μπρούμυτα θα δεις σε λίγες μέρες θα το κάνει και εσένα 

εμενα από φρούτα τόσο τρώει 60-80γρ λαχανικά ακόμα παλεύουμε να φάει 4-5 κουταλάκια 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ααα πιο γενικά στο έχει αφήσει εμένα μου γράφει συγκεκριμένα πχ έλεγε πρώτη μερα μπανάνα μετά από 2 μέρες πρόσθετο το αχλάδι μετά από 2 μέρες το μήλο το ίδιο και μετά λαχανικά έχω προσθέσει όσα μου γράψει πατάτα καρότο σέλινο κρεμμύδι κολοκυθάκι και τώρα περιμένω σε μια βοδμαδα που θα ξανά πάω να μου πει

αν και τα έχω γραμμένα από την κόρη μου αλλά είπα να περιμένω καλύτερα έτσι και αλλιώς δεν τρώμε και με μεγάλη όρεξη οπότε το πάω σιγά σιγά 

Εγώ δεν την ακολουθώ κορίτσι μου αυτήν την οδηγία. Ακολουθώ την ΑΠΑ και τον ΠΟΥ. Αν μου πει τίποτα θα της δείξω τα σχετικά άρθρα και τις καινούριες οδηγίες. Και στην τελική... αλλάζω παιδίατρο.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?

Ποιο κάνατε; Περαστικά σας. Η αλήθεια είναι πως τελικά είναι πιο δύσκολο για μας να κοιμόμαστε χωριστά παρά για τα μωράκια μας. Εγώ δεν έχω τέτοιον καημό αφού δεν υπάρχει άλλο δωμάτιο για να πάει. Απλά δεν την έχω ακριβώς δίπλα μου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δοκίμασε το και αν δεις και δεν μπορείς ξανά προσπαθείς σε κάνα μήνα.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγω κορίτσια θα σταματήσω λίγες μέρες να του δίνω φαγητό... κουράστηκα να το φτιάχνω και να τρώει μια δυο κουταλιές.. θα δω πως θα συνεχίσω 

Αφού σου τρώει φρουτόκρεμα. Τι εννοείς; Το μεσημεριανό; Δοκίμασε να τα ανακατέψεις ή να προσθέσεις λίγο γάλα στην κρέμα.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αφού σου τρώει φρουτόκρεμα. Τι εννοείς; Το μεσημεριανό; Δοκίμασε να τα ανακατέψεις ή να προσθέσεις λίγο γάλα στην κρέμα.

με τις αλλαγές που μ είπε η παιδίατρος χθες σήμερα δεν έφαγε ουτε μια κουταλιά φρουτοκρεμα...θα δω πως θα πάει και αύριο... αλλά κυρίως για το μεσημεριανό εννοώ!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Κορίτσι μου περαστικά!!

Μια χαρά τα πάει η μπουμπού σου!!

Να μην αγχώνεσαι καθόλου για τα κινητικά ! Κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ξέρω ότι ρολαρισμα μπουσουλημα θα τα καθυστερήσει γιατί δεν του αρέσει καθόλου το tummy time. Αντίθετα στην καθιστή θέση κάνει πολλή εξάσκηση γιατί έτσι μπορεί να κουτσομπολευει πιο εύκολα 😄😄

στις πριν 4 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Ντεμυ σήμερα προσπάθησα να τον βάλω να κάνει ημερήσιο υπνακι στην κούνια και απέτυχε παταγωδώς ενώ χθες το απόγευμα είχε κάνει υπνακι εκεί. Πιστεύω κι εγώ θα στεναχωρηθω όταν φύγει αλλά με έχει λίγο κουράσει τα βράδια γιατί ξυπνάει πολύ συχνά και μόλις τον αφήνω στο λίκνο ξαναξυπναει ...κατά τις 5-6 σίγουρα είναι πάλι στο κρεβάτι μου γιατί αλλιώς δεν ξανακοιμαται 😐😐

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ποιο κάνατε; Περαστικά σας. Η αλήθεια είναι πως τελικά είναι πιο δύσκολο για μας να κοιμόμαστε χωριστά παρά για τα μωράκια μας. Εγώ δεν έχω τέτοιον καημό αφού δεν υπάρχει άλλο δωμάτιο για να πάει. Απλά δεν την έχω ακριβώς δίπλα μου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δοκίμασε το και αν δεις και δεν μπορείς ξανά προσπαθείς σε κάνα μήνα.

Την 3η δόση του Vaxellis...ναι και αυτό το.δκεφτηκσ,να κάνω δοκιμή και αναλόγως..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εγω κορίτσια θα σταματήσω λίγες μέρες να του δίνω φαγητό... κουράστηκα να το φτιάχνω και να τρώει μια δυο κουταλιές.. θα δω πως θα συνεχίσω 

Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα να κάνετε ένα διάλειμμα και εμένα το μεσημεριανό δεν το τρώει 🤷‍♀️ υπομονή που θα πάει σιγά σιγά θα το δεχτούν 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Και εγώ άρχισα να σκέφτομαι να την πάω σιγά σιγά στην κούνια που είναι μέσα στο δωμάτιο μας να βγάλω το λικνο και σε κανένα μήνα θα ετοιμάσω επιτέλους δωμάτιο να της βάλω και τις δύο αλλά κυρίως την μεγάλη πιστεύω θα είναι δύσκολο τώρα η αλλαγή αλλά άργησα κιόλας 

εγώ έχω βάλει κάμερα στο λίκνο και μου στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν το μωρό κουνιέται ή κλαίει και μπαίνω την βλέπω από το κινητό μου ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και την ξυπνάω 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Άσχετο αλλά κορίτσια εσείς που ξεκινησατε λαχανικά πήρατε αυτούς τους ατμομαγειρες με μπλέντερ που κυκλοφορουν;

Έλεγα να πάρω αλλά μου φαίνονται ακριβοί 

Εγώ τα βράζω σε κατσαρόλα και μετά τα αλέθω με ράβδο μπλέντερ και είναι οκ ίσως στον ατμό να γίνονται πιο καλά δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει 🤷‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο πλακούντας δε λέει κάτι στη φάση που είσαι αφού το μωρό ουτως η αλλως πήρε το ιδανικό βάρος. Γιατί όμως δε σου πρότειναν να σε βάλουν πχ στην 37η με πρόκληση όμως με φυσιολογικό; Γιατί κατευθείαν καισαρική; Ο θυροειδής είχες θέμα και παλαιότερα ή τώρα έγινε με την εγκυμοσύνη; Σου ειπαν ότι μετά θα στρώσει;
    • 12/3 έχω ΠΗΤ. Καμιά φορά όταν περπατάω νιώθω κάτι σουβλιές κάτω κάτω πολύ χαμηλά εκεί που είναι κεφαλάκι του μωρού .. μαλλον απο τη πίεση θα είναι.. τρομάζω. ππωπω
    • Εγώ τα βράζω σε κατσαρόλα και μετά τα αλέθω με ράβδο μπλέντερ και είναι οκ ίσως στον ατμό να γίνονται πιο καλά δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει 🤷‍♀️
    • Και εγώ άρχισα να σκέφτομαι να την πάω σιγά σιγά στην κούνια που είναι μέσα στο δωμάτιο μας να βγάλω το λικνο και σε κανένα μήνα θα ετοιμάσω επιτέλους δωμάτιο να της βάλω και τις δύο αλλά κυρίως την μεγάλη πιστεύω θα είναι δύσκολο τώρα η αλλαγή αλλά άργησα κιόλας  εγώ έχω βάλει κάμερα στο λίκνο και μου στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν το μωρό κουνιέται ή κλαίει και μπαίνω την βλέπω από το κινητό μου ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και την ξυπνάω 
    • Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα να κάνετε ένα διάλειμμα και εμένα το μεσημεριανό δεν το τρώει 🤷‍♀️ υπομονή που θα πάει σιγά σιγά θα το δεχτούν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...