Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

θα εχω αρκετά άτομα ναι! περίπου 200-220...δεν θα εχω μπουφέ(ακόμα το σκέφτομαι βέβαια...ισως αλλαξω γνώμη) θα πάμε να φάμε σε ταβέρνα περίπου 20-25 άτομα!

Ααα μπράβο εσύ θα την κάνεις ανοιχτεί την βάφτιση ωραία 

μπορείς να βάλεις μερικά κεράσματα στην εκκλησία και μια χαρά θα είναι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ναι να μιλήσεις κατευθείαν νε τον φωτογράφο γιατί είναι δύσκολο να βρεις!

τι σκέφτεσαι να έχει ο μπουφές;

Ακόμα δεν έχω φτάσει τόσο μακριά την οργάνωση. Αφού ούτως ή άλλως έχω έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μου για να την οργανώσω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ στην μεγάλη ειχα κεράσματα στην εκκλησία με γλυκά και αλμυρά είχα καλέσει περίπου 50-55 άτομα και μετά πήγαμε για φαγητό σε ταβέρνα τα 20 που ήταν μόνο γονείς -συγγενείς 

τωρα θα καλέσω μόνο γονεις-συγγενείς οπότε θα είναι 20-25 άτομα δεν θα βάλω κεράσματα στην εκκλησία θα πάμε κατευθείαν για φαγητό σε ψαροταβέρνα 

εσυ είχες δει και δουλειά του σου άρεσε οπότε μια χαρά θα το κλείσεις μόλις κανονίσεις για την βάφτιση 

Ε ναι... Μ' αρέσει πολύ η δουλειά του. Κι εγώ ελπίζω να είμαστε το πολύ καμιά 30αριά.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Πόσο "ζηλεύω" που θα έχετε τόσο κόσμο στις βαφτίσεις...Εμείς υπολογίζουμε 180 200 άτομα...

και εγώ πραγματικά ζηλεύω... αλλά εχω πολύ μεγάλο σόι και δεν γίνεται να αφήσω κάποιον απ' έξω... σκεφτείτε απο το σόι του μπαμπά μου είμαστε 18 πρώτα ξαδέρφια και από το σόι της μαμάς 13... και είναι ολοι παντρεμένοι με 2-3-4 παιδιά 🤷 εε και μερικοί φίλοι... μαζεύονται τα άτομα χωρίς να καταλάβουμε 🤷

Δημοσίευση

και εγώ πραγματικά ζηλεύω... αλλά εχω πολύ μεγάλο σόι και δεν γίνεται να αφήσω κάποιον απ' έξω... σκεφτείτε απο το σόι του μπαμπά μου είμαστε 18 πρώτα ξαδέρφια και από το σόι της μαμάς 13... και είναι ολοι παντρεμένοι με 2-3-4 παιδιά 🤷 εε και μερικοί φίλοι... μαζεύονται τα άτομα χωρίς να καταλάβουμε 🤷

εσείς θα κάνετε μπουφέ;

Πολύ μοιάζουμε...κάπως έτσι είναι και σε μας...Είμαστε Κρήτη 🫣 οπότε τραπέζι σε όλους!!

Δημοσίευση

Ωωω έχεις πολλά πρώτα ξαδέρφια εσύ λογικό μόνο αυτα να καλέσεις ξεπέρασες τα 20 άτομα 😅

εγώ έχω 8 αλλά είναι μακριά όλα τους και δεν έρχεται κανείς από τα ξαδέρφια μου 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Πόσο "ζηλεύω" που θα έχετε τόσο κόσμο στις βαφτίσεις...Εμείς υπολογίζουμε 180 200 άτομα...

Και εσύ μπόλικους !!! 🥰

καλα μην νομίζεις δεν έχω και πολλούς  ώστε να καλέσω είμαστε και μακριά δύσκολα θα κανει ο άλλος τόσα χιλιόμετρα για να έρθει οπότε κάπως είμαστε εμείς και εμείς αλλά δεν με χαλάει ίσα ίσα το προτιμώ γιατί το χαίρομαι πιο πολύ όταν δεν έχω κόσμο δεν έχω και το άγχος 

άντε κορίτσια με το καλό να τα βαφτίσουμε τα παιδάκια μας !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...