Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ σήμερα έκλεισα για βάφτιση της μικρής 2 Αυγουστου 18:00 το απόγευμα το βαλαμε 

μια από αυτές τις μέρες θα κλείσω και για την ταβέρνα να τελειώνουμε με αυτό 

το μόνο που δεν ξέρω αν θα βρω φωτογράφο και αν θα πάρω 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι και εγώ πλέον θα σταματήσω αλλά να ασχολούμαι με τα κιλάκια ας τρώει μόνο και θα είναι μια χαρά τζαμπα με άγχωσε ίσως έπαιξε και ρόλο που μου είχε έρθει η περίοδος τότε 

Για την ώρα τρώει μόνο φρούτα τα λαχανικά δεν της αρέσουν αλλά εντάξει πιστεύω θα αρχίσει σιγά σιγα

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια εγώ σήμερα έκλεισα για βάφτιση της μικρής 2 Αυγουστου 18:00 το απόγευμα το βαλαμε 

Εμένα το αντίθετο! Τρώει τα αλμυρά πιο εύκολα από τα φρούτα... αλλά δεν πειράζει... σιγά σιγά. Σήμερα π.χ. έφαγε 45γρ. φρουτόκρεμα... Τουλάχιστον τρώει καθημερινά 100γρ. φαγητό... και θηλάζει ακόμα μπόλικο. Εγώ περίοδο ακόμα... NO!!!

Άντε με το καλό κι η βάφτιση. Εγώ τελικά θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2026 για να κάνω τη βάφτιση αλλά δεν πειράζει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα το αντίθετο! Τρώει τα αλμυρά πιο εύκολα από τα φρούτα... αλλά δεν πειράζει... σιγά σιγά. Σήμερα π.χ. έφαγε 45γρ. φρουτόκρεμα... Τουλάχιστον τρώει καθημερινά 100γρ. φαγητό... και θηλάζει ακόμα μπόλικο. Εγώ περίοδο ακόμα... NO!!!

Άντε με το καλό κι η βάφτιση. Εγώ τελικά θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2026 για να κάνω τη βάφτιση αλλά δεν πειράζει!

Ωωω εσένα τρώει πολύ φαγητό εμένα 60γρ το πρωί φρούτο και το απόγευμα αν δεν φάει καθόλου λαχανικά ξανά δίνω φρούτο εκεί τρώει 80 γρ φρούτα αλλά θα της το κόψω τώρα που πήγα και την ζύγισα είπα αν δεν τρώει λαχανικά δεν θα την δίνω ξανά φρούτο απόγευμα 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???ευτυχώς εμείς έχουμε αναρρώσει...Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο και να ενημερωθούμε για τις καινούργιες εισαγωγές που μπορούμε να κάνουμε...Για την ώρα τα πάμε πολύ καλά στο φαγητό (πάνω από 120 140) και όχι και τόσο καλά με τα φρούτα ότι συνδυασμό και αν του κάνω.. Σε άλλα νέα έχω ξεκινήσει ήδη να κλαίω τα χέρια μου 🤣 αλλά δε πειράζει,όλα καλά!!!Νομίζω πια ότι μπορώ και εγώ να πω ότι μεγαλώνουν παααααρα πολύ γρήγορα...Πάει το βρεφάκι μας 😆🫶,γίνεται πολύ γρήγορα μωράκι 💙🧿

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???ευτυχώς εμείς έχουμε αναρρώσει...Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο και να ενημερωθούμε για τις καινούργιες εισαγωγές που μπορούμε να κάνουμε...Για την ώρα τα πάμε πολύ καλά στο φαγητό (πάνω από 120 140) και όχι και τόσο καλά με τα φρούτα ότι συνδυασμό και αν του κάνω.. Σε άλλα νέα έχω ξεκινήσει ήδη να κλαίω τα χέρια μου 🤣 αλλά δε πειράζει,όλα καλά!!!Νομίζω πια ότι μπορώ και εγώ να πω ότι μεγαλώνουν παααααρα πολύ γρήγορα...Πάει το βρεφάκι μας 😆🫶,γίνεται πολύ γρήγορα μωράκι 💙🧿

Μπράβο κορίτσι μου!!

Για τα φρούτα δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για τα χεράκια σου που υποφέρουν συμπάσχω..! Και πλέον και στην αγκαλιά δεν κάθεται ήσυχα γέρνει μπρος να πιάσει πράγματα...λέω καμία ώρα θα μου φύγει από τα χέρια έτσι όπως κάνει...

Πόσο είναι εσένα;  

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!

Για τα φρούτα δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για τα χεράκια σου που υποφέρουν συμπάσχω..! Και πλέον και στην αγκαλιά δεν κάθεται ήσυχα γέρνει μπρος να πιάσει πράγματα...λέω καμία ώρα θα μου φύγει από τα χέρια έτσι όπως κάνει...

Πόσο είναι εσένα;  

Τα ίδια και εμείς...3 του μήνα κλείνουμε επισήμως τον 6ο 🤗🧿💙

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Τα ίδια και εμείς...3 του μήνα κλείνουμε επισήμως τον 6ο 🤗🧿💙

Κορίτσια τι χέρια; Μέση, πόδια, όλο μου το κορμάκι πονάει! 🥴🥴😀 Πάει γέρασα λέω αστειευόμενη φυσικά! Αχ μεγαλώνουν τα καμάρια μας ..κι εμένα έτσι απλώνει τα χεράκια του..

Δημοσίευση

@Demy93 κι αν θυμάμαι καλά είναι κι εσένα μεγάλο μωρό..!

@nanoukoαστο και οι ώμοι εννοείται κρακ κρουκ 

Εγώ λόγω θηλασμου και αποχής γαλακτοκομικων έχω πέσει κάτω από τα κανονικά μου κιλά κιόλας και γενικά μια εξάντληση σωματική την αισθάνομαι. 

Ξεκίνησα βιταμίνες και ελπίζω κάποια στιγμή να εδεησω να πάω κανένα γυμναστήριο αλλά και σε ένα μασάζ δεν θα έλεγα όχι..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

@Demy93 κι αν θυμάμαι καλά είναι κι εσένα μεγάλο μωρό..!

@nanoukoαστο και οι ώμοι εννοείται κρακ κρουκ 

Εγώ λόγω θηλασμου και αποχής γαλακτοκομικων έχω πέσει κάτω από τα κανονικά μου κιλά κιόλας και γενικά μια εξάντληση σωματική την αισθάνομαι. 

Ξεκίνησα βιταμίνες και ελπίζω κάποια στιγμή να εδεησω να πάω κανένα γυμναστήριο αλλά και σε ένα μασάζ δεν θα έλεγα όχι..!

Ναι ναι είναι αρκετά...Δευτέρα θα σας πω πόσο θα έχουμε φτάσει...σίγουρα κοντά στα 8!!εγώ με τα κιλά μου δε τα πάω καλά,με τόση κλεισούρα δε φεύγει γραμμάριο αλλά είπα τώρα που θα μπει ο Φλεβάρης τέρμα τα ψέματα,θα κοιτάξω να μαζευτώ..

Δημοσίευση

@Christi.D. μακάρι να χα πέσει κι εγώ στα κιλά ...αντίθετα έχω βάλει...καλά το γυμναστήριο για μένα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ..προς το παρόν έχω ξεκινήσει δίαιτα..

@Demy93 πάμε να ξεκινήσουμε μαζί γιατί κι εγώ στην ίδια φάση είμαι...έχω πάρει τώρα...δεν κάνει και καιρό να ξεκινήσουμε κάνα περπατημα

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω μπερδευτεί με τις τροφές και θέλω να έχω άποψη για όταν πάω στην παιδίατρο. Μέχρι τέλος του 7ου μήνα πρέπει να έχουμε εισάγει φρούτα, λαχανικά και κρέας; Και δημητριακά με γλουτένη; Αν κατάλαβα καλά γτ πρόλαβα να το δω λιγάκι γρήγορα, στον εθνικό διατροφικό οδηγό αυτό λέει! Φφ βουνό μου φαίνεται, πώς θα καταφέρουμε να φάμε όλα αυτά; 🥴😅 Πλιζ χελπ!!

Δημοσίευση

@μαμά12345 είμαι ελλιποβαρης με τη Βούλα και επειδή δεν τρώω και γαλακτοκομικα αισθάνομαι πολύ αδύναμη (όχι ότι με τα μωράκια μας τώρα αισθάνεται καμία duracel) πριν τα κόψω έτρωγα ανελεητα! 😅

@nanouko εγώ για να υπολογίσω μπακαλιστικα το βάρος του μωρού ανεβαίνω στη ζυγαριά με καο χωρις το μωρό κσι έπαθα σοκ όταν το είδα! Η τομή εμένα είναι ακόμα κοκκινουλα και έχω κι εγώ κοιλιτσα (νομίζω επειδή δεν έχει κλείσει η διάσταση κοιλιακών που είχα στην εγκυμοσύνη) 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

@μαμά12345 είμαι ελλιποβαρης με τη Βούλα και επειδή δεν τρώω και γαλακτοκομικα αισθάνομαι πολύ αδύναμη (όχι ότι με τα μωράκια μας τώρα αισθάνεται καμία duracel) πριν τα κόψω έτρωγα ανελεητα! 😅

@nanouko εγώ για να υπολογίσω μπακαλιστικα το βάρος του μωρού ανεβαίνω στη ζυγαριά με καο χωρις το μωρό κσι έπαθα σοκ όταν το είδα! Η τομή εμένα είναι ακόμα κοκκινουλα και έχω κι εγώ κοιλιτσα (νομίζω επειδή δεν έχει κλείσει η διάσταση κοιλιακών που είχα στην εγκυμοσύνη) 

Εγώ τα ξεκίνησα πάλι τα γαλακτοκομικά και βλέπουμε! Μέχρι στιγμής δε βλέπω κάτι περίεργο, όμως τρώω λίγο πχ ένα ποτήρι γάλα και σταδιακά θα τα αυξήσω.. μακάρι Παναγία μου να πάει καλά γτ είχα βαρεθεί δεν είχα τι να φάω και τώρα που περιμένω και περίοδο - δεν ήρθε ακόμη - έχω τρελαθεί στις λιγούρες! Αχ μακάρι να τα ξεκινήσεις κι εσύ σιγά σιγά!! Εγώ βέβαια δε ρώτησα παιδίατρο, το έκανα από μόνη μου και θα της το πω τώρα που θα πάω..

Δημοσίευση
στις On 29/1/2025 at 1:07 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Με το καλό. Κ εμείς κλείσαμε στις 26 Απριλίου. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια έχω μπερδευτεί με τις τροφές και θέλω να έχω άποψη για όταν πάω στην παιδίατρο. Μέχρι τέλος του 7ου μήνα πρέπει να έχουμε εισάγει φρούτα, λαχανικά και κρέας; Και δημητριακά με γλουτένη; Αν κατάλαβα καλά γτ πρόλαβα να το δω λιγάκι γρήγορα, στον εθνικό διατροφικό οδηγό αυτό λέει! Φφ βουνό μου φαίνεται, πώς θα καταφέρουμε να φάμε όλα αυτά; 🥴😅 Πλιζ χελπ!!

Καλημέρα κορίτσια !

δεν νομίζω πως υπάρχεις λόγος άγχους για την εισαγωγή σιγά σιγά θα τα βάλουμε δεν χάθηκε και ο κόσμος αν υπάρχεις και κάποια μικρή καθυστέρηση 

Πολύ πιθανό κάποια πράγματα να μην τους αρέσουν και να μην τα τρώνε αλλά εμείς τα προσφέρουμε μήπως και αλλάξουν γνώμη στην πορεία😅

εμένα το αβγό ούτε να το μυρίσει όχι να το φάει σιγά σιγά όμως με τον καιρό το έφαγε και αυτό 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

@nanouko και εγώ αυτό το έχω κάπως...εμεις έχουμε κάνει πολύ λιγες εισαγωγές παρόλο που ξεκίνησα εδω και ενα μηνα τροφές 🤷

οσο για τα κιλά εγω είχα χάσει πολλά μεχρι πριν καμια 20αρια μέρες ήμουν -6 από αυτα που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη...αλλα μόλις έκοψα το θηλασμό και ξεκίνησα να τρώω οτι δεν έτρωγα τόσο καιρό ειμαι σίγουρη οτι πήρα 2 κιλακια πάλι 🤷

εγω για τη βάφτιση κοριτσια τα έχω ολα έτοιμα...μονο τα γλυκά μου μένουν να κλείσω... αλήθεια...τι τιμές παίζουν εκει που είστε εσείς; γιατι εδώ στην επαρχία ξεκινάνε απο 1.20🤷

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

δεν νομίζω πως υπάρχεις λόγος άγχους για την εισαγωγή σιγά σιγά θα τα βάλουμε δεν χάθηκε και ο κόσμος αν υπάρχεις και κάποια μικρή καθυστέρηση 

Πολύ πιθανό κάποια πράγματα να μην τους αρέσουν και να μην τα τρώνε αλλά εμείς τα προσφέρουμε μήπως και αλλάξουν γνώμη στην πορεία😅

εμένα το αβγό ούτε να το μυρίσει όχι να το φάει σιγά σιγά όμως με τον καιρό το έφαγε και αυτό 

εγω σήμερα δεν του μαγειρεύω... βαρέθηκα να κάνω φαγητό και να τρώει ούτε 20γρ.  αυριο θα του κάνω μοσχάρι όμως... μακάρι να του αρέσει..γτ το κοτόπουλο ούτε καν 🤷

Δημοσίευση

Εμένα τα κιλά μου είναι οκ γύρισα εκεί που ήμουν πριν την εγκυμοσύνη μου αλλά έχει χαλαρώσει το σώμα μου η κοιλιά δεν μάζεψε τελείως και ουλή είναι λίγο κόκκινη ακόμα αλλά εντάξει εμένα είναι και η δεύτερη ουλή η μια πάνω στην άλλη οπότε ίσως θέλει λίγο πιο πολύ χρόνο 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγω σήμερα δεν του μαγειρεύω... βαρέθηκα να κάνω φαγητό και να τρώει ούτε 20γρ.  αυριο θα του κάνω μοσχάρι όμως... μακάρι να του αρέσει..γτ το κοτόπουλο ούτε καν 🤷

Και εμένα το κοτόπουλο πιο δύσκολα το έφαγε το μοσχάρι της άρεσε πιο καλά 

Απλά το μοσχάρι θέλει λίγο πιο πολύ χρόνο για να βράσει εγώ τα βάζω σε χύτρα τα κρέατα για να γίνουν γρήγορα και τα κρατάω μια μέρα ψυγείο  και δίνω και την επόμενη για να μαγειρεύω μερα παρά μερα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εμένα το κοτόπουλο πιο δύσκολα το έφαγε το μοσχάρι της άρεσε πιο καλά 

Απλά το μοσχάρι θέλει λίγο πιο πολύ χρόνο για να βράσει εγώ τα βάζω σε χύτρα τα κρέατα για να γίνουν γρήγορα και τα κρατάω μια μέρα ψυγείο  και δίνω και την επόμενη για να μαγειρεύω μερα παρά μερα 

και εγώ έτσι κάνω 😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

και εγώ έτσι κάνω 😍

Ααα ξέχασα να πω στην μεγάλη αναφερόμουν 

στην μικρή ακόμα δεν έχω δώσει κρέας λογικά σε κανα δυο βδομάδες θα κάνω εισαγωγή 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα. Κοίτα να δεις, η γνώμη μου είναι να επισκεφθείς έναν γιατρό εξειδικευμένο στην υποβοηθούμενη για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να σε βάλει σε σωστά βήματα για να πετύχεις. Εγώ στα 37,5- 38 πήγα απευθείας για εξωσωματική, από δική μου επιθυμία βέβαια, επειδή αγχώθηκα λόγω ηλικίας. Αλλά στην πορεία ανακάλυψα κι εγώ χαμηλή ΑΜΗ (6pmol) και FSH γύρω στο 11. Προσωπικά πέτυχα με την πρώτη εμβρυομεταφορά, αλλά τα δεδομένα της ΑΜΗ φάνηκαν στον υπέρηχο, όπου πάντα είχα λίγα ωοθυλάκια. Με υπομονή και μερικές ωοληψίες τα καταφέραμε. Δεν λέω ότι πρέπει να κάνεις εξωσωματική απαραιτήτως, απλά σου λέω τι έκανα εγώ με παρόμοιες τιμές στην ίδια ηλικία με σένα. Καλό είναι να μην χάσετε χρόνο προσπαθώντας απλώς με φυσικές επαφές. Σπέρμα έχετε ελέγξει; Ο θυρεοειδής, ναι, πρέπει να είναι ρυθμισμένος. Η τιμή της fsh  σου είναι πολύ υψηλή, όμως θα σου δώσει ένα χαπάκι και θα πέσει γρήγορα. Θέλει λίγη παρακολούθηση μέχρι να ρυθμιστεί. Για να είναι ασφαλής η σύλληψη τον θέλουμε ιδανικά κάτω από 2. Θα στα πουν κι οι γιατροί αυτά. Απλά μην το αφήσετε, αν θέλετε σύντομα παιδάκι.
    • Η αμη της κοπέλας είναι χαμηλή για την ηλικία της καθώς είναι 0,66 ng. Δεν είναι η συνήθης για 38 ετών. Ίσως μπερδεύτηκες με τη μονάδα μέτρησης. @Ngsofia θα σε βάλει σε σειρά η γιατρός σου κι όλα θα πάνε καλά, μία εικόνα για τα αποθέματα είναι η αμη, τίποτα περισσότερο.
    • Εγώ λεω στον ατμομαγειρα να τα κάνω και να βάζω εκεί και τα δικά μας!
    • Κορίτσια δλδ αν ξεκινήσω και φάει λίγο φρούτα μετά από καμιά βδομάδα μπορώ να δώσω λαχανικά; Και μετά από μια βδομάδα κρέας; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...