Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

καλημέρα κορίτσια...να σας κάνω μια ερώτηση όσες δίνετε φόρμουλα... κάνετε γάλα πχ 150 ml νερό+ τη σκόνη...αν το πιεί όλο λέτε οτι ήπιε 150 ml γάλα; ή επειδή κάθε κουταλιά σκόνη είναι 4 gr. *5 κουταλιές=20 γρ. και λέτε οτι ήπιε 170;

εχω μπερδευτεί... εγώ λέω ήπιε 150..

Καλημέρα 🙂

Επειδή και εγώ το είχα ως απορία η παιδίατρος μου είπε ότι υπολογίζουμε με βάση το παραγόμενο προϊόν όμως να σου πω την αλήθεια δε πολύ στέκει γιατί το νερό είναι η ποσότητα που είναι απλά αυξάνεται με το "βάρος" της σκόνης...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια … λίγο από όλα είναι υπάρχει και θέμα υγείας και έχουν γίνει διάφορα μεταξύ μας που κάτι έχει  σπάσει μέσα μου δεν ξέρω αν όλα αυτά που έχουν γίνει μπορούν κάπως να μαζευτούν ..

Ο άντρας μου ξεκαθάρισε πλέον πως η σχέση του μαζί τους από εδώ και πέρα θα είναι τυπικές ξεκάθαρα  μόνο για να μην δηλητηριάζουμε τα παιδεία μας και ευτυχώς είναι μικρά και δεν καταλάβουν τι γίνετε.. καταλαβαίνουν την ένταση αλλά όχι τον λόγο ..

τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει τώρα είμαι πολύ τεταμένα τα πράγματα και η επικοινωνία τώρα μαζί τους μόνο χειρότερα τα κάνει.. τώρα μόνο με τον πατέρα μου έχουμε επαφές καλές  

μην κάνω άλλη κατάχρηση του θέματος μας με προσωπικά θέματα απλά ήθελα λίγο να μοιραστώ την άσχημη ψυχολογία μου που έχω αν χαθώ λίγο να ξέρετε τον λόγο.. 

Κορίτσι μου καμιά κατάχρηση δεν κάνεις!

Εδώ τα μοιραζόμαστε όλα! 

Εύχομαι όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα να αισθανθείς σύντομα ηρεμία και γαλήνη! Μέχρι τότε λογικό να έχεις σκαμπανεβασματα στη διάθεση και τα αποθέματα υπομονής! 

Κράτα ότι είσαι καλά με τον άντρα σου, ότι έχετε δύο παιδάκια και είστε μια όμορφη οικογένεια!

Δημοσίευση

@Barbiee αιώνιο πρόβλημα αυτό...άλλοι λένε έτσι άλλοι αλλιώς...κι εγώ όσο νερό βάζω το υπολογίζω...δηλαδή 180 νερο ε 180 λέω ήπιε...

@Elkελπίζω να εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα και να μην υπάρχουν τσακωμοί κι εντάσεις...είναι ότι χειρότερο και για σένα και για τα παιδιά...να είσαι ήρεμη και υπομονή ...και ότι θες να το συζητάς... δεν εννοώ εδώ...με τον άντρα σου με κάποια φίλη..βοηθάει πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια … λίγο από όλα είναι υπάρχει και θέμα υγείας και έχουν γίνει διάφορα μεταξύ μας που κάτι έχει  σπάσει μέσα μου δεν ξέρω αν όλα αυτά που έχουν γίνει μπορούν κάπως να μαζευτούν ..

Ο άντρας μου ξεκαθάρισε πλέον πως η σχέση του μαζί τους από εδώ και πέρα θα είναι τυπικές ξεκάθαρα  μόνο για να μην δηλητηριάζουμε τα παιδεία μας και ευτυχώς είναι μικρά και δεν καταλάβουν τι γίνετε.. καταλαβαίνουν την ένταση αλλά όχι τον λόγο ..

τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει τώρα είμαι πολύ τεταμένα τα πράγματα και η επικοινωνία τώρα μαζί τους μόνο χειρότερα τα κάνει.. τώρα μόνο με τον πατέρα μου έχουμε επαφές καλές  

μην κάνω άλλη κατάχρηση του θέματος μας με προσωπικά θέματα απλά ήθελα λίγο να μοιραστώ την άσχημη ψυχολογία μου που έχω αν χαθώ λίγο να ξέρετε τον λόγο.. 

Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Πάρε χρόνο αν χρειάζεσαι! 🌺

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε ; Εγώ πήγα παιδίατρο κάναμε εμβόλιο αυτήν την φορά ούτε βάρος πήρε ούτε ύψος 275 γρ και μισό πόντο στο ύψος στεναχωρέθηκα πολύ μου είπε η παιδίατρος πως στις καμπύλες ευτυχώς δεν έχει πέσει με ρώτησε αν ήρθε η περίοδος της είπα ναι αλλά ήρθε προχτές όχι μου λέει δεν φταίει αυτό τότε.. μου λέει έχεις δει κάτι διαφορετικό ; Λέω έχει γκρίνια και είπα μηπως είναι δόντια μου λέει όχι λογικά είναι επειδή πεινάει μου είπε αρχίζουμε τροφές και να πάω σε 2 βδομάδες να την ζυγίσουμε και βλέπουμε 

ο άντρας μου όταν φύγαμε που είπε είναι από την στεναχώρια θα σου έχει κοπεί το γάλα για αυτό έχει γκρίνια το μωρό γιατί πείναγε 😔

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ; Εγώ πήγα παιδίατρο κάναμε εμβόλιο αυτήν την φορά ούτε βάρος πήρε ούτε ύψος 275 γρ και μισό πόντο στο ύψος στεναχωρέθηκα πολύ μου είπε η παιδίατρος πως στις καμπύλες ευτυχώς δεν έχει πέσει με ρώτησε αν ήρθε η περίοδος της είπα ναι αλλά ήρθε προχτές όχι μου λέει δεν φταίει αυτό τότε.. μου λέει έχεις δει κάτι διαφορετικό ; Λέω έχει γκρίνια και είπα μηπως είναι δόντια μου λέει όχι λογικά είναι επειδή πεινάει μου είπε αρχίζουμε τροφές και να πάω σε 2 βδομάδες να την ζυγίσουμε και βλέπουμε 

ο άντρας μου όταν φύγαμε που είπε είναι από την στεναχώρια θα σου έχει κοπεί το γάλα για αυτό έχει γκρίνια το μωρό γιατί πείναγε 😔

Αχ βρε κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω που στεναχωριέσαι..!

Πολύ πιθανόν να έχει δίκιο ο άντρας σου..!

Το καλό είναι ότι δεν έπεσε στις καμπύλες!

Σου στέλνω πμ

Δημοσίευση

@Elkοχι όχι δ γκρινιάζει γτ σ έχει κοπεί τ γαλα από τη στεναχωρια. Τις μερες πριν την περίοδο τ γαλα μειώνεται, σαν να είναι άδειο το στήθος. Τ μωρο θέλει περισσότερο κοπο να ρουφήξει και γκρινιαζει. Και γω ελεγα μα πως στο καλο ειναι αδειο τ στηθος? Αφου θηλαζει ολη μερα. Μετα τον 2ο 3ο κυκλο παρατηρησα ότι μερικές μέρες πριν την περίοδο τ γαλα μ μειωνόταν αισθητά. Εφόσον εισαι μέσα στις καμπύλες μην αγχώνεσαι καθόλου. Όσο μεγαλώνουν τ μωρακια δ βάζουν τ ιδιο βάρος. Δ γίνεται πχ να βάζουν ένα κιλό ανα μήνα. Τότε όλα θα χρονίζαν κ θα ήταν πάνω από 15 κιλα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι! Δεν παίρνουν το ίδιο όλους τους μήνες! Άσε που οι μετρήσεις δύσκολο να είναι ακριβείας! Ούτε το ύψος ούτε το βάρος! Εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τις δικές μου μετρήσεις παρά της παιδιάτρου! Δλδ τώρα πώς γίνεται να μετράται ο μισός πόντος; Μπορεί να είναι και 1 πόντος! Μπορεί να είχε λίγο στρίψει το κορμάκι.. Εγώ χρησιμοποιώ ξύλινο μέτρο, το πόδι να μην κάνει point ή flex και ζυγίζω το πρωί νηστικό πριν φάει..έχω ζυγαριά ακριβείας βέβαια..Σε έναν μήνα είχε πάρει 5 πόντους, σε έναν άλλο σχεδόν καθόλου και κάπως έτσι.. στην αρχή μετραγα συνέχεια, τώρα μια στο τόσο! καλά θα κάνεις και θα ξεκινήσεις τροφές, εξ' άλλου μπήκατε στον 6ο μήνα! Και θα ηρεμήσεις καθώς θα βλέπεις και πόσο τρώει! Κι εγώ ανυπομονώ, αλλά έχουμε τέλος του μήνα παιδίατρο..

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elkοχι όχι δ γκρινιάζει γτ σ έχει κοπεί τ γαλα από τη στεναχωρια. Τις μερες πριν την περίοδο τ γαλα μειώνεται, σαν να είναι άδειο το στήθος. Τ μωρο θέλει περισσότερο κοπο να ρουφήξει και γκρινιαζει. Και γω ελεγα μα πως στο καλο ειναι αδειο τ στηθος? Αφου θηλαζει ολη μερα. Μετα τον 2ο 3ο κυκλο παρατηρησα ότι μερικές μέρες πριν την περίοδο τ γαλα μ μειωνόταν αισθητά. Εφόσον εισαι μέσα στις καμπύλες μην αγχώνεσαι καθόλου. Όσο μεγαλώνουν τ μωρακια δ βάζουν τ ιδιο βάρος. Δ γίνεται πχ να βάζουν ένα κιλό ανα μήνα. Τότε όλα θα χρονίζαν κ θα ήταν πάνω από 15 κιλα! 

Ναι το γνωρίζω πως θα αρχίσει να μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του βάρους τους αλλά 589 γρ που είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα τώρα πήρε 275 εντάξει η παιδίατρος δεν ανήσυχη γιατί δεν έπεσε στις καμπύλες και το ύψος εκεί που έπαιρνε 3 πόντους τώρα πήρε 0,5 

Της είπα της παιδιάτρου (πριν λίγο την πήρα τηλ ) ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είμαι καλά ψυχολογικά και έχω κάτι θέματα η απάντηση της ήταν.. για αυτό σε ρωτούσα αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί πιστεύει πως κάτι έχει γίνει με την παραγωγή 🤷‍♀️ και ότι επηρεάζει τέλος πάντων σε δύο βδομάδες θα ξανά πάω να την ζυγίζουμε και βλέπουμε αν χρειαστεί είπε θα δώσουμε και ξένο αλλά εκείνη πιστεύει πως θα στρώσει 🤷‍♀️

αυτά που μου έγραψες για την περίοδο δεν το γνώριζα ήξερα μόνο ότι μειώνεται η παραγωγή όταν έχεις περίοδο για 2-3 μέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι! Δεν παίρνουν το ίδιο όλους τους μήνες! Άσε που οι μετρήσεις δύσκολο να είναι ακριβείας! Ούτε το ύψος ούτε το βάρος! Εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τις δικές μου μετρήσεις παρά της παιδιάτρου! Δλδ τώρα πώς γίνεται να μετράται ο μισός πόντος; Μπορεί να είναι και 1 πόντος! Μπορεί να είχε λίγο στρίψει το κορμάκι.. Εγώ χρησιμοποιώ ξύλινο μέτρο, το πόδι να μην κάνει point ή flex και ζυγίζω το πρωί νηστικό πριν φάει..έχω ζυγαριά ακριβείας βέβαια..Σε έναν μήνα είχε πάρει 5 πόντους, σε έναν άλλο σχεδόν καθόλου και κάπως έτσι.. στην αρχή μετραγα συνέχεια, τώρα μια στο τόσο! καλά θα κάνεις και θα ξεκινήσεις τροφές, εξ' άλλου μπήκατε στον 6ο μήνα! Και θα ηρεμήσεις καθώς θα βλέπεις και πόσο τρώει! Κι εγώ ανυπομονώ, αλλά έχουμε τέλος του μήνα παιδίατρο..

Εντάξει σίγουρα δεν είναι το ίδιο κάθε μήνας απλά στην μεγάλη μου δεν μου είχε τύχει να είναι κάποιος μήνας που να μην έχει πάρει ικανοποιητικό βαρος -υφος και κάπως αγχώθηκα και στεναχωρέθηκα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει εκτός από λίγη γκρίνια που έχω παρατήρηση την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες  δεν την έχει συνέχεια βέβαια συνήθως απόγευμα την πιάνει η γκρίνια για λίγη ώρα αλλα γενικά η διάθεση της είναι καλή 

ευχαριστώ κορίτσια για τα μνμ σας 🥰

Δημοσίευση

@Elk μου μην αγχωθείς κ γι'αυτο τώρα. Εμένα μου έχει τύχει κ στην μεγάλη μου κάποιο μήνα να μην πάρει βάρος η ύψος αλλά αφού μετά έπαιρνε μπρος δεν μας ανησυχούσε. Δεν είναι όλοι οι μήνες ίδιοι. Άλλωστε αφού θα ξαναπάς σύντομα θα το παρακολουθείτε κ θα κανετε οτι χρειαζεται.

Κ εγω απο οσο ξερω η παραγωγή δεν επηρεαζεται απο την ψυχολογική μας κατάσταση. Ίσως ευθύνεται η περίοδος. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα... Σας διαβάζω από προχθές αλλά με το ταξίδι δεν προλαβαίνω να σας γράψω...

Θα σας τα πω όλα μόλις γυρίσουμε. Περνάμε υπέροχα πάντως με την κόρη μου στην Αγγλία!🤩🤩🤩

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια... μόλις γυρισαμε απο την παιδίατρο...

σας παρακολουθώ...αλλα εχουν συμβεί πολλά και δεν εχω χρόνο και κουράγιο να γράψω 🤷

@Elk μου κουράγιο και υπομονή θα πω εγω...με ολα αυτα που περνάς! να περνάνε μόνο!❤️

οσο για το βαρος του μωρου ειμαι στην ιδια ακριβώς διάθεση!

ο μπέμπης πήρε 390 γρ. και μισό πόντο στο ύψος! η παιδίατρος ήθελε να πάρει λέει 600-700 γρ. αυτό το μήνα! αλλά επειδή περάσαμε τη γρίπη και επειδή εχει τώρα 3-4 μέρες δεν τρώει ΠΑΛΙ ίσως είναι εντάξει είπε...ειπε να πάω για να τον μετρήσει σε μια εβδομάδα για να έχουμε εικόνα...και αναλογα με το βάρος θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος για να δούμε τον σίδηρο του! 

εχω κουραστεί...εκει που πάει να κάνει ένα βήμα μπροστά... κάνει 10 πίσω αυτο το παιδί...ειχε στρώσει ο ύπνος του κάπως...και ξαφνικά που δεν τρώει ξυπνάει καθε μία ώρα για να φάει 😔😔 δε θα σταματήσει ποτέ αυτό 😔

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΝΟ... έτρωγε περίπου 400 ml  απο το μπουκάλι και τώρα τα χάνει αυτά...και εγώ πλέον δεν έχω τόσο γάλα οσο χρειάζεται!🤷

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα... Σας διαβάζω από προχθές αλλά με το ταξίδι δεν προλαβαίνω να σας γράψω...

Θα σας τα πω όλα μόλις γυρίσουμε. Περνάμε υπέροχα πάντως με την κόρη μου στην Αγγλία!🤩🤩🤩

Χαίρομαι πολύ για εσάς!

θα περιμένουμε νέα! Πότε επιστρέφετε με το καλό;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια... μόλις γυρισαμε απο την παιδίατρο...

σας παρακολουθώ...αλλα εχουν συμβεί πολλά και δεν εχω χρόνο και κουράγιο να γράψω 🤷

@Elk μου κουράγιο και υπομονή θα πω εγω...με ολα αυτα που περνάς! να περνάνε μόνο!❤️

οσο για το βαρος του μωρου ειμαι στην ιδια ακριβώς διάθεση!

ο μπέμπης πήρε 390 γρ. και μισό πόντο στο ύψος! η παιδίατρος ήθελε να πάρει λέει 600-700 γρ. αυτό το μήνα! αλλά επειδή περάσαμε τη γρίπη και επειδή εχει τώρα 3-4 μέρες δεν τρώει ΠΑΛΙ ίσως είναι εντάξει είπε...ειπε να πάω για να τον μετρήσει σε μια εβδομάδα για να έχουμε εικόνα...και αναλογα με το βάρος θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος για να δούμε τον σίδηρο του! 

εχω κουραστεί...εκει που πάει να κάνει ένα βήμα μπροστά... κάνει 10 πίσω αυτο το παιδί...ειχε στρώσει ο ύπνος του κάπως...και ξαφνικά που δεν τρώει ξυπνάει καθε μία ώρα για να φάει 😔😔 δε θα σταματήσει ποτέ αυτό 😔

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΝΟ... έτρωγε περίπου 400 ml  απο το μπουκάλι και τώρα τα χάνει αυτά...και εγώ πλέον δεν έχω τόσο γάλα οσο χρειάζεται!🤷

Αχ βρε κορίτσι μου καλό φαντάζομαι το άγχος σου εμένα η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάποιο θέμα τώρα έπεσαν όλα μαζί αλλά θέλω να πιστεύω πως ήταν έτσι ο μήνας περίεργος 

νομιζω 600-700 είναι υπερβολικά πολλά να σου πω την αλήθεια εμένα στόχος ήταν να μην πέσουμε κάτω από 500 

ελπίζω να πάρουν μπροστά τα μωράκια μας συνήθως εξετάσεις αίματος κάνουμε στο χρόνο ίσως μας πουν αν κάνουμε λίγο νωρίτερα δεν είναι τίποτα ,εύκολα παίρνουν αίμα τουλάχιστον στον χρόνο που είχα κάνει στην μεγάλη 

μπουκάλι δεν έχω δώσει αν χρειαστεί θα δώσω και βλέπουμε αλλά εγώ την βλέπω έχει όρεξη για φαγητό 🤷‍♀️ κάτι μου λέει πως και εμένα δεν θα φάει από το μπουκάλι 

κακά σου κάνει ; Εμένα γενικά έκανε έναν μέσο όρο 2 φορές την μέρα άλλες μπορεί και τρεις

εχτες έκανε 1 αλλά έκανε πολλά όπου λερώθηκε κιόλας τώρα το πρωί ξανά έκανε άλλη μια δεν έκανε πολλά οπότε πιστεύω μέσα στην μέρα θα ξανά κάνει 

στημέρα αρχίζω με μπανάνα για να δούμε πως θα πάει εντάξει δεν περιμένω να φάει πολύ με 2-3 κουταλάκια ευχαριστημένη θα είμαι 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

@Elk μου μην αγχωθείς κ γι'αυτο τώρα. Εμένα μου έχει τύχει κ στην μεγάλη μου κάποιο μήνα να μην πάρει βάρος η ύψος αλλά αφού μετά έπαιρνε μπρος δεν μας ανησυχούσε. Δεν είναι όλοι οι μήνες ίδιοι. Άλλωστε αφού θα ξαναπάς σύντομα θα το παρακολουθείτε κ θα κανετε οτι χρειαζεται.

Κ εγω απο οσο ξερω η παραγωγή δεν επηρεαζεται απο την ψυχολογική μας κατάσταση. Ίσως ευθύνεται η περίοδος. 

Λες ε; Δεν ξέρω το έχω ακούσει πολλές φορές πὼς επηρεάζει και η παιδίατρος συμφώνησε με το πως θέλει ηρεμία ο θηλασμός Επλιζω να είναι από την περίοδο φαντάζομαι σε 2 μέρες θα έχω τελειώσει και με αυτήν να δούμε πως θα πάει 

θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο τότε αφού έχει συμβεί και σε εσένα.. εμένα πρώτη φορά έτυχε στην μικρή αυτό με την μεγάλη δεν ξανα έγινε 

η αλήθεια είναι πως η παιδίατρος δεν ανησύχησε πιο πολύ εγώ αγχώθηκα 

αλλά θα το ξανά δούμε και η πλάκα ήταν πως ήταν ο πρώτος μήνας που δεν την ζυγησα καθόλου σπίτι γιατί πίστευα πως έχει πάρει και λέω αντε μην μου γίνετε εμμονή και σταμάτησα να την ζυγίζω (με την δικιά μας ζυγαριά δεν έχω για μωρά )

Δημοσίευση

@Elk εγώ να σου πω τη γνώμη μου πιστεύω ότι επειδή εσύ δεν είσαι καλά περνάει και στο μωρό..δεν ξέρω αν αυτό γίνεται μέσω του θηλασμού αλλά γενικά ..ότι σε νιώθει το μωρό και για αυτό γκρινιάζει και μπορεί κι ότι δεν έχει τόσο ορεξη...γνώμη μου πάντα..και μπορεί να κάνω και λάθος...

@Barbiee δε μου φαίνονται τόσο λίγα τα 390.. μέχρι 500 μου φαίνεται στην ηλικία που είναι καλά είναι...600-700 είναι όντως πολλά...κάθε μήνας δεν είναι ίδιος..μπορεί τον άλλο να πάρει παραπάνω...η να είχε πάρει τον προηγούμενο και τώρα να κόβει..

Εμένα ο δικός μου έχει άρχισει τρώει φαγητά και μου έχει κόψει το γάλα..πίνει λίγο..αλλά τρώει λαχανικά κρέμα...και το πρωί που ξυπνάει δηλαδή κι έχει τόσες ώρες να πιει γάλα θα πιει 100-150...φάση είναι πιστεύω κ θα περάσει🤷 το άγχος κορίτσια κάνει μεγάλη ζημιά και σ εμάς και τα μωράκια μας και πιστεύω ότι όσο είναι μικρά μας το περνάμε και σ αυτά ..το καταλαβαινουν

Δημοσίευση

απλα κορίτσια εμένα είναι ηδη χαμηλά στις καμπύλες...αν έπαιρνε 100 γρ κάτω ισως ήταν εκτός καμπύλης..ειναι 6100 ο μπεμπάκος μου...και συνέχεια οτι και να γίνει αντιδράει στο φαγητό...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 🤷 Επίσης πάντα λίγο βαρος έπαιρνε...ολους τους μήνες..με εξαίρεση τον πρώτο .

εγω ξεκινησα αποθηλασμο και ίσως γι αυτό τωρα δεν τρωει με το μπουκάλι και το αρνείται γιατι θέλει να μ φερει πάλι κοντά του🤷

κατα τα αλλα όλα καλά...θα βάλουμε σε 3 μερες στη διατροφή μας το κοτόπουλο και μετά το μοσχάρι...και σε 5 μέρες θα ξεκινήσουμε με αχλάδι!

απλα στεναχωριέμαι...γιατι προσπαθώ τοοοοοοσο πολύ και εκεί που παει να βρει ενα πρόγραμμα κατι γίνεται και χαλάει πάλι 😔

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τον πόνο μου.. πόνο κυριολεκτικά..δεν ξέρω τι έχει γίνει και ενώ δεν έχει αλλάξει η στάση θηλασμού ή το πιάσιμο, πονάω πάλι στις θηλές.. δόντια δε βλέπω να έχουν σκάσει..δεν ξέρω τι συμβαίνει.. επίσης ποτέ δεν κατάφερα το γάλα μου να είναι όσο θέλει το μωρό.. αναγκάζομαι να βγάζω συνέχεια γάλα..ταιζω και τον σκύλο.. σήμερα ξύπνησα με τουμπανιασμενο το ένα πάλι.. σκέφτομαι κι εγώ τον αποθηλασμό..ή αν τρώει μόνο πρωί βράδυ με τις τροφές ίσως αντέξω λίγο ακόμη..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τον πόνο μου.. πόνο κυριολεκτικά..δεν ξέρω τι έχει γίνει και ενώ δεν έχει αλλάξει η στάση θηλασμού ή το πιάσιμο, πονάω πάλι στις θηλές.. δόντια δε βλέπω να έχουν σκάσει..δεν ξέρω τι συμβαίνει.. επίσης ποτέ δεν κατάφερα το γάλα μου να είναι όσο θέλει το μωρό.. αναγκάζομαι να βγάζω συνέχεια γάλα..ταιζω και τον σκύλο.. σήμερα ξύπνησα με τουμπανιασμενο το ένα πάλι.. σκέφτομαι κι εγώ τον αποθηλασμό..ή αν τρώει μόνο πρωί βράδυ με τις τροφές ίσως αντέξω λίγο ακόμη..

εγω γι αυτό το λόγο ξεκίνησα τον αποθηλασμο... είχα κουραστεί να πονάω...δεν αντεχα άλλο...δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω... αλήθεια 🤷

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου...εμείς έχουμε πρόβλημα με τα φρούτα,αγανακτώ κάθε μέρα για να του δώσω μερικές κουταλιές...Σε αντίθεση με αυτό προχθές ξεκινήσαμε κοτόπουλο λαχανικά και έχει ξετρελαθει...Γενικά προβληματίζομαι γιατί μου έχει κόψει πολύ απότομα το γάλα,δε δείχνει βέβαια να πεινάει αλλά από κει που έπινε και με το παραπάνω τώρα δε πίνει ούτε την μισή ποσότητα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...εμείς έχουμε πρόβλημα με τα φρούτα,αγανακτώ κάθε μέρα για να του δώσω μερικές κουταλιές...Σε αντίθεση με αυτό προχθές ξεκινήσαμε κοτόπουλο λαχανικά και έχει ξετρελαθει...Γενικά προβληματίζομαι γιατί μου έχει κόψει πολύ απότομα το γάλα,δε δείχνει βέβαια να πεινάει αλλά από κει που έπινε και με το παραπάνω τώρα δε πίνει ούτε την μισή ποσότητα...

Το ίδιο και μένα αλλά τρώει πολύ λαχανικά και κρέμα...οπότε πιστεύω για αυτό...που να ξεκινήσουμε από βδομάδα και φρούτα... Δοκίμασε γλυκά φρούτα...η άλλαξε τα ..βάζε διαφορετικά ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...