Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια κι εγώ έχω σγρ μήνα που δεν αποστειρώνω.. αφού δεν είχε νόημα.. πιάνει και χέρια στο στόμα..

Καλά μόνο ο δικός μου παιδίατρος μου είπε αποστειρωση μέχρι τον 6ο?? Κ στην μεγάλη θυμάμαι μετά τον 6ο την σταματήσαμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Τέλεια μπράβο στον κούκλο σου! Να σου πω πως θα ξεκινήσετε για πες...φρούτα λαχανικά? Εγώ θυμάμαι στον μεγάλο σε κάποια μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται 3 μέρες αλλά δε θυμάμαι ποια μου φαίνεται στην πατατα και κάποια άλλα και τα έβαλα απ' την αρχή όλα μαζί ..βάρος ύψος πως είστε?

Εγώ σε τίποτα δεν είχα κάνει 3ημερη εισαγωγή. Όλα αχταρμά της τα εδινα🤣🤣 μόνο στο αυγο δεν έδωσα τίποτα καινούριο εκείνες τις μέρες!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Αρχικά αντικαθιστούμε το 2ο γάλα (για μας είναι περίπου στις 11) με φρούτα και στη συνέχεια αντικαθιστούμε και το 3ο γάλα ( περίπου στις 2 3) με το 2ο γεύμα του..Για την ώρα είναι καλά ευτυχώς 🤗🧿 δε σας κρύβω ότι το φοβόμουν και συνεχίζω δλδ να το φοβάμαι πολύ αυτό το εμβόλιο κυρίως για τις παρενέργειες που λένε ότι έχει (υψηλό πυρετό,ανορεξία κτλ κτλ) 

πότε δηλαδή θα αντικαταστήσεις το 3ο γάλα;

εγω του δίνω ένα γεύμα κατά 12-1 και επειδή γενικά δεν έχω φαγανο παιδί καποιες φορές μετά θα πιει και λίγο γάλα ισα ίσα και καποιες όχι 🧑‍🎄

στις πριν 51 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Καλά μόνο ο δικός μου παιδίατρος μου είπε αποστειρωση μέχρι τον 6ο?? Κ στην μεγάλη θυμάμαι μετά τον 6ο την σταματήσαμε!

Καλά άσε ο καθένας τα δικά του λέει μην το ψάχνεις ...μερικοί σου λένε κι από 3 μηνών να σταματάς γιατί ξεκινάει τα χέρια στο στόμα ...και λογικό είναι δηλαδή...όσον αφορά τις εισαγωγές κι εγώ λίγα είχα προσέξει όπως η ντομάτα τ αυγό σίγουρα και δε θυμάμαι τι άλλο..τώρα που ναι και το δεύτερο οοοο καλά 😂😂😂

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Αρχικά αντικαθιστούμε το 2ο γάλα (για μας είναι περίπου στις 11) με φρούτα και στη συνέχεια αντικαθιστούμε και το 3ο γάλα ( περίπου στις 2 3) με το 2ο γεύμα του..Για την ώρα είναι καλά ευτυχώς 🤗🧿 δε σας κρύβω ότι το φοβόμουν και συνεχίζω δλδ να το φοβάμαι πολύ αυτό το εμβόλιο κυρίως για τις παρενέργειες που λένε ότι έχει (υψηλό πυρετό,ανορεξία κτλ κτλ) 

Κι εμείς ένα βράδυ πυρετό έκανε με το bexsero...μετά όλα καλά..καλή αρχή λοιπόν!!!!! Αν και καλά πιστεύω θα πάτε ..τον βλέπω τον μικρό να τρώει ...έχει να πάρει μπόι😂διμετρος ο κύριος🥰

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγω του δίνω ένα γεύμα κατά 12-1 και επειδή γενικά δεν έχω φαγανο παιδί καποιες φορές μετά θα πιει και λίγο γάλα ισα ίσα και καποιες όχι 🧑‍🎄

Με τι έχεις ξεκινήσει εσύ?λαχανικά?συγνώμη αλλα δε θυμάμαι..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

Μετά από 12 μέρες περίπου...

στις πριν 10 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Όχι, από μόνη μου! Δε ρώτησα παιδίατρο, κακώς βέβαια..

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

Κορίτσια εγώ όταν άρχισε να βάζει τα χέρια στο στόμα και άρχισα να την δίνω μασητικο μόνο με νερό τα ξεπλένω δεν τα αποστειρώνω δεν ρώτησα παιδίατρο από μόνη μου και εγώ 

στις πριν 20 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Επιστρέψαμε από την παιδίατρο...Σταματάμε εντελώς την αποστείρωση και κάνουμε εισαγωγή από Δευτέρα γιατί σήμερα κάναμε το Bexsero και μου είπε καλύτερα να αφήσω 2 3 μέρες να περάσουν..Βρήκε τον μικρούλη μια χαρά και αρκετά μπροστά από την ηλικία και στην ανάπτυξη και στα κινητικά,τρελάθηκε και με τα δόντια 😆🧿..Γενικά και στην εισαγωγή θα είμαστε αρκετά γρήγοροι 🤗..Η καινούργια πίστα μόλις άνοιξε καθώς σήμερα κλείσαμε και τον 5ο μήνα 🤗🧿..Να που φτάνω και εγώ στο σημείο να πω ποοοοοσο γρήγορα μεγαλώνουν 🥰🥰🧿🧿

Πολύ ωραία τα νέα σας από τον γιατρό πάτε τέλεια !!!

πως είναι από το εμβόλιο ;

Με τι θα ξεκινήσετε την εισαγωγή ;

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πολύ ωραία τα νέα σας από τον γιατρό πάτε τέλεια !!!

πως είναι από το εμβόλιο ;

Με τι θα ξεκινήσετε την εισαγωγή ;

Καλημέρα καλημερααα 🎀

Τελικά ούτε πυρετό ούτε τίποτα,μόνο λίγη ανορεξία χτες και υπερένταση..κοιμηθήκαμε κατά τις 12 αλλά σήμερα είναι μια χαρά...Με φρούτα θα ξεκινήσουμε (και δεν έχει και πολλά αυτή την εποχή) και θα μπούμε αμέσως μετά σε κοτόπουλο λαχανικά 🤗

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα καλημερααα 🎀

Τελικά ούτε πυρετό ούτε τίποτα,μόνο λίγη ανορεξία χτες και υπερένταση..κοιμηθήκαμε κατά τις 12 αλλά σήμερα είναι μια χαρά...Με φρούτα θα ξεκινήσουμε (και δεν έχει και πολλά αυτή την εποχή) και θα μπούμε αμέσως μετά σε κοτόπουλο λαχανικά 🤗

Ααα ωραία μπράβο σας αφού το περάσετε έτσι το εμβόλιο πολύ καλά είστε ☺️

εγώ είχα ξεκινήσει με μπανάνα μετά μήλο μετά αχλάδι μετά αβοκάντο 

Θα περιμένουμε εντυπώσεις του μικρού από το φαγητό καλή αρχή 🥰

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Demy93μια χαρά ο μπέμπης. Ανώδυνα το πέρασε κι αυτός το bexsero. Με το καλό και την εισαγωγή στερεών τροφών.

Εγώ δεν αποστείρωσα ποτέ τίποτα. Αλλά δεν έδινα τίποτα που να χρειάζεται αποστείρωση. Απλά τα πανάκια και ότι άλλο την ακουμπούσε στο πρόσωπο, αν έπεφτε κάτω για παράδειγμα, το έβαζα για πλύσιμο.

κορίτσιαααααα καναμε τις πρώτες μας τουμπιτσες σήμερα 🥹 απο μπρούμυτα γυρισε ανάσκελα...δυο φορές κιόλας...μια απο τηια πλευρά και μια απο την άλλη❤️ λιωνωωωω🥹

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Demy93μια χαρά ο μπέμπης. Ανώδυνα το πέρασε κι αυτός το bexsero. Με το καλό και την εισαγωγή στερεών τροφών.

Εγώ δεν αποστείρωσα ποτέ τίποτα. Αλλά δεν έδινα τίποτα που να χρειάζεται αποστείρωση. Απλά τα πανάκια και ότι άλλο την ακουμπούσε στο πρόσωπο, αν έπεφτε κάτω για παράδειγμα, το έβαζα για πλύσιμο.

Με τον γάτο έχουν έρθει σε επαφή; Σκέφτομαι σιγά σιγά να τον φέρω σε επαφή με τον σκύλο. Κάθε φορά που τον βλέπει ξεκαρδιζεται..όχι γλυψιματα στο πρόσωπο εννοείται..πχ να τον ακουμπήσει με τα πατούσια.. ποια άλλη κοπέλα είχε πει έχει σκυλάκι; @μαμά12345 εσύ;

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσιαααααα καναμε τις πρώτες μας τουμπιτσες σήμερα 🥹 απο μπρούμυτα γυρισε ανάσκελα...δυο φορές κιόλας...μια απο τηια πλευρά και μια απο την άλλη❤️ λιωνωωωω🥹

🤗🤗🎈❤️❤️🧸

στις πριν 8 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Με τον γάτο έχουν έρθει σε επαφή; Σκέφτομαι σιγά σιγά να τον φέρω σε επαφή με τον σκύλο. Κάθε φορά που τον βλέπει ξεκαρδιζεται..όχι γλυψιματα στο πρόσωπο εννοείται..πχ να τον ακουμπήσει με τα πατούσια.. ποια άλλη κοπέλα είχε πει έχει σκυλάκι; @μαμά12345 εσύ;

Εγώ όταν έκλεισε τους 3 μήνες η μεγάλη την είχα αφήσει σε επαφή με τον σκύλο μας 

αλλά είχα ρωτήσει παιδίατρο και μου έδωσε το οκ 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Μπράβο στον μικρούλη σας !🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Με τα λαχανικά πως τα πατε? Τρώει ? Το ζουζουνι γύρισε μωρέ..μια χαρα♥️

@nanouko εγώ δεν έχω σκυλάκι ♥️

Όσες δίνετε φαγακι τους δίνετε καθόλου νερό?

στις πριν 16 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

τρώει γενικά...δεν παραπονιέται.. ούτε αναγουλιαζει... απλά δεν τρώει πολύ... γύρω στα 30γρ. τρώει...και μετά δεν πίνει γάλα... πίνει μετά απο μια ώρα...

εγώ όχι δεν δίνω νερό ακόμα!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Ωωωωω συγχαρητήρια!!! Εμένα τίποτα ακόμα από τούμπα. Το προσπαθεί αλλά δε γυρίζει.

στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ναι καλέ... πολλές φορές αλλά επειδή την πρώτη φορά του έριξε κλωτσιά στο δόξα πατρί ο γατούλης τη φοβάται.

στις πριν 2 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

τρώει γενικά...δεν παραπονιέται.. ούτε αναγουλιαζει... απλά δεν τρώει πολύ... γύρω στα 30γρ. τρώει...και μετά δεν πίνει γάλα... πίνει μετά απο μια ώρα...

εγώ όχι δεν δίνω νερό ακόμα!

Εμένα κορίτσια όταν αρχίσαμε τις τροφές μου άρχισε και το νερό αλλά το έβραζα το νερό 10 λεπτά περίμενα να κρυώσει και μετά το έδινα  

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμένα κορίτσια όταν αρχίσαμε τις τροφές μου άρχισε και το νερό αλλά το έβραζα το νερό 10 λεπτά περίμενα να κρυώσει και μετά το έδινα  

Εσείς πότε θα ξεκινήσετε τροφές; Νερό με εκπαιδευτικό κύπελλο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...