Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αχχ... εγώ λέω μα πώς γίνεται όλα να μας τύχουν; Και κολικοί και παλινδρόμηση και όλες οι δυσκολίες στο φαγητό και στον ύπνο; Και είμαι και μόνη στο σπίτι πόσες ώρες! Παναγία μου μην τραβήξουμε άλλο λούκι σε λίγο με τις τροφές..🧿🧿

Ας σκέφτομαι θετικά 😀

Το θέμα των στερεών μην σε αγχώνει. Άλλωστε για τον πρώτο χρόνο η βασική τροφή τους είναι το γάλα. Οι στερεες μπαίνουν κυρίως για να έρθουν σε επαφή με αυτές κ να δούμε τυχόν αλλεργίες. Και 2 κουταλάκια να τρώει που λέει ο λόγος δεν σε νοιάζει. Να πίνουν γάλα μας ενδιαφέρει ως το χρόνο. Μετά έχουμε όλο τον καιρό να αγχωθουμε κ για το φαγητο🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Εμείς ευτυχώς είμαστε λίγο καλύτερα. Εχθές όλη μέρα δεν ήπιε καθόλου αντιπυρετικο κ δεν ανέβασε πάνω από 37,5 - 37,6. Ελπίζω να τελειώσαμε με τον πυρετό. Μάλλον άρχισε να πιάνει η αντιβίωση. 

Αχ ελπίζω να βγουν καθαρές οι επόμενες εξετάσεις κ να μην το ξαναπαθει🙏

Δημοσίευση

@nanoukoμου, έτσι κάνει κι εμένα στα άλματα. Μιλάμε για τσιρίδα όμως, όχι αστεία! Γι' αυτό εχθές μ' έπιασε και το κεφάλι μου. Να λες πάλι καλά που έχεις και τον άντρα σου. Εχθές με τα 1000 ζόρια κατάφερα κι έφτιαξα βαλίτσα. Και τη νύχτα είχαμε 3 αφυπνίσεις σήμερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

@nanoukoμου, έτσι κάνει κι εμένα στα άλματα. Μιλάμε για τσιρίδα όμως, όχι αστεία! Γι' αυτό εχθές μ' έπιασε και το κεφάλι μου. Να λες πάλι καλά που έχεις και τον άντρα σου. Εχθές με τα 1000 ζόρια κατάφερα κι έφτιαξα βαλίτσα. Και τη νύχτα είχαμε 3 αφυπνίσεις σήμερα! 

Χαχα πού τι βρίσκουν τόση φωνή μια σταλιά πλάσματα! Εσένα σου κάθεται καθόλου μόνη της με κανένα παιχνίδι; Εμένα μάξιμουμ δέκα λεπτά, θέλει να είμαι εκεί, αλλιώς κλαίει.. Και οι ημερήσιοι υπνοι μας είναι συνήθως σύντομοι..🥴 Ετοιμάζεστε για ταξιδακι; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χαχα πού τι βρίσκουν τόση φωνή μια σταλιά πλάσματα! Εσένα σου κάθεται καθόλου μόνη της με κανένα παιχνίδι; Εμένα μάξιμουμ δέκα λεπτά, θέλει να είμαι εκεί, αλλιώς κλαίει.. Και οι ημερήσιοι υπνοι μας είναι συνήθως σύντομοι..🥴 Ετοιμάζεστε για ταξιδακι; 

Κάθεται στο γυμναστήριο της και στο ρηλάξ όταν είναι ήρεμη βέβαια. Οι ημερήσιοι ύπνοι τώρα τελευταία είχα αρχίσει να τους στρώνω αλλά ήρθε το άλμα και τα τίναξε όλα στον αέρα! Φεύγουμε για Αθήνα την Τρίτη και στις 13 Ιανουαρίου πάμε Λονδίνο. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κάθεται στο γυμναστήριο της και στο ρηλάξ όταν είναι ήρεμη βέβαια. Οι ημερήσιοι ύπνοι τώρα τελευταία είχα αρχίσει να τους στρώνω αλλά ήρθε το άλμα και τα τίναξε όλα στον αέρα! Φεύγουμε για Αθήνα την Τρίτη και στις 13 Ιανουαρίου πάμε Λονδίνο. 

Ω τέλεια! Να περάσετε όμορφα..

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αχχ... εγώ λέω μα πώς γίνεται όλα να μας τύχουν; Και κολικοί και παλινδρόμηση και όλες οι δυσκολίες στο φαγητό και στον ύπνο; Και είμαι και μόνη στο σπίτι πόσες ώρες! Παναγία μου μην τραβήξουμε άλλο λούκι σε λίγο με τις τροφές..🧿🧿

Ας σκέφτομαι θετικά 😀

ακριβώς αυτά σκέφτομαι και εγώ.. ότι στάδιο περνάνε τα μωρά εμείς τα έχουμε περάσει όλα 🤷 και απεργία θηλασμού και άρνηση ύπνου 🤷🤷 

και εγώ μόνη μου είμαι... και κοντεύω να βρυκολακιασω που είμαι σχεδόν άυπνη τόσο καιρό 😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

λες και μιλάω εγώ είναι... είναι τόσο ίδια τα μωράκια μας🥹

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

πολύ δυνατό άλμα 🥹🥹

να περάσετε υπέροχα ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

λες και μιλάω εγώ είναι... είναι τόσο ίδια τα μωράκια μας🥹

Ακόμη και στο σωματότυπο μοιάζουν, βάρος-ύψος! Φαντάσου να είχαμε δύο τέτοια! Χαχα πανικός!! Δεν πειράζει, θα αντέξουμε! Πού ξέρεις; Μπορεί μεγαλώνοντας να γίνουν τα πιο φρόνιμα παιδάκια!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ακόμη και στο σωματότυπο μοιάζουν, βάρος-ύψος! Φαντάσου να είχαμε δύο τέτοια! Χαχα πανικός!! Δεν πειράζει, θα αντέξουμε! Πού ξέρεις; Μπορεί μεγαλώνοντας να γίνουν τα πιο φρόνιμα παιδάκια!

έτσι λένε...αν είναι γκρινιαρικα όταν είναι μωρά μετά γίνονται ήσυχα 🤷...θα δείξει 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Πως είναι τα μωράκια σας ; 

εγώ εχτές καθησα στόλισα το δεντράκι μας το χάρηκε πολύ η μεγάλη μόλις το είδε είπα ααα Χριστούγεννα 😂 (κοιμόταν όταν το στόλιζα )για να δούμε φέτος πως θα πάει, για την ώρα παίζει μόνο με τα κουκλάκια που έχω δίπλα στο δέντρο 

@Katiana1987 πήγες Αθήνα ; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???Δύσκολο βράδυ και το χθεσινό...απίστευτο αλλά βγάζουμε δοντακια τα ούλα μας είναι χάλια..Μίλησα πρωί πρωί με την παιδίατρο και μου είπε να πάρω ένα τζελ και να ξεκινήσω να βάζω στο μικράκι μας 😍,ελπίζω να τον βοηθήσω γιατί πονάει η ψυχή μου να τον βλέπω να πονάει...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???Δύσκολο βράδυ και το χθεσινό...απίστευτο αλλά βγάζουμε δοντακια τα ούλα μας είναι χάλια..Μίλησα πρωί πρωί με την παιδίατρο και μου είπε να πάρω ένα τζελ και να ξεκινήσω να βάζω στο μικράκι μας 😍,ελπίζω να τον βοηθήσω γιατί πονάει η ψυχή μου να τον βλέπω να πονάει...

Αχ .. κουράγιο! Του δίνετε και μασητικά; 

Εμείς σήμερα έχει πολύ γκρίνια, δεν ξέρω τι είναι, άλμα, ούλα; Πάντως του έβαλα ένα μασητικό και έδειξε να του αρέσει..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Οοοο ξεκινήσατε? Ελπίζω να μη σας πσθδεψουν πολύ ..άλλο ζόρι κι αυτό..κι εμείς είχαμε λίγο γκρίνια σήμερα..ήθελε όλο αγκαλιά...

Δημοσίευση

@nanouko εγώ μόνο βιταμίνη d παίρνω που έχω έλλειψη γενικά....

Ρε κορίτσια να ρωτήσω εσάς κάθονται στο καρότσι? Εμένα εκεί που καθόταν μια χαρά κοιμόταν κιόλας τώρα κάθεται 10 λεπτά κι αρχίζει γκρίνια ..έχω αρχίσει το μάρσιπο τώρα...και με βόλευε το καρότσι κάθε μέρα πηγαίναμε παντού...😩

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω εσάς κάθονται στο καρότσι? Εμένα εκεί που καθόταν μια χαρά κοιμόταν κιόλας τώρα κάθεται 10 λεπτά κι αρχίζει γκρίνια ..έχω αρχίσει το μάρσιπο τώρα...και με βόλευε το καρότσι κάθε μέρα πηγαίναμε παντού...😩

Εγώ με μάρσιπο βγαίνω! Καρότσι παίρνουμε στη βόλτα μόνο όταν παίρνουμε αυτοκίνητο! Κάθεται μέχρι στιγμής..

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Πως είναι τα μωράκια σας ; 

εγώ εχτές καθησα στόλισα το δεντράκι μας το χάρηκε πολύ η μεγάλη μόλις το είδε είπα ααα Χριστούγεννα 😂 (κοιμόταν όταν το στόλιζα )για να δούμε φέτος πως θα πάει, για την ώρα παίζει μόνο με τα κουκλάκια που έχω δίπλα στο δέντρο 

@Katiana1987 πήγες Αθήνα ; 

Το πρωί φεύγουμε κορίτσι μου.

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα. Έκανε τη 2η δόση των Hexyon και Rotarix. Καμία παρενέργεια αυτήν τη φορά. Στις 20 Ιανουαρίου θα κάνει τη 2η δόση του bexsero. 

Κορίτσια η μπουμπού είναι 5500γρ και 61εκ. Με έχει τρελάνει με το βάρος της κορίτσια η παιδίατρος. Μου είπε οτι πρέπει να τρώει περισσότερο. Πρέπει να πάρει βάρος. Να την ξυπνάω στο 8ωρο και κάθε 2 ώρες να τη θηλάζω μέσα στη μέρα. 

Να σας πω την αμαρτία μου, δε θα το κάνω. Μόλις εχθές έγινε 4 μηνών και θυμίζω πως γεννήθηκε 2610γρ. Επειδή έχει υπερδιπλασιάσει το βάρος της, θα την αφήσω και βλέπουμε. Μίλησα με την παιδίατρο που την είχε δει στην Αθήνα και με τη μαία-σύμβουλο θηλασμού και μου είπαν και οι 2 πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και να το αφήσω το μωρό στο πρόγραμμα του. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια παίρνει καμιά σας βιταμίνες; Εγώ ξεκίνησα να παίρνω βιταμίνες, γτ δεν τρώω γαλακτοκομικά και γτ νιώθω εξάντληση.. ελπίζω να βοηθήσουν..

Πήρα τις pregnacare breastfeeding 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ απλά συνεχίζω το ασβέστιο με D3 βασικά κορίτσι μου. Σίδηρο παίρνω πάντα λόγω έλλειψης. Δεν παίρνω άλλη βιταμίνη.

Εμένα της αρέσει πολύ και το μάρσιπο και το καρότσι μέχρι τώρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εμείς σήμερα έχει πολύ γκρίνια, δεν ξέρω τι είναι, άλμα, ούλα; Πάντως του έβαλα ένα μασητικό και έδειξε να του αρέσει..

Εμένα τα κοίταξε σήμερα και μου είπε πως τα κάτω μέσα στον επόμενο μήνα θα σκάσουν. Ευτυχώς "παίζει" συνέχεια με τα μασητικά της και νομίζω πως δε θα ταλαιπωρηθεί πολύ!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Το πρωί φεύγουμε κορίτσι μου.

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα. Έκανε τη 2η δόση των Hexyon και Rotarix. Καμία παρενέργεια αυτήν τη φορά. Στις 20 Ιανουαρίου θα κάνει τη 2η δόση του bexsero. 

Κορίτσια η μπουμπού είναι 5500γρ και 61εκ. Με έχει τρελάνει με το βάρος της κορίτσια η παιδίατρος. Μου είπε οτι πρέπει να τρώει περισσότερο. Πρέπει να πάρει βάρος. Να την ξυπνάω στο 8ωρο και κάθε 2 ώρες να τη θηλάζω μέσα στη μέρα. 

Να σας πω την αμαρτία μου, δε θα το κάνω. Μόλις εχθές έγινε 4 μηνών και θυμίζω πως γεννήθηκε 2610γρ. Επειδή έχει υπερδιπλασιάσει το βάρος της, θα την αφήσω και βλέπουμε. Μίλησα με την παιδίατρο που την είχε δει στην Αθήνα και με τη μαία-σύμβουλο θηλασμού και μου είπαν και οι 2 πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και να το αφήσω το μωρό στο πρόγραμμα του. 

Κορίτσι μου μια χαρά, εμείς σκέψου δεν το έχουμε διπλασιάσει ακόμη το βάρος..και είμαστε και αγόρι.. αλλά κι εγώ δεν ανησυχώ, έτσι ήταν και ο πατέρας του, αδύνατος, μάλλον πήρε το σκαρί του! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η nanouko είπε:

στις πριν 14 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Οοοο ξεκινήσατε? Ελπίζω να μη σας πσθδεψουν πολύ ..άλλο ζόρι κι αυτό..κι εμείς είχαμε λίγο γκρίνια σήμερα..ήθελε όλο αγκαλιά...

Ευτυχώς τα πάει καλά με τα μασητικά!!Πήρα και μια κρεμουλα που μου συνέστησε η παιδίατρος και ήδη νομίζω είναι καλύτερα...

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! 

@katerinayia κορίτσι μου το κάνετε πως είναι η μπέμπα σου?

@Katiana1987καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!μη σε αγχωνει μωρέ..δεν έχει θέμα το παιδί.ια χαρά είναι τα κιλά της...καλά έκανες και ρώτησες άλλου..θ ανησυχουσες αν έπαιρνε 200 γραμ το μήνα ας πούμε όχι τώρα...κι εγώ ήθελα να πάω Αθήνα ..τώρα τα Χριστούγεννα είναι πολύ ωραία κι έχει και πολλά χριστουγεννιάτικα πάρκα και δραστηριότητες για παιδια..το σκέφτομαι σοβαρά🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...