Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???έχετε αρχίσει να σκέφτεστε/προγραμματίζετε τις βαφτίσεις για τα μικρά ζουζούνια???

Καλησπέρα κορίτσια τώρα κατάφερα να μπω είχα μια γεμάτη μέρα…εγώ σας το είχα ψιλό αναφέρει ότι έχω κλείσει για το 3ημερο του αγίου πνεύματος…για Ιούνιο δηλαδή τα έχω κανονίσει σχεδόν όλα …

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

θα περάσουν που θα πάει 🤷 ολα για κάποιο λόγο γίνονται!

είναι η δύναμη που δεν ήξερα οτι είχα 💙💙

εγώ έχω κλείσει εκκλησία, φωτογράφο, στολισμό, προσκλητήρια -μπομπονιερες...και τα άλλα θα τα αφήσω για αργότερα... γλυκά και οτι άλλο χρειαστεί!

εσένα κοιμάται και με τον μπαμπά του τουλάχιστον... εμένα ειναι μαμακιας απο κούνια...μονο με εμένα...ετσι και εφυγα απο διπλα του ξυπνησε σε 5 λεπτά...και τους ημερήσιους υπνους τους κάνει μόνο στην αγκαλιά μου!

Α τα έχεις όλα έτοιμα εσύ καλέ!!! Εγώ θα κοιτάξω με τη νονά της τα διάφορα τώρα που θα κατέβω Αθήνα και βλέπουμε... 

Κορίτσι μου αυτό σίγουρα πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα έχετε πρόβλημα αργότερα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τώρα κατάφερα να μπω είχα μια γεμάτη μέρα…εγώ σας το είχα ψιλό αναφέρει ότι έχω κλείσει για το 3ημερο του αγίου πνεύματος…για Ιούνιο δηλαδή τα έχω κανονίσει σχεδόν όλα …

Κι εγώ τότε ήθελα αλλά γιορτάζει και η Φανερωμένη που θέλω να βαφτίσω την Ισμήνη-Μαρία και δε γίνεται!!! 😟😟😟

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

θα περάσουν που θα πάει 🤷 ολα για κάποιο λόγο γίνονται!

είναι η δύναμη που δεν ήξερα οτι είχα 💙💙

εγώ έχω κλείσει εκκλησία, φωτογράφο, στολισμό, προσκλητήρια -μπομπονιερες...και τα άλλα θα τα αφήσω για αργότερα... γλυκά και οτι άλλο χρειαστεί!

εσένα κοιμάται και με τον μπαμπά του τουλάχιστον... εμένα ειναι μαμακιας απο κούνια...μονο με εμένα...ετσι και εφυγα απο διπλα του ξυπνησε σε 5 λεπτά...και τους ημερήσιους υπνους τους κάνει μόνο στην αγκαλιά μου!

Όχι, ευτυχώς ο μπαμπάς του έχει έναν τρόπο και τον κοιμίζει!! Βασικά εγώ τον κοιμίζω με το γάλα και ο μπαμπάς του με τη βόλτα, τον κρατάει κάπως περίεργα και του αρέσει! Το βράδυ ωστόσο πρέπει να ξαπλώσουμε όλοι στο κρεβάτι για να καταλάβει ότι τώρα είναι βράδυ και κοιμόμαστε 😀 Όλοι καλοί χωράνε στο κρεβάτι αυτό, τρεις επάνω κι ο σκύλος από κάτω 😀

Δημοσίευση

Κορίτσια εσείς κρατάτε το μωρό να σταθεί όρθιο ή να κάτσει με υποστήριξη; Επίσης το κρατάτε από τα χεράκια για να σηκωθεί μόνο του στην καθιστή θέση; Διαβάζω πολύ διφορούμενες απόψεις για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.. εμείς το κάνουμε γτ έτσι μας είπε η παιδίατρος αλλά αρχίζω να αναρωτιέμαι αν κάνω καλά..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εσείς κρατάτε το μωρό να σταθεί όρθιο ή να κάτσει με υποστήριξη; Επίσης το κρατάτε από τα χεράκια για να σηκωθεί μόνο του στην καθιστή θέση; Διαβάζω πολύ διφορούμενες απόψεις για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.. εμείς το κάνουμε γτ έτσι μας είπε η παιδίατρος αλλά αρχίζω να αναρωτιέμαι αν κάνω καλά..

Καλημέρα. Εγώ έχω ένα μεγαλύτερο μωράκι (13 μηνών τώρα) αλλά ήταν ένα θέμα που με είχε απασχολήσει πολύ γιατί η μικρή μου από νεογέννητη αρνιόταν να μείνει ξαπλωτη. Έκανε κοιλιακούς και ήθελε να είναι καθιστή (ναι ναι από βρέφος). Όταν έκατσε μόνη της, αρνιόταν να μείνει καθιστή, ήθελε να την κρατάω όρθια και να στέκεται στα πόδια της. Της δίναμε τα χέρια και αμέσως μας τραβούσε και σηκώνονταν. Καταλαβαίνεις τι περνάω από 11 μηνών που περπάτησε 😅.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή με ανησυχούσε όλο αυτό, μην της κάνω κακό, το έψαξα πολύ και εννοείται το συζητήσαμε με την παιδίατρο. Εκεί που κατέληξα είναι ότι αν το μωράκι δίνει δείγματα ότι θέλει να σηκωθεί, να κάτσει, και όλα αυτά δεν το κρατάμε πίσω σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, δεν το πιέζουμε αν δεν θέλει ή δεν δείχνει ενδιαφέρον. Για παράδειγμα 2-3 μηνών που ήθελε να είναι καθιστή συνέχεια, η παιδίατρος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να την υποστηρίζω καλά από τις μασχάλες. Μην πεφτει όλο το βάρος πάνω της. Όμως αντίστοιχα είχε καλή στήριξη στον αυχένα και τη πλάτη από νωρίς.

Θεωρώ ότι στη δική μου περίπτωση της έκανε καλό που δεν την περιόρισα στο θέμα κίνησης. Σηκώθηκε όρθια νωρίς και περπάτησε λίγο πριν γίνει 11 μηνών. Εννοείται σε όλο αυτό τον πρώτο λόγο τον έχει ο παιδίατρος που ξέρει το μωράκι και το αξιολογεί συνεχως. Να τα χαίρεστε τα μωράκια σας ☺️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εμείς το κάναμε γιατί δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά όταν σηκώνεται …είναι αρκετά δυνατό μωρό από την αρχή μας το είχε πει και ο παιδίατρος…την σηκώναμε και μας μάλωσε το κατάλαβε ότι την σηκώνουμε σκέψου από τις κινήσεις τις μικρής…μας είπε ότι πρώτα πρέπει να κατακτήσει το κάθισμα και μετά το σήκωμα …το σταματήσαμε αλλά όταν την έχουμε αγκαλιά πάλι προσπαθεί να είναι όρθια …αλλά έχω διαβάσει όντως διαφορετικές απόψεις και εγώ 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ναι κορίτσι μου εγώ το βάζω το μωρό ρώτησα παιδίατρο και μου είπε με στήριξη ναι 

και ενώ είναι ξαπλωμένη την πιάνω από τα χεράκια της και την σηκώνω και έρχεται σε καθηστει θέση και την ξαπλώνω πάλι το κάνω σαν άσκηση αυτο αλλά τη αρέσει κιόλας γελάει

εγώ συμφωνώ με την @Elli13 ότι το μωρό μας δείχνει δείγματα πότε είναι έτοιμο πχ εμένα η μεγάλη ήταν λίγο πιο αργεί οπότε τα κάναμε λίγο αργότερα αυτά σε σχέση με την μπέμπα… σε πάει λίγο και το παιδί 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα. Εγώ έχω ένα μεγαλύτερο μωράκι (13 μηνών τώρα) αλλά ήταν ένα θέμα που με είχε απασχολήσει πολύ γιατί η μικρή μου από νεογέννητη αρνιόταν να μείνει ξαπλωτη. Έκανε κοιλιακούς και ήθελε να είναι καθιστή (ναι ναι από βρέφος). Όταν έκατσε μόνη της, αρνιόταν να μείνει καθιστή, ήθελε να την κρατάω όρθια και να στέκεται στα πόδια της. Της δίναμε τα χέρια και αμέσως μας τραβούσε και σηκώνονταν. Καταλαβαίνεις τι περνάω από 11 μηνών που περπάτησε 😅.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή με ανησυχούσε όλο αυτό, μην της κάνω κακό, το έψαξα πολύ και εννοείται το συζητήσαμε με την παιδίατρο. Εκεί που κατέληξα είναι ότι αν το μωράκι δίνει δείγματα ότι θέλει να σηκωθεί, να κάτσει, και όλα αυτά δεν το κρατάμε πίσω σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, δεν το πιέζουμε αν δεν θέλει ή δεν δείχνει ενδιαφέρον. Για παράδειγμα 2-3 μηνών που ήθελε να είναι καθιστή συνέχεια, η παιδίατρος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να την υποστηρίζω καλά από τις μασχάλες. Μην πεφτει όλο το βάρος πάνω της. Όμως αντίστοιχα είχε καλή στήριξη στον αυχένα και τη πλάτη από νωρίς.

Θεωρώ ότι στη δική μου περίπτωση της έκανε καλό που δεν την περιόρισα στο θέμα κίνησης. Σηκώθηκε όρθια νωρίς και περπάτησε λίγο πριν γίνει 11 μηνών. Εννοείται σε όλο αυτό τον πρώτο λόγο τον έχει ο παιδίατρος που ξέρει το μωράκι και το αξιολογεί συνεχως. Να τα χαίρεστε τα μωράκια σας ☺️❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Εμείς το κάναμε γιατί δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά όταν σηκώνεται …είναι αρκετά δυνατό μωρό από την αρχή μας το είχε πει και ο παιδίατρος…την σηκώναμε και μας μάλωσε το κατάλαβε ότι την σηκώνουμε σκέψου από τις κινήσεις τις μικρής…μας είπε ότι πρώτα πρέπει να κατακτήσει το κάθισμα και μετά το σήκωμα …το σταματήσαμε αλλά όταν την έχουμε αγκαλιά πάλι προσπαθεί να είναι όρθια …αλλά έχω διαβάσει όντως διαφορετικές απόψεις και εγώ 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι κορίτσι μου εγώ το βάζω το μωρό ρώτησα παιδίατρο και μου είπε με στήριξη ναι 

και ενώ είναι ξαπλωμένη την πιάνω από τα χεράκια της και την σηκώνω και έρχεται σε καθηστει θέση και την ξαπλώνω πάλι το κάνω σαν άσκηση αυτο αλλά τη αρέσει κιόλας γελάει

εγώ συμφωνώ με την @Elli13 ότι το μωρό μας δείχνει δείγματα πότε είναι έτοιμο πχ εμένα η μεγάλη ήταν λίγο πιο αργεί οπότε τα κάναμε λίγο αργότερα αυτά σε σχέση με την μπέμπα… σε πάει λίγο και το παιδί 

Κορίτσια και @Elli13 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Κι εμάς ο μπέμπης δείχνει ότι το θέλει, μόλις του πιάσουμε τα χεράκια προσπαθεί να σηκωθεί! Μπρούμυτα στην κοιλιά δεν του αρέσει καθόλου τώρα τελευταία.. σας τα γράφω γρήγορα γτ ξύπνησε το μανάρι μου! 😊

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Κι ο δικός μου θέλει και να κάθεται και να στέκεται όρθιος ..τον βάζω κανονικά όσο θέλει..κι εμένα ο παιδίατρος μου λέει αφου το θέλει ο ίδιος δεν υπάρχει πρόβλημα....Μόνο να μην τον πιέζουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλό μήνα κορίτσια !

IMG_8726.thumb.jpeg.cea41aaeccc3619ab2b3172e16d73f40.jpeg

Καλό μήνα!! Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!!! Η καλή διάθεση να ξεπερνά την κούραση και τα γλυκά χαμόγελα των μικρών μας να μας κάνουν να ξεχνάμε την όποια δυσκολία!! 

🎄🎄🎄

Δημοσίευση

Καλό μήνα αγαπημένες! 

Αυτον τον μήνα θα γιορτάσουμε με τα μικρακια μας !!

Πραγματικά κάθε φορά στις γιορτές τα τελευταία 3 χρόνια αναρωτιόμουν αν του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχω το μωράκι μου!...και επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή! 🥰🥰🥰🧑‍🎄

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 😍😍 καλό,γλυκό και εορταστικό μήνα να έχουμε!!!

Εμείς γυρίσαμε από τον παιδίατρο..Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη,αρκετά πιο μπροστά από την ηλικία μας!!!Κάναμε και τα εμβόλια μας και τώρα ηρεμούμε στο κρεβάτι της μαμάς...Να δούμε πως θα πάει αργότερα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍😍 καλό,γλυκό και εορταστικό μήνα να έχουμε!!!

Εμείς γυρίσαμε από τον παιδίατρο..Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη,αρκετά πιο μπροστά από την ηλικία μας!!!Κάναμε και τα εμβόλια μας και τώρα ηρεμούμε στο κρεβάτι της μαμάς...Να δούμε πως θα πάει αργότερα...

Μπράβο σας!!🤗 Ελπίζω να μην έχετε συμπτώματα απ' τα εμβόλια!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου κι από μένα... Μέχρι πέρσι απλώς μου άρεσαν τα Χριστούγεννα... Απο πέρσι (18/12/2023 είχα θετική χοριακή) έγινε ο Δεκέμβριος ο αγαπημένος μου μήνας!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου...

Από την ημέρα που άρχισα να ξυπνάω την Ισμήνη-Μαρία όπως μου είπε η παιδίατρος, ζω ένα δράμα! Έχει γίνει το πρόγραμμα της άνω κάτω. Δε βρίσκει ρυθμό κι είναι μες τη γκρίνια όλη μέρα. Κάνει γουλιές και γενικά φαίνεται να μην περνάει καλά. Από εχθές λοιπόν αποφάσισα ότι απλά θα τρώει κάθε 2 ώρες όσο περισσότερο μπορώ να την κάνω να πιει και δε θα της ξαναχαλάσω το ύπνο της ξημερώματα. Σήμερα δεν την ξύπνησα και ξύπνησε μόνη της στις 8 που ξυπνάει συνήθως! Θα δω πως θα πάει σήμερα και βλέπουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...

Από την ημέρα που άρχισα να ξυπνάω την Ισμήνη-Μαρία όπως μου είπε η παιδίατρος, ζω ένα δράμα! Έχει γίνει το πρόγραμμα της άνω κάτω. Δε βρίσκει ρυθμό κι είναι μες τη γκρίνια όλη μέρα. Κάνει γουλιές και γενικά φαίνεται να μην περνάει καλά. Από εχθές λοιπόν αποφάσισα ότι απλά θα τρώει κάθε 2 ώρες όσο περισσότερο μπορώ να την κάνω να πιει και δε θα της ξαναχαλάσω το ύπνο της ξημερώματα. Σήμερα δεν την ξύπνησα και ξύπνησε μόνη της στις 8 που ξυπνάει συνήθως! Θα δω πως θα πάει σήμερα και βλέπουμε. 

Καλημέρα!! Και καλό μήνα  σε όλες!! 

Λογικό το βρίσκω...το παιδί είχε φτιάξει μια χαρά πρόγραμμα και τώρα αποδιοργανωθηκε...και πολύ καλά ήταν στα κιλά της ...τζαπα σας παιδεύει ο γιατρός ..εγώ θα σου έλεγα να πας με το πρόγραμμα της όπως πριν και να στε κι οι δυο χαρούμενες ...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα!! Και καλό μήνα  σε όλες!! 

Λογικό το βρίσκω...το παιδί είχε φτιάξει μια χαρά πρόγραμμα και τώρα αποδιοργανωθηκε...και πολύ καλά ήταν στα κιλά της ...τζαπα σας παιδεύει ο γιατρός ..εγώ θα σου έλεγα να πας με το πρόγραμμα της όπως πριν και να στε κι οι δυο χαρούμενες ...

Αυτό θα κάνω και θα δω πόσο θα έχει πάρει... Μα πραγματικά δηλαδή... άλλο μωρό τελείως μιλάμε! Λες και μου πήραν το δικό μου και μου έφεραν άλλο.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αυτό θα κάνω και θα δω πόσο θα έχει πάρει... Μα πραγματικά δηλαδή... άλλο μωρό τελείως μιλάμε! Λες και μου πήραν το δικό μου και μου έφεραν άλλο.

λες να σ εφεραν το δικό μου;😂

ασε την Ισμήνη Μαρία στο πρόγραμμα της...αν πεινούσε θα ξυπνούσε.. μεγάλωσε και καταλαβαίνει τώρα... να της δώσεις πολλά πολλά φιλάκια 😘😘

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰

Κλείνουμε τον 4ο μήνα μας σήμερα 🤩🥳 απίστευτο πως περνάει ο καιρός τελικά...Με πολλεεεεες δυσκολίες αλλά κάθε μέρα είναι και λιιιιιιιγο καλύτερη!!Δε πήγαμε πολύ καλά χτες μετά τα εμβόλια αλλά τουλάχιστον από την ώρα που ξύπνησε το πρωί είναι πολύ ήρεμος 💙🧿..Να σας ρωτήσω κάτι?έχετε σκεφτεί αν θα κάνετε τίποτα τις γιορτές μακριά από το σπίτι σας?Εμείς σκεφτόμαστε να πάμε στους γονείς μου αν και είναι μεγάλο ταξίδι και με προβληματίζει αρκετά..

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰

Κλείνουμε τον 4ο μήνα μας σήμερα 🤩🥳 απίστευτο πως περνάει ο καιρός τελικά...Με πολλεεεεες δυσκολίες αλλά κάθε μέρα είναι και λιιιιιιιγο καλύτερη!!Δε πήγαμε πολύ καλά χτες μετά τα εμβόλια αλλά τουλάχιστον από την ώρα που ξύπνησε το πρωί είναι πολύ ήρεμος 💙🧿..Να σας ρωτήσω κάτι?έχετε σκεφτεί αν θα κάνετε τίποτα τις γιορτές μακριά από το σπίτι σας?Εμείς σκεφτόμαστε να πάμε στους γονείς μου αν και είναι μεγάλο ταξίδι και με προβληματίζει αρκετά..

καλημέρα 😍

ποσο γρήγορα μεγαλώνουν 🥹🥹

εμείς δεν θα πάμε πουθενά... φαντάσου ουτε για καφέ δεν βγαίνουμε...στον άντρα μου φαίνεται βουνό να βγούμε από το σπίτι 😂

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

λες να σ εφεραν το δικό μου;😂

ασε την Ισμήνη Μαρία στο πρόγραμμα της...αν πεινούσε θα ξυπνούσε.. μεγάλωσε και καταλαβαίνει τώρα... να της δώσεις πολλά πολλά φιλάκια 😘😘

Αχαχαχαχαχα

Θα τη δώσω πολλααααααααα!!! Κι εσύ στο μπομπιράκο σου!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰

Εμείς θα πάμε Αθήνα και Αγγλία μετά τις γιορτές! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...