Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Εγώ προσπαθώ να χωνέψω ότι δεν θα είναι μια γραμμική πορεία. Ότι θα υπάρχουν εύκολες μέρες μετά πάλι δύσκολες κοκ.. και μας ενώ δύο μέρες κοιμόταν το βράδυ 8 ώρες σερί χθες πάλι κάθε τρεις και λίγο ξυπνούσε. 

Προσπαθώ να μην απογοητευομαι.!!

Πόσο συμφωνώ είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει ένα στάνταρ πρόγραμμα…και εμένα όλον τον 2 ο μήνα κοιμόταν σερί και στον 3ο μου τα χει χαλάσει 😅τι να πεις τώρα που μπήκαμε στον 4ο βαϊ βαϊ είναι και η άρνηση ύπνου 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και εμένα βάζει τα χέρια στο στόμα της σάλια φουλ άρχισε πιάνει κιόλας τα κρεμαστά παιχνίδια που την έχω στο ρηλαξ - γυμναστήριο

Εμένα είναι πολύ ψηλά τα παιχνιδάκια και δεν τα πολυ πιάνει…τεντώνει τα χερια αλλά δεν σκάει κιόλας 😅τα χέρια φουλ όμως στο στόμα και σάλια πολλά σάλια  

στις πριν 6 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️

@Katiana1987 τέλεια τα νέα σας κορίτσι 🤗🤗.. 

Ζόρι τα άλματα αλλά τουλάχιστον εγώ παρατηρώ ότι μετά από κάθε άλμα αποκτά μια καινούργια δεξιότητα 😁😁

Ο 4ος μήνας είναι όλος άλματα καλά θα πάει αυτό 🙈

στις πριν 39 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

12 το μεσημέρι.. δε θυμάμαι να σου πω αν ξύπνησε για να φάει στο ενδιάμεσο 😆αν έγινε θα είμασταν μισοκοιμισμένοι!

Χαχαχχα το θετικό είναι ότι έκανε αρκετές ώρες....Υπομονή κορίτσι μου και σιγά σιγά θα το βρείτε πιστεύω 🤗🤗...Μη τα παρατάτε που θα πάει,θα φέρει τις ώρες του πιο νωρίς και θα κοιμάται κανονικά (εννοώ το βράδυ τύπου 10 11 η ώρα).

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Ο 4ος μήνας είναι όλος άλματα καλά θα πάει αυτό 🙈

Αυτό ξανά πες το..Εμείς που έχουμε μπει 1.5 εβδομάδα τώρα στον τέταρτο κάθε μέρα λέω ουφ κερδίσαμε άλλη μια μέρα χωρίς να μας επηρεάσει 🤣

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Χαχαχχα το θετικό είναι ότι έκανε αρκετές ώρες....Υπομονή κορίτσι μου και σιγά σιγά θα το βρείτε πιστεύω 🤗🤗...Μη τα παρατάτε που θα πάει,θα φέρει τις ώρες του πιο νωρίς και θα κοιμάται κανονικά (εννοώ το βράδυ τύπου 10 11 η ώρα).

Αυτό ξανά πες το..Εμείς που έχουμε μπει 1.5 εβδομάδα τώρα στον τέταρτο κάθε μέρα λέω ουφ κερδίσαμε άλλη μια μέρα χωρίς να μας επηρεάσει 🤣

Χαχαχχα έτσι να περνάμε τα άλματα αναίμακτα 🤪

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Πόσο συμφωνώ είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει ένα στάνταρ πρόγραμμα…και εμένα όλον τον 2 ο μήνα κοιμόταν σερί και στον 3ο μου τα χει χαλάσει 😅τι να πεις τώρα που μπήκαμε στον 4ο βαϊ βαϊ είναι και η άρνηση ύπνου 

Άρνηση ύπνου;; Παναγία μου! Υπάρχει και τέτοιο;; Ωχ ωχ ωχ

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Άρνηση ύπνου;; Παναγία μου! Υπάρχει και τέτοιο;; Ωχ ωχ ωχ

εμένα το έχει μάλλον αυτό... μόλις πάρω να τον βάλω για ύπνο χτυπιέται... έχει μια εβδομάδα τώρα...και γίνεται κάθε μέρα...σε κάθε ύπνο 🤷

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμένα το έχει μάλλον αυτό... μόλις πάρω να τον βάλω για ύπνο χτυπιέται... έχει μια εβδομάδα τώρα...και γίνεται κάθε μέρα...σε κάθε ύπνο 🤷

Πολύ πιθανό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ η αλήθεια είναι ότι θηλάζω ακόμα τη μεγάλη, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσω και με τα δύο. Παρ όλα αυτά έχω αγοράσει όλα όσα ανέφερες από την πρώτη, θηλαστρο όμως αγόρασα ένα απλό, αλλά το χρησιμοποίησα από τον 4ο και μετά γιατί θα επέστρεφα στη δουλειά, μια χαρά έκανε τη δουλειά του, αλλά άλλη παραγωγή έχεις στον 4ο απ' ότι στην αρχη! Όσον αφορά το μπιμπερο η δική μου ήταν από τα παιδιά που τα απεχθάνονταν όλα, έπινε μόνο γιατί έπρεπε να πιει όσο έλειπα, αλλά με μεγάλο ζόρι. Από τον 7ο και μετά επινε μόνο σε ποτηρακι και το γάλα της .Οπότε όλα αυτά θα τα δεις στην πορεία, εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις 2-3 να χεις για να νιώθεις μια ασφάλεια, εγώ τουλάχιστον έτσι είχα κάνει!
    • Κι εγώ είμαι πολύ καλά! Δοξα τω θεώ!α τι ωραία εμάς το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 18/12...
    • Τι όμορφα και χαρούμενα περνάτε... υπέροχη οικογένεια να την χαίρεσαι!!! Την περιμένει πώς και πώς και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι...💗
    • Εγώ έχω ξανά γιατρό 2/12 και ανυπομονώ...αργεί ακόμα  🥺 ...αλλά τώρα δεν πολύ ανησυχώ γτ την νιώθω να κινείται και κάνει αισθητή την παρουσία της η μπουμπού μου 😛
    • Εγώ τα έχω από τις πρώτες μου εγκυμοσύνες αυτά ..θα τα χρειαστείς σίγουρα για όλους αυτούς του λόγους που προειπες. Για θηλαστρο καλύτερα ένα καλό να μην πληγωθούν οι θηλές σου ,εγώ έχω της medela πολύ καλό. Μπορεί να μην χορταινει το μωρό με το δικό σου και χρειαστεί να αντλήσεις για να παράγεις περισσότερο γάλα ή ως πιο εύκολη λύση να δώσεις ξένο ,άρα αποστείρωτη και θερμαντήρα θα χρειαστείς και μπιμπερο. Εγώ θα θηλάσω όσο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να βγάζω κάθε τρεις ώρες με το θηλαστρο. Έτσι κι αλλιώς στις πρώτες μου εγκυμοσύνες το έκανα επανειλημμένα για ένα χρόνο στην καθεμία μια . Δυσκολεύτηκα αλλά άξιζε το κόπο ...❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...