Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️

@Katiana1987 τέλεια τα νέα σας κορίτσι 🤗🤗.. 

Ζόρι τα άλματα αλλά τουλάχιστον εγώ παρατηρώ ότι μετά από κάθε άλμα αποκτά μια καινούργια δεξιότητα 😁😁

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πολύ ωραία τα νέα σας ☺️ με το καλό να πάτε και τα ταξίδια σας θα πας και σε ωραία μέρη δεν έχω πάει ποτέ 

εεε μονίμως έτσι κάνει πάντα τελευταία στιγμή με μου λέει και μου σπάει λίγο τα νεύρα λες και εμείς δεν έχουμε άλλες δουλειές να κάνουμε.. τώρα πάλι είπαμε για την Τρίτη άντε να δούμε 

Αγγλία ούτε εγώ έχω πάει. Εγώ θα της είχα πει κάτι με τρόπο αλλά εσύ ξέρω πως δε θα το κάνεις. Ελπίζω την Τρίτη να τα καταφέρετε. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά είναι και σημαντικό να γίνουν σύντομα τα πρώτα εμβόλια. Εσύ ποιο είναι να κάνεις τώρα;

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️

@Katiana1987 τέλεια τα νέα σας κορίτσι 🤗🤗.. 

Ζόρι τα άλματα αλλά τουλάχιστον εγώ παρατηρώ ότι μετά από κάθε άλμα αποκτά μια καινούργια δεξιότητα 😁😁

Ε ναι. Τώρα σε αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η νέα δεξιότητα αλλά οκ. 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ε ναι. Τώρα σε αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η νέα δεξιότητα αλλά οκ. 

εμένα τώρα έχει ξεκινήσει και βάζει τα χέρια του στο στόμα...λες αυτο να είναι η νέα δεξιότητα στο άλμα;

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

διαβαστε ένα ωραίο άρθρο ❤️

Screenshot_2024-11-15-11-32-40-042_com.android.chrome.jpg

Είδες... Αυτό που σου έλεγα!!! Για το μωρό σου... είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Είδες... Αυτό που σου έλεγα!!! Για το μωρό σου... είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου! 

δεν πρόκειται να ξανα στεναχωρηθω ποτέ!

οσο κουρασμένη και να είμαι...απο εδω και πέρα θα βλέπω πάντα τα θετικά... αλήθεια! τώρα πρέπει να τα χαρούμε τα μωρακια μας 😍

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμένα τώρα έχει ξεκινήσει και βάζει τα χέρια του στο στόμα...λες αυτο να είναι η νέα δεξιότητα στο άλμα;

Εμένα πια βάζει ότι έχει στο χέρι της στο στόμα. Δε νομίζω να είναι καινούρια δεξιότητα αλλά δεν έχω ιδέα. Παρακάτω στο άλμα 15ης-19ης νομίζω πως είναι ο συντονισμός χέρι-μάτι-στόμα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

Ναι το χεράκι στο στόμα και ότι έχει το χεράκι 😂 είναι το 1ο αναπτυξιακό στάδιο που περνάνε,δεν είναι ακριβώς δεξιότητα αλλά αποτελεί σταθμό στην ανάπτυξη τους 🥰

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Ναι το χεράκι στο στόμα και ότι έχει το χεράκι 😂 είναι το 1ο αναπτυξιακό στάδιο που περνάνε,δεν είναι ακριβώς δεξιότητα αλλά αποτελεί σταθμό στην ανάπτυξη τους 🥰

εμένα δεν μπορεί να πιάσει ακόμα... νόμιζα οτι τώρα ανακαλύπτει τα χέρια του 😂

Α κι εμείς σ αυτή τη φάση είμαστε...πιάνει τα πάντα και τα βάζει στο στόμα ..και την πιπίλα όταν την έχει στο στόμα τη βγάζει με το χέρι και μετά τσαντιζεται και κλαίει😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Αγγλία ούτε εγώ έχω πάει. Εγώ θα της είχα πει κάτι με τρόπο αλλά εσύ ξέρω πως δε θα το κάνεις. Ελπίζω την Τρίτη να τα καταφέρετε. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά είναι και σημαντικό να γίνουν σύντομα τα πρώτα εμβόλια. Εσύ ποιο είναι να κάνεις τώρα;

Ααα ωραία να περάσεις όμορφα αφού θα είναι και πρώτη φορά που θα πας 

εγώ τα ταξίδια και εκδρομές δυστηχως δεν πηγαίνω εκτός από το πατρικό μου 

ο άντρας μου τα έχει πάρει μαζί της αλλά δεν έχω και την πολυτέλεια να την αλλάξω δεν έχουμε γιατρούς εδώ 🤷‍♀️

Και εμένα βάζει τα χέρια στο στόμα της σάλια φουλ άρχισε πιάνει κιόλας τα κρεμαστά παιχνίδια που την έχω στο ρηλαξ - γυμναστήριο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι!!! Με το καλό η μπέμπα σου... 😀 Προσωπικά δεν έχω τόσες γνώσεις όσες άλλα κορίτσια του θέματος που μπορούν να σε βοηθήσουν. Παρόλα αυτά εγώ πήρα από την αδελφή μου το Quax Avenue trio και είμαι πολύ σίγουρη για το ότι είναι πολύ καλό σαν καρότσι στον δρόμο και βολεύει πολύ. Ρίξε του μια ματιά αν θες... https://thebabycity.gr/paidika-karotsia/karotsia-quax/quax-avenue/
    • Κι εμείς σήμερα έχουμε γιατρό! Είναι και τα γενέθλια του άντρα μου και το βάλαμε επίτηδες αυτή τη μέρα το ραντεβού για να δούμε το θαυματάκι μας... Του πήρα και τούρτα "dad to be' για να κόψουμε μετά! ❤️ 
    • Καλησπέρα κοριτσάκι μου και με το καλό το μωράκι σας, πάνω από όλα να είναι υγιές και τελειόμηνο!! 🙏🙏🙏 Δική μου συμβουλή από την ως τώρα έρευνα μου είναι να σκεφτείς τις ανάγκες της οικογένειας σας.. τι εννοώ.. μένετε στη πόλη (;), μένετε σε βουνό ή με συχνά χιόνια (;), σας αρέσει να πηγαίνετε για εξορμήσεις στη φύση ή για jogging (;) ή ταξιδεύετε συχνά (;), μένετε σε πολυκατοικία ή έχετε μικρό αυτοκίνητο (;) κτλ κτλ...;;; Υπάρχουν καροτσια για κάθε ανάγκη της εκάστοτε οικογένειας..! Θα πρέπει να κάνεις μια έρευνα να μάθεις για αρχή να ξεχωρίζεις ποίο καρότσι είναι για την εκάστοτε ανάγκη.. έχουν διαφορές μεταξύ τους που μόνο με σωστή ενημέρωση θα μάθεις να ξεχωρίζεις.. και δυστυχώς από τη δική μου εμπειρία, οι πωλητές στα καταστήματα δε ξέρουν να σε κατατοπίσουν σχετικά.. δες όμως βιντεάκια στο YouTube (εμένα αυτού το κανάλι με βοήθησε πολύ.. https://youtube.com/@magicbeansvideos?si=OlaFIKflTNcOjqW2 αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα κανάλια και άλλες πηγές + ότι σίγουρα θα υπάρχουν και στο insta κτλ αλλά εγώ δεν έχω social οπότε δεν ψαχτηκα εκεί..) και μάθε να τα ξεχωρίζεις.. εφόσον βρεις μερικά με βάση τις δικές σας ανάγκες, ψάξε για κριτικές και πήγαινε μετά από τα μαγαζιά να τα δοκιμάσεις.. πχ είναι ελαφρύ(;) είναι σταθερό(;) στρίβει εύκολα(;) μπορείς να το κλείσεις/ανοίξεις μόνη σου ή και με το ένα χέρι(;!) κτλ κτλ... Έτσι μόνο θα καταλήξεις σε αυτό που είναι ιδανικό για εσάς..
    • @KiddoΉθελα να σε ρωτήσω... Τα μαθήματα που κάνεις με τις ανεξάρτητες μαίες τα κάνεις online ή δια ζώσης; Τα δύο κέντρα που ξεχώρισα (και που είναι σχετικά κοντά μας) τα κάνουν διαδικτυακά, κάτι που δε με πολυψήνει.  Προτιμο΄ύσα το απο κοντά για να εμπλέξω και το σύζυγο λίγο περισσότερο!  Αν αυτό που πας εσ΄ύ είναι από κοντά, και δεν έχεις θέμα φυσικά, πες μου ποιο είναι μπας και καταφέρουμε να πάμε σε κανένα...
    • Ωχ ακόμα δε βολε΄ύεσαι στον ύπνο; Εννοείται πως κι αυτό παίζει τον ρόλο του... Ολα θα πάνε κατ'ευχήν! Θα δεις.. Σήμερα δεν έχετε γιατρό;  Κρατάει και πολλές μέρες αυτή η μουντίλα! Τουλάχιστον μας βάζει σε μια πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση 😍  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...