Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δυστυχως κοριτσια ετσι ειναι καθε μια εδω μεσα εχει τις δυσκολιες της.. Και σε αυτη την φαση με τις απωλειες το ψυχιλογικο ειναι κ το πιο βαρυ κομματι!!! Στο σωματικο ευχομαι να επανελθουμε γρηγορα κ ολα να ειναι ενταξει. Θελει τελικα ποκυ υπομονη κ επιμονη μεχρι να ερθει το θαυμα!! Ομως @pennakiμην το λες αυτο το ελεγα κ εγω καλυτερα να μην επιανε αν δεν ηταν γερο κ ναι ψυχολογικα το κοστος θα ηταν μικροτερο αλλα τελικα το οτι το σωμα μας καταφερε να μεινει εγκυο ειναι θετικο δειχνει οτι μπορει.. απλως δεν ηταν τα τυχερα εμβρυακια...  Οπως ειπε κ η @melitiniღ την προσευχη μας να ειναι τυχερο το επομενο...
    • Παίρνω κι εγώ απ την αρχή αλλά πάντα είχα θέμα γιατί δεν έτρωγα κρέας αρκετά. Μου χει γράψει τα βελτιφερ. Κάθε μήνα κάνω εξετάσεις.  Του θυρεοειδή, φυλλικο και σιδηρο παίρνω.
    • Πως πήγε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σου? Καταφερνες να το φτιάξεις με διατροφή ή εκανες κ ινσουλίνη? Ναι αυτη τη ζάλη φοβάμαι κ εγω κ την αναγούλα. Την πρώτη φορα θυμάμαι οτι ακομα κ μετα απο ωρες που ειχα γυρίσει σπιτι δεν ήμουν 100% καλα κ ψιλοζαλιζομουν ακομα. Γενικα ειναι δύσκολη εξέταση αλλα εντάξει, θα το περάσουμε κ αυτο παλι 😛
    • Είναι χαμηλά ο αιματοκρίτης σου, σου έγραψε ο γιατρός σίδηρο;  Εγώ δεν έχω κάνει τελευταία για αιματοκρίτη αλλά παίρνω σίδηρο από τον Αύγουστο γτ ήταν χαμηλά.  Γενικά κάθε πότε κάνετε εξετάσεις; Από χάπια έχετε ξεκινήσει κάποια ; 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Με δύο βήματα κουράζομαι.  Η μέση μου πιανεται κι εμένα. Επίσης σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της τελευταίας εξέτασης ρουτίνας κι έχω αιματοκρίτη 32.  Εσείς πως πάτε από αιματοκρίτη;
  • Προσθήκη...