Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Ρε κορίτσια όσες φτιάξατε το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ το φτιάξατε ηλεκτρονικά?

ναι ηλεκτρονικα γίνεται μόνο!

πες μου τι θες για να σε βοηθήσω...εμενα εγκρίθηκε χθες κιολας!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

ναι ηλεκτρονικα γίνεται μόνο!

πες μου τι θες για να σε βοηθήσω...εμενα εγκρίθηκε χθες κιολας!

Τελικά το έφτιαξα...σ ευχαριστώ! Μετά από πόσες μέρες απ' την ώρα που έκανες την αίτηση σου εγκρίθηκε?

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

τοσο νωρίς το 9μηνο;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Κάποιο άλλο πρέπει να εννοείς🤔

Όχι κορίτσια μου δεν εννοώ κάποιο άλλο το 9μηνο μητρότητας εννοώ...Εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας οπότε δε παίρνω συμπληρωματικό..Μετά της λοχείας έκανα απευθείας αίτηση για το 9μηνο και όντως σήμερα πληρώθηκα για τον μήνα Σεπτέμβρη!Ψάξτε τα λίγο αυτά γιατί ξέρετε με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες άμα δε τους τρέξεις πάνε όλοι με το πάσο τους!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Όχι κορίτσια μου δεν εννοώ κάποιο άλλο το 9μηνο μητρότητας εννοώ...Εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας οπότε δε παίρνω συμπληρωματικό..Μετά της λοχείας έκανα απευθείας αίτηση για το 9μηνο και όντως σήμερα πληρώθηκα για τον μήνα Σεπτέμβρη!Ψάξτε τα λίγο αυτά γιατί ξέρετε με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες άμα δε τους τρέξεις πάνε όλοι με το πάσο τους!!

Ααα εντάξει δεν το ήξερα...εγώ να σου πω μέτα της λοχείας θα πάρω την άδεια του 24 μετα το μειωμένο σε άδεια μόλις τελειώσει θα πάρω την άδεια του 25 και μετά το 9 μηνό...

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εντάξει μια χαρά...εγω ακομα το σκέφτομαι γιατι ισως παραιτηθώ απο τη δουλειά οταν ειναι να επιστρέψω.. οπότε θέλει λίγο σκέψη!

Ναι είναι πρόβλημα γενικά..εγώ δε ξέρω μήπως πάρω και το 4μηνο του ΟΑΕΔ ..αλλά μέχρι τότε θα το δω

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

. @Elk αυτό είδα! Έχει πάρα πολλά όμως!!

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και εγώ έτσι το είχα δει αλλά εμένα από ότι έχω καταλάβει δεν έχει μεγάλη ελαστικότητα το πανί και ίσως για αυτό με δυσκολεύει να βάλω μέσα το μωρό 🤷‍♀️

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια εγώ έκλεισα βάφτιση σήμερα…μάλλον είμαι η πρώτη ε; Κλείσαμε για Κυριακή της πεντηκοστής είναι την Κυριακή πριν του αγίου πνεύματος αρχές Ιουνίου 

Έκλεισα εκκλησία και φωτογράφο 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Γεια σας κορίτσια εγώ έκλεισα βάφτιση σήμερα…μάλλον είμαι η πρώτη ε; Κλείσαμε για Κυριακή της πεντηκοστής είναι την Κυριακή πριν του αγίου πνεύματος αρχές Ιουνίου 

Μπράβο. Εγώ ήθελα του Αγίου Πνεύματος να σας πω την αλήθεια αλλά επειδή εδώ γιορτάζει την ίδια μέρα η Φανερωμένη δε γίνεται γιατί έχει 3ήμερο πανηγύρι και προσκυνάνε. Θα ρωτήσω βέβαια για καλό και για κακό!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και εγώ έτσι το είχα δει αλλά εμένα από ότι έχω καταλάβει δεν έχει μεγάλη ελαστικότητα το πανί και ίσως για αυτό με δυσκολεύει να βάλω μέσα το μωρό 🤷‍♀️

Μπορεί! Πάντως κι αυτό δεν έχει τρελή ελαστικότητα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

μετά από πολύ κόπο τα κατάφερα με το μαρσιπο για κάποιο λόγο εμένα με δυσκόλεψε μέχρι να το βρούμε 😅

εχτές πήγαμε βόλτα περπατήσαμε την είχα μέσα της άρεσε αρκετά δεν γκρίνιαξε καθόλου κάτσαμε για καφέ την έβγαλα εύκολα την θήλασα γιατί μέσα στο μαρσιπο δεν μπορώ να την θηλάσω και φεύγοντας την ξανά έβαλα όπου και κοιμήθηκε 

Το μαρσιπο το είχα συνέχεια δεμένο όμως και την ώρα του καφέ το φορούσα δεν το έβγαλα γιατί μετά για να το φορέσω επειδή είναι πολύ μακρύ θα σερνόταν κάτω 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Έκλεισες κιόλας για βάφτιση ;  Εντάξει πιστεύω σίγουρα είσαι η πρώτη 😂 πες μου ότι έχεις σκεφτεί και θέμα για την βάφτιση ;☺️

Με το καλό λοιπόν 🥰

Αν επιτρέπεται ο φωτογράφος τι τιμή σου είπε για την βάφτιση ; 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Mommyel είπε:

καλημέρα κορίτσια πως είστε? Εγώ εδώ κλείσει βάφτιση για Δεκέμβρη 🎄🎅 να ρωτήσω κάτι? Καφέ πίνετε κανονικά? Επειδή δεν εχουμε ώρα συγκεκριμένη στους θηλασμούς δεν πίνω καθόλου 

εγω δεν πίνω καφέ..εγω βασικα ειναι πολλα που δεν τρώω-πινω...😔

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mommyel είπε:

καλημέρα κορίτσια πως είστε? Εγώ εδώ κλείσει βάφτιση για Δεκέμβρη 🎄🎅 να ρωτήσω κάτι? Καφέ πίνετε κανονικά? Επειδή δεν εχουμε ώρα συγκεκριμένη στους θηλασμούς δεν πίνω καθόλου 

Ναι εγώ πίνω κανονικά ένα καφέ την μέρα… όπως και στην εγκυμοσύνη 

βαφτιση τα Χριστούγεννα θα εχεις ωραίες επιλογές για χριστουγεννιάτικο στολισμό 🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου,και εμείς κλείσαμε την βάφτιση για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη,εκτός απροόπτου βέβαια, γιατί έχουμε θεματακι με τους νονους μας 🤗🤗...Εδώ που βρίσκομαι πρέπει να κλείνονται όλα πολύ πολύ νωρίς γιατί γίνεται χαμός τα καλοκαίρια 👣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

μετά από πολύ κόπο τα κατάφερα με το μαρσιπο για κάποιο λόγο εμένα με δυσκόλεψε μέχρι να το βρούμε 😅

εχτές πήγαμε βόλτα περπατήσαμε την είχα μέσα της άρεσε αρκετά δεν γκρίνιαξε καθόλου κάτσαμε για καφέ την έβγαλα εύκολα την θήλασα γιατί μέσα στο μαρσιπο δεν μπορώ να την θηλάσω και φεύγοντας την ξανά έβαλα όπου και κοιμήθηκε 

Το μαρσιπο το είχα συνέχεια δεμένο όμως και την ώρα του καφέ το φορούσα δεν το έβγαλα γιατί μετά για να το φορέσω επειδή είναι πολύ μακρύ θα σερνόταν κάτω 

Είδες πόσο τους αρέσει; 😊 Ναι έξω δύσκολο να το βάλεις! Εγώ στο κρεβάτι τον βάζω! Και όντως κι εγώ δεν μπορώ να θηλάσω στον μάρσιπο! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου...

Γιατί καλέ @Elk@nanouko δεν μπορείτε να θηλάσετε στο μάρσιπο;;; Εγώ μια χαρά τη θηλάζω. Αν χρειαστεί να το δέσω έξω το ακουμπάω σε μια καρέκλα... 

@Demy93 κι εγώ το σκέφτομαι αυτό!!! 

@Barbieeέκανα σήμερα τελικά την αίτηση για το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ... εκτός απο τη βεβαίωση του εργοδότη και τη βεβαίωση του ΕΦΚΑ δε θέλει τίποτα άλλο; 

@μαμά12345αυτό το 4μηνο του ΟΑΕΔ τι είναι;  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...