Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈


Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα με το στήθος 

Ήρθε και το θήλαστρο οπότε θα το δοκιμάσω το βράδυ να βγάλω 

Ωω μπράβο συνεργάστηκε και στην φωτογράφιση τέλεια θα βγουν πολύ ωραίες.. θα κάνεις και κανένα άλμπουμ ;

Και τόσο που άντεξες Αθήνα πάλι καλά είσαι 😊 εντάξει οι μπαμπάδες δεν πολύ καταλαβαίνουν και αυτήν την φάση που παίρναμε της λοχείας.. σιγά σιγά θα πάτε σπίτι σας θα είναι ακόμα καλύτερα  για εσένα και για το μωρό..  

εγώ να πω την αλήθεια είμαι πιο καλά που μείναμε μόνες μας εντάξει έχω ένα σπίτι άνω κάτω αλλά το προτιμώ και ας κουράζομαι πιο πολύ.. 

Άντε κορίτσι μου μακάρι να μπορέσεις να κάνεις δουλειά με το θήλαστρο. Εγώ σε κάνα μήνα θα ξεκινήσω τράπεζα σιγά σιγά! Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια. Καλύτερα ένα σπίτι άνω κάτω αλλά με δικό μου ρυθμό και πρόγραμμα πάρα ένα σπίτι μια χαρά και να αισθάνομαι πιεσμένη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας!

Ναι θα κάνω και album και poster μεγάλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Επεμβαίνω και γω επειδή μαρεσει γενικά να διαβάζω διάφορα...στην νύφη μου που ήμουν εκεί μαζί της όταν γέννησε της είχε δειξει η μαια το πιάσιμο που λέει και η @elbe στον αυχένα του μωρου και μόλις δεις άνοιγμα καλό στο στόμα το "σπρώχνεις" βαθιά να πιασει τη θηλη και οχι μονο το μπροστινο μερος, θυμάμαι επίσης που πρώτα έβγαζε μια σταγόνα και πλησίαζε στη μυτούλα στα χειλάκια γενικά για να το ερεθισει  Ακούγεται καπως βίαιο αλλα στην ουσια η μαμα καθοδηγει το μωρακι για να πιασει , μετά από λίγες φορές ήταν πιο εύκολο αυτό το σπρώξιμο του μωρου και κατευθείαν έπιανε τη θηλή, θυμάμαι ακόμα και γω τη βοηθούσα με το μωράκι για να τη πιασει 
    • @Elkμου καλησπέρα!! Μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα με τον πόνο στις θηλές... εμένα ο μπέμπης είναι 13 ημερών και έφερα στο σπίτι σήμερα παιδίατρο με εξειδίκευση στον θηλασμό! Με είχαν τρελάνει στην κλινική οι μαίες που η καθεμία έλεγε τα δικά της, συν η μαμά μου κ η πεθερά μου που με αγχωναν αν κατέβασα γάλα... Το μωρό κ σε εμένα δεν έπιανε καλά τη θηλή με αποτέλεσμα να με δαγκώνει κ να τη τραβάει πηγαίνοντας το κεφάλι προς τα πίσω ... νιώθω λες κ καίγονται οι θηλές κ ένα βράδυ μάλιστα μου τη μάτωσε... Η σύμβουλος σήμερα μου είπε ότι πιάνω με το ένα χέρι τον αυχένα του όπως οι γάτες για να καθοδηγώ εγώ το κεφάλι του κι από κάτω από το στήθος κάνω χούφτα την παλάμη μου για να δώσω σχήμα στη θηλή όπως ανοίγει το στόμα του...κι αυτό με τη θηλή και τη μύτη για να ανοίξει το στόμα πιάνει 😉 Όσο για το μπιμπερό κι εγώ έδινα κ τώρα πάμε με σύριγγα για να μην υπάρχει σύγχυση θηλών...
    • Είναι το πιο απερίγραπτο συναίσθημα 🩵🩵🩵
    • Άντε κορίτσι μου μακάρι να μπορέσεις να κάνεις δουλειά με το θήλαστρο. Εγώ σε κάνα μήνα θα ξεκινήσω τράπεζα σιγά σιγά! Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια. Καλύτερα ένα σπίτι άνω κάτω αλλά με δικό μου ρυθμό και πρόγραμμα πάρα ένα σπίτι μια χαρά και να αισθάνομαι πιεσμένη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας! Ναι θα κάνω και album και poster μεγάλο!
    • Γεια σας κορίτσια! Ούτε εγώ έχω δώσει πιπίλα! @Elkαναμένω εντυπώσεις από το θήλαστρο! Κορίτσια κι εμένα ηρεμεί μόνο με αγκαλιά και βόλτες από τους κολικούς! @Katiana1987 τι καλά που χαρήκατε τη φωτογράφιση! Μπράβο στη μπεμπούλα που έκατσε ήσυχη! Κορίτσια είναι δύσκολο να είσαι μόνη με το μωρό στο σπίτι αλλά όσο το σκέφτομαι δε θα άντεχα με άλλον κόσμο μόνιμα στο σπίτι..δε θα μουν άνετα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...