Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Ωωω λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ! Αλλά χαίρομαι που έστω και μέσω της επιστήμης καταφέρατε να φέρετε στον κόσμο ένα υγιές μωράκι. Εύχομαι και ένα δεύτερο πολύ σύντομα. Όσο για μας εύχομαι και ελπίζω τα 36 μου χρόνια να μην σταθούν εμπόδιο στην όλη προσπάθεια!
    • @melitiniღ εσείς γιατί επιλέξατε την εξωσωματική; Αν θέλεις να πεις φυσικά
    • Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Πίστη και υπομονή να έχετε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ και ο σύζυγος έχουμε στίγμα. Όταν είμασταν σε σχέση έμεινα έγκυος φυσιολογικά και δεν ξέραμε ο ένας για τον άλλον για το στίγμα και τι επιπτώσεις έχει σε μια εγκυμοσύνη. Δυστυχώς το μάθαμε με το χειρότερο τρόπο. Όταν και οι δυο έχουν στίγμα το έμβρυο έχει 25% πιθανότητα να έχει μεσογειακή αναιμία, 25% να είναι εντελώς υγιέστατο και 50% να γεννηθεί με στίγμα όπως εμείς. Το δικό μας μωράκι είχε τη βαριά μορφή μεσογειακής αναιμίας και κάναμε διακοπή της κύησης. Την ημέρα εκείνη μου είπε μια φίλη μου που δουλεύει σε κέντρο εξωσωματικής ότι θα μπορούσα να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο. Αφήσαμε να περάσει ένα τρίμηνο, παντρευτήκαμε και κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια. Ήμουν 33. Δεν θέλαμε να προσπαθήσουμε ποτέ φυσιολογικά.
    • Αχ βρε @Amp92 κι εμείς τα ίδια..η μικρή κάτι κόλλησε από τον παιδικό, με πήραν και έφυγα από τη δουλειά για να την πάρω γιατί έχει δέκατα. Άρα απλά περιμένω τη σειρά μου😁 Κι εμείς φτιάχνουμε σπίτι και πάνε όλα στραβα με εργάτες κλπ κι έχω αγχωθει πολύ ότι δεν θα τα καταφέρουμε μεχρι να γεννησω.. τέλοσπαντων να μαστε καλά κι ότι γίνει! Εν τω μεταξύ μέναμε σε ενοίκιο μέχρι τον Ιούνιο, το σπίτι πουλήθηκε, κάναμε μετακόμιση σε μια γκαρσονιέρα που έχουμε άρον άρον και στο καπάκι μένω κι έγκυος...και λέω εεε πόσα πια σε ένα χρόνο... Με το καλό να πάτε στο νέο σας σπίτι!
    • Εμένα πιπίλα δε μου κρατάει κορίτσια. Ίσως να την πάρει όταν υποφέρει πολύ για 1-2 λεπτά και μετά μου τη φτύνει. Δεν τη θέλει. Αλλά να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ την πολύ θέλω...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...