Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Gastroulla mou...

Kalan ti anaistitos pou einai autos o giatros sou vre...

Agapi mou na ton allakseis,,,den katalava...

H sxesei me ton giatro mas prepei na einai sta opa opa...

Na mporoume na tou milame gia ola...

Ma autos wmos allo pragma...

Agapi mou ftanei pou einai kala to BABY sou...

Auto exei simmasia...

An einai vres allo giatro pou tha eisai euxaristimeni re mana mou...

Filia apo mena...

Min stenaxwriesai kai an den ton allakseis...

Na tou peis pws den sou aresei o tropos tou...

Kali sunexeia agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ DVD ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ...ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΩΝ , ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ....

GASTROULA, ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ , ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΥΤΙΝ.ΠΕΡΑΣΤΕ-ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ -ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Gastroula mou, na ton allaksis ton giatro sou.

Kanenas giatros den exei dikaioma na xalai mia apo tis oreoteres alla kai diskoloteres periodous tis zois mas.

Ego alaksa ton ginekologo mou ston 8 mina kai stenaxorieme pou den to ekana enoritera!!!!

Min ksanaepitrepsis se kanena ma....ka na se stenaxorisi xoris logo. Idika apo ti stigmi pou ton plironis kiolas!!!

Tora min stenaxoriese giati distixos den tha alaksi kati kai ean paramenis nevriasmeni mazi tou alakse ton gia na iremisis.

Elpizo na xamogelas idi

filakia

κι εγω κοριτσι μου πιστευω πως πρεπει να τον αλλαξεις.Να βρεις καποιον που να σου εξηγει οτι χρειαζεσαι και να μην σε στενοχωρει.Αν ειναι δυνατον!οι γιατροι οφειλουν και πρεπει να ειναι πανω απ ολα ανθρωποι!!!

δεν υπαρχουν ντροπες σε τετοια πραγματα,δεν το συζητω πρεπει να τον αλλαξεις,αν δεν μπορεις να συνενοηθεις μαζι του την να τον κανεις τοτε?εγω αλλαξα δυο γιατρους μεχρι να κατασταλαξω ποιος με καλυπτει καλυτερα.

παντως δεν ηταν συμπεριφορα αυτη προς απεναντη σου.

Καλησπέρα και από εμένα!

Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα να αλλάξεις γιατρό αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο πιο σημαντικός γιατρός για τις γυναίκες. Αν νιώθεις άσχημα κάθε φορά που πηγαίνεις και δεν είσαι χαρούμενη που θα δεις το μωράκι σου, δε βρίσκω κάποιο λόγο για να μην τον αλλάξεις... Εγώ πάντως τον άλλαξα και δε με μοιάζει και καθόλου που είναι και οι δύο στο ΙΑΣΩ.

Αυτό που ήθελα να σου πω είναι για την κυστική ίνωση. Κατ'αρχάς δε χρειάζεται να πας να την κάνεις στο ΙΑΣΩ. Κατά δεύτερον μπορείς να κάνεις μια "υποεξέταση" της κυστικής ίνωσης και αν βγει αυτή θετικη, τότε κάνεις την κανονική που είναι και πανάκριβη... Αλλά θα πρέπει να έχετε πέσει στην περίπτωση να το έχετε και εσύ και ο σύζυγός σου. Δε θυμάμαι πως λέγεται αυτή η "υποεξέταση", αλλά αν σε ενδιαφέρει μπορώ να ψάξω να τη βρω. Την έκανα στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και κόστισε γύρω στα 50 ευρώ.

Πες μου αν θες περισσότερες πληροφορίες να ψάξω να τη βρω.

ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΛΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΛΙΓΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΕΜΒΡΥΑ, ΓΕΝΝΕΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΩΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.;)

ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ 3.ΧΑΧΑΧΑ.!

ΕΜ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ.

ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΤΕ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ioannouli ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΟΟΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ...:dry: ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!! nemi ΜΟΥ 3 ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ? ΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ gioupi ΜΟΥ. ΣΤΟΝ 8Ο ΕΕΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΟΥΤ!!!:laugh:

Gastroula, αν δεν σου κάνει, είναι απλό! Τον αλλάζεις! Είναι κάτι πολύ προσωπικό ο συγκεκριμένος γιατρός! Και χώρια ότι φέρθηκε ελεϊνα! Εγώ, όταν έκανα την αυχενική, δεν ήταν ο γιατρός που με παρακολουθεί εκεί, αλλά ήταν πάρα πολύ καλός αυτός! Μας κράτησε τουλάχιστον 20 λεπτά! DVD δεν πήρα, αλλά πήρα πολλές φωτογραφίες με το μωρό! Κι εμένα πιπίλαγε το δάχτυλο..

Λοιπόν, άκου και κάτι άλλο! Η νύφη μου, έχει μια γιατρό γυναίκα! Εκεί πήγαινε η αδερφή της, η ξαδέρφες μου, γενικά πολλές από το σόι μου! Θεά την ανεβάζουνε, θεά την κατεβάζουνε! Πήγα μια φορά πριν χρόνια να κάνω μια κολποσκόπιση και μόνο από το λαρύγγι δεν μου το 'βγαλε.. Δεν την συμπάθησα ούτε μου έκανε ποτέ το κλίκ!! Όταν λοιπόν είχα μια καθυστέρηση, η νύφη μου μ'έπρηξε στην κυριολεξία να πάμε στην γιατρό αυτή και να μου κάνει υπέρηχο! Μάλιστα την πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει.. Εγώ δεν είχα βρει ακόμα τον γιατρό όπου είμαι τώρα και της το ξέκοψα! Της είπα ότι δεν θέλω να πάω σ'αυτήν γιατί δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Το σεβάστηκε και μου είπε ότι έχω δίκιο γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό ποιος γυναικολόγος θα σε κάνει να νιώσεις άνετα..

Φύγε όσο έχεις καιρό..

ΑΑΑ!! Όσον αφορά την εξέταση στο Ιασώ!! Ο γιατρός μου, ζήτησε από τον άντρα μου να κάνει ηλεκτροφόρηση, δεδομένου ότι εγώ δεν έχω στίγμα! Και την ήθελε λέει από το Ιασώ για να του γράψουν λέει κάτι από κάτω. Στο Ιασώ κοστίζει 80-85 Ευρώ, και στο μικροβιολογικό όπου δουλεύει μια φίλη μου είχε 25! Παίρνουν τα ποσοστά τους! Δεν είναι χαζοί .. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν!! Εγώ θα του πω όταν πάω ότι δεν έχουμε τόσα λεφτά για να τα δίνουμε έτσι δεδομένου ότι κι αλλού να την κάνεις με λιγότερα παίρνεις τα ίδια αποτελέσματα!!

Sorry αν σε κούρασα, αλλά πιστεύω να σε βοηθήσω!!

Και μην το σκέφτεσαι καθόλου για τον γιατρό! Πρέπει να βρεις έναν που θα σου φαίρεται ισάξια! Άνθρωποι είμαστε ρε γ@μωτο!! Όχι τίποτα ζώα που τα ξεπετάνε.. Ουφ.. Άντε γιατί εκνευρίστηκα και εγώ μ'αυτήν την συμπεριφορά..

καλησπέρα και από εμένα.

Καταρχην έπρεπε να "του την πείς" εξ αρχής για το ραντεβού και μετά για τα υπόλοιπα! Και τώρα δηλαδή μπορείς να τον βρίσεις εκ των υστέρων αλλά δεν είναι το θέμα εκεί.

Οι έγκυες θέλουν υποστήριξη και ενημέρωση ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο σημαντική εξέταση όσο αυτη. Εμείς την κάναμε στο Ιασω σταλμένοι από το γιατρό μου ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρίσκεται λόγω μιας κηδείας που του προέκυψε. Την εξέταση αυτή μας την έκανε ειδικός γιατρός, εξουσιοδοτημένος να κάνει αυτές τις μετρήσεις για τα έμβρυα και μάλιστα όχι μόνο μας εξήγησε τί είδε και μας το έδειχνε κάθε φορά, αλλά μας είπε και το φύλο του παιδιού -όπου εγώ βέβαια δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου από τη συγκίνηση-. Θέλω να πώ ότι μέχρι και αυτός ο άγνωστος άνθρωπος για εμένα και χωρίς την παρουσία του γιατρού μου εκεί μας εξηγούσε καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης ενώ ο δικός σου σε αντιμετώπισε απαράδεκτα.

Εγώ θα έλεγα να του πείς τα παράπονά σου και αν δεν σου ζητήσει συγγνώμη να τον αλλάξεις χίλιες φορές να τον αλλάξεις.'Ενα σωρό καλοί γιατροί κυκλοφορουν και θα ψάξεις να βρείς τον καλύτερο!Γιατί αξίζουμε όλες έναν καλό γιατρό γιατί έχουμε επιλογές και πρέπει να τις διεκδικούμε.

Lilaki, μια από τα ίδια!! Και εμάς μας πρόσεξε πάρα πολύ καλά αυτός!! Χωρίς παρουσία και του δικού μου γιατρού, μας ανέλυσε τα πάντα, μας έδειχνε πάντα εικόνα και μας εξηγούσε το παραμικρό! Επίσης μας είπε και εμάς το φύλο τότε!!

Giota d, η ηλεκτροφόρηση είναι μια απλή εξέταση αίματος την οποία την κάνεις παντού και παίρνεις τα ίδια αποτελέσματα! Στο Ιασώ, θέλουν να την κάνουμε για τα ποσοστά τους! Δυστυχώς τα πάντα τα κάνουν για τα λεφτά! Εμένα εφόσον έδειξε ότι δεν έχω στίγμα, δεν καταλαβαίνω γιατί ο άντρας μου έπρεπε να την κάνει στο Ιασώ! Και στην κυρία Μαρία που την κάναμε μια χαρά αποτελέσματα μας έβγαλε.

Εντάξει για την αυχενική διαφάνεια, για την β-επιπέδου, για εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε εμείς για τα παιδάκια μας.. αλλά κι απ'την μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν ώρες ώρες...

• 4 weeks later...

gastroyla καλημερα εγω για να κανω αυτη την εξεταση ο γιατρος μου με εστειλε στη κιφισιας σε εναν ιδιωτη οπου και γινοταν χαμος.Εμπαινες τουλαχιστον 1ωρα μετα το ραντεβου αλλα ολοι ελεγαν οτι ειναι κορυφη.Εκανα εκει τους υπερηχους και αυτος εστελνε κατευθειαν τα αποτελεσματα στον γιατρο μου.Στη β επιπεδου πληρωσα 150 Ευρω και η εξεταση κρατησε 4 λεπτα!Τα ειδε γρηγορα γρηγορα μου ειπε το φυλλο και εξαφανιστηκε.Ησυμπεριφορα του ηταν μια χαρα αλλα πνιγοταν στη δουλεια.μετα κατι κοπελες μου πηραν αιμα.Απογοητευτηκα δεν προλαβα να δω τιποτα και το περιμενα πως και πως αλλα σκεφτομουνα οτι αυτα που ηθελε να δει τα ειδε.Τα ειχε βγαλει κ φωτογραφιες νεφρα κ.τ.λ. να τα δειξω στον γιατρο μου.Παντως η συμπεριφορα του δικου σου ηταν απαραδεκτη.Εμενα ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να δωσω πεταμενα λεφτα και εκανα οτι εξετασεις μου ελεγε καποιες στο τελος δεν τις εκανα αφου ολοι οι δεικτες ηταν καλοι.Δυστυχως πολλοι βρισκουν ευκαιρια για κερδο:dry: σκοπια.

GASTROYLA ΜΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΑΝ ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ (ΑΣΧΕΤΟ) ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΣΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ 1.25 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΚΑΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΑΛΛΟΝ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ...

γλυκεια μου κοπελα καταρχιν αυτος δεν ειναι επαγελματιας καθόλου , δεν νομιζω οτι πρεπει να του δωσεις καν δευτερη ευκαιρια .Το ζαχαρο σου στο 92 ειναι πολυ καλο δηλαδη ποσο θα επρεπε να ειχες ; οσο αφορα τη κιστικη ονωση επειδη την εκανε ο αντρας μια φιλης μου αν θελεις γινετε μονο στο παιδων νοσοκομειο ναι καλα διαβαζεις κλεινεις ενα ραντεβου και πηγαινει δεν ξερω αν πρεπει να δωσεις καποια συμμετοχη αλλα τι κανουν στο παιδων Αγια σοφια .Λογικα θα πας σε καποιο γιατρο να στη γραψει του ικα μαλλον γυναικολογο η πνευμονολογο δεν ξερω αλλα αν θελεις θα τη ρωρησω τη φιλη μου να σου πω.Οσο αφορα την αυχενικη διαφανεια εμενα ο γιατρος μου μου την εκανε στο ιατρειο του και την συνεχεια του αλφα τεστ ειχα παει στο αλεξανδρας.Εκει μπροστα απο μενα ηταν μια κοπελα που ηταν 35 ετων και η ηλιθια η προισταμενη της ελεγε δεν σας κανωωτο αλφα τεστ θα κανετε αμινοπαρακεντηση και μαλιστα να κλεισει στι Ιασω .Να της λεει η κοπελα μα ο γιατρος μου το αλφα τεστ μου εχι γραψει και εκινη ανενδοτη .Η κοπελα εκλαιγε μεχρι που μπηκα μπροστα και της λεω αυτηνης της προισταμενης :με ποια κριτηρια εσυ της λες να κανει αμινοπαρακεντηση αυτο αν ειναι θα της το πει ο γιατρος της και οχι εσυ και η αποφαση θα ειναι δικη της .Οχι αν λεει αυτη η καρακαξα γεροντοκορη υπαρχει νομος που επιβαλλει την αμινοπαρακεντηση μετα τα 35 .Παιρνουμε το γυναικολογο της κοπελας ο οποιος εγεινε εξαλλος και με το που της λεμε τωρα θα μας πουν οι γιατροι αν πρεπει η οχι .Και ερχετε ενας διευθυντη ζητησε συγνωμη στη κοπελα για τη ταλαιπωρια και της εκαναντο αλφα τεστ το οποιο ηταν πολυ καλο απο οτι εμαθα αργοτερα και δεν χρειαστηκε το κοριτσι να κανει αμινοπαρακεντηση .Η κοπελα ηταν ξενη και απο οτι καταλαβα η προισταμενη εστελνε κοσμο στο Ιασω και επειρνε τη προμηθεια της.

Μην δεχτεις λοιπον ημιμετρα και τετοιες συμπεριφορες πολυ απλα θα πας να τη κανεις στο παιδων αν πρεπει ρωτησε και ενα αλο γιατρο και μετα πηγαινε του την απαντηση και μολις σου πει οτι γιατι πηγες εσυ πες του στη ψυχρα :αν δωσω τα 300 στο ιασω δεχεσε εσυ να παρεις στην αμοιβη σου 300 ευρω λιγότερα;

gastroula mou geia kai apo mena...

egw kata ta legomena sou th aalaza giatro eman o giatros sti b epipedou mas ekane radeuou sto lito gia pio liga lefta enw einai kai st iasw kai itan ekei apo tis 8 to prwi kai mas perimane...afou mpikame mesa katholi tin diarkia itan ekei mazi mas mou milouse kai mou kratouse kai to xeri mou ..alitheia sou lew .

otan teleosame mas eipe oti pame mia xra na min anusixw eimaste sigouri oti einai koritsaki kai olla teleia .eipame tha ta ksanapoume sto radeuou pou tha kanoume sto iatreio gia na ksanadoume to moraki.... egw pados tha sou pw to onoma tou giatrou mou kai an apofasiseis na alakseis giatro kai thes na pas einai o iwannis kalogirou enai autos pou ekane tin prwti dimosia genna se dvd sto periodiko o6 einai para polu kalos kai pernei polu liga lefta se sxesi me allous....tin mia episkepsi tha plirwneis kai tin alli oxi sto iatreio tou.kai exei kai teleia maia.loipon an endiaferese tha sou dwsw kai to til.tou apla pas to mou.....filakia kai se oti apofasiseis sou euxome olla na pane kala:) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...