Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτόμηνια, Πρωτόχρονια, ελπίδα μία μες στην καρδιά, ο Αι Βασίλης έρχεται ξανά!!!

Recommended Posts

Γκουντ μορνινγκκκκκκκ εβρι μπαντι!

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σας έχασα αυτές τις μέρες γιατί έχω πολλή δουλειά . Τα νέα μου είναι ευχάριστα αν και δεν έχουν να κάνουν με την απόκτηση μωρού μιας και σήμερα 14 μέρες μετά την σπερματεγχυση έχω ολόλευκο τεστακι,αλλά με την ηρεμία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράμα όπως λέει και το τραγούδι ! ( Εντάξει σωτηρία λέει αλλά το ίδιο μας κάνει!) . Πριν λίγες μέρες έφαγα μια τεράστια φρίκη γιατί σφηνώθηκε στο μυαλό μου ότι έπρεπε ντε και καλά να κάνω παιδί. Επειδή είχα αποφάσισε να κάνω μέχρι 3 σπερματεγχυσεις και μετά τέλος και πίστευα ότι θα έχω μείνει έγκυος. .και επειδή αυτό δε συνέβη μου ήρθε ντουβρουτζας.  Ε λοιπόν ευτυχώς δεν κρατάνε αυτά πολύ σε μένα και αποφάσισα ότι η ζωη μου είναι τρισευτυχισμενη με τον γιοκα μου και αν δεν έρθει άλλο παιδάκι θα είμαι το ίδιο ευτυχισμένη με το να είχε έρθει! Και έτσι απελευθερωθηκα! Ειμαι άπειρα χαρούμενη κυριως γιατί έβαλα κατά νου ένα σχέδιο που μου δίνει την ευκολία να το ακολουθησω no matter what!  Δήλωσα λοιπόν στην εταιρεία μου ότι θα πάρω σύντομα εσσ στους επόμενους δύο μήνες την άδεια ανατροφής τέκνου (4μηνες) και το σχέδιο λέει αν έρθει φυσιολογικά ένα μωράκι καλώς να έρθει,αν δεν έρθει μέσα σε αυτό το διάστημα τότε κάνω στροφή στην ποιότητα,χαχαχχα, και αλλάζω και δουλειά που τόσο θέλω αλλά με κρατούσε το γεγονός ότι δεν ήθελα να πάω σε νέα δουλειά και να μείνω έγκυος. Έτσι τα "έλυσα" όλα στο κεφάλι μου (control freak εδώ!) , και τώρα είμαι χαρούμενη!!!!! Έχω σταματήσει και την προγενέστερονη και αναμένω να δω ποτέ θα μου ρθει περίοδος!! 

Μακρυγορησα και σήμερα, κλασικά! Ελπίζω να μη σας κούρασα! Κορίτσια που διάβασα πως σήμερα σας ήρθε περίοδος μη μασάτε!!! Πάμε γερά για τον επόμενο μήνα ❤️💪

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια.Επανέρχομαι με άσχημα νέα αλλα είμαι πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη.Το εμβρυάκι παλινδρόμησε...Αυριο έχω ραντεβού για απόξεση πρωί πρωί.Εκανα χοριακή την Τριτη,έκανα και χθές και δυστυχώς είχε μειωθεί.Εκλαψα τόσο πολύ τις προηγούμενες μέρες που πλέον δεν μου βγαίνει δάκρυ....Το έχω εμπεδώσει πλέον και έχω αποφασίσει να προχωρήσω και όταν επανέλθει το σώμα μου και η ψυχή μου θα ξανακάνω την προσπάθεια μου.Σας ευχαριστώ όλες που μπήκατε στην διαδικασία τις προηγούμενες μέρες να μου γράψετε κάτι.Ξερω οτι κάποιες από έσας το έχετε περάσει και με νιώθετε..Απλά είναι αυτή η πρώτη φορά που χαίρεσαι και μετά τρώς το χαστουκάκι σου..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Επανέρχομαι με άσχημα νέα αλλα είμαι πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη.Το εμβρυάκι παλινδρόμησε...Αυριο έχω ραντεβού για απόξεση πρωί πρωί.Εκανα χοριακή την Τριτη,έκανα και χθές και δυστυχώς είχε μειωθεί.Εκλαψα τόσο πολύ τις προηγούμενες μέρες που πλέον δεν μου βγαίνει δάκρυ....Το έχω εμπεδώσει πλέον και έχω αποφασίσει να προχωρήσω και όταν επανέλθει το σώμα μου και η ψυχή μου θα ξανακάνω την προσπάθεια μου.Σας ευχαριστώ όλες που μπήκατε στην διαδικασία τις προηγούμενες μέρες να μου γράψετε κάτι.Ξερω οτι κάποιες από έσας το έχετε περάσει και με νιώθετε..Απλά είναι αυτή η πρώτη φορά που χαίρεσαι και μετά τρώς το χαστουκάκι σου..

Κοριτσάκι μου γλυκό,είμαστε τόσες πολλές που σε νιώθουμε και ξέρουμε τι περνάς...για μένα σημασία έχει να είσαι εσύ καλά. Να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι και να προχωρήσεις. Για να έγινε αυτό σημαίνει πως έτσι ήταν το καλύτερο να γίνει. Και το προτιμώ από το να γινόταν σε 4-5 μήνες ή να γεννιόταν ένα μωράκι με προβλήματα να το ταλαιπωρούν. Δόξα τω Θεω το σώμα προνοεί και προστατεύει και τους δύο. Να ξέρεις λοιπόν πως όσο και να πονάει αυτό ήταν το καλύτερο και να χαίρεσαι που εφόσον ήταν να γίνει ,έγινε τόσο νωρίς!  Ίσως τώρα σου ακούγονται τρέλα και σκληρά αυτά που λέω, όμως με την παραδο του χρόνου θα καταλάβεις την αξία τους. Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη σπερματεγχυση και 6 εβδομάδων παλλινδομησε. Τώρα πια είμαι ευγνώμων που έγινε έτσι! 

Καλή επιτυχία αύριο κορίτσι μου. Είμαστε εδώ για σένα. Όλα θα πάνε καλύτερα από δω και πέρα ❤️

στις πριν 20 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Αχ ρε ψυχή μου...δύο φορές το έζησα αυτό μια το 2020 και μια το 2021 και αυτό το τρίτο μωράκι ακόμα προσπαθώ να το πιάσω και να έρθει αλλά ακόμα τίποτα 😥😥😥 στεναχωριέμαι τοσοοο πολυυυυυυ που συνεχεια ακούω για παλινδρόμες...κλάψε κλάψε να ξεσπάσεις....τα ζήσαμε και εμείς....ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΆ και εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα 🙏🙏🙏  μετά από την μπόρα έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο...🌈🌈🌈 Θα έρθει και το δικό μας....

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σας έχασα αυτές τις μέρες γιατί έχω πολλή δουλειά . Τα νέα μου είναι ευχάριστα αν και δεν έχουν να κάνουν με την απόκτηση μωρού μιας και σήμερα 14 μέρες μετά την σπερματεγχυση έχω ολόλευκο τεστακι,αλλά με την ηρεμία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράμα όπως λέει και το τραγούδι ! ( Εντάξει σωτηρία λέει αλλά το ίδιο μας κάνει!) . Πριν λίγες μέρες έφαγα μια τεράστια φρίκη γιατί σφηνώθηκε στο μυαλό μου ότι έπρεπε ντε και καλά να κάνω παιδί. Επειδή είχα αποφάσισε να κάνω μέχρι 3 σπερματεγχυσεις και μετά τέλος και πίστευα ότι θα έχω μείνει έγκυος. .και επειδή αυτό δε συνέβη μου ήρθε ντουβρουτζας.  Ε λοιπόν ευτυχώς δεν κρατάνε αυτά πολύ σε μένα και αποφάσισα ότι η ζωη μου είναι τρισευτυχισμενη με τον γιοκα μου και αν δεν έρθει άλλο παιδάκι θα είμαι το ίδιο ευτυχισμένη με το να είχε έρθει! Και έτσι απελευθερωθηκα! Ειμαι άπειρα χαρούμενη κυριως γιατί έβαλα κατά νου ένα σχέδιο που μου δίνει την ευκολία να το ακολουθησω no matter what!  Δήλωσα λοιπόν στην εταιρεία μου ότι θα πάρω σύντομα εσσ στους επόμενους δύο μήνες την άδεια ανατροφής τέκνου (4μηνες) και το σχέδιο λέει αν έρθει φυσιολογικά ένα μωράκι καλώς να έρθει,αν δεν έρθει μέσα σε αυτό το διάστημα τότε κάνω στροφή στην ποιότητα,χαχαχχα, και αλλάζω και δουλειά που τόσο θέλω αλλά με κρατούσε το γεγονός ότι δεν ήθελα να πάω σε νέα δουλειά και να μείνω έγκυος. Έτσι τα "έλυσα" όλα στο κεφάλι μου (control freak εδώ!) , και τώρα είμαι χαρούμενη!!!!! Έχω σταματήσει και την προγενέστερονη και αναμένω να δω ποτέ θα μου ρθει περίοδος!! 

Μακρυγορησα και σήμερα, κλασικά! Ελπίζω να μη σας κούρασα! Κορίτσια που διάβασα πως σήμερα σας ήρθε περίοδος μη μασάτε!!! Πάμε γερά για τον επόμενο μήνα ❤️💪

Χαίρομαι παρααααα πολυυυυυ που το είδες αλλιώς....σου εύχομαι να έρθει αλλά και αν δεν έρθει προχωράμε!!!καλή επιτυχία στα επαγγελματικά σου σχέδια!!!  💓💓

@Girlyαγαπημενο μ κορίτσι. Θα ξανα γινεις μανουλα. Ειμαι τοσο σιγουρη. Καλα εκανες και το ειδες αλλιως το ολο θεμα. Να δεις πως μολις ηρεμησεις και πεις παω παρακάτω θα ρθει ενω δεν το περιμένεις. Οταν πάψεις να μετρας τις μερες, θα ρθει κ η καθυστέρηση και το θετικο τεστ.

@ditakiditaki ημουν σιγουρη οτι θα μ ερθει περιοδος. Αυτο τ μηνα ειπαμε να το πάρουμε λιγο πιο ζεστα. 

@marilouu μου ποσο λυπάμαι δε φαντάζεσαι. Ειναι θετικο το οτι εμεινες. Πολυ θετικο. Μονο π ειχες θετικη χοριακη ειναι πολυ μεγαλο βημα. Εχεις αλλα εμβρυακια? Κορίτσι μ βρεθηκα στην επωδυνη θεση να διακοψω μια κυηση. Αποφάσισα για τη ψυχη τ μωρου μ κ παντα θα το φερω βαρος. 2.30 το μεσημερι μπηκα στο χειρουργείο και η καρδουλα του χτυπουσε ακομα και στις 3 π βγηκα τ μωρο μ ειχε χαθει. Χιλιες φορες να εφευγε απο μονο του. Μετα σκέφτομαι οτι μανουλες χανουν τ μωρακια τους σε μεγαλύτερο μηνα. Τα γεννανε και δ τα παιρνουν ποτε αγκαλια. Δυστυχως η υπογονιμοτητα, οι παλινδρομες κτλ ειναι κατι που βιωνουν πολλες περισσότερες γυναίκες απο οτι φανταζομαστε.

@marinamanoulitsa κορίτσι μου δεν πειράζει!! Τον επόμενο μήνα θα το πιάσεις το σπορακι!! Που θα πάει μωρέ!! Είναι θέμα χρόνου!! 

@Girly χαίρομαι πολύ που την είδες αλλιώς 😁😁 σίγουρα θα έρθει το θαύμα για σένα ξανά!! Η καλή ψυχολογία είναι η τέλεια αρχή 🥰🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

καλημέρα κορίτσια! κ εγώ περίοδο σήμερα! μα καλά πόσες συγχρονιστήκαμε; μωρέ μπράβο !

εγώ δεν έχασα χρόνο, μίλησα και με τη γυναικολόγο, μου είπε να πάρουμε βιταμίνες και οι 2, για μένα λέει ότι μπορεί να πάρει 1 μήνα, μπορεί και 6, δηλ μπορεί και από αυτό τον κύκλο να κάνω ωορρηξία ξανά.

Για τους άντρες λέει είναι χειρότερα μετά από ιούς, και αν έχει πειραχτεί το σπέρμα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πριν το 3μηνο δε θα υπάρξει βελτίωση.... Από την άλλη, λέει να μην αγχώνομαι και δεν πειράζει, νωρίς είναι ακόμα. Εγώ αγχώνομαι όμως γιατί με όλα τα προβλήματα που σκάνε απο δω κ απο κεί, τελικά δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε προσπάθειες σαν άνθρωποι! Από όταν το αποφασίσαμε πέρασαν 8 μήνες, στους οποίους έγινε προσπάθεια σε 3 κύκλους και ο ένας ήταν κορονιασμένος, χωρίς ωορρηξία. Οπότε μου τη δίνει που δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται, να προσπαθήσω 5-10 μήνες να μην τα καταφέρνω, για να ξέρω ότι πρέπει να το ψάξω περισσότερο. Τώρα αν πάω σε γιατρό κ του πω γεια σας, είχαμε 5 επαφές σε ένα κύκλο και δεν έμεινα έγκυος, θέλω εξωσωματική, θα με κλείσει μέσα. Δε θέλω να περνάει ο καιρός... Και τώρα εσείς μπορεί να με διαβάζετε κ να λέτε άσε μας κουκλίτσα μου, που δεν έχετε προσπαθήσει καν ακόμα και γκρινιάζεις... Και συγνώμη αν σας τσαντίζω, σίγουρα αν ήμουν στη θέση κάποιων απο σας που προσπαθείτε κανονικά για καιρό και δεν έχετε αποτέλεσμα, μπορεί να θύμωνα κι εγώ... αλλά και το να θέλεις να προσπαθήσεις και συνεχώς να έχεις εμπόδια, είναι εξίσου στεν΄άχωρο... Χάνεται πολύτιμος χρόνος, και μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να αργούμε να το βρούμε επειδή απλά δεν προσπαθούμε συστηματικά! 

Παρ' όλα αυτά, παρήγγειλα τεστ ωορρηξίας και τις βιταμίνες, και στο εξής δε γκρινιάζω, θα παριστάνω τη νορμάλ. Σε 2 βδομάδες θα ψάχνω φατσούλες... 

Καταρχάς μην νιώθεις άσχημα επειδή γράφεις της σκέψεις σου!! Γι'αυτό είμαστε εδώ να γράφουμε τις ανησυχίες μας!κατα δεύτερον πρέπει όντως να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στις προσπάθειες όταν αυτές ξεκινήσουν γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει σε πόλη σύντομο χρονικό διάστημα το θαύμα!! Αν από την άλλη εσύ νιώθεις την ανάγκη να κάνετε κάποιες παραπάνω εξετάσεις δεν είναι κακό! Αν και έχεις κάνει τα πάντα αν θυμάμαι καλά!! Και ο σύζυγός τα έχει κάνει και είναι μια χαρά!! Και αν όντως το σπέρμα χάλασε με τον πυρετό δεν πειράζει γιατί σε λίγο καιρό θα επανέλθει! Καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι να χάνεις χρόνο αλλά από την άλλη δυστυχώς δεν είναι όλα στο χέρι μας!! Υπομονή κορίτσι μου εδώ όλες μαζί θα σπρώξουμε τον χρόνο 

στις πριν 2 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Κοριτσάκι μου λυπαμαι πολύ😢 πολλές κοπέλες από εδώ μέσα το εχουμε περάσει και μπορούμε να καταλάβουμε ποσό δύσκολο είναι αλλλα κι πως νοιωθεις! Κρατάμε το θετικο όμως πως έγινε συλληψη το οποίο είναι πολύ σημαντικό! Για να μη προχώρησε σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το εμβρυακι και για αυτό πολλές φορές προνοεί η φύση ! Όταν ηρεμήσεις θα το δεις διαφορετικα  ότι ήταν καλύτερα που έγινε τώρα! Περιμενουμε τα νέα σου για αύριο! Όλα θα πανε καλά🙏 και είμαι σιγουρη ότι συντομα θα έρθει το σπορακι σου και θα μείνει❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Girly είπε:

Κοριτσάκι μου εμείς τα είπαμε και προσωπικά! Χαρηκα πολύ με την στροφή της σκέψης σου και ποιος ξερεις αυτή η στροφή μπορεί να ειναι δείγμα ότι συντομα θα έρθει το νινι 🙏 σου εύχομαι ολααα να πανε τελειααα και με την δουλειά σου αλλά και οτι  ποθείς να έρθει πολύ συντομααα❤️ Δεν τα παραταμεεεεε💪

στις πριν 11 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Κατάλαβα... Μου είπε να πάρω όλο το κουτί... Εγώ θα κάνω τις προσπάθειες μου κ ότι γίνει ❤️🥰 θα έχω love zone αυτόν τον μήνα 

Φυσικά και να κανεις τις προσπάθειες σου και να χαρείς τον αντρουλη σου ❤️❤️❤️ καλή επιτυχια κορίτσι μου και που ξερεις μπορεί να σε προλάβει το σπορακι πριν την εμβρυομεταφορα🤞😉

στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πίστη υπομονή και όλα θα γίνουν. Ξέρω τι θα πει να σου λείπει ο άνθρωπος σου . + 20 κιλά.. έβαλα .. ζούσαμε 3 χρόνια μακριά ο ένας Ελλάδα και ο άλλος Γερμανία κοιμόμαστε με το κάπρος αγκαλιά. Άνοιγα το παράθυρο και έβλεπα ζευγάρια και εγώ εκεί μόνη . Τώρα του λέω άντε άνθρωπε μου πάνε κάνα ταξίδι κάνα καφέ να μείνω λίγο μόνη χαχαψ

Αχχχ υπομονηηηηη κάνω δεν μπορώ και τίποτα άλλο! Η ζωή θέλει θυσίες δυστυχώς! Ευτυχως τουλάχιστον λείπει μόνο το καλοκαιρι σερί και το χειμώνα τον έχω εδώ❤️ 

Ααα κοριτσια ήρθα και εγώ στην ομάδα σας! Πρωί πρωί ήρθε και σε εμένα το κορίτσι! 
@marinamanoulitsaλυπαμαι κοριτσι μου😩 δεν το βάζουμε όμως κατωωωω προς χωράμε δυναμικα πάλι για τον επόμενο κύκλο💪 αυτά τα κωλοτεστ πραγματικά μας έχουν σπάσει τα νεύρα με τις ψεύτο γραμμές τους!

@kokkinoskoufitsaμπορω να σε καταλαβωωωω άπολυταα με τα εμπόδια που λες! Και εμείς χάνουμε χρόνο καθώς ο σύντροφος φεύγει σεζόν όποτε πανε χαμένοι πόσοι μήνες! Μη το βάζεις κατω κορίτσι μου συνέχισε με ψηλά το κεφαλι και δυναμικα και θα έρθει! Η αληθείς είναι ότι οι προσπάθειες σας δεν είναι πολλές όποτε δεν νομίζω ότι υπάρχει λογος να δράσετε διαφορετικα! Εύχομαι να μη έρθουν αλλά εμπόδια και να έρθει συντομα το σπορακι σας! ❤️

@Diwni και εσυ στο κλαμπ Ε! Αντε πάμε δυναμικααααα στον ερχόμενο κύκλο💪

εγω έστειλα στον γιατρό μου ποτέ θέλει να τον καλέσω για να μου δωσει οδηγίες για τις ενέσεις! Όταν μιλήσω μαζί του θα σας ενημερώσω δω🥰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

@annitakiannaαυριοοοοο η μεγαληηηηη μεραααααα❤️🤞❤️ αχχχ τι ωραιααα🥰 πως νοιωθεις;;;;;;;;;;;;;

Ναι αύριο είναι!! Εγώ έκανα την ένεση τελικά σήμερα το πρωί!! Ελπίζω να είναι καλό το αυγουλάκι! Νιώθω μόνο άγχος σαν μούδιασμα και τίποτα άλλο 😁😁

στις πριν 25 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Ναι αύριο είναι!! Εγώ έκανα την ένεση τελικά σήμερα το πρωί!! Ελπίζω να είναι καλό το αυγουλάκι! Νιώθω μόνο άγχος σαν μούδιασμα και τίποτα άλλο 😁😁

Θετικηηηη σκεψηηη παρακαλωωωωωω❤️ τελεια θα πανε ολααααα❤️❤️❤️ καλή επιτυχιααα ευχομαιιιι❤️ περιμενουμε αύριο τα νέα σου❤️ σαν διαδικασία δεν τίποτα απολύτως! 

Κοριτσια μόλις μίλησα με τον γιατρό❤️ 3η μέρα περιόδου δλδ την Κυριακή ξεκινάω κλομιφαινη 1 την ημέρα συνεχώς, την επόμενη παρασκευη 8η μέρα 1 ενεση και την Κυριακή 10η μέρα θα πάω να με δει και να μου πει πως θα συνεχίσω! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο! ✌️

Εύχομαι να είναι τυχερή η αυριανή μέρα να πάνε όλα καλά!  Και σε λίγους μήνες να  κρατήσεις το νινακι  🥳

Καλημέρα σε όλες! Καλη επιτυχία σε όσες ξεκινούν προσπάθειες και σε όσες αναμένουν..

Αδιαθέτησα και εγω σήμερα..άραγε πόσες συγχρονιστήκαμε τον Γενάρη; 😂 

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

.ήρθε η κυρία πρωινή πρωινή.. ακριβώς 14 ημέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας ως συνήθως....σας είπα καθίστε να δω αν θα έρθει Παρασκευή και μετά τεστ... Αφού είναι ρολόι...βλέπω φατσούλα στο τεστ ωορρηξίας ακριβώς 14 ημέρες μετά έρχεται...😢 Πότε θα δω καθυστέρηση να δούμε...

Υ.Γ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ 😡🤬😠

στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa καλημέρα. Σημερα πρωι πρωι μ ηρθε κ μενα. Γι αυτο ασε τα τεστ μέχρι τηβ αναμενομενη μερα. Να μην απογοητευσαι τζαμπα. Που θα παει.. θα ρθει η καθυστέρηση και για σένα.

Τίποτα κορίτσια αυτος ο μηνας. Ετσι πηγε. Ελπίζω ο επομενος να φερει πολλα θετικα τεστακια.

στις πριν 5 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

καλημέρα κορίτσια! κ εγώ περίοδο σήμερα! μα καλά πόσες συγχρονιστήκαμε; μωρέ μπράβο !

εγώ δεν έχασα χρόνο, μίλησα και με τη γυναικολόγο, μου είπε να πάρουμε βιταμίνες και οι 2, για μένα λέει ότι μπορεί να πάρει 1 μήνα, μπορεί και 6, δηλ μπορεί και από αυτό τον κύκλο να κάνω ωορρηξία ξανά.

Για τους άντρες λέει είναι χειρότερα μετά από ιούς, και αν έχει πειραχτεί το σπέρμα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πριν το 3μηνο δε θα υπάρξει βελτίωση.... Από την άλλη, λέει να μην αγχώνομαι και δεν πειράζει, νωρίς είναι ακόμα. Εγώ αγχώνομαι όμως γιατί με όλα τα προβλήματα που σκάνε απο δω κ απο κεί, τελικά δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε προσπάθειες σαν άνθρωποι! Από όταν το αποφασίσαμε πέρασαν 8 μήνες, στους οποίους έγινε προσπάθεια σε 3 κύκλους και ο ένας ήταν κορονιασμένος, χωρίς ωορρηξία. Οπότε μου τη δίνει που δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται, να προσπαθήσω 5-10 μήνες να μην τα καταφέρνω, για να ξέρω ότι πρέπει να το ψάξω περισσότερο. Τώρα αν πάω σε γιατρό κ του πω γεια σας, είχαμε 5 επαφές σε ένα κύκλο και δεν έμεινα έγκυος, θέλω εξωσωματική, θα με κλείσει μέσα. Δε θέλω να περνάει ο καιρός... Και τώρα εσείς μπορεί να με διαβάζετε κ να λέτε άσε μας κουκλίτσα μου, που δεν έχετε προσπαθήσει καν ακόμα και γκρινιάζεις... Και συγνώμη αν σας τσαντίζω, σίγουρα αν ήμουν στη θέση κάποιων απο σας που προσπαθείτε κανονικά για καιρό και δεν έχετε αποτέλεσμα, μπορεί να θύμωνα κι εγώ... αλλά και το να θέλεις να προσπαθήσεις και συνεχώς να έχεις εμπόδια, είναι εξίσου στεν΄άχωρο... Χάνεται πολύτιμος χρόνος, και μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να αργούμε να το βρούμε επειδή απλά δεν προσπαθούμε συστηματικά! 

Παρ' όλα αυτά, παρήγγειλα τεστ ωορρηξίας και τις βιταμίνες, και στο εξής δε γκρινιάζω, θα παριστάνω τη νορμάλ. Σε 2 βδομάδες θα ψάχνω φατσούλες... 

@marinamanoulitsa @Diwni @kokkinoskoufitsa  @Girly τι γκίνια πια είναι αυτή αυτό το μήνα 😭 Κρατάμε τα θετικά που λέει κι η φίλη @Παρασκευαιδου τουλάχιστον το σύστημα δουλεύει ρολόι και πάμε δυναμικά τον επόμενο μήνα! Εγώ είμαι στις 6 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά λόγω γρίπης που προηγείθηκε δεν ελπίζω και πολύ.... ποντάρω στον Φλεβάρη 🤞

στις πριν 4 ώρες, ο/η Girly είπε:

@Girly μου το μήνυμα αισιοδοξίας σου είναι αυτό που όλες χρειαζόμαστε πιστεύω!! Να σου πω κι εγώ σήμερα είχα κάτι χαζοσυμπτώματα και έλεγα μέσα αχ μακάρι κτλ, αλλά απ την άλλη ε βαρέθηκα να ζω στην αναμονή κάθε μήνα! Η ζωή δε τελείωσε μετά από ένα αρνητικό τεστ ή την έλευση της περιόδου - πρέπει να μας υπενθυμίζουμε τί έχουμε ήδη και να μη ξεχνάμε να ζούμε! Έχεις απόλυτο δίκιο και σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή τη σκέψη 💖

στις πριν 4 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Κορίτσι πραγματικά λυπάμαι, σε νιώθω 1000000%... Εύχομαι μες απ την καρδιά μου να είναι η πρώτη κι η τελευταία φορά που βιώνεις κάτι τέτοιο - το εύχομαι για όλες μας. Βλέπω κι εγώ ιστορίες γυναικών που το πέρασαν και 2, 3, και 4 φορές και λέω θεέ μου καλύτερα να μου ρθει περιόδος και να περιμένω άλλον έναν κύκλο παρά ξανά την ίδια απώλεια 🙏 Δώσε βάση τώρα στην υγεία σου, ψυχική και σωματική, κι όποτε νιώσεις έτοιμη ξαναπροσπαθείς... 🙏

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μόλις μίλησα με τον γιατρό❤️ 3η μέρα περιόδου δλδ την Κυριακή ξεκινάω κλομιφαινη 1 την ημέρα συνεχώς, την επόμενη παρασκευη 8η μέρα 1 ενεση και την Κυριακή 10η μέρα θα πάω να με δει και να μου πει πως θα συνεχίσω! 

Τέλεια κορίτσι μου - χαίρομαι που υπάρχει στρωμένο το πλάνο, να πάνε όλα κατ ευχήν στο εύχομαι μες απ την καρδιά μου 💖

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλη επιτυχία @annitakianna!! περιμένουμε νεάκια σου κι εντυπώσεις 💖 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γονιμοποιηθεί το αυγουλάκι 🐣

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ  για τις ευχές!! Μακάρι όλες μας σύντομα να έχουμε ένα θετικό τεστ στα χέρια μας! ♥️♥️ Εγώ μόλις έκανα και ένα τέστ ωορρηξίας για να δω πως είναι η ορμόνη και ενώ εχθές ήταν αρκετά αχνό σήμερα είναι στο πικ! Και έχουν περάσει μόλις μερικές ώρες από την ένεση! Ελπίζω να μην σκάσει το αυγό σήμερα 

IMG20240126142926.jpg

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ  για τις ευχές!! Μακάρι όλες μας σύντομα να έχουμε ένα θετικό τεστ στα χέρια μας! ♥️♥️ Εγώ μόλις έκανα και ένα τέστ ωορρηξίας για να δω πως είναι η ορμόνη και ενώ εχθές ήταν αρκετά αχνό σήμερα είναι στο πικ! Και έχουν περάσει μόλις μερικές ώρες από την ένεση! Ελπίζω να μην σκάσει το αυγό σήμερα 

IMG20240126142926.jpg

Απ' τη στιγμή που βλέπεις θετικό τεστ ωορρηξίας, το αυγουλάκι θα σκάσει μέσα στις επόμενες 12-48 ώρες. Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς 👌 τι ώρα είναι αύριο η σπερματεγχυση;;

Επίσης, τώρα σκεφτόμουν που ήθελες να κάνεις την ένεση και νωρίτερα, οπότε βλέπεις λειτούργησε πολύ άμεσα σε σένα, καλά έκανες κι ακολούθησες τις οδηγίες του γιατρού

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Απ' τη στιγμή που βλέπεις θετικό τεστ ωορρηξίας, το αυγουλάκι θα σκάσει μέσα στις επόμενες 12-48 ώρες. Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς 👌 τι ώρα είναι αύριο η σπερματεγχυση;;

Επίσης, τώρα σκεφτόμουν που ήθελες να κάνεις την ένεση και νωρίτερα, οπότε βλέπεις λειτούργησε πολύ άμεσα σε σένα, καλά έκανες κι ακολούθησες τις οδηγίες του γιατρού

Οταν ανέβει η lh ορμόνη λένε ότι θέλει 12-36 ώρες για να γίνει η ωορρηξία αλλά σε μένα προσωπικά θέλει 12 ώρες συνήθως γιατί όταν έχω θετικό τεστ ωορρηξίας τότε έχω και τους πόνους και τα υγρά αλλά και η περίοδος μου έρχεται 14 μέρες μετά!! Γι'αυτό και σκέφτηκα να την κάνω σήμερα την ένεση και όχι εχθές γιατί σε μένα λειτουργεί άμεσα η ορμόνη! Βέβαια η ένεση που έκανα έχει χορική μέσα και όχι lh αλλά είναι το ίδιο! Αν κάνω το βράδυ ωορρηξία νομίζω θα είναι το ιδανικό μιας και η σπερμματεγχηση είναι τις 10:30

στις πριν 6 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Οταν ανέβει η lh ορμόνη λένε ότι θέλει 12-36 ώρες για να γίνει η ωορρηξία αλλά σε μένα προσωπικά θέλει 12 ώρες συνήθως γιατί όταν έχω θετικό τεστ ωορρηξίας τότε έχω και τους πόνους και τα υγρά αλλά και η περίοδος μου έρχεται 14 μέρες μετά!! Γι'αυτό και σκέφτηκα να την κάνω σήμερα την ένεση και όχι εχθές γιατί σε μένα λειτουργεί άμεσα η ορμόνη! Βέβαια η ένεση που έκανα έχει χορική μέσα και όχι lh αλλά είναι το ίδιο! Αν κάνω το βράδυ ωορρηξία νομίζω θα είναι το ιδανικό μιας και η σπερμματεγχηση είναι τις 10:30

Κι εγώ πιστεύω θα είσαι μια χαρά στο timing ❤️👌 δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά εύχομαι να πάμε όλα κατά ευχήν 🙏 αναμένουμε εξελίξεις 🥰

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Τελειο το τεστακιιιι❤️ ο γιατρός ήξερε τι έλεγε για την ενεση🥰 αύριο θα γινειιιιι δουλιτσαααα❤️❤️❤️ καλή επιτυχιαααα κορίτσι μου🤞🤞🤞🤰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...