Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτόμηνια, Πρωτόχρονια, ελπίδα μία μες στην καρδιά, ο Αι Βασίλης έρχεται ξανά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marilouu είπε:

Με βάση την έμβρυομεταφορα θεωρεί πως είμαι 6 εβδομάδων και 5 ημερών.Αλλα μου είπε και αυτό είναι ενδεικτικό.❤️Από δω και πέρα θα με παρακολουθεί ο γυναικολόγος μου.Ηταν η τελευταία μας συνάντηση από ότι κατάλαβα.Μου είπε να κανονίσω ξανά υπέρηχο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!!🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα,  που να έμεινε έγκυος φυσιολογικά, μετά από 1 χρονο ελεύθερων επαφών? Με σπερμα καλό οχι τέλειο ! Από πλευράς μου όλα καλά εκτός από σαλπιγγογραφια που εκρεμμει ! 

Ξέρω κοπέλα που έμεινε έγκυος μετά από έναν χρόνο προσπαθειών με σπέρμα χάλια. Όλα πιθανά είναι! Ένα καλό σπερματοζωάριο θες τη σωστή στιγμή 😅

Δημοσίευση

@flowerv εγω. Μετα απο 2 χρόνια με μετριο προς χαλια σπερμοδιαγραμμα. Στο 1ο μου. Το 2ο ηρθε με μοα ελευθερη μονο επαφη. Δεν καναμε προσπάθειες, παίρναμε παντα προφυλαξεις εκτός απο εκείνο το βράδυ που ειπα σιγα 2 χρονια καναμε για να πιάσουμε, τωρα με μια φορα? Ε και ομως.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα,  που να έμεινε έγκυος φυσιολογικά, μετά από 1 χρονο ελεύθερων επαφών? Με σπερμα καλό οχι τέλειο ! Από πλευράς μου όλα καλά εκτός από σαλπιγγογραφια που εκρεμμει ! 

Εγω μετά από 1,5 χρόνο με σπερμα καλό αλλά είχα ορμονικό θεματακι εγω 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Με βάση την έμβρυομεταφορα θεωρεί πως είμαι 6 εβδομάδων και 5 ημερών.Αλλα μου είπε και αυτό είναι ενδεικτικό.❤️Από δω και πέρα θα με παρακολουθεί ο γυναικολόγος μου.Ηταν η τελευταία μας συνάντηση από ότι κατάλαβα.Μου είπε να κανονίσω ξανά υπέρηχο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

τι υπέροχα νέα!!! να δεις που όλα θα πάνε καλά! Είναι νωρίς ακόμα για καρδούλα λογικά, μην αγχώνεσαι όσο μπορείς βέβαια! Απόλαυσέ το!❤️💪

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@flowerv εγω. Μετα απο 2 χρόνια με μετριο προς χαλια σπερμοδιαγραμμα. Στο 1ο μου. Το 2ο ηρθε με μοα ελευθερη μονο επαφη. Δεν καναμε προσπάθειες, παίρναμε παντα προφυλαξεις εκτός απο εκείνο το βράδυ που ειπα σιγα 2 χρονια καναμε για να πιάσουμε, τωρα με μια φορα? Ε και ομως.

Αχ πόσο τυχερή είσαι..... Πόσο μου αρέσει να διαβάζω ότι η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος μας... 

Δημοσίευση

Καλημέραααααααααα

Σας γράφω ξαπλωμένη περιμένοντας να περάσει η ώρα για να σηκωθώ και να μπορέσω να φύγω! Μόλις έκανα την σπερματεγχυση! Τα ωοθηλακια δεν έσκασαν ακόμη αλλά είπε ο γιατρός είναι θέμα ώρας να σκάσουν. Εγώ ήδη έχω πόνους ωορηξιας. Είχαμε πολύ καλό σπέρμα ευτυχώς και όοολα θα πάνε υπεροχα αυτή τη φορά! Θετική σκέψη έχω και θετικό feeling. Εύχομαι να επιβεβαιωθεί όλο αυτό καιε ένα θετικό τεστακι!! 26 του μήνα θα πρέπει να κάνω χοριακη. Αυτααα 💪❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Σας γράφω ξαπλωμένη περιμένοντας να περάσει η ώρα για να σηκωθώ και να μπορέσω να φύγω! Μόλις έκανα την σπερματεγχυση! Τα ωοθηλακια δεν έσκασαν ακόμη αλλά είπε ο γιατρός είναι θέμα ώρας να σκάσουν. Εγώ ήδη έχω πόνους ωορηξιας. Είχαμε πολύ καλό σπέρμα ευτυχώς και όοολα θα πάνε υπεροχα αυτή τη φορά! Θετική σκέψη έχω και θετικό feeling. Εύχομαι να επιβεβαιωθεί όλο αυτό καιε ένα θετικό τεστακι!! 26 του μήνα θα πρέπει να κάνω χοριακη. Αυτααα 💪❤️

Καλή επιτυχία!! Να πάνε όλα τέλεια, να το πιάσεις το μπεμπέ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με θετική χοριακή στις 26 του μήνα 💖🙏

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Καλημερα κοριτσάκι μου❤️ καλή επιτυχιαααααα! Αυτή η φορά θα είναι η τυχερηηηηηη❤️❤️❤️❤️❤️ ερχετεεεεε🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Καλή επιτυχία Girly!!!! Όοοοολα να πάνε τέλεια εύχομαι! 🙏 Να μπει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Κοριτσάκι μου ίσως είναι νωρίς ακόμη για καρδούλα! Όλα θα πανε καλά κοριτσάκι μου την άλλη εβδομάδα θα ακούσετε καρδούλα❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Lou418 είπε:

Κορίτσια μου καλά καλησπέρα! Είμαι στην πρώτη περίοδο μετά από υστεροσαλπιγγογραφία, και αδιαθέτησα πολύ νωρίς, 24η μέρα κύκλου. Είναι νορμάλ αυτό;

Ίσως έτυχε κορίτσι μου αυτόν τον μηνα να είχες μικρό κύκλο! Δεν νομίζω να επηρέασε κάτι η σαλπιγγογραφια! 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Τι όμορφα νέα διάβασα....και τι όμορφα νέα προβλέπεται να διαβάσω τον επόμενο μήνα!!

Εγώ έτρεχα λίγο με την δουλειά και με τα παιδιά αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω. Αλλά επιτέλους ΣΚ...

Τελικά με μία μέρα προγεστερόνη ήρθε και η περίοδος μου!

Μέσα Φλεβάρη πάλι...θα ανυπομονώ!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου εγώ σήμερα το πρωί που κατούρησα είχα μια μικρή ενόχληση και νοιωθω και λίγο βάρος χαμηλά στην κοιλιά! Ελπιζω να μην έχω πάλι ουρολοιμωξη😢 θα δω πως θα είμαι σήμερα και αν συνεχιστεί θα πάω αύριο να κάμω εξέταση ουρων! Το κακό είναι ότι είναι Σαββατοκύριακο και θα βγουν από Δευτέρα οι εξετάσεις😩

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Τι όμορφα νέα διάβασα....και τι όμορφα νέα προβλέπεται να διαβάσω τον επόμενο μήνα!!

Εγώ έτρεχα λίγο με την δουλειά και με τα παιδιά αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω. Αλλά επιτέλους ΣΚ...

Κοριτσάκι μου εύχομαι τον Φλεβάρη να έρθει το μπεμπε σου❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Καλή επιτυχία κορίτσι μου.Να πάνε όλα καλά και αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου.Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.😁

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Αααα ξαναεκανες τελικά;;;; μπράβο ρε κορίτσι μου!!!!μαζί είμαστε και εμείς...άντε άντε μαζί με την @Mpourmpoulo που είμαστε σχεδόν στις ίδιες μέρες να έχουμε 3 θετικές χοριακες και τεστ!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου εγώ σήμερα το πρωί που κατούρησα είχα μια μικρή ενόχληση και νοιωθω και λίγο βάρος χαμηλά στην κοιλιά! Ελπιζω να μην έχω πάλι ουρολοιμωξη😢 θα δω πως θα είμαι σήμερα και αν συνεχιστεί θα πάω αύριο να κάμω εξέταση ουρων! Το κακό είναι ότι είναι Σαββατοκύριακο και θα βγουν από Δευτέρα οι εξετάσεις😩

Πιες νερό με σόδα!!! Βοηθάει...

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Αχ και εγώ καθημερινές πολύ τρέξιμο με τα παιδιά και τα σχολεία!!! επιτέλους ΣΚ!!!!😋☺️☺️☺️☺️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου.Σας ευχαριστώ όλες που με εμψυχώνετε!Ναι ο γυναικολόγος μου ανέφερε οτι ίσως να μην είμαι ακριβώς σ'αυτή την εβδομάδα.Να είμαι λίγο πριν και γι'αυτό να μην ακούσαμε καρδούλα.Κλείσαμε ραντεβου 22 του μήνα.Σκέφτομαι θετικά και προχωράμε!💖

Δημοσίευση

@Girly θετικη ενέργεια και ολα θα πανε καλα! Καντε και αγαπούλες σήμερα και αυριο να το χουμε σίγουρο το μπεμπε.

@Mpourmpoulo ελπιζω να μην είναι κάτι. Πιες πολυ νερο, να πηγαίνεις συχνα τουαλέτα μπας και το προλαβεις αν τυχον ειναι ουρολοιμωξη.

@lilly1984 ναι ήμουν τυχερη αλλα ειμαι υπερ των εξετάσεων και φυσικα αν συντρεχει λόγος της υποβοηθουμενης. Στο 1ο χρονο που δ εμενα αρχισα να το ψαχνω. 

Γενικα 3 στις 3 κυησεις ήμουν η περιπτωση που ακους οτι ετυχε σε μια κοπέλα. Στην 1η μ προσπαθούσα 2 χρονια, 9 δεκεμβριου περασα επιτροπή για εξωσωματικη και εν αναμονη περιοδου για να ξεκινήσω τη διαδικασια ειχα θετικη χοριακη στις 13 Δεκεμβρίου. 2η κυηση με μια ελευθερη μονο επαφη. Απο αυτες που ακους κ δεν πιστευεις. 3η κυηση στον 1ο υπερηχο διαπιστωσαμε οτι τ εμβρυο ηταν πολυ κοντά στην τομη. Περιμεναμε μεχρι τη 10η βδομαδα να δουμε που θα σχηματιστει ο πλακουντας. Τελικα ο πλακουντας ηταν διεισδυτικος με πιθανότητες κατω του 1%. Και ομως μ συνεβει κι αυτο και έκανα διακοπη της κυησης. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πιες νερό με σόδα!!! Βοηθάει...

Ηπια ηπια ! Με το που ενοιωσα αυτή την ενόχληση έφτιαξα και ηπια! Θα πιω και το βράδυ ! Ελπιζω να μην είναι πάλι ουρολοιμωξη ! Τι να πω πραγματικά! Και στις επαφές που είχαμε πάντα καναμε ντουζ πριν! 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααααααα

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό να έρθει αυτήν την φορά 

να έχετε και τις επαφες σας αυτές τις μερες και όλα εύχομαι να πάνε καλά 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...