Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Demy93

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Δηλαδή είχες μια επαφή 2 μερες κενό και ξανά επαφή; 
ναι ο πόνος στην κοιλιά είναι κάπως διαφορετικός είναι κάπως σαν βαρος Είναι λίγο πιο απαλός ο πόνος εγω έτσι το νιωθω.. 

εμενα η πλάτη με πονούσε θυμάμαι 

θερμοκρασια δεν έχω μετρήσει ποτε άσε που και τα θερμόμετρα μου δεν δείχνουν καλά δεν μπορω να βρω ένα θερμόμετρο τις προκοπής 😅

Εμένα κρασί με αφηνε να πίνω 1 ποτηράκι την βδομαδα αλλά για τσιγάρο δεν ξέρω το είχα κόψει αρκετά πριν αλλά θα το συζητήσεις με τον γιατρό σου αυτό όταν πας να σε δει 

επαφες μερα παρα μερα..οχι 2 μερες κενο..βεβαια απ την 20η και μετα γινόταν ανα 3 ημέρες γιατι είχαμε λίγο κουραστεί...:) κατα τ αλλα αρχίζει και με πιάνει απιστευτη νύστα..πρώτη μέρα ήπια μισό μονό ελληνικό το πρωί και ζαλίζω έναν ντεκαφεινέ τώρα...δεν κατεβαίνει με τίποτα..αλλά νύστα φοβερή..θέλω να φύγω απ το γραφείο αυτή τη στιγμή..πάλι καλά παρέδωσα εργασία εώς το τέλος του έτους και τώρα είμαι άνετη..λέω να πάρω άδεια δευτέρα τρίτη που θα κάνω και τη χοριακή..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες μια προς μία!! Ξερω οτι τα εννοείτε τα λόγια σας και με νιώθετε πολύ τοσο καιρό εδω τα έχω μοιραστεί όλα μαζι σας!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!

@Girly μου και εγώ μετά την αποβολή οταν ειχαν μείνει μόνο λιγα καφέ,μια μέρα είχα μια δεν είχα, στον υπέρηχο φάνηκε οτι είχα ακομη λίγο και Μ είπε και μένα οτι θα φύγει σιγά σιγά. Οντως θα φυγει και δεν θα το καταλάβεις.

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τα περαστικά!! Αύριο θα πάω στις 12 να με δει!! Ελπίζω να μην με πιάσει πάλι το βράδυ!! @marinamanoulitsa κορίτσι μου να πας για σαλπιγγογραφια τόσο καιρό το σκέφτεσαι! Προβλήματα έρχονται και φεύγουν και πιστεύω δεν έχουν σχέση με την σαλπιγγογραφια αυτά που μας είπες! Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα! Εγώ θα σου πρότεινα να την κάνεις και είμαι σίγουρη ότι σε 1-2 μήνες το πολύ θα μας πεις τα ευχάριστα 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

επαφες μερα παρα μερα..οχι 2 μερες κενο..βεβαια απ την 20η και μετα γινόταν ανα 3 ημέρες γιατι είχαμε λίγο κουραστεί...:) κατα τ αλλα αρχίζει και με πιάνει απιστευτη νύστα..πρώτη μέρα ήπια μισό μονό ελληνικό το πρωί και ζαλίζω έναν ντεκαφεινέ τώρα...δεν κατεβαίνει με τίποτα..αλλά νύστα φοβερή..θέλω να φύγω απ το γραφείο αυτή τη στιγμή..πάλι καλά παρέδωσα εργασία εώς το τέλος του έτους και τώρα είμαι άνετη..λέω να πάρω άδεια δευτέρα τρίτη που θα κάνω και τη χοριακή..

Ααα οκ γιατι δεν το κατάλαβα εγω κάνω σερί όταν βρω το τεστ ωορρηξιας 5 μερες μετά χαλαρώνουμε 

εμένα μου είπε κ γιατρός ένα καφέ την μέρα μπορω να πίνω και οχι ντεκαφεινε και όταν θηλαζα το ίδιο μου είχε πει.. αλλά θα στα πει ο γιατρός σου και εσενα όταν θα πας θα σε δει τι πρέπει να προσεχείς.. γιατί καμία φορά λένε και διαφορετικά πράγματα οι γιατροί  

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Ααα οκ γιατι δεν το κατάλαβα εγω κάνω σερί όταν βρω το τεστ ωορρηξιας 5 μερες μετά χαλαρώνουμε 

εμένα μου είπε κ γιατρός ένα καφέ την μέρα μπορω να πίνω και οχι ντεκαφεινε και όταν θηλαζα το ίδιο μου είχε πει.. αλλά θα στα πει ο γιατρός σου και εσενα όταν θα πας θα σε δει τι πρέπει να προσεχείς.. γιατί καμία φορά λένε και διαφορετικά πράγματα οι γιατροί  

3 καφέδες έπινα..και τώρα έναν μονό ελληνικό..κουτουλάω στη νύστα σήμερα...αλλά δεν με πειράζει..και τον ντεκαφ δεν τον ηπια..δν μ τράβηξε..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

3 καφέδες έπινα..και τώρα έναν μονό ελληνικό..κουτουλάω στη νύστα σήμερα...αλλά δεν με πειράζει..και τον ντεκαφ δεν τον ηπια..δν μ τράβηξε..

Εεε τι να μην κουτουλας καλε από την νύστα αν από τους 3 καφέδες έπεσες αμέσως στον μονο ελληνικό σήμερα ; Τι να σου κάνει ; 😂 και αν είναι και από την εγκυμοσύνη η νύστα σε βλέπω να κοιμάσαι στην δουλειά 😂

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εεε τι να μην κουτουλας καλε από την νύστα αν από τους 3 καφέδες έπεσες αμέσως στον μονο ελληνικό σήμερα ; Τι να σου κάνει ; 😂 και αν είναι και από την εγκυμοσύνη η νύστα σε βλέπω να κοιμάσαι στην δουλειά 😂

χαχαχα...χαιρομαι που με καταλαβαινεις...<3 

οσο για τη νυστα..το βλεπω κ εγω να ερχεται..θα παρω αδεια δευτερα τριτη να κοιμηθω με την ησυχια μ :P

στις πριν 7 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

χαχαχα...χαιρομαι που με καταλαβαινεις...<3 

οσο για τη νυστα..το βλεπω κ εγω να ερχεται..θα παρω αδεια δευτερα τριτη να κοιμηθω με την ησυχια μ :P

Την καλύτερη δουλειά θα κανείς 😊

και χωρίς εγκυμοσύνη πάντως, όταν πας ξαφνικά από τους πολλούς καφέδες στον έναν, λογικό να κουτουλάς...

Εγώ έπινα 1 τριπλό ελληνικό σπίτι, 1 διπλό καπουτσίνο κ 1 κανάτα γαλλικό στη δουλειά, κ άλλο ένα ελληνικό ή διπλό καπουτσίνο σπίτι. Μόλις έκοψα το τσιγάρο, έκοψα τα πάντα μαχαίρι. Ε η νύστα δεν περιγράφεται κορίτσια, όσο δε με πείραζε το κομμένο τσιγάρο, με πείραζε η νύστα, τρελά νεύρα. Να μιλάει το αφεντικό κ να του ζητάω 2-3 φορές επανάληψη 🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

και χωρίς εγκυμοσύνη πάντως, όταν πας ξαφνικά από τους πολλούς καφέδες στον έναν, λογικό να κουτουλάς...

Εγώ έπινα 1 τριπλό ελληνικό σπίτι, 1 διπλό καπουτσίνο κ 1 κανάτα γαλλικό στη δουλειά, κ άλλο ένα ελληνικό ή διπλό καπουτσίνο σπίτι. Μόλις έκοψα το τσιγάρο, έκοψα τα πάντα μαχαίρι. Ε η νύστα δεν περιγράφεται κορίτσια, όσο δε με πείραζε το κομμένο τσιγάρο, με πείραζε η νύστα, τρελά νεύρα. Να μιλάει το αφεντικό κ να του ζητάω 2-3 φορές επανάληψη 🤣

Χαχχα..πάνω κάτω στα ίδια είμαστε με τους καφέδες.. κ εγώ σήμερα στην προϊσταμένη μ έλεγα κάτι και σε 2 λεπτά το ξεχνούσα..μ έλεγε τι έχεις πάθει κ γιατί κοιμάσαι ορθια🤣 

Ουσιαστικά ήπια 1 μονο το πρωί  (όχι ολοκληρο) και έκανα κ 1 τώρα.. αλλά δεν θα το πιω..έτσι για την αίσθηση.. 2 ώρες κοιμήθηκα κ ακόμα σέρνομαι.. 

Καλησπέρα κορίτσια 😁 Έχω καλά νέα.Το ενδομήτριο 7,5 με 8,9.Την επόμενη Πέμπτη μεσημεράκι κλεισαμε ραντεβού για την έμβρυομεταφορα.Ειμαι χαρούμενη... Προχωράμε 🙏🙏🙏🙏Και δεν έχω κάτι σε πολύποδα...Όλα καθαρα!♥️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 😁 Έχω καλά νέα.Το ενδομήτριο 7,5 με 8,9.Την επόμενη Πέμπτη μεσημεράκι κλεισαμε ραντεβού για την έμβρυομεταφορα.Ειμαι χαρούμενη... Προχωράμε 🙏🙏🙏🙏Και δεν έχω κάτι σε πολύποδα...Όλα καθαρα!♥️

Μπράβο κορίτσι μου!!!όλα να πάνε τέλεια 🤗🧿🤗🧿

Εγώ είμαι 5+3 σήμερα αλλά από το μεσημέρι και μετά με ταλαιπωρεί η διάρροια...δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό και έχω αγχωθεί αλλά δεν παίρνω ακόμα τον γιατρό...Λαμβάνω βέβαια και προγεστερόνη που την έχει στις ανεπιθύμητες παρενέργειες!Καμιά με παρόμοια εμπειρία στην αρχή της κύησης ??

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ είμαι 5+3 σήμερα αλλά από το μεσημέρι και μετά με ταλαιπωρεί η διάρροια...δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό και έχω αγχωθεί αλλά δεν παίρνω ακόμα τον γιατρό...Λαμβάνω βέβαια και προγεστερόνη που την έχει στις ανεπιθύμητες παρενέργειες!Καμιά με παρόμοια εμπειρία στην αρχή της κύησης ??

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😃.Να σαι καλά.Γιατι δεν ενημερώνεις τον γιατρό;Να σου φύγει το άγχος και να σου πει τι να κάνεις.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😃.Να σαι καλά.Γιατι δεν ενημερώνεις τον γιατρό;Να σου φύγει το άγχος και να σου πει τι να κάνεις.

Δε θέλω να τον ενοχλώ,θεωρώ ότι θα μου περάσει και από ότι διάβασα δεν επηρεάζει και αυτή καθαυτή την εγκυμοσύνη...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εγω είχα διάρροια στην αρχή  είναι σύμπτωμα πρεπει να με κρατησε δυο βδομάδες περιπου 

@marilouu μπράβο κορίτσι μου εύχομαι να πάνε οοολα καλά 🙏

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγω είχα διάρροια στην αρχή  είναι σύμπτωμα πρεπει να με κρατησε δυο βδομάδες περιπου 

@marilouu μπράβο κορίτσι μου εύχομαι να πάνε οοολα καλά 🙏

Ευχαριστώ πολύ 😃 Μακάρι...♥️

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Δε θέλω να τον ενοχλώ,θεωρώ ότι θα μου περάσει και από ότι διάβασα δεν επηρεάζει και αυτή καθαυτή την εγκυμοσύνη...

Εγώ θα τον έπαιρνα...Δεν είναι θέμα ενόχλησης.Τωρα εσύ όπως νιώθεις.😃

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Έχω ακούσει ότι είναι σύμπτωμα στην αρχή της κυησης όπως και η δυσκοιλιοτητα σε άλλες! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ στην αρχή είχα το ίδιο κ μετά από μια δυο εβδομάδες έπαθα το αντίθετο εγώ δεν έπαιρνα προγεστερόνη οπότε δεν ξέρω τι παρενέργειες...

Καλημέρα κοριτσαρες μου! Είμαι λίγο προβληματισμενη..πως σας φαίνεται σήμερα? Είναι λιιιιγο πιο έντονο..αλλά είναι άραγε ικανοποιητικό?

Screenshot_20231208_063219_Gallery.jpg

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες μου! Είμαι λίγο προβληματισμενη..πως σας φαίνεται σήμερα? Είναι λιιιιγο πιο έντονο..αλλά είναι άραγε ικανοποιητικό?

Screenshot_20231208_063219_Gallery.jpg

Καλημέρα κορίτσι μου, πιστεύω είναι εντάξει, δεν βγαίνει με μεγάλη διαφορά στο τεστ όταν κάνουμε κάθε μέρα, στη χοριακη θα δεις τη διαφορά πραγματικά😊

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, πιστεύω είναι εντάξει, δεν βγαίνει με μεγάλη διαφορά στο τεστ όταν κάνουμε κάθε μέρα, στη χοριακη θα δεις τη διαφορά πραγματικά😊

απο κοντα φαινεται πιο καλα..ελπίζω να είναι οκ..σκέφτομαι να παω σήμερα απόγευμα αντί για αύριο πρωι για την εξέταση..να δώ τι γίνεται..θα έχουν περάσει 2 μέρες απο το 11.5 που είχα..

στις πριν 18 ώρες, ο/η ELENNA11 είπε:

Συγχαρητήρια και στα δυο κοριτσια @ΜΑΡΘΑΑ_61 και @marinaP  !! Εύχομαι μια εύκολη εγκυμοσυνη!! Κρατήστε μας ενήμερες! Κορίτσια σας διαβάζω και νιώθω ότι με ηρεμείτε! Σας ευχαριστώ παρά πολύ! Έχω μάθει πολλά μέσα από την συζήτηση! Αύριο θα κάνω τη χοριακη μετά την σπερματέγχυση! Και έχω ενθουσιαστεί λίγο έχω τα ίδια συμπτώματα με τη @ΜΑΡΘΑΑ_61 πόνους στην κοιλιά, κούραση, 37,5 θερμοκρασία αλλά δεν πονάει το στήθος ρε κορίτσια. Κ σε πολλες γνωστές μου αυτό ποναγε πρώτο κ μετά λέω δεν είμαι κ στεναχωριεμαι. Σαν τρελή! @Mpourmpouloπως είσαι εσυ;;;

Καλημέρα κορίτσια

εγω το στήθος σαν πρώτο συμπτώματα δεν το είχα μετά άρχισε να με ενοχλεί και μια πονούσε μια όχι 

και στην δεύτερη εγκυμοσύνη πάλι δεν το είχα σαν σύμπτωμα στην αρχή το στήθος ( δεν προχώρησε ) 

Θα περιμένουνε νέα σου από την χοριακη 😊

στις πριν 27 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

απο κοντα φαινεται πιο καλα..ελπίζω να είναι οκ..σκέφτομαι να παω σήμερα απόγευμα αντί για αύριο πρωι για την εξέταση..να δώ τι γίνεται..θα έχουν περάσει 2 μέρες απο το 11.5 που είχα..

Πήγαινε κορίτσι μου αν αυτό θα σε ηρεμήσει κάνε το! Κ εγώ όταν είχε ξεκινήσει η πρώτη μου με χαμηλή χοριακη είχα κάνει 2 3 ανά 2 μέρες γιατί αγχωνομουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...