Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Demy93

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

@ΜΑΡΘΑΑ_61 συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μην σε ανησυχεί το μικρό νούμερο, και απορώ με τον γιατρό σου.. συμφωνώ με την @Elk, ίσως χρειαστεί να τον αλλάξεις. Δεν θα επεκταθω, αλλά γιατρός που με είχε αντιμετωπίσει έτσι στην πρώτη εγκυμοσύνη (άσχετα αν δεν προχώρησε), κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για την αποβολή φίλης που την είχε πείσει ότι δεν θα έμενε έγκυος φυσιολογικα, και να κάνει εξωσωματική. Και αν θυμάμαι καλά ο γιατρός αυτός είναι κάπου στο Πέραμα. Εν πάση περιπτώσει, χαλάρωσε και απόλαυσε το 🥰🥰

Κλασικά αγαπημένες μου άναψα για όλες σας κεράκι τη μέρα που πήγαμε για την ευχουλα σαραντισμου της μπέμπας ♥️ Δεν σας ξεχνάω εννοείται, είστε πάντα στις προσευχές μου ♥️

Αχ βρε Έλλη μου.  Σαραντησε η μπουμπού μας. Δωστης τόσα φιλάκια από μας μέχρι να αρχίσει να σε σπρώχνει με το πόδι! Τότε μόνο να σταματήσεις!!! Ξέρουμε ότι δε μας ξεχνάς και σίγουρα ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις Just now, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκια μου..να ξερεις περιμενω πως κ πως και τα δικα σου ευχάριστα!!!

Προσπαθώ ήδη πάρα πολύ.. Θα τα καταφέρω μέσα σε ένα 5ημερο..είμαι σιγουρη

Μια συμβουλή μόνο που αν θέλεις την κρατάς αν θέλεις την προσπερνάς...μην πιεστεις. Πίστεψε με δεν θα το θέλεις έτσι και αλλιώς.  Μέχρι τότε όμως προσπάθησε απλά να το περιορίσεις. Εγώ έλεγα "τώρα το θέλω η είναι η συνήθεια?" Όταν ένιωθα ότι το θέλω το άναβα. Μπορεί να μην το έκανα όλο καν. Μετά απλά άρχισα να μη με νοιάζει. Κατάλαβα ότι πέφτει η χοριακη μου όταν άρχισα να ζητάω ξανά να καπνίσω...οπότε μην σκας. Και μην πιέσεις καμία κατάσταση θα έρθει με την βοήθεια του μυαλού φυσικά από μόνο του!

Κορίτσια μου εγώ γύρισα από τον γιατρό. Με είδε κιόλας έχω ελάχιστα καφέ και μου είπε ότι δεν έχω καθαρίσει πλήρως ακόμη έχει μείνει λίγο αλλά θα φύγει. Ξεκίνησα τα χάπια σήμερα το πρωί. Έχω δύο αβγά που με είδε ,ένα 6χικιοστα και ένα 9 χιλιοστά. Υπολογίζει ότι σε 10 μέρες θα κάνουμε την σπερματεγχυση. Αυτή τη φορά μου είπε θα μου δώσει ματζουνια! Χαχα θα πάρω προγεστερόνη από την 14η μέρα και σαλοσπιρ και συνεχίζω φυλλικό. Όλα καλά μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. Αυτά τα νέα μου!

@Girly πολυ πολυ ωραια! Λοιπον ευχομαι στην αλλαγη τ χρονου (οπως υπολογιζω τις μερες σου) να κλείσεις αυτό τ θεματακι με τα πιο υπεροχα νεα και να ανοιξεις ενα νεο υποδεχοντας τη νεα χρονια να φερεις γουρι αε ολες τις κοπελες π προσπαθουν!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Girly πολυ πολυ ωραια! Λοιπον ευχομαι στην αλλαγη τ χρονου (οπως υπολογιζω τις μερες σου) να κλείσεις αυτό τ θεματακι με τα πιο υπεροχα νεα και να ανοιξεις ενα νεο υποδεχοντας τη νεα χρονια να φερεις γουρι αε ολες τις κοπελες π προσπαθουν!

Αμήν Διώνη μου, ας γίνει ότι είναι καλύτερο να γίνει. Το εύχομαι με όλη μου την καρδιά και για μένα αλλά κ για εσάς ξεχωριστά που μου είστε όλες τόσο απαραίτητες πια!! Δεν μπορώ καλέ αν δε σας πω τα νέα μου!! Τόσο καιρό εδώ έχω δεθεί τόσο πολύ, είστε όλες υπέροχες μια προς μια ..δε θα ξεχάσω ποτέ πως μου κρατήσατε το χέρι όταν φοβήθηκα,μου χτυπήστε την πλάτη όταν λυπήθηκα,με αγκαλιάσατε όταν έκλαψα και σιωπησατε όταν ούρλιαξα βουβά..μα κυρίως χαρήκατε με την χαρά μου σαν να ήταν δική σας...αυτό είναι το μαγικότερο όλων ..❤️🤗💪🥰

στις πριν 10 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσια πείτε με τρελή.. αλλά πήγα κ έκανα χοριακη..δεν άντεξα.. είναι πολύ χαμηλή βέβαια αλλά είναι πάνω από 5...τι κάνω τώρα????😬😬😬😬 έχω τρελαθεί 

Screenshot_20231206_140057_Samsung Notes.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️♥️♥️♥️

στις πριν 5 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Μαρίνα μου πήγατε εχθές στο γιατρό; ακούσατε καρδούλα;❤️❤️

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου! 

Καλημέρα σε όλες.. σήμερα δεν χρειάστηκε να το κάνω αρνητικο..σας το στέλνω.. 

Επίσης ο αντρας μου χθες δεν με πιστεψε🤣🤣 του το είπα και μ έλεγε "δεν γίνεται..πρέπει να το σιγουρεψουμε"🤣 μετά μου άρχισε τα "μην κάθεσαι έτσι και μην κουράζεσαι.. θα τα κάνω όλα εγω" ωστόσο δεν ένιωσα ότι κατάλαβε κ πολύ τι έγινε! 😜

20231207_062713.jpg

@ΜΑΡΘΑΑ_61 καλημέρα! Ναι σήμερα φαινεται ξεκαθαρα! Κρατησου κανα 2 μερες ακομα κ πηγαινε για χοριακη τ Σάββατο η τη Δευτέρα.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜΑΡΘΑΑ_61 καλημέρα! Ναι σήμερα φαινεται ξεκαθαρα! Κρατησου κανα 2 μερες ακομα κ πηγαινε για χοριακη τ Σάββατο η τη Δευτέρα.

λέμε να πάμε σαββατο..3 μέρες μετά τη χθεσινή που ήταν 11.5...να δούμε τι γίνεται..κανονικά περιμένω τη δευτέρα την ακατανόμαστη..

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Επίσης ο αντρας μου χθες δεν με πιστεψε🤣🤣 του το είπα και μ έλεγε "δεν γίνεται..πρέπει να το σιγουρεψουμε"🤣 μετά μου άρχισε τα "μην κάθεσαι έτσι και μην κουράζεσαι.. θα τα κάνω όλα εγω" ωστόσο δεν ένιωσα ότι κατάλαβε κ πολύ τι έγινε! 😜

20231207_062713.jpg

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Φαίνεται η δεύτερη γραμμουλα!!!🥰🥰🥰 Οπότε σίγουρα σε δύο μέρες θα γίνει έντονο κόκκινο!!! Να μας στέλνεις φωτο να παίρνουμε δύναμη!!! Πόσο χαίρομαι να βλέπω θετικά!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

20231207_062713.jpg

Καλημέρα κορίτσι μου, φαίνεται ξεκάθαρα ναι🥰 το Σάββατο θα έχει ανέβει αρκετά στη χοριακή🥰

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, φαίνεται ξεκάθαρα ναι🥰 το Σάββατο θα έχει ανέβει αρκετά στη χοριακή🥰

μακάρι κορίτσια μου να ανέβει...φοβάμαι λίγο την απογοήτευση...πρώτη φορά βλέπω θετικό τέστ ❤️

στις πριν 8 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

μακάρι κορίτσια μου να ανέβει...φοβάμαι λίγο την απογοήτευση...πρώτη φορά βλέπω θετικό τέστ ❤️

Σε καταλαβαίνω λογικό είναι, αλλά να κάνεις θετικές σκέψεις🌺

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μαρίνα μου πήγατε εχθές στο γιατρό; ακούσατε καρδούλα;❤️❤️

Καλημέρα κορίτσια μου

Χθές αργήσαμε πολύ επιστρέψουμε σπίτι και δεν είχα κουράγιο να γράψω από την υπνηλία, ειδα απλά το τεστ της @ΜΑΡΘΑΑ_61 και χάρηκα παρα πολύ!! Κορίτσι μου σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα!!!

Λοιπόν εμείς ακούσαμε καρδούλα!! Ευτυχώς είναι όλα καλά!!! Το επόμενο ραντεβού στις 20/12. Άντε τώρα να περιμένω άλλες δύο βδομάδες 😏

στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου

Χθές αργήσαμε πολύ επιστρέψουμε σπίτι και δεν είχα κουράγιο να γράψω από την υπνηλία, ειδα απλά το τεστ της @ΜΑΡΘΑΑ_61 και χάρηκα παρα πολύ!! Κορίτσι μου σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα!!!

Λοιπόν εμείς ακούσαμε καρδούλα!! Ευτυχώς είναι όλα καλά!!! Το επόμενο ραντεβού στις 20/12. Άντε τώρα να περιμένω άλλες δύο βδομάδες 😏

αχ τι ωραία στιγμή όταν ακούς καρδούλα!!! πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

20231207_062713.jpg

Καλημέρα κορίτσια 😊

ναι φαίνεται ξεκάθαρα 🤰 η γραμμή και είδες διαφορά από εχτές με σήμερα το τεστ… πολύ καλό αυτό ! 

για εμένα αν αντέχεις να πας Δευτέρα για χοριακη την μέρα που περιμένεις περιοδο 

χαρηκα πολύ κορίτσι μου πραγματικά με το καλό και να μας στέλνεις τα τεστ σου να χαιρόμαστε και εμείς !  

στις Just now, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια 😊

ναι φαίνεται ξεκάθαρα 🤰 η γραμμή και είδες διαφορά από εχτές με σήμερα το τεστ… πολύ καλό αυτό ! 

για εμένα αν αντέχεις να πας Δευτέρα για χοριακη την μέρα που περιμένεις περιοδο 

χαρηκα πολύ κορίτσι μου πραγματικά με το καλό και να μας στέλνεις τα τεστ σου να χαιρόμαστε και εμείς !  

εννοείται..θα σας στέλνω τεστ μέχρι να με βαρεθείτε!!! εσείς με καταλαβαίνετε πιο πολύ απ όλους ❤️

στις πριν 23 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου

Μπράβο κορίτσι μου όλα πηγαίνουν τέλια μεγαλώνει το μωρακι σας 

με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🤰🥰

Υπομονή τώρα για το επόμενο ραντεβού.. χαλάρωσες καθόλου ; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

εννοείται..θα σας στέλνω τεστ μέχρι να με βαρεθείτε!!! εσείς με καταλαβαίνετε πιο πολύ απ όλους ❤️

Χαχαχα και εγω συλλογή τα κάνω είναι από τα πιο όμορφα πράγματα αυτά !!! Δεν φανταζόμουν πόση χαρά μπορεί να σου δώσει μια γραμμουλα 😂

Έχει συμπτώματα ; Αυτόν τον μήνα  εκανες κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες φορές ;

στις πριν 27 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

αχ τι ωραία στιγμή όταν ακούς καρδούλα!!! πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?

Ναι ηταν κάτι μαγικό! Περίμενα να.κλαψω και ο γιατρός μου που μόνο να κλαίω με έχει δει 😂περίμενε οτι θα κλάψω και μου έλεγε "τώρα ακούμε τη καρδούλα του Ε;" κλαψεεεε.😂😂😂 νομίζω μου βγήκε σε ανακούφιση και απλα χαμογέλασα 🥹

Σήμερα είμαι 6εβδ + 5ημ. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Χαχαχα και εγω συλλογή τα κάνω είναι από τα πιο όμορφα πράγματα αυτά !!! Δεν φανταζόμουν πόση χαρά μπορεί να σου δώσει μια γραμμουλα 😂

Έχει συμπτώματα ; Αυτόν τον μήνα  εκανες κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες φορές ;

λοιπόν κορίτσια μου..απο τους 13 μήνες οι αλλαγές που έκανα το τελευταίο 2μηνο ήταν οι εξής

-πήρα κάτι βιταμίνες maca λέγονται μαζί με το σύζυγο.. (εδω και 25 μέρες τις πήραμε)

-έκοψα αλκοόλ και πατατάκια...(προηγουμένως έπινα μισό ποτηράκι λευκό κρασί σχεδόν κάθε βράδυ)

-σταμάτησα να σηκώνω πολλά βάρη

-οι επαφές μας έγιναν κάθε 2 μέρες απο το τέλος της περιόδου έως προχθές (ενώ πριν κάναμε σχεδόν καθημερινά)..

απο συμπτώματα το πρώτο είναι η ανεβασμένη θερμοκρασία μου 36,8-39,9 εδώ και 6 μέρες..δυσκοιλιότητα, πονοκέφαλο(σαν ζαλούρα) και πονάει η κοιλιά και η μέση μου..λίγο διαφορετικά απ την περίοδο αλλά στα ίδια σημεία..

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα πηγαίνουν τέλια μεγαλώνει το μωρακι σας 

με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🤰🥰

Υπομονή τώρα για το επόμενο ραντεβού.. χαλάρωσες καθόλου ; 

Η αλήθεια χαλάρωσα, νιώθω ανακούφιση. Το άγχος βέβαια εκεί δεν φεύγει, αλλά τώρα θα βάζω το βίντεο με τον ήχο της καρδούλας και θα ηρεμώ 👶🏽♥️🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
    • Καλημέρα κορίτσια !  Συνέχισε επαφές και τα τεστ να δεις πως πάει η γραμμουλα 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια μ!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε αυτές που γέννησαν και με το καλό εμείς που αναμένουμε ακόμα!!! Εγώ έχω κάνει δύο non stress ! Στο δεύτερο π έκανα τη πέμπτη είχα συσπάσεις αλλά ήταν ακανόνιστες , οπότε μ είπε η μαία ν πάω πάλι αύριο και βλέπουμε! Εγώ όμως κορίτσια μέσα στο σουκου είχα πολλά πονάκια περιόδου που κάποιες φορές η κοιλιά πέτρωνε και κάποιες άλλες όχι! Δν ξέρω αν πιάνεται γ συσπάσεις ή αν είναι επειδή με βαράει κ η μπέμπα χαμηλά!!! Είδωμεν αύριο!!! 🙏🙏 38 πάρα δύο μέρες θ είμαι!  @kiddo μου όσον αφορά γ τις βαλίτσες μαιευτηρίου εμάς μας έδωσαν μια λίστα! Θα την ανεβάσω εδώ ! Εγώ γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο! Μας είπαν επιπλέον ν έχουμε μαζί μας βολταρεν υπόθετα και αποτέλ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...