Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σήμερα είναι δύσκολη μέρα με πολύ δουλειά για μένα τώρα το πρωί γι'αυτό μπήκα να σας πω την καλημέρα μου και να δω το σημερινό τέστ της @Mpourmpoulo μας να μας φτιάξει το κέφι 🥰🥰

Καλημέρααααα κορίτσια μου ♥️💝 και εγώ αυτό περιμένω ☺️ άντε να δούμε πως είναι.... καλή δύναμη κορίτσι μου ☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κ από μένα κορίτσια μου!! Εγώ σήμερα ξύπνησα με πόνους. Από αργά το βράδυ άρχισαν, και έχω και σήμερα το ίδιο έντονο, άρα είμαι ένα βήμα πριν αγκαλιάσω την ωορρηξία. 

Κ εγώ πολλή δουλειά σήμερα, γυρίζει σήμερα το αφεντικό μου από ταξίδι, μου είχε αφήσει ένα κάρο δουλειά αλλά δεν τα τελείωσα, δούλευα χαλαρά (=έψαχνα ρούχα γάμου και χτενίσματα στο ίντερνετ και έφτιαχνα παζλ) γιατί νόμιζα ότι γυρίζει αύριο. Και τώρα κοινώς, πήρε φωτιά ο κ@λ@ς μας 😂😂😂

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια μου!!! σας χαιρετώ κ εγώ απο τη δουλειά..μόλις γύρισα εγώ έφυγαν όλοι...να δούμε πώς θα βγεί αυτή η μέρα μόνη μου...το καλό είναι ότι λε΄ίπουν τόσοι που δεν γίνεται να βγεί δουλειά...αλλά θα είναι βάσανο μέχρι τις 2.30 εδώ...

στα δικά μου νέα σήμερα είμαι 5εβδ+1 ημέρα...δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα..παρα μόνο κόπωση, υπνηλία και λίγους πόνους χαμηλά...

αναμένω κ εγώ τα φρέσκα θετικά τεστάκια του δεκέμβρη!!!! ❤️

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσάκια μουυυυυυ❤️❤️❤️❤️ ποσό χαρούμενη είμαι που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ🥰🥰🥰 σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου❤️ λοιπόν τα δυο πρώτα τεστ είναι τα χθεσινά και τα αλλά δυο από κατω τα σημερινά! 

IMG_7643.jpeg

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κοριτσάκια μουυυυυυ❤️❤️❤️❤️ ποσό χαρούμενη είμαι που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ🥰🥰🥰 σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου❤️ λοιπόν τα δυο πρώτα τεστ είναι τα χθεσινά και τα αλλά δυο από κατω τα σημερινά! 

IMG_7643.jpeg

Να επισημάνω ότι τα 2 πρώτα είναι τα απογευματινά χθεσινά γτ το πρωινό το είχα πετάξει η χαζη😂  ααα επίσης από κοντα είναι ροζ ! Είμαι 13η μέρα μετά την σπερματεγχυνση!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

IMG_7643.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου, εεεε αν δεν είναι θετικά κ αυτά θα τρελαθούμε όλες εδώ μεσα😅 πιστεύω είναι θετικά κ ανεβαίνει, αν θες κάνε κ ένα πρεντικτορ από το φαρμακείο πιστεύω θα φανεί καλύτερα!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

@Mpourmpoulo εγκυμοσυνης ειναι δ ειναι εξατμισης, μην το σκέφτεσαι καν. Αντε αυριο θα κανεις κ τη χοριακη σου! Ολα καλα!

Μήπως όμως είναι πολύ άχνα για την μέρα;;;; Έχω μια επιφύλαξη😩

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εεεε αν δεν είναι θετικά κ αυτά θα τρελαθούμε όλες εδώ μεσα😅 πιστεύω είναι θετικά κ ανεβαίνει, αν θες κάνε κ ένα πρεντικτορ από το φαρμακείο πιστεύω θα φανεί καλύτερα!!

Χαχαχα! Θετικα είναι απλά φοβάμαι γτ τα βλέπω πολύ άχνα ! Αύριο θα πάω για χοριακη όποτε είπα να μη πετάξω λεφτα και σε τεστ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

άιντε μαρή @Mpourmpoulo μας έσκασες, μας έφαγε το μπες βγες να δούμε αν έγραψες! μπαααα!

Χαχαχχαχαχχαχα😂 σας ευχαριστωωωωωωωωωω για το ενδιαφέρον❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Χαχαχα! Θετικα είναι απλά φοβάμαι γτ τα βλέπω πολύ άχνα ! Αύριο θα πάω για χοριακη όποτε είπα να μη πετάξω λεφτα και σε τεστ! 

Ότι είναι θετικά είναι σίγουρα θετικά θα πας όμως αύριο να κανείς χοριακη και να δεις την τιμή..  

μπορεί να μην είσαι 13 μέρα και είναι λίγο πιο πίσω δεν ξέρεις ακριβώς ποτε έγινε η σύλληψη γιατί τώρα μια μέρα πάνω μια μετά κάτω έχει σημασία σε αυτά 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Ότι είναι θετικά είναι σίγουρα θετικά θα πας όμως αύριο να κανείς χοριακη και να δεις την τιμή..  

μπορεί να μην είσαι 13 μέρα και είναι λίγο πιο πίσω δεν ξέρεις ακριβώς ποτε έγινε η σύλληψη γιατί τώρα μια μέρα πάνω μια μετά κάτω έχει σημασία σε αυτά 😊

Ναιιι έχεις δίκιο! Το αυγουλακι δεν είχε σπάσει όταν έκανα την σπερματεγχυνση ! Ίσως να έγινε και την επόμενη μέρα 🙏 ελπιζω να μη φάω τα μούτρα μου!

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo τέλεια σήμερα ... Εντωμεταξυ της hometest που δεν είναι πρώιμης φαίνεται καλύτερα η γραμμουλα..στο άλλο όχι τόσο...πως γίνεται αυτό;;;; @Elk γιατί ;;;;εσύ λες της hometest αργούν να δείξουν και αυτά βγαίνουν καλύτερα από τα άλλα που είναι πρώιμης ανίχνευσης!!

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo επίσης δ ξερεις κ ποια μερα εγινε η εμφυτευση. Εγω να σ πω οτι κ στις 3 κυησεις αυτα τ τεστε εδειξαν αχνα στην καθυστέρηση. Αύριο πηγαινε για χοριακη οπως σ ειπε ο γιατρός σου. Παρασκευή για επαναληπτικη και μετα αστο να κυλισει.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κρίμα που θα φύγει πάλι και δεν θα προλάβετε τις γόνιμες 😕

τωρα όταν αδιαθετήσεις ξεκινάς τις διαδικασίες της εξωσωματικής ; 

Όχι δυστυχώς... Κλείνει για γιορτές στις 25 κ θα την κάνω στην επόμενη περίοδο... Δεν με θέλει γενικά 😅 έχασα την δουλειά μου κ περίμενα πως κ πως για αυτό κ θα πρέπει να περιμένω κ άλλο.. κ τώρα η περίοδος άφαντη... Πω πω θα περιμένω πολύ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

IMG_7643.jpeg

Πόσο χαίρομαι κορίτσι μου!!!! Θα δεις θα γίνει πιο σκούρο αύριο μεθαύριο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mpourmpoulo τέλεια σήμερα ... Εντωμεταξυ της hometest που δεν είναι πρώιμης φαίνεται καλύτερα η γραμμουλα..στο άλλο όχι τόσο...πως γίνεται αυτό;;;; @Elk γιατί ;;;;εσύ λες της hometest αργούν να δείξουν και αυτά βγαίνουν καλύτερα από τα άλλα που είναι πρώιμης ανίχνευσης!!

Νομίζω επειδή δεν είναι πρώιμης δείχνουν καλύτερα 🤷‍♀️ δεν ξέρω επειδή δεν έχω δοκιμάσει τα one δεν έχω και ολοκληρωμένη άποψη  

Δημοσίευση

@Mpourmpouloμου έτσι έβγαινε και το δικό μου τεστ!!! Είναι θετικό κορίτσι μου!!!!!! Είσαι έγκυος και όοολα θα πάνε υπέροχα ❤️🎉🎉🎉🥳🥳❤️

Να μην σε νοιάζει η γραμμη ,είναι πολύ νωρίς ακόμη και όπως είπες δεν είχε σκάσει ακόμη το ωάριο τη μέρα της σπερματεγχυσης οπότε σίγουρα είσαι νωρίτερα από ότι υπολογίζεις!!!!!  

Αύριο με το καλό να κάνεις την χοριακη σου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γιατι δεν κανετε περιδεση ; Μπορει να εισαι σε βδομαδες οριακες (26, σωστα;); αλλα τωρα πρεπει ο γιατρος να ζυγισει τα υπερ και τα κατα και νομιζω πως τα οφελη ειναι περισσοτερα απ τις πιθανες παρενεργειες. Επισης υπαρχει κι η λυση του πεσσου, που τοποθετειται οποιαδηποτε στιγμη ως και τις 34 βδομαδες. Δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα, αλλα κι αυτος βοηθαει σε μεγαλο βαθμο. Προσωπικα θα επεμενα αρκετα σε καποια πιο ασφαλη λυση. Γιατι να αντεξεις πχ μονο ως τις 28-30 βδομαδες, αν υπαρχει δυνατοτητα να κρατησει παραπανω; Μηπως να παρεις και μια ακομα γνωμη; Αθηνα εισαι; Ποιον εμβρυομητρικο εχεις; Παντως εχω την αισθηση οτι εκει κοντα στο 1 δεν το αφηνουν μονο με κατακλιση. Γιατι και στο νοσοκομειο να μπεις, τι ακριβως σου εξηγησε πως θα κανουν; Παλι προγεστορενη θα λαμβανεις και σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου θα κανεις τις ενεσεις κορτιζονης και θα σου χορηγησουν τοκολυτικα (υποθετω). Αλλα κι αυτα καποιες μερες δινουν παραταση. Εμενα προσωπικα μου εχουν πει για πεσσο ως τις 34 σε περιπτωση που πεσει κατω απο 1,8-2,00. Ρωτα κι αυτη την εναλλακτικη. Φαντασου τοποθετειται στο ιατρειο (οπως το σπιραλ), ουτε αναισθησια ουτε τιποτα δεν θελει. Επισης, πιστευω πως ηδη εχεις κανει καλλιεργεια να βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει λοιμωξη. Αν οχι, πρεπει να κανεις οσο πιο αμεσα. 
    • Και εσύ αγορομανα εις τριπλούν;;;καλωσηρθες στο club 😂 και εμένα αγοράκι το τρίτο μπεμπέ 🩵 με το καλοοοοοοο
    • @Zeldaκαλημερα😃 Στην ιδια πηγα κ εγω!Φοβερη ηταν!Εγω να σου πω πηγα χωρις να ξερω τις γιατρους που θα με δουν (β εκανα με την κα.Φωκιαλακη),απλα το αποφασισα διοτι πρωτον εκει που ειχα κάνει την αυχενική διαφάνεια και με είχε δει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ήμουν ευχαριστημένη,όπως και στην εμβρυοκαρδιολόγο που με παρέπεμψε και ο γυναικολόγος μου άλλα και σε μία άλλη που με παρέπεμψε η γιατρός που είχα κάνει την αυχενική δεν με κάλυψαν από το τηλέφωνο ( η μία με άγχωσε χωρίς λόγο,ήθελε να με δει από τη 14η εβδομάδα! και οι άλλη δεν ήθελε να κλείσουμε ραντεβού αν δεν περασει ο Αύγουστος). Δεύτερον επειδή μένω μακριά από το κεντρο και είναι ταλαιπωρία για μένα,μου άρεσε το γεγονός ότι στο ιασω θα με εξετάζανε την ίδια μέρα και μου έκανε και ημερομηνία..Ητανε τέλεια μπορώ να πω ενώ δεν είχα καλή εμπειρία στο ιασω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου,στο ξενοδοχειακό κομμάτι βέβαια όπως και στις νοσηλεύτριες των ορόφων αλλά αυτό από ότι έμαθα εχθές είναι κάτι για το οποίο δεν φταίει κανένας άλλος παρα μονο τα μεγαλοστελέχη🤷‍♀️
    • Ήθελα να σε ρωτήσω μέρες αλλά περίμενα να πάνε πρώτα όλα καταπληκτικά όπως πήγαν και μετά. Που έκανες την καρδιολογική εξέταση εμβρύου; Προπερσι είχα πάει στο Ιασώ στην Κωνσταντοπουλου μετά τη β χωρίς λόγο, όλα καλά τα έβλεπαν στον υπέρηχο απλώς ήθελα εγώ γιατί είχα τραβήξει ζόρι τότε με εκείνη την παλιοpappa και είχα αποφασίσει να τα κάνω όλα. Όλα καλά τα είχε βγάλει και είχα μείνει γενικά ικανοποιημένη από την εξέταση και τη συμπεριφορά οπότε λέω να πάω στην ίδια αλλά δεν έχω κάνει και ιδιαίτερη αναζήτηση. Εσένα σου σύστησε συγκεκριμένο γιατρό ο γυναικολόγος σου;
    • Δυστυχώς είδαμε στην εξέταση ότι μικρύνε πολύ ο τραχηλος μου, μόλις 10μμ, πλέον έχει και εγώ οδηγίες για αυστηρή ξάπλα. Εχω ραντεβού με την εμβρυολογο να το δει και αυτη ως πιο εξειδικευμενη, κατά 90% θα νοσηλευτώ για να προλάβουμε ο,τι εκτατο προκύψει. Προφανως η ψυχολογία μου εχει πεσει στα πατώματα και το κλάμα παει ροδανι, παρακαλαω να πάνε όλα καλά!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...