Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σήμερα είναι δύσκολη μέρα με πολύ δουλειά για μένα τώρα το πρωί γι'αυτό μπήκα να σας πω την καλημέρα μου και να δω το σημερινό τέστ της @Mpourmpoulo μας να μας φτιάξει το κέφι 🥰🥰

Καλημέρααααα κορίτσια μου ♥️💝 και εγώ αυτό περιμένω ☺️ άντε να δούμε πως είναι.... καλή δύναμη κορίτσι μου ☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κ από μένα κορίτσια μου!! Εγώ σήμερα ξύπνησα με πόνους. Από αργά το βράδυ άρχισαν, και έχω και σήμερα το ίδιο έντονο, άρα είμαι ένα βήμα πριν αγκαλιάσω την ωορρηξία. 

Κ εγώ πολλή δουλειά σήμερα, γυρίζει σήμερα το αφεντικό μου από ταξίδι, μου είχε αφήσει ένα κάρο δουλειά αλλά δεν τα τελείωσα, δούλευα χαλαρά (=έψαχνα ρούχα γάμου και χτενίσματα στο ίντερνετ και έφτιαχνα παζλ) γιατί νόμιζα ότι γυρίζει αύριο. Και τώρα κοινώς, πήρε φωτιά ο κ@λ@ς μας 😂😂😂

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια μου!!! σας χαιρετώ κ εγώ απο τη δουλειά..μόλις γύρισα εγώ έφυγαν όλοι...να δούμε πώς θα βγεί αυτή η μέρα μόνη μου...το καλό είναι ότι λε΄ίπουν τόσοι που δεν γίνεται να βγεί δουλειά...αλλά θα είναι βάσανο μέχρι τις 2.30 εδώ...

στα δικά μου νέα σήμερα είμαι 5εβδ+1 ημέρα...δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα..παρα μόνο κόπωση, υπνηλία και λίγους πόνους χαμηλά...

αναμένω κ εγώ τα φρέσκα θετικά τεστάκια του δεκέμβρη!!!! ❤️

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσάκια μουυυυυυ❤️❤️❤️❤️ ποσό χαρούμενη είμαι που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ🥰🥰🥰 σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου❤️ λοιπόν τα δυο πρώτα τεστ είναι τα χθεσινά και τα αλλά δυο από κατω τα σημερινά! 

IMG_7643.jpeg

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κοριτσάκια μουυυυυυ❤️❤️❤️❤️ ποσό χαρούμενη είμαι που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ🥰🥰🥰 σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου❤️ λοιπόν τα δυο πρώτα τεστ είναι τα χθεσινά και τα αλλά δυο από κατω τα σημερινά! 

IMG_7643.jpeg

Να επισημάνω ότι τα 2 πρώτα είναι τα απογευματινά χθεσινά γτ το πρωινό το είχα πετάξει η χαζη😂  ααα επίσης από κοντα είναι ροζ ! Είμαι 13η μέρα μετά την σπερματεγχυνση!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

IMG_7643.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου, εεεε αν δεν είναι θετικά κ αυτά θα τρελαθούμε όλες εδώ μεσα😅 πιστεύω είναι θετικά κ ανεβαίνει, αν θες κάνε κ ένα πρεντικτορ από το φαρμακείο πιστεύω θα φανεί καλύτερα!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

@Mpourmpoulo εγκυμοσυνης ειναι δ ειναι εξατμισης, μην το σκέφτεσαι καν. Αντε αυριο θα κανεις κ τη χοριακη σου! Ολα καλα!

Μήπως όμως είναι πολύ άχνα για την μέρα;;;; Έχω μια επιφύλαξη😩

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εεεε αν δεν είναι θετικά κ αυτά θα τρελαθούμε όλες εδώ μεσα😅 πιστεύω είναι θετικά κ ανεβαίνει, αν θες κάνε κ ένα πρεντικτορ από το φαρμακείο πιστεύω θα φανεί καλύτερα!!

Χαχαχα! Θετικα είναι απλά φοβάμαι γτ τα βλέπω πολύ άχνα ! Αύριο θα πάω για χοριακη όποτε είπα να μη πετάξω λεφτα και σε τεστ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

άιντε μαρή @Mpourmpoulo μας έσκασες, μας έφαγε το μπες βγες να δούμε αν έγραψες! μπαααα!

Χαχαχχαχαχχαχα😂 σας ευχαριστωωωωωωωωωω για το ενδιαφέρον❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Χαχαχα! Θετικα είναι απλά φοβάμαι γτ τα βλέπω πολύ άχνα ! Αύριο θα πάω για χοριακη όποτε είπα να μη πετάξω λεφτα και σε τεστ! 

Ότι είναι θετικά είναι σίγουρα θετικά θα πας όμως αύριο να κανείς χοριακη και να δεις την τιμή..  

μπορεί να μην είσαι 13 μέρα και είναι λίγο πιο πίσω δεν ξέρεις ακριβώς ποτε έγινε η σύλληψη γιατί τώρα μια μέρα πάνω μια μετά κάτω έχει σημασία σε αυτά 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Ότι είναι θετικά είναι σίγουρα θετικά θα πας όμως αύριο να κανείς χοριακη και να δεις την τιμή..  

μπορεί να μην είσαι 13 μέρα και είναι λίγο πιο πίσω δεν ξέρεις ακριβώς ποτε έγινε η σύλληψη γιατί τώρα μια μέρα πάνω μια μετά κάτω έχει σημασία σε αυτά 😊

Ναιιι έχεις δίκιο! Το αυγουλακι δεν είχε σπάσει όταν έκανα την σπερματεγχυνση ! Ίσως να έγινε και την επόμενη μέρα 🙏 ελπιζω να μη φάω τα μούτρα μου!

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo τέλεια σήμερα ... Εντωμεταξυ της hometest που δεν είναι πρώιμης φαίνεται καλύτερα η γραμμουλα..στο άλλο όχι τόσο...πως γίνεται αυτό;;;; @Elk γιατί ;;;;εσύ λες της hometest αργούν να δείξουν και αυτά βγαίνουν καλύτερα από τα άλλα που είναι πρώιμης ανίχνευσης!!

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo επίσης δ ξερεις κ ποια μερα εγινε η εμφυτευση. Εγω να σ πω οτι κ στις 3 κυησεις αυτα τ τεστε εδειξαν αχνα στην καθυστέρηση. Αύριο πηγαινε για χοριακη οπως σ ειπε ο γιατρός σου. Παρασκευή για επαναληπτικη και μετα αστο να κυλισει.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κρίμα που θα φύγει πάλι και δεν θα προλάβετε τις γόνιμες 😕

τωρα όταν αδιαθετήσεις ξεκινάς τις διαδικασίες της εξωσωματικής ; 

Όχι δυστυχώς... Κλείνει για γιορτές στις 25 κ θα την κάνω στην επόμενη περίοδο... Δεν με θέλει γενικά 😅 έχασα την δουλειά μου κ περίμενα πως κ πως για αυτό κ θα πρέπει να περιμένω κ άλλο.. κ τώρα η περίοδος άφαντη... Πω πω θα περιμένω πολύ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

IMG_7643.jpeg

Πόσο χαίρομαι κορίτσι μου!!!! Θα δεις θα γίνει πιο σκούρο αύριο μεθαύριο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mpourmpoulo τέλεια σήμερα ... Εντωμεταξυ της hometest που δεν είναι πρώιμης φαίνεται καλύτερα η γραμμουλα..στο άλλο όχι τόσο...πως γίνεται αυτό;;;; @Elk γιατί ;;;;εσύ λες της hometest αργούν να δείξουν και αυτά βγαίνουν καλύτερα από τα άλλα που είναι πρώιμης ανίχνευσης!!

Νομίζω επειδή δεν είναι πρώιμης δείχνουν καλύτερα 🤷‍♀️ δεν ξέρω επειδή δεν έχω δοκιμάσει τα one δεν έχω και ολοκληρωμένη άποψη  

Δημοσίευση

@Mpourmpouloμου έτσι έβγαινε και το δικό μου τεστ!!! Είναι θετικό κορίτσι μου!!!!!! Είσαι έγκυος και όοολα θα πάνε υπέροχα ❤️🎉🎉🎉🥳🥳❤️

Να μην σε νοιάζει η γραμμη ,είναι πολύ νωρίς ακόμη και όπως είπες δεν είχε σκάσει ακόμη το ωάριο τη μέρα της σπερματεγχυσης οπότε σίγουρα είσαι νωρίτερα από ότι υπολογίζεις!!!!!  

Αύριο με το καλό να κάνεις την χοριακη σου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...