Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσιαααα...εκπέμπω σοσ..

Βγήκα θετική στον κοβιντ τελικά.. κόλλησα απ τον άντρα μου.. δεν έχω τίποτα προς το παρόν.. λίγο ο λαιμός μ κ λίγο φτερνισμα..λέτε να πάνε όλα Οκ? Ο γυναικολογος μ με καθησυχάσε..

Κορίτσι μου είχα εγώ όταν ήμουν έγκυος. Με συμπτώματα βήχα πολύ βήχα. Η παθολόγος μου είχε πει δίνεις και αντισώματα στο μωράκι σου μη φοβάσαι δεν θα γίνει κάτι. ...

Α.. και εμένα θα με ακούς.. γτ σε είχα πει για τη χοριακη 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..άλλη μια μέρα που ξυπνάω απ τις 5 και κάτι. Βέβαια στην καθημερινότητα μου ξυπνάω 6 για δουλειά οπότε τώρα που δεν πολυκουραζομαι θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να ξυπνάω νωρίτερα.. από τον κοβιντ δεν έχω κάτι.. ένα ελαφρύ μπούκωμα μόνο.. προς το παρόν δηλαδή δεν είχα κανένα άλλο συμπτώμα..ελπίζω να πάει έτσι.. 

@Παρασκευαιδου όντως.. οοοτι μου είπες βγήκε.. άρα παραμένω στα λόγια σου γιατί μου αρέσουν κιόλας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..άλλη μια μέρα που ξυπνάω απ τις 5 και κάτι. Βέβαια στην καθημερινότητα μου ξυπνάω 6 για δουλειά οπότε τώρα που δεν πολυκουραζομαι θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να ξυπνάω νωρίτερα.. από τον κοβιντ δεν έχω κάτι.. ένα ελαφρύ μπούκωμα μόνο.. προς το παρόν δηλαδή δεν είχα κανένα άλλο συμπτώμα..ελπίζω να πάει έτσι.. 

@Παρασκευαιδου όντως.. οοοτι μου είπες βγήκε.. άρα παραμένω στα λόγια σου γιατί μου αρέσουν κιόλας 🥰

Καλημέρα κορίτσι μου και περαστικά.Δεν είναι κάτι θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει.😁

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ!!!! 

@marinamanoulitsa καλή επιτυχία Μαρίνα μας!! Όοολα θα πάνε καλά ❤️🥰😘

@ΜΑΡΘΑΑ_61..να την ακούς την @Παρασκευαιδου... Είναι "γριά μαγκουρα" αυτή, με σοφια και γνώση!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Την έλαβα και ζέστανε την καρδιά μου..έκανα και την ένεση τώρα πρωί πρωί και είμαι πανέτοιμη!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΜΑΡΘΑΑ_61περαστικά σου αν και νομίζω ότι το περνάς πολύ ελαφριά οπότε μην ανησυχείς! Πάρε μερικές μέρες ακόμα άδεια από την δουλειά να ξεκουραστείς! Ευκαιρία είναι ♥️♥️ @marilouu σήμερα είναι η εμβρυομεταφορα σου? @Girly όλα καλά πάνε τελικά! Και ναι θα έχεις 2/2 επιτυχία μιας και είναι γουρλης ο γιατρός σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΜΑΡΘΑΑ_61περαστικά σου αν και νομίζω ότι το περνάς πολύ ελαφριά οπότε μην ανησυχείς! Πάρε μερικές μέρες ακόμα άδεια από την δουλειά να ξεκουραστείς! Ευκαιρία είναι ♥️♥️ @marilouu σήμερα είναι η εμβρυομεταφορα σου? @Girly όλα καλά πάνε τελικά! Και ναι θα έχεις 2/2 επιτυχία μιας και είναι γουρλης ο γιατρός σου 🥰

Καλημερααααα ναι σήμερα 😃Μια πρέπει να είμαι εκεί.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Girly είπε:

@ΜΑΡΘΑΑ_61..να την ακούς την @Παρασκευαιδου... Είναι "γριά μαγκουρα" αυτή, με σοφια και γνώση!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Την έλαβα και ζέστανε την καρδιά μου..έκανα και την ένεση τώρα πρωί πρωί και είμαι πανέτοιμη!! 

Καλημέρα 😃Καλή επιτυχία και σε σένα να πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες να τα συζητάμε πάλι.♥️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Αχ τι καλαααα...εύχομαι να δούμε κ αλλο θετικο μέχρι τέλος του μήνα!!!! Να μας ενημερώσεις κορίτσι μου!!! 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

καλή επιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 🥰 και σε λιγες μερες να μας στείλεις τα ευχάριστα 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ

Όοολα θα πάνε καλά ❤️❤️🥰 . Ήρθε η μεγάλη μέρα!!!αχ φαντάζομαι την χαρα και την ανυπομονησία σου! Σε λίγες μερουλες θα μας δείχνεις το θετικό τεστακι σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Μην ανησυχείς για τον covid, εγώ στην εγκυμοσύνη κόλλησα covid, γαστρεντερίτιδα και γρίπη Α, όλα καλά όμως 😅 ίσως δεν έχεις κ ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Μην ανησυχείς για τον covid, εγώ στην εγκυμοσύνη κόλλησα covid, γαστρεντερίτιδα και γρίπη Α, όλα καλά όμως 😅 ίσως δεν έχεις κ ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα 

Πωωω...λίγα πραγματάκια..πάλι καλά που τα πέρασες και είναι όλα καλά!!! 

Προς το παρόν δεν ανησύχησα πολύ.. προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη..😊😊😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!έφτασε η μεγάλη μέρα...έχω πολύ άγχος... αγχώνομαι μην είναι βουλωμένες ....δεν θέλω να ακούσω κάτι κακο....!!!επίσης είμαι κοντά στην ωορρηξία άρα έχω περισσότερες πιθανότητες για σύλληψη μετά από αυτό μου είπε ο γιατρός!!!άντε να δούμε 🙏🙏🙏🙏

@marilouu καλή επιτυχία σήμερα!!!!εύχομαι να έρθει ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο στην κοιλίτσα σου!!!🩷🩷🩷 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσιαααα...εκπέμπω σοσ..

Βγήκα θετική στον κοβιντ τελικά.. κόλλησα απ τον άντρα μου.. δεν έχω τίποτα προς το παρόν.. λίγο ο λαιμός μ κ λίγο φτερνισμα..λέτε να πάνε όλα Οκ? Ο γυναικολογος μ με καθησυχάσε..

Κοριτσάκι μου μην ανησυχείς δεν θα έχεις θέμα αν δεις ότι ανεβάζεις πυρετό να περνεις ντεπόν για να τον κρατάς χαμηλά! Περαστικούλια και γρήγορη ανάρρωση 😘

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια εγώ αύριο σαλπιγγογραφια!!!έχω άγχος να δω τι θα βρεθεί....ελπίζω να είναι ανοιχτές... τουλάχιστον η μία για να το παλέψουμε μετά φυσιολογικά!!!

@Girly με το καλοοοο 🩷🩷🩷 αυτή την φορά θα πάνε όλα καλά!!!!

Καλή επιτυχια κορίτσι μου❤️ μια χαρα θα είναι σάλπιγγες σου μην ανησυχείς καθόλου! Στείλε μας τα νέα σου🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Girly είπε:

Καλημερα κορίτσι μου❤️ καλή επιτυχιααααααααααα❤️ ερχετε το πρωτοχρωνιατικο δωράκι 🤗🤗💝💝 ‘Δεν έχει φύγει το ένστικτο μου, παραμένει το ιδιο’🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...