Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσιαααα...εκπέμπω σοσ..

Βγήκα θετική στον κοβιντ τελικά.. κόλλησα απ τον άντρα μου.. δεν έχω τίποτα προς το παρόν.. λίγο ο λαιμός μ κ λίγο φτερνισμα..λέτε να πάνε όλα Οκ? Ο γυναικολογος μ με καθησυχάσε..

Κορίτσι μου είχα εγώ όταν ήμουν έγκυος. Με συμπτώματα βήχα πολύ βήχα. Η παθολόγος μου είχε πει δίνεις και αντισώματα στο μωράκι σου μη φοβάσαι δεν θα γίνει κάτι. ...

Α.. και εμένα θα με ακούς.. γτ σε είχα πει για τη χοριακη 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..άλλη μια μέρα που ξυπνάω απ τις 5 και κάτι. Βέβαια στην καθημερινότητα μου ξυπνάω 6 για δουλειά οπότε τώρα που δεν πολυκουραζομαι θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να ξυπνάω νωρίτερα.. από τον κοβιντ δεν έχω κάτι.. ένα ελαφρύ μπούκωμα μόνο.. προς το παρόν δηλαδή δεν είχα κανένα άλλο συμπτώμα..ελπίζω να πάει έτσι.. 

@Παρασκευαιδου όντως.. οοοτι μου είπες βγήκε.. άρα παραμένω στα λόγια σου γιατί μου αρέσουν κιόλας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..άλλη μια μέρα που ξυπνάω απ τις 5 και κάτι. Βέβαια στην καθημερινότητα μου ξυπνάω 6 για δουλειά οπότε τώρα που δεν πολυκουραζομαι θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να ξυπνάω νωρίτερα.. από τον κοβιντ δεν έχω κάτι.. ένα ελαφρύ μπούκωμα μόνο.. προς το παρόν δηλαδή δεν είχα κανένα άλλο συμπτώμα..ελπίζω να πάει έτσι.. 

@Παρασκευαιδου όντως.. οοοτι μου είπες βγήκε.. άρα παραμένω στα λόγια σου γιατί μου αρέσουν κιόλας 🥰

Καλημέρα κορίτσι μου και περαστικά.Δεν είναι κάτι θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει.😁

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ!!!! 

@marinamanoulitsa καλή επιτυχία Μαρίνα μας!! Όοολα θα πάνε καλά ❤️🥰😘

@ΜΑΡΘΑΑ_61..να την ακούς την @Παρασκευαιδου... Είναι "γριά μαγκουρα" αυτή, με σοφια και γνώση!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Την έλαβα και ζέστανε την καρδιά μου..έκανα και την ένεση τώρα πρωί πρωί και είμαι πανέτοιμη!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΜΑΡΘΑΑ_61περαστικά σου αν και νομίζω ότι το περνάς πολύ ελαφριά οπότε μην ανησυχείς! Πάρε μερικές μέρες ακόμα άδεια από την δουλειά να ξεκουραστείς! Ευκαιρία είναι ♥️♥️ @marilouu σήμερα είναι η εμβρυομεταφορα σου? @Girly όλα καλά πάνε τελικά! Και ναι θα έχεις 2/2 επιτυχία μιας και είναι γουρλης ο γιατρός σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΜΑΡΘΑΑ_61περαστικά σου αν και νομίζω ότι το περνάς πολύ ελαφριά οπότε μην ανησυχείς! Πάρε μερικές μέρες ακόμα άδεια από την δουλειά να ξεκουραστείς! Ευκαιρία είναι ♥️♥️ @marilouu σήμερα είναι η εμβρυομεταφορα σου? @Girly όλα καλά πάνε τελικά! Και ναι θα έχεις 2/2 επιτυχία μιας και είναι γουρλης ο γιατρός σου 🥰

Καλημερααααα ναι σήμερα 😃Μια πρέπει να είμαι εκεί.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Girly είπε:

@ΜΑΡΘΑΑ_61..να την ακούς την @Παρασκευαιδου... Είναι "γριά μαγκουρα" αυτή, με σοφια και γνώση!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Την έλαβα και ζέστανε την καρδιά μου..έκανα και την ένεση τώρα πρωί πρωί και είμαι πανέτοιμη!! 

Καλημέρα 😃Καλή επιτυχία και σε σένα να πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες να τα συζητάμε πάλι.♥️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Αχ τι καλαααα...εύχομαι να δούμε κ αλλο θετικο μέχρι τέλος του μήνα!!!! Να μας ενημερώσεις κορίτσι μου!!! 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

καλή επιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 🥰 και σε λιγες μερες να μας στείλεις τα ευχάριστα 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ

Όοολα θα πάνε καλά ❤️❤️🥰 . Ήρθε η μεγάλη μέρα!!!αχ φαντάζομαι την χαρα και την ανυπομονησία σου! Σε λίγες μερουλες θα μας δείχνεις το θετικό τεστακι σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Μην ανησυχείς για τον covid, εγώ στην εγκυμοσύνη κόλλησα covid, γαστρεντερίτιδα και γρίπη Α, όλα καλά όμως 😅 ίσως δεν έχεις κ ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Μην ανησυχείς για τον covid, εγώ στην εγκυμοσύνη κόλλησα covid, γαστρεντερίτιδα και γρίπη Α, όλα καλά όμως 😅 ίσως δεν έχεις κ ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα 

Πωωω...λίγα πραγματάκια..πάλι καλά που τα πέρασες και είναι όλα καλά!!! 

Προς το παρόν δεν ανησύχησα πολύ.. προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη..😊😊😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!έφτασε η μεγάλη μέρα...έχω πολύ άγχος... αγχώνομαι μην είναι βουλωμένες ....δεν θέλω να ακούσω κάτι κακο....!!!επίσης είμαι κοντά στην ωορρηξία άρα έχω περισσότερες πιθανότητες για σύλληψη μετά από αυτό μου είπε ο γιατρός!!!άντε να δούμε 🙏🙏🙏🙏

@marilouu καλή επιτυχία σήμερα!!!!εύχομαι να έρθει ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο στην κοιλίτσα σου!!!🩷🩷🩷 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσιαααα...εκπέμπω σοσ..

Βγήκα θετική στον κοβιντ τελικά.. κόλλησα απ τον άντρα μου.. δεν έχω τίποτα προς το παρόν.. λίγο ο λαιμός μ κ λίγο φτερνισμα..λέτε να πάνε όλα Οκ? Ο γυναικολογος μ με καθησυχάσε..

Κοριτσάκι μου μην ανησυχείς δεν θα έχεις θέμα αν δεις ότι ανεβάζεις πυρετό να περνεις ντεπόν για να τον κρατάς χαμηλά! Περαστικούλια και γρήγορη ανάρρωση 😘

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια εγώ αύριο σαλπιγγογραφια!!!έχω άγχος να δω τι θα βρεθεί....ελπίζω να είναι ανοιχτές... τουλάχιστον η μία για να το παλέψουμε μετά φυσιολογικά!!!

@Girly με το καλοοοο 🩷🩷🩷 αυτή την φορά θα πάνε όλα καλά!!!!

Καλή επιτυχια κορίτσι μου❤️ μια χαρα θα είναι σάλπιγγες σου μην ανησυχείς καθόλου! Στείλε μας τα νέα σου🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Girly είπε:

Καλημερα κορίτσι μου❤️ καλή επιτυχιααααααααααα❤️ ερχετε το πρωτοχρωνιατικο δωράκι 🤗🤗💝💝 ‘Δεν έχει φύγει το ένστικτο μου, παραμένει το ιδιο’🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα τα ίδια άγχη για την διαδικασία πριν κάνω την περίδεση.. διαβαζα κι εγώ δυσάρεστα και το άγχος μου είχε πάει στα ύψη... Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εμένα ήταν εξειδικευμένος ο γιατρός και το μόνο που με κρατούσε να μη πέσω σε παρανοια ήταν η εμπειρία του και απλά αφέθηκα στην κρίση του και την ικανότητα του. Να το εξαντλήσεις μέχρι τέλους, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων ούτε κατά διάνοια ίσως ακόμα και με αυτά τα χιλιοστά να μπορείς να κάνεις περίδεση η πεσσο στα χέρια ενός καλού γιατρού. Να μας λες τα νέα σου και έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου και τη σκέψη μου! 
    • Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι  Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι  Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε  Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 
    • Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι  Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος
    • Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...