Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Κορίτσια ένιωθα τα μάτια μου να καίνε και τελικά έχω δεκατα 37.2 😔

Έκανα ένα τεστ κοβιντ - αρνητικο!

Κορίτσι μου πιστεύω ότι είναι από την εγκυμοσύνη τα δεκατα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Κορίτσι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης ανεβαίνει η θερμοκρασία γύρω στα δεκατα κ είναι φυσιολογικό!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η elen. είπε:

καλή μου μην αγχώνεσαι αν δεν έχεις συμπτώματα γρίπης...εγώ απο την 20η μέρα του κύκλου έχω κολλήσει στο 37..οπότε ίσως είναι απο την εγκυμοσύνη :)

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

καλή μου μην αγχώνεσαι αν δεν έχεις συμπτώματα γρίπης...εγώ απο την 20η μέρα του κύκλου έχω κολλήσει στο 37..οπότε ίσως είναι απο την εγκυμοσύνη :)

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κορίτσι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης ανεβαίνει η θερμοκρασία γύρω στα δεκατα κ είναι φυσιολογικό!

Δεν έχω τίποτα άλλο είναι η αλήθεια . Μάλλον έχετε δίκιο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Έυχαριστωωω πολύ κοριτσιιι μουυυυ❤️ 

τωρα για την σπερματεγχυνση θα σου πω επακριβώς την διαδικασία που έκανα εγω! Λοιπόν  ξεκίνησα 3η μέρα περιόδου μέχρι 7η φεμαρα! Την 10η μέρα πήγα να με δει ο γιατρός για το ποσά αυγουλακια έκανα ! Έπειτα πήγα πάλι μετά από τρεις μέρες να με δει πάλι και 38 ώρες πριν την σπερματεγχυνση έκανα μια ενεση για να σπάσει το αυγουλακι  και να γίνει η ωορρηξια ! Τελος πήγαμε για την σπερματεγχυνση όπου έδωσε σπερμα ο συντροσφος και το επεξεργάστηκε η κλινικη ! Μετά από δυο ώρες περίπου έκανε την σπερματεγχυνση όπου έκατσα στην καρέκλα που κάνουμε το τεστ παπ μου βάλανε κόλπο διαστολέα και μετά ένα σωληνάκι (καθετηρας) που σε αυτό συνδέσενε τη σύρριγα με το σπερμα και μου το βάλανε στη μητρα ! Έκατσα 10 λεπτά ξαπλωμένη και τελος! Έπειτα μας δώσανε οδηγίες για τα φαρμακα σε συνεργασία με τον γιατρό μου και πίνω σικλακουρ πρωί βράδυ, προγεστερονη κολπικά πρωί βράδυ και σαλοσπιρ το βράδυ! Σε δυο εβδομάδες μετά την σπερματεγχυνση κανεις χοριακη για να δεις αν πέτυχε! Αυταααααα!

Καλημέρα κορίτσι μου, σε υπέρ-ευχαριστώ για τις πληροφορίες😊

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Περιμένω τεστακια θετικά από τις εγκυουλες μας να μας φτιάξετε την ημέρα ♥️♥️♥️ @ΜΑΡΘΑΑ_61 @elen.

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

κορίτσι μου έβγαλες άλλες κηλίδες αίμα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Όχι δεν είχα άλλες κηλίδες κορίτσι μου!! Σκέφτομαι ότι ίσως ήταν κάποια ανωμαλία του κύκλου μιας και για εγκυμοσύνη δεν το κόβω δεν έχω τίποτα από συμπτώματα!! Πάντως το έβγαλα φωτογραφία και θα πάω όταν τελειώσει η περίοδος να με δει η γιατρός για να της το δείξω κιόλας! Εσύ πως είσαι?? Στην αναμονή?

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Όχι δεν είχα άλλες κηλίδες κορίτσι μου!! Σκέφτομαι ότι ίσως ήταν κάποια ανωμαλία του κύκλου μιας και για εγκυμοσύνη δεν το κόβω δεν έχω τίποτα από συμπτώματα!! Πάντως το έβγαλα φωτογραφία και θα πάω όταν τελειώσει η περίοδος να με δει η γιατρός για να της το δείξω κιόλας! Εσύ πως είσαι?? Στην αναμονή?

Εγω θα τολμήσω να πω ότι είναι πολύ θετικό που δεν είχες άλλο γιατί από αυτά που έχω διαβάσει κάπως έτσι είναι το αίμα εμφύτευσης 

Εγω είμαι στην 31 μέρα του κύκλου μου και περιμένω κανονικά πρέπει να κάνω Παρασκευή τεστ τώρα δεν ξέρω αν κάνω νωρίτερα γιατί την ώρα δεν έχω συμπτώματα ούτε και εγω θα δείξει 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις On 11/12/2023 at 10:49 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Εγω θα τολμήσω να πω ότι είναι πολύ θετικό που δεν είχες άλλο γιατί από αυτά που έχω διαβάσει κάπως έτσι είναι το αίμα εμφύτευσης 

Εγω είμαι στην 31 μέρα του κύκλου μου και περιμένω κανονικά πρέπει να κάνω Παρασκευή τεστ τώρα δεν ξέρω αν κάνω νωρίτερα γιατί την ώρα δεν έχω συμπτώματα ούτε και εγω θα δείξει 🤷‍♀️

Μόλις έφτασαν τα test!!! Λες να κάνω ένα? Κανονικά περιμένω αύριο η μεθαύριο περίοδο! Θα δείξει τώρα? Γιατί δεν είναι και πρωινά τα ούρα 

Δημοσίευση
στις On 11/12/2023 at 10:01 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Περιμένω τεστακια θετικά από τις εγκυουλες μας να μας φτιάξετε την ημέρα ♥️♥️♥️ @ΜΑΡΘΑΑ_61 @elen.

στις On 11/12/2023 at 10:14 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια! 

Σας στέλνω και το σημερινό μου! @annitakianna να θυμίσω ότι κι εγώ test έκανα 2 μέρες πριν και όχι με τα πρώτα πρωινά 🤞

20231211_092611.jpg

Δημοσίευση
στις On 11/12/2023 at 11:03 ΠΜ, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια! 

Σας στέλνω και το σημερινό μου! @annitakianna να θυμίσω ότι κι εγώ  test έκανα 2 μέρες πριν και όχι με τα πρώτα πρωινά 🤞

20231211_092611.jpg

Ε ναι είναι θετικότατο!! Σε αντίθεση με το δικό μου 😁😁 έκανα ήταν ολόλευκο και ησύχασα!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Σας γράφω από το ιατρείο του 4ου γυναικολόγου που δοκιμάζω στην προσπάθειά μου για παιδί, ελπίζω να είναι ο 4ος και τυχερός! Τουλάχιστον να είναι σοβαρός και να βγάλω μια άκρη για το τι πρέπει να κάνω και όχι να ακούσω καμία καφρίλα πάλι, όπως μου είπε ο 3ος! "Μη γελιόμαστε, δεν είστε και μικρή κοπέλα!"

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Lou418 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Σας γράφω από το ιατρείο του 4ου γυναικολόγου που δοκιμάζω στην προσπάθειά μου για παιδί, ελπίζω να είναι ο 4ος και τυχερός! Τουλάχιστον να είναι σοβαρός και να βγάλω μια άκρη για το τι πρέπει να κάνω και όχι να ακούσω καμία καφρίλα πάλι, όπως μου είπε ο 3ος! "Μη γελιόμαστε, δεν είστε και μικρή κοπέλα!"

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Καλά σου είπε κάτι τέτοιο??? Θα έπρεπε να ντρέπεται!  Σου εύχομαι ο νέος γιατρός να είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που είχες κ να είναι πάνω από όλα άνθρωπος!!! Κ εγώ που είμαι 37στα 38 μου είπαν με ωραίο τρόπο ότι καλό θα ήταν να κάνω εξωσωματική για να έχω απόθεμα για αργότερα. Όχι ότι δεν θα τα καταφέρω στην ηλικία μου με φυσικό τρόπο. Είναι κ ο τρόπος που το λένε! Λες κ εμείς δεν ξέρουμε για την ηλικία μας ότι όσο μεγαλύτερη θα είναι λιγάκι πιο δύσκολο. Αυτός δεν ήταν τρόπος να σου μιλήσει έτσι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σήμερα είναι η μέρα που κανονικά περιμένω την ακατανόμαστη..δεν έχει έρθει και φαντάζομαι δεν θα έρθει.. σήμερα δεν έκανα τεστακι..πήγα για χοριακη και κάτι εξετάσεις του διαβητολογου μου..οπότε το απόγευμα θα σας ενημερώσω οοοοολες 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Lou418 είπε:

Eμένα μου είχε πει ένας "σ' αυτά τα κιλά που είσαι θα έπρεπε να σκέφτεσαι πώς θα σώσεις τον εαυτό σου από τον βέβαιο πρόωρο θάνατο και όχι να μείνεις έγκυος για να αυτοκτονήσεις με παρέα!"

Είναι πολλοί και είναι σκόρπιοι... 😂
Καλή επιτυχία με τον καινούριο!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ από μέρα σε μέρα περιμένω τα αποτελέσματα του καινούριου παπ να δούμε τι κάνει ο hpv... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Ε ναι είναι θετικότατο!! Σε αντίθεση με το δικό μου 😁😁 έκανα ήταν ολόλευκο και ησύχασα!! 

Να ξανά να κανείς σε δυο μερες με πρωινά ουρά μήπως και δεν έδειξε ακόμα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Eμένα μου είχε πει ένας "σ' αυτά τα κιλά που είσαι θα έπρεπε να σκέφτεσαι πώς θα σώσεις τον εαυτό σου από τον βέβαιο πρόωρο θάνατο και όχι να μείνεις έγκυος για να αυτοκτονήσεις με παρέα!"

Είναι πολλοί και είναι σκόρπιοι... 😂
Καλή επιτυχία με τον καινούριο!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ από μέρα σε μέρα περιμένω τα αποτελέσματα του καινούριου παπ να δούμε τι κάνει ο hpv... 

What!????????? Τι;;;;;;;;;; και είναι γιατροί αυτοί τώρα;

Δημοσίευση

Update, σε πρώτη επαφή μου φάνηκε πολύ γλυκός, ξέρω ότι είναι και πολύ γνωστός και έμπειρος, λογικά μας πάει καρφί για εξωσωματική, δεν μου το είπε ευθέως, αλλά το εννόησε πολύ καθαρά, θέλει να του πάω και κάτι εξετάσεις ακόμα, μια εκ των οποίων είναι υστεροσαλπιγγογραφία. Αυτό πονάει πολύ, ε? Α! Και να κόψω και το κάπνισμα. Αυτό και αν πονάει!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

@elen.σημερα κι αν είναι ξεκάθαρο! ολα καλα εύχομαι να σου πανε!

Αρα μεχρι τωρα εχουμε 2 κοριτσια με θετικα τεστ εγκυμοσυνης?

@cat12 το να μενεις χωρις δουλειά στα καλα καθουμενα σίγουρα ειναι πολυ μεγαλο αγχος. Συνηθως ομως όταν κατι μας καθεται στραβα σε βαθος χρονου αποδεικνυεται οτι εγινε για καλο. Ελπίζω να σου πανε ολα καλα γενικα! Αφοσιωσου στον στόχο σου!

@Lou418 ποσο καιρο προσπαθείς? Καλα υπάρχουν πολλοι γιατροι που δεν έχουν τροπους. Παντως στα 35 μου εμεινα πολυ πιο ευκολα εγκυος απο οτι στα 26 μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@elen.σημερα κι αν είναι ξεκάθαρο! ολα καλα εύχομαι να σου πανε!

Αρα μεχρι τωρα εχουμε 2 κοριτσια με θετικα τεστ εγκυμοσυνης?

@cat12 το να μενεις χωρις δουλειά στα καλα καθουμενα σίγουρα ειναι πολυ μεγαλο αγχος. Συνηθως ομως όταν κατι μας καθεται στραβα σε βαθος χρονου αποδεικνυεται οτι εγινε για καλο. Ελπίζω να σου πανε ολα καλα γενικα! Αφοσιωσου στον στόχο σου!

@Lou418 ποσο καιρο προσπαθείς? Καλα υπάρχουν πολλοι γιατροι που δεν έχουν τροπους. Παντως στα 35 μου εμεινα πολυ πιο ευκολα εγκυος απο οτι στα 26 μου. 

Προσπαθω γύρω στους 15 μήνες, με τεστ ωορρηξιας 9 μήνες, είμαι όμως 40...

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια αυτός ο μήνας είναι ο 12ος θέλω να τα καταφέρουμε! Δεν τον αντέχω άλλο όλο αυτό! Έχουμε κάνει εξετάσεις και μας λένε όλοι θα τα καταφέρετε είστε μικροί (27) και δεν έρχεται..

Είστε όντως πολύ μικροί!! Αυτό είναι από μόνο του πολύ θετικό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...