Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιματολόγος Θεσσαλονίξη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, αποφάσισα να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατι είχα μια αποβολή τον Μάρτιο που μας πέρασε…Ήμουν 8-9 εβδομάδων όταν έγινε…έχω κάνει υστεροσκόπηση γιατι είχα διάφραγμα αλλά νιώθω πως δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο και είπα να κάνω εξετάσεις για θρόμβο φιλία…ξέρετε κανέναν καλό αιματολόγο στη Θεσσαλονίκη; 

Δημοσίευση
  στις On 5/11/2023 at 4:08 ΜΜ, ο/η Fighter είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, αποφάσισα να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατι είχα μια αποβολή τον Μάρτιο που μας πέρασε…Ήμουν 8-9 εβδομάδων όταν έγινε…έχω κάνει υστεροσκόπηση γιατι είχα διάφραγμα αλλά νιώθω πως δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο και είπα να κάνω εξετάσεις για θρόμβο φιλία…ξέρετε κανέναν καλό αιματολόγο στη Θεσσαλονίκη; 

Expand  

Κορίτσι μου η λευκού είναι τόπ! Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα λένε για αυτήν αλλά και από προσωπική εμπειρία με την αδερφη μου έχω να σου πω τα καλύτερα για αυτήν! Τοπ τοπ!

Δημοσίευση
  στις On 6/11/2023 at 9:37 ΠΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι μου η λευκού είναι τόπ! Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα λένε για αυτήν αλλά και από προσωπική εμπειρία με την αδερφη μου έχω να σου πω τα καλύτερα για αυτήν! Τοπ τοπ!

Expand  

Ωραία σας ευχαριστώ βρε κορίτσια μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικές οι μαυρίλες που νιώθεις..όλες μας τα έχουμε περάσει και τα περνάμε...άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει και να το αποβάλλει, έτσι θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου πιο γρήγορα. Ξέρει ΕΚΕΙΝΟΣ τις δοκιμασίες που μας βάζει και τον λόγο που το κάνει..και στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά.. Μη ξεχνάς άλλωστε μετά από κάθε καταιγίδα, έρχεται το 🌈...έτσι θα έρθει και σε μας το δικό μας 🌈.. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..❣️
    • Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ είχα δέκα από εξωσωματικες και είκοσι από εγκυμοσύνη😂😁😁😁 έχω χάσει σε ένα χρόνο και κάτι τα 24. Τα πρώτα έφυγαν εύκολα μόνα τους αλλά για τα υπόλοιπα έχω βάλει στη ζωή μου τη θερμιδομετρηση.  Γυμναστήριο δεν προλαβαίνω, περπάτημα ελάχιστο, οπότε έπρεπε απλά να μειώσω τις θερμίδες. Κατέβασα το yazio και καταχωρω τις θερμίδες που καταναλώνω.  Χάνω εννοείται πολύ πιο αργά καθώς συνήθως τις ξεπερνάω αλλά τρώω τα πάντα και έχω έναν έλεγχο. Έχασα σε τέσσερις μήνες μόνο πέντε κιλά αλλά χωρίς στέρηση. Μόλις γυρίσεις στη δουλειά θα γίνει πιο εύκολη η απώλεια.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, όπως το έγραψες,η ηλικία είναι ένα θέμα. Στη θέση σου αν έκανα βλαστοκύστες στη διέγερση δεν θα πήγαινα σε φυσικούς αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Εγώ παρότι δεν είχα καλή ανταπόκριση κι έκανα ένα ή δύο έμβρυα, οι φυσικοί δεν μου ταίριαξαν, ανέβαινε απότομα μία ορμόνη ενώ το ωάριο ήταν ακόμα ανώριμο, κάτι τέτοιο. Οπότε με τις ορμόνες ήταν πιο ελεγχόμενο. Αν έχεις υπομονή κι αποθέματα δοκίμασε δύο τρεις φυσικούς καθώς ο ένας δεν είναι ενδεικτικός.
    • Καλησπέρα κοριτσι μου! Εμένα με βοήθησε πολύ τ εντατικο περπάτημα. Κ γω ειχα 2 μωρα με 21 μηνες διαφορά κ στο 2ο ζορίστηκα να χασω τ κιλα π πήρα, ειχα παρει μολις 12 αλλά μετά τον τοκετο κτλ μ ξέμειναν 5 6 π δ μπορούσα να χάσω με τίποτα. Ξεκινησα λοιπόν κάθε μέρα να περπαταω για μια ώρα. Εντατικά. Σαν να ξεμπλοκαρε ο οργανισμος μου. Απο πάντα περπατουσα αλλά με 2 μωρα μ ήταν δύσκολα. Κοιμιζα τ μεσημέρι τη μεγάλη π ήταν 2 και, τ μωρο στο καροτσι κ περπάτημα.
    • Κορίτσια γεια σας, έχω πολύ καιρό να γράψω, σας διαβάζω όμως, γιατί ήμουν πολύ απογοητευμένη. Χρειάζομαι όμως την πολύτιμη γνώμη σας. Είμαι στα 42, χωρίς ιδιαίτερα θέματα ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος, με το θέμα φυσικά όμως της ηλικίας. Πέρσι τον Μάρτη κάναμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικης με μηδενική χοριακη, τον Μάη πήγαμε με κατεψυγμένα εμβρυα και πάλι μηδενική χοριακη. Φέτος τον Μάρτη πάλι με ενέσιμα και πάλι μηδενική χοριακη και δυστυχώς δεν έχω κάτι στην κατάψυξη. Ο γιατρός θέλει τώρα να δοκιμάσουμε με φυσικούς κύκλους, κατευθείαν, έκανα ήδη μια ωοληψια αλλά το ωάριο δεν γονιμοποιηθηκε. Θέλω να ρωτήσω, επειδή κάπου το διάβασα, μήπως το ότι είμαι κατευθείαν μετά από πρόκληση μειώνει την ποιότητα ωαρίων και κακώς ξεκινήσαμε αμέσως; Επίσης, έχει νόημα να πηγαίνουμε με φυσικούς, 1 ωάριο κάθε μήνα, που μπορεί να μη γονιμοποιηθει, να μην είναι ποιοτικό κτλ; Και εγώ πόσο να αντέξω αλήθεια να μπαίνω για μεθη κάθε μήνα με αμφίβολα αποτελέσματα; Ο γιατρός θέλει να κάνουμε φυσικούς μέχρι να βγουν 2 εμβρυα. Σας ευχαριστώ πολύ για όποιες απαντήσεις.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...