Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβρη μήνα βροχερέ, καλώς μας ήρθες με χαρά ... γέμισε τις κοιλίτσες μας όμορφα, γλυκά μωρά!!🤰🏼🩷

dimand

Recommended Posts

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Σχετικα με αυτο π αναφερεις κοριτσι μου, ειπα κι εγω στο γιατρο γ το ποσοστο 20-25% κ μου απαντησε οτι ισχυει γ μια γυναικα γυρω στα 25...

στην ηλικια μου (34) οι πιθανοτητες ειναι σχεδον οι μισες καθε μηνα... κ μου εδωσε ενα γραφημα σαν αυτο π επισυναπτω..

Screenshot_20231106_184553_Google.jpg

Με σκότωσες😜😜 πάω στα 38!!!! Αυτό δεν το γνώριζα ότι πάει στο 12% σε αυτήν την ηλικία... Εγώ νόμιζα ότι παρέμενε το ίδιο ποσοστό... εντάξει θα σκεφτώ ότι πριν έναν χρόνο κατάφερα στο 12% έστω 🤪 να μείνω έγκυος μόνη μου... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Με σκότωσες😜😜 πάω στα 38!!!! Αυτό δεν το γνώριζα ότι πάει στο 12% σε αυτήν την ηλικία... Εγώ νόμιζα ότι παρέμενε το ίδιο ποσοστό... εντάξει θα σκεφτώ ότι πριν έναν χρόνο κατάφερα στο 12% έστω 🤪 να μείνω έγκυος μόνη μου... 

Κι εγω κοριτσι μου οταν μου το ειπε μου κοπηκαν τα ποδια...🫠 ωστοσο πιθανοτητες ειναι... οποτε ολες εχουμε πιθανοτητα ν μεινουμε εγκυες.. 😉 εγω πρωτη συλληψη ειχα μετα απο 2 χρονια αλλα πρεπει να βγαλω ενα 6μηνο λογω του χειρουργειου του αντρα μου κ του κοβιντ π περασαμε...

στις πριν 15 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Εσυ ξεχνα αυτες τις πιθανοτητες!! Τον ιανουαριο μ το καλο θ εχεις το πολυποθητο αποτελεσμα!🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Ναι με πηγε κορδελα... αστα...οποτε το σταματησα χωρις 2η σκεψη...

Περυσι οταν ειχα μεινει εγκυος επαιρνα τις strong start. Ειχε τελειωσει το κουτι αρχες ιανουαριου κ μεσα φλεβαρη ειχα τη συλληψη. 6 μαρτιου το θετικο τεστ. 

Ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι βρηκε στις εξετασεις μου τα ανδρογονα αρκετα μειωμενα (ενω πριν ηταν στα ανωτατα ορια). Κ μου ειπε οι βιταμινες σε συνδυασμο με 4 κιλα π ειχα χασει (απο 72 ημουν 68 κ ειπε οτι δεδομενου οτι ειναι πανω απο 5% θεωρειται πολυ) βοηθησαν. Κ μου τονισε την ινοσιτολη οτι βοηθαει. Γι αυτο τωρα ξεκινησα τις inofert απο μονη μου, χωρις ν μου το συστησει γιατρος. Μονο φυλλικο μου λενε οι γυναικολογοι οποτε μ τις ινοφερτ πσιρνω κ τα 2. 

Εμεις απ οσο ξερω δν εχουμε ιστορικο σε διδυμα... ισως σκεφτομσι βλακειες γτ ηταν 7η μερα κ μπορει το 1 απ τα 2 να ωριμασε.. ο αντρας μου ειναι διδυμος οποτε τα παιδια μας εχουν πιθανοτητες γ διδυμα νομιζω...

Γνκα πριν την εξωσωματικη σκεφτομαι ν παρω πιο δυνατες/ακριβες βιταμινες μπας κ βοηθησω τα ωαρια ποιοτικα...

Πω πωωω! Γενικα τα Γλουκοφαζ έχουν αυτή την παρενέργεια🙄

Η ινοσιτολη βοηθάει γενικα και σε ποιοτικές ωορρηξίες ! Ναι αυτεσ Έχουν και φιλικό όποτε προσλαμβάνουμε και αυτό που χρειάζεται από πριν την εγκυμοσυνη!Να ρωτήσεις τον ενδοκρινολόγος σου τι θα σου πρότεινε να παρεις από τις πιο δυνατές ας πούμε! Ναι μπορεί να έγινε και αυτό που λες να ωρίμασε το ένα εν τελει!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Κι εγω κοριτσι μου οταν μου το ειπε μου κοπηκαν τα ποδια...🫠 ωστοσο πιθανοτητες ειναι... οποτε ολες εχουμε πιθανοτητα ν μεινουμε εγκυες.. 😉 εγω πρωτη συλληψη ειχα μετα απο 2 χρονια αλλα πρεπει να βγαλω ενα 6μηνο λογω του χειρουργειου του αντρα μου κ του κοβιντ π περασαμε...

Αχ δυστηχως κορίτσια η ηλικία μας ειτε μας αρέσει ειτε όχι είναι πολύ σημαντικό στην σύλληψη ακόμα και στο ποσοστό τον αποβολών παίζει ρόλο η ηλικία μας.. 

Αλλά αυτά είναι πιθανότητες όπως λες και εσύ πάντα μπορείς να μείνεις εγκυος και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά 😊 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αχ δυστηχως κορίτσια η ηλικία μας ειτε μας αρέσει ειτε όχι είναι πολύ σημαντικό στην σύλληψη ακόμα και στο ποσοστό τον αποβολών παίζει ρόλο η ηλικία μας.. 

Αλλά αυτά είναι πιθανότητες όπως λες και εσύ πάντα μπορείς να μείνεις εγκυος και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά 😊 

Ετσι ειναι οπως τα λες! Με αισιοδοξια κ καλους γιατρους θ τα αντιμετωπισουμε ολα!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πω πωωω! Γενικα τα Γλουκοφαζ έχουν αυτή την παρενέργεια🙄

Η ινοσιτολη βοηθάει γενικα και σε ποιοτικές ωορρηξίες ! Ναι αυτεσ Έχουν και φιλικό όποτε προσλαμβάνουμε και αυτό που χρειάζεται από πριν την εγκυμοσυνη!Να ρωτήσεις τον ενδοκρινολόγος σου τι θα σου πρότεινε να παρεις από τις πιο δυνατές ας πούμε! Ναι μπορεί να έγινε και αυτό που λες να ωρίμασε το ένα εν τελει!

Ο ενδοκρινολογος μου εδωσε τα γλουκοφαζ κ αφου ειδε οτι δν τα σηκωνει ο οργανισμος μου μου εδωσε μια απλη βιταμινη.. το sinopol. Κτ αντιστοιχο μ τα ινοφερτ ειναι νομιζω..

@Antonia2 καλησπερα κοριτσι μου. Ναι το 1ο μου παιδακι το έπιασα ενα μηνα πριν την εξωσωματικη. 9 Δεκεμβρίου περασα την επιτροπή για τ φαρμακα. Περίμενα περιοδο για να ξεκινήσω και 13 ειχα θετικη χοριακη.

Ερχομαι παλι να σου πω για τα ποσοστα που ανεβασες... ολα ειναι σχετικα. Στο πρωτο ξεκινησα στα 26 και έμεινα στα 28. 2 χρόνια. Το 2ο μια ελευθερη επαφη στα 30 μου. Οχι ενας μηνας προσπαθείων. Μια ελεύθερη τυχαια επαφη.

Στο 3ο 5 6 μήνες ελεύθερων επαφων χωρις να υπολογιζω γονιμες κτλ. Με μια καλη συχνότητα τυπου 3 φορες τη βδομαδα. Στα 35 μου. Δυστυχως δ προχωρησε η κυηση. Εκανα διακοπη στην 11η βδομαδα για λογους υγειας. Μου στοιχισε πολυ. Παρα πολυ. Ενω το ειχα εντελως στο χαλαρο οταν ειπαμε να προσπαθήσουμε για τριτο και ειχαμε βαλει κ οριο για τ ποσο θα προσπαθουμε και οντας ζευγαρι "υπογονιμο" δεν θεωρουσα οτι θα ρθει. Αλλα αφου ηρθε και το τι ακολουθησε δε υπάρχει μερα που δ εχω σκεφτει αυτο το μωρακι. Οι τυψεις και οι ενοχες που εγω αποφασισα για τη ζωη του παρα πολλες. Βεβαια κανεις δ μπορουσε να μ εγγυηθει οτι θα επιβιωσει και υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη δικη μου ζωη. Αλλα ενα αν... παντα θα με βασανιζει.

Κοριτσια μου βγηκε το μοριακο τεστ π εκανα κ ειναι αρνητικο ευτυχως.

Σκεφτομαι αυριο ν παω σ ενα ωρλ ν δει αν χρειαζομαι αντιβιωση γτ οι αμυγδαλες ειναι χαλια κ σηκωσα δεκατα απ το μεσημερι... κ σκεφτομαι, αν μου δωσει αντιβιωση, να κανω καλου-κακου κανα τεστ πρωιμης ανιχνευσης πριν την παρω;

Αν κ ηδη εμφανιστηκε ενα σπυρακι π προδιδει την περιοδο..😤

καλησπέρα κορίτσια!! 

είχα να μπω μέρες, με ταλαιπωρησε και με ταλαιπωρεί..μια γαστρεντερίδα.. πολλές ιώσεις κυκλοφορούν...

@Girly κορίτσι μου διάβαζα τα μηνύματα σου με κομμένη την ανάσα... εύχομαι στις 18/11 να δείς το θετικό τεστάκι!! 

@cat12 με το καλό και σε εσένα!! να γίνουν τα ωαριάκια γερές βλαστοκύτες!! 

@Elk και @Xrisa διάβαζα τα μηνύματα σας σχετικά με τον θηλασμό και πότε επιστρέφει η περίοδος... εγώ που θήλασα τη μικρή 2,5 χρόνια η περίοδος εμφανίστηκε πρώτη φορά μετά τη γέννα στους 4 μήνες.. και ήταν και συνεπέστατη... αφού την ημέρα που μου ήρθε λέω δεν το πιστεύω... μου κάνει πλάκα... δεν μου είχε λείψει καθόλου!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Σκεφτομαι αυριο ν παω σ ενα ωρλ ν δει αν χρειαζομαι αντιβιωση γτ οι αμυγδαλες ειναι χαλια κ σηκωσα δεκατα απ το μεσημερι... κ σκεφτομαι, αν μου δωσει αντιβιωση, να κανω καλου-κακου κανα τεστ πρωιμης ανιχνευσης πριν την παρω;

Περαστικα κορίτσι μου 

ποτε περιμενεις; sorry αν έχεις ξανά πει 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Συμφωνώ με όλες σας κοριτσια! Ας τους αφήσουμε λοιπόν να λένε και να προσπαθούμε να μη τα βάζουμε μέσα μας και να μας στεναχωρούν!

εγω μόλις έκανα και σήμερα τεστ ωορρηξιας και βλέπω ότι η ορμονη πεφτει ! Το πικ δεν το είδα ! Το πιο σκουρο τεστ ήταν το χθεσινό μου! Σας ανεβάζω φωτό για να συγκρίνετε και εσείς ! Η πρώτη είναι προχθές η δεύτερη χθες και η τρίτη σήμερα!

IMG_7366.jpeg

IMG_7367.jpeg

IMG_7371.jpeg

Μπουρμπουλακι μου χθες ήταν το πικ και σίγουρα έγινε μέσα στη νύχτα! Οπότε η επαφή η χθεσινή ήταν πολύ καλό που έγινε!! Εύχομαι να μπορέσετε και σήμερα!!!και σε λίγο καιρό θα μας δείχνεις το θετικό τεστακι σου!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

καλησπέρα κορίτσια!! 

είχα να μπω μέρες, με ταλαιπωρησε και με ταλαιπωρεί..μια γαστρεντερίδα.. πολλές ιώσεις κυκλοφορούν...

@Girly κορίτσι μου διάβαζα τα μηνύματα σου με κομμένη την ανάσα... εύχομαι στις 18/11 να δείς το θετικό τεστάκι!! 

@cat12 με το καλό και σε εσένα!! να γίνουν τα ωαριάκια γερές βλαστοκύτες!! 

@Elk και @Xrisa διάβαζα τα μηνύματα σας σχετικά με τον θηλασμό και πότε επιστρέφει η περίοδος... εγώ που θήλασα τη μικρή 2,5 χρόνια η περίοδος εμφανίστηκε πρώτη φορά μετά τη γέννα στους 4 μήνες.. και ήταν και συνεπέστατη... αφού την ημέρα που μου ήρθε λέω δεν το πιστεύω... μου κάνει πλάκα... δεν μου είχε λείψει καθόλου!! 

Ααα και εσυ στο 7% δηλαδή ; Χαχαχα καλε και εγω όταν το ειδα λέω μα καλά από τώρα; τι γίνετε  ; 😂

αλλα εγω δεν είχα σταθερό κύκλο 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ωχ περαστικά κορίτσι μου!! Δεν λές στον ενδοκρινολογο ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης οπότε να σου δώσει κάτι συμβατό με αυτό; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα και εσυ στο 7% δηλαδή ; Χαχαχα καλε και εγω όταν το ειδα λέω μα καλά από τώρα; τι γίνετε  ; 😂

αλλα εγω δεν είχα σταθερό κύκλο 

καλέ ναι... στο εντωμεταξύ πάρα πολλές φίλες μου αδιαθετησαν πρώτη φορά πριν το εξάμηνο... πιστεύω ότι είναι λάθος το ποσοστό... 

@Mpourmpoulo εγώ όταν έμεινα ε΄γκυος στη μικρή μου, στις γόνιμες μέρες φιλοξενούσαμε τον κουνιάδο μου που είχε έρθει με τη δουλειά... θυμάμαι να λέω στον άντρα μου δεν του λες να πάει στο ξενοδοχείο να μείνει αφου του το παρέχει η υπηρεσία του... πώς θα κάνουμε τις επαφές μας; θα τον χάσουμε και αυτόν το μήνα... αλλά όπως ήταν λογικό τον φιλοξενήσαμε εμείς... ε σε πληροφορώ δεν αφήσαμε μέρα ν πάει χαμένη... στα μουγκά βέβαια...  πολυ αργότερα του το είπαμε και γελάγαμε... :) :) 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Antonia2 καλησπερα κοριτσι μου. Ναι το 1ο μου παιδακι το έπιασα ενα μηνα πριν την εξωσωματικη. 9 Δεκεμβρίου περασα την επιτροπή για τ φαρμακα. Περίμενα περιοδο για να ξεκινήσω και 13 ειχα θετικη χοριακη.

Ερχομαι παλι να σου πω για τα ποσοστα που ανεβασες... ολα ειναι σχετικα. Στο πρωτο ξεκινησα στα 26 και έμεινα στα 28. 2 χρόνια. Το 2ο μια ελευθερη επαφη στα 30 μου. Οχι ενας μηνας προσπαθείων. Μια ελεύθερη τυχαια επαφη.

Στο 3ο 5 6 μήνες ελεύθερων επαφων χωρις να υπολογιζω γονιμες κτλ. Με μια καλη συχνότητα τυπου 3 φορες τη βδομαδα. Στα 35 μου. Δυστυχως δ προχωρησε η κυηση. Εκανα διακοπη στην 11η βδομαδα για λογους υγειας. Μου στοιχισε πολυ. Παρα πολυ. Ενω το ειχα εντελως στο χαλαρο οταν ειπαμε να προσπαθήσουμε για τριτο και ειχαμε βαλει κ οριο για τ ποσο θα προσπαθουμε και οντας ζευγαρι "υπογονιμο" δεν θεωρουσα οτι θα ρθει. Αλλα αφου ηρθε και το τι ακολουθησε δε υπάρχει μερα που δ εχω σκεφτει αυτο το μωρακι. Οι τυψεις και οι ενοχες που εγω αποφασισα για τη ζωη του παρα πολλες. Βεβαια κανεις δ μπορουσε να μ εγγυηθει οτι θα επιβιωσει και υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη δικη μου ζωη. Αλλα ενα αν... παντα θα με βασανιζει.

Διωνη μου καποια στιγμη διαβασα αυτα π περιεγραψες στην 1η παραγραφο κ μου ειχε σηκωθει η τριχα... λεω κοιτα να δεις πως μπορει να τυχει. Να σηκωθεις αμεσως, να κανεις μπανιο κι ολα τα ΜΗ που ξερουμε ολες εδω μεσα κ αν ειναι το σωστο timing, ερχεται...

Ναι τα ποσοστα ειναι απλη στατιστικη κ πιθανοτητες. Η ζωη μερικες φορες τα φερνει αλλιως...

Λυπαμαι πολυ γ οσα περασες κ την σκληρη αποφαση π πηρες... φανταζομαι οτι ηταν πολυ πολυ δυσκολο κ το 'αν' παντα υπαρχει σαν 2η σκεψη.. ωστοσο αφου κινδυνευες εσυ κ εχεις 2 παιδια π σε χρειαζονται συν τον αντρα σου κ την οικογενεια σου, νομιζω οι περισσοτερες στη θεση σου το ιδιο θα καναμε. Δν σε ανακουφιζει βεβαια αλλα νομιζω ηταν το πιο λογικο (αν υπαρχει λογικη σε αυτες τις αποφασεις.....)😔

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Περαστικα κορίτσι μου 

ποτε περιμενεις; sorry αν έχεις ξανά πει 

Την παρασκευη περιμενω κανονικα.. 10/11... θα ειμαι 4 μερες πριν την καθυστερηση αυριο.. 😬

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ωχ περαστικά κορίτσι μου!! Δεν λές στον ενδοκρινολογο ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης οπότε να σου δώσει κάτι συμβατό με αυτό; 

Α δν το ειχα σκεφτει αυτο... πολυ καλα τα λες. Ευχαριστω ❤️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Διωνη μου καποια στιγμη διαβασα αυτα π περιεγραψες στην 1η παραγραφο κ μου ειχε σηκωθει η τριχα... λεω κοιτα να δεις πως μπορει να τυχει. Να σηκωθεις αμεσως, να κανεις μπανιο κι ολα τα ΜΗ που ξερουμε ολες εδω μεσα κ αν ειναι το σωστο timing, ερχεται...

Ναι τα ποσοστα ειναι απλη στατιστικη κ πιθανοτητες. Η ζωη μερικες φορες τα φερνει αλλιως...

Λυπαμαι πολυ γ οσα περασες κ την σκληρη αποφαση π πηρες... φανταζομαι οτι ηταν πολυ πολυ δυσκολο κ το 'αν' παντα υπαρχει σαν 2η σκεψη.. ωστοσο αφου κινδυνευες εσυ κ εχεις 2 παιδια π σε χρειαζονται συν τον αντρα σου κ την οικογενεια σου, νομιζω οι περισσοτερες στη θεση σου το ιδιο θα καναμε. Δν σε ανακουφιζει βεβαια αλλα νομιζω ηταν το πιο λογικο (αν υπαρχει λογικη σε αυτες τις αποφασεις.....)😔

Την παρασκευη περιμενω κανονικα.. 10/11... θα ειμαι 4 μερες πριν την καθυστερηση αυριο.. 😬

τίποτα κοπέλα μου.. γι αυτό είμαστε εδώ να δίνουμε συμβουλές η μια στην άλλη...

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ετσι ειναι οπως τα λες! Με αισιοδοξια κ καλους γιατρους θ τα αντιμετωπισουμε ολα!

Ο ενδοκρινολογος μου εδωσε τα γλουκοφαζ κ αφου ειδε οτι δν τα σηκωνει ο οργανισμος μου μου εδωσε μια απλη βιταμινη.. το sinopol. Κτ αντιστοιχο μ τα ινοφερτ ειναι νομιζω..

Συνέχισε τοτε τα ινοφερτ και βλεπεις ! Εμένα με βοήθησαν πάντως σε συνδυασμό με το γλουκοφαζ καθώς μου μίκρυναν τον κύκλο ! Επερνα και εγώ τα φακελάκια! Έπειτα έκανα ένα διάλειμμα και τώρα μου έδωσε τα κομπι! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

καλέ ναι... στο εντωμεταξύ πάρα πολλές φίλες μου αδιαθετησαν πρώτη φορά πριν το εξάμηνο... πιστεύω ότι είναι λάθος το ποσοστό... 

@Mpourmpoulo εγώ όταν έμεινα ε΄γκυος στη μικρή μου, στις γόνιμες μέρες φιλοξενούσαμε τον κουνιάδο μου που είχε έρθει με τη δουλειά... θυμάμαι να λέω στον άντρα μου δεν του λες να πάει στο ξενοδοχείο να μείνει αφου του το παρέχει η υπηρεσία του... πώς θα κάνουμε τις επαφές μας; θα τον χάσουμε και αυτόν το μήνα... αλλά όπως ήταν λογικό τον φιλοξενήσαμε εμείς... ε σε πληροφορώ δεν αφήσαμε μέρα ν πάει χαμένη... στα μουγκά βέβαια...  πολυ αργότερα του το είπαμε και γελάγαμε... :) :) 

καλησπέρα 

επειδή έχω επαφές με παρά πολλές θηλάζουσες μητέρες δεν είναι λάθος το ποσοστό 

όμως δν γνωρίζουμε ακριβώς όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ωορρηξια 

Σε κάθε γυναίκα διαφέρουν οι παράμετροι 

Όμως σιγουρα  αφορά γυναίκες που θήλαζαν αποκλειστικά όχι μικτή σίτιση 

Ένα είναι το σίγουρο βέβαια ότι πάντα μας θυμάται κ έρχεται κάποια στιγμή 😂😂😂

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Συνέχισε τοτε τα ινοφερτ και βλεπεις ! Εμένα με βοήθησαν πάντως σε συνδυασμό με το γλουκοφαζ καθώς μου μίκρυναν τον κύκλο ! Επερνα και εγώ τα φακελάκια! Έπειτα έκανα ένα διάλειμμα και τώρα μου έδωσε τα κομπι! 

Α εχεις μεγαλο κυκλο ε; εγω εχω 28-30 μερες το πολυ.. επαιρνα για 7-8 χρονια αντισυλληπτικα κ μαλλον αυτο βοηθησε να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου..  (στην αρχη τα πηρα γτ δν ειχα περιοδο καποιους μηνες κ μου ειπε μια γυναικολογος στα 18 μου οτι εχω πολυκυστικες κ να τα παιρνω γ να ρυθμισω τον κυκλο μου κ επειτα για να ειμαι σιγουρη οτι δν θ μεινω εγκυος.... ακουσον ακουσον...)

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

καλησπέρα 

επειδή έχω επαφές με παρά πολλές θηλάζουσες μητέρες δεν είναι λάθος το ποσοστό 

όμως δν γνωρίζουμε ακριβώς όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ωορρηξια 

Σε κάθε γυναίκα διαφέρουν οι παράμετροι 

Όμως σιγουρα  αφορά γυναίκες που θήλαζαν αποκλειστικά όχι μικτή σίτιση 

Ένα είναι το σίγουρο βέβαια ότι πάντα μας θυμάται κ έρχεται κάποια στιγμή 😂😂😂

Αποκλειστικό θηλασμό έκανα από την αρχή..  σίγουρα ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!! αλλα΄ το συμπέρασμα όπως είπες είναι ένα... κάποια στιγμή έρχεται...

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Μμμ ίσως να μην δείξει το τεστ ακόμα θα θέλει λίγο παρά πάνω μερούλες 

Εύχομαι όμως σε λιγες μερες να κανείς και να είναι θετικοοο 😊

νομιζω καλύτερα πες της το όπως είπε και η Mantarini και να δεις τι θα σε συμβουλέψει 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantariniκαι γω που θηλαζα αποκλειστηκα και ειχα παρα μα παρα πολυ γαλα στο πρώτο αδιαθετησα στους 5 μηνες και στο 2ο στους 2.

άρα και εσύ στο 7%!!  

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Μπουρμπουλακι μου χθες ήταν το πικ και σίγουρα έγινε μέσα στη νύχτα! Οπότε η επαφή η χθεσινή ήταν πολύ καλό που έγινε!! Εύχομαι να μπορέσετε και σήμερα!!!και σε λίγο καιρό θα μας δείχνεις το θετικό τεστακι σου!!!

Έγινε και σήμερα αλλά πάλι στο ντουζ😂😂😂 εύχομαι να πετύχει🙏

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Α εχεις μεγαλο κυκλο ε; εγω εχω 28-30 μερες το πολυ.. επαιρνα για 7-8 χρονια αντισυλληπτικα κ μαλλον αυτο βοηθησε να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου..  (στην αρχη τα πηρα γτ δν ειχα περιοδο καποιους μηνες κ μου ειπε μια γυναικολογος στα 18 μου οτι εχω πολυκυστικες κ να τα παιρνω γ να ρυθμισω τον κυκλο μου κ επειτα για να ειμαι σιγουρη οτι δν θ μεινω εγκυος.... ακουσον ακουσον...)

Ααα εσυ εισαι μια χαρααααα! Εμένα πριν παρω το γλουκοφαζ και τα ινοφερτ ήταν 38αρης ο κύκλος μου και κάποιες φορές ξεπερνούσε και τις 40+! Μετά ρυθμιστικέ και πήγε 32-34! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
    • Καλημέρα κορίτσια !  Συνέχισε επαφές και τα τεστ να δεις πως πάει η γραμμουλα 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια μ!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε αυτές που γέννησαν και με το καλό εμείς που αναμένουμε ακόμα!!! Εγώ έχω κάνει δύο non stress ! Στο δεύτερο π έκανα τη πέμπτη είχα συσπάσεις αλλά ήταν ακανόνιστες , οπότε μ είπε η μαία ν πάω πάλι αύριο και βλέπουμε! Εγώ όμως κορίτσια μέσα στο σουκου είχα πολλά πονάκια περιόδου που κάποιες φορές η κοιλιά πέτρωνε και κάποιες άλλες όχι! Δν ξέρω αν πιάνεται γ συσπάσεις ή αν είναι επειδή με βαράει κ η μπέμπα χαμηλά!!! Είδωμεν αύριο!!! 🙏🙏 38 πάρα δύο μέρες θ είμαι!  @kiddo μου όσον αφορά γ τις βαλίτσες μαιευτηρίου εμάς μας έδωσαν μια λίστα! Θα την ανεβάσω εδώ ! Εγώ γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο! Μας είπαν επιπλέον ν έχουμε μαζί μας βολταρεν υπόθετα και αποτέλ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...